וידאו+תמונות+הצבעה+בוליטין ועוד

loli kiss

New member
דדאאגגיי ../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

רק חבל שהיא לא באיכות טובה כ"כ.. טון

loli kiss

New member
תודה בוט ../images/Emo24.gif

דאגי בזמן האחרון כותב בוליטנים D: איזה כיף ! חח אני לא מצליחה להוריד ת'וידיאו של TMI
או שאני פשוט לא יודעת איך..

loli kiss

New member
XDDDDDDDDDD יאוו איזה טיפשה אני../images/Emo6.gif

התבלבלתי כי תמיד אתן כותבות את העידכונים .. אז שחכתי להסתכל מי זאת הפעם
סורי.. חח

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifהשקעת../images/Emo23.gif

איזה תמונה חמודה
אני לרצות 22 שירים

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo26.gif LSI:Featured Artist-McFly../images/Emo36.gif

אוקי. אז Lets Sing It [או פשוט LSI] זה אתר ליריקס, דיי מפורסם, שכל יום בוחר אומן שיופיע בעמוד הבית. אז כרגיל כל פעם שנכנסתי חשבתי לעצמי "הממ.. מעניין עם יהיה את מק.." כמובן שלא חשבתי שזה יקרה.. אבל נחשו מה?? זה קרה! נכנסתי לי לתומי לאתר לחפש שיר של קולדפליי ופתאום אני רואה שכתוב מקפליי! אז היום [שישי] זהו יומם של מקפליי! לצערי זה יתחלף עד מחר, אבל זה אתר אמריקאי אז 'מחר' כנראה יהיה טיפה יותר מאוחר מעוד שעה.. אז כנסו לראות.. יש חדשות על איגנורנס
אבל הטומטומים טעו וכתבו- Idnorance [אידנורנס] אם מישי לא תספיק לראות, אני אוסיף תמונה של המסך. הנה הקישור- http://www.letssingit.com/ זה מה יש.. ביו ביווו

loli kiss

New member
מאאגניב ../images/Emo9.gif תודה

וואי דרך אגב זה אתר מזה טוב למילים לשירים ! יש בו הכל ..

Lex 1

New member
אוו כנ"ל! אני כל יום באתר הזה וכ"כ התלהבתי

לראות את תמונתם היום!
וכל הזמן גם תהיתי מתי אני אזכה לראותם שם, למרות שהתמונה הנ"ל ישנה משהו פחד ><" וגמני ראיתי את הטעות והתעצבנתי בטירוף. והיום בדיוק שלחתי לאתר את המילים לשיר החדש The Way You Make Me Feel וכבר זה הספיק להעלות! אני בהתלהבות
: http://artists.letssingit.com/mcfly-lyrics-the-way-you-make-me-feel-mpp6983 [וכתוב למטה את כינויי
, חדל התלהבות]. BTW גם שבוע שעבר היו אינפקד משרום (להקת אלקטרוניקה ישראלית) ועלה לי חיוך קטן

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifחחח נכון!! גמאני ראיתי אותם DD:

אתר ממש טוב, בלעדיו הפלייליסט שלי כבר היה ריק לגמרי XDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני ראיתי D: אבל תודה ^__^

למעלה