מקסיקו נגד ארגנטינה

סוכריה16

New member
חח בידיוקקקקקקקק

אני יכולה לאמר משוו ממש לטובת דולסה- שהתפקיד של רוברטה\ מריצה בכלל בכלל לא קל! ו.. דולסה האי הכי לא רוברטה שיש .. היא הכי עדינה ושקטה שיש! ופתאום מביאים לה תפקיד שונה- וזה החכמה בלשחק לשחק משוו שאתה ממש ממשששש לא! ודולסה עושה את זה מצוין! שונה טיפה ממריצה אבל מדהים.. אני אוהבת! אצל קמילה זה בדיוק אותו דבר! היא עשתה כל כך הרבה תפקידים וכל פעם משוו שונה- שאי אפשר לדעת מה באמת היא!! הכל מתאים לקמי! חוץ מזה זתיהן באותו גיל ושתיהן מצליחות ויפות.. והעיקר- יודעות לשחק!

dolse

New member
את ממש צודקת !

חח סוף כול סוף אנחנו מסכימים על משו ... שתיהן משחקות יפה שתיהן נראות מדהים ושתיהן מקסימות !!! (-:

סוכריה16

New member
עם כל אחד שיש לי דיעות חלוקות

חייב להיות משוו שאנחנו מסכימים עליו גם חח ואני יודעת שאני צודקת! שתיהן מקסימות. למרות שאני יותר אוהבת את קמילה, אני מתה גם על דולסה! מראיון לראיון אני מגלה כמה שהיא מותק! ודולסה שחקנית מצוינת- ב 406 היא שיחקה אדם טיפש, נאיבי ותמים, ופה היא משחקת אדם בוגר, חכם, ועקשן. אותם דברים נמצא אצל קמי!

Miss Death

New member
עונה עונה

לפי יופי-שתיהן יפות אבל לואיסנה לוקחת לפי משחק(הדמות)- אנהי לוקחת פה בגדול בכללי יותר אוהבים- לואיסנה

blondi rebelde

New member
עונה

לפי יופי- לואיסנה יפה אבל אנהי יותר משחק- ברור שאנהי... לואיסנה עשתה את מיה שטחית ואנהי יותר בוגרת ואני יותר אוהבת את אנהי

pablo111

New member
עונה

יופי-מבחינת היופי לואיסנה יותר יפה היא מסורטטת ויש לה גוףף מעלף גם אנהי יפה אבל לו לוקחת משחק-לואיסנה שיחקה את מיה הסנובית השטחית מצויין וגם היה לה קול מרזיג ופרצופים שממש הוסיפו לדמות של מיה אנהי שחקנית טובה אבל היא נראית יותר מהגיל שמיה אמורה להיות בו וזה קצת פוגע באמינות של הדמות לדעתי צריך ךהתאים את השחקן לדמות שהו משחק את מי אוהבים נראה לי שאת לו למרות שלדעתי באופי אנהי יותר חמודה וטובה מלואיסנה היא תמיד נראתה לי צבועה

סוכריה16

New member
גם לי לו נראתה צבועה חח../images/Emo4.gif

אני ממש לא אוהבת את לו.. רק את איך שהיא נראית וכמו שאמרת יש לה גוף מדהים.. אבל משחק וקרבה למעירצים ובלה בלה.. אני לא מתחברת אלייה בגרוש בקשר למשחק- שוב, לו בסדר היא ממוצעת.. אבל אפילו שאנהי לא באמת בת 15, זה לא עושה את זה שהאי לא אמינה..או פוגע בדמות, לא לפי דעתי בכל אופן, כי כולם שם בוגרים יותר.. ולדעתי ככה צריך! עונה הבאה מביאים ילדים- וזה כן דבר שפוגע ...

kendygirl

New member
עונההה

ביופי לואיסנה לופילטו מהממת מדהימה הורסת אין מה להוסיףף במשחק אנהי לוקחת היא שחקנית יותר טובה ומקצועית מלואיסנה היא נראית כמו בובה

מלי 13

New member
עונההה

יופי-האמת ששתיהן מהממות..אבל לאנהי יש גם גוף וגם פרצוף ובואו נסכים שללואיסנה יש פנים יפות אבל מה שבאמת יפה אצלה זה הגוף..יש לה גוף מדהים. משחק-אנהי לוקחת!! ברור...אנהי הרבה יותר מקצועית... את מי אוהבים בכללי-האמת שאת לואיסנה אנחנו מכירים יותר זמן ואת אנהי קצת פחות...אבל בזמן האחרון התחלתי לאהוב יותר את REBELDE...אבל REBELDEWAY תמיד ישארו איתי...חח

ליran

New member
עונה

לואיסנה יותר יפה ויותר כוסית היא משחקת את מיה יפה

sweet shir

New member
ברור ש...

יופי: לואיסנה
משחק: לואיסנה
ואני יותר אוהבת את לואיסנה..חח.. בקיצור...לואיסנה רולז..

s h a r o n 7

New member
חחח ברור אנהייי../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

אנהי לוקחת באופי וביופייי לואיסנה לא משו
סתם כוסית אבל היא שרלילה אנהי אמיתית
חחחח אוביו קה אנהי

moranstf

New member
עונה!

לפי יופי-אהובתי אנהי כי אין פשוט מישהי בעולם שמשתווה ליופי המדהים שלה! -לפי משחק- למרות שבפרקים הראשונים לא אהבתי הכי הכי את המשחק של אנהי עכשיו אני חושבת שהיא משחקת פשוט פצצה והיא בוכה יותר יפה והיא ממש ממש ממש מרגשת1 חחחחח בכללי אני אוהבת את אנהי יותר מכלללל שחקן אחר בעולם!!מהממת יפה ומוכשרת שלי!.

../images/Emo39.gif אוקייי אז ככה

לואיסנה - היא מדהימה ! היא באמת יפה, למרות שלפי דעתי בתקופת המורדים היא הייתה פחות יפה עכשיו היא נהייתה הרבה יותר יפה. אמרתי לא פעם ולא פעמיים שאני ש-ו-נ-א-ת את ההשוואות האלו ואני לא חושבת שיש סיבה להשוות בכלל ולא צריך. הן כל כך שונמות מבחינת יופי, משחק, והגיל ! בכל אופן במורדים לא התחברתי הכי הרבה לדמות של מיה ויותר הייתי מחוברת למריצה, לא המשחק ולא הדמות ולא היופי ולא כלום עשה לי את זה ממש. אנהי מדהימה אותי! כל פרק מחדש ! כל סצנה, כל פרצוף, כל תמונה! היא פשוט מדהימה אותי !!! בהתחלה פחדתי כי זכרתי שבמורדים הדמויות האהובות עלי היו מריצה ופבלו, מיה ומנואל בכלל לא התחברתי אליהם ופחדתי שאני לא יתחבר לדמות של אהובתי, אבל התחברתי והרבה יותר ממה שציפיתי, התחברתי גם לזוג מיה ומיגל, אני חושבת שבתור זוג מה שהם עוברים ואיך שהם עושים את הכל הרבה הרבה הרבה יותר מעניין ויפה ממיה ומיגל. לכןןןןןןןןןן אחרי כל הסיכומים (המיותרים כי זה אוביו) שלי אהובתי היפה הרבה יותר מדהימה מבחינת יופי ! היא משחקת הרבה יותר מדהים ! עושה את הדמות מדהים ! והיא האישה הכי מדהימה בעולם הזה ! לולי יפה אבל יותר מזה אף פעם לא התחברתי אליה...

סוכריה16

New member
מתי משנים!?!?

בנתיים זה ככה: חח אנהי: 10 החליטו שיפה יותר, 9 החליטו שלואיסנה יפה יותר. (אני חושבת כמו איזה אחת פה.. שאני לוקחת בגלל שיש לה יופי מעניין, זה פשוט כיךף להסתכל עעלייה תמיד חשבתי שלואיסנה מושלמת בפנים- ואני ראיתי השבוע תמונות.. ולפי דעתי לא כזו בכלל.. אבל על טעם וריח...) משחק: חחח אוקיי.. פה אנהי : 12, לואסינה: 6 אם אני טועה, ויכול להיות ספרו גם אתם

למעלה