בלי טום ../images/Emo10.gif מסכנוש ]=../images/Emo85.gif
חחחח איך דאגי מצחקק בהתחלה XD וסופסוף הוא מדבר קצת יותר מתמיד, כשהוא מסביר על THNL =] ואיך הוא יושב כל הרעיון עם הרגליים על הספה ועם הפרצוף המבויש הזה, ס'חמוד :]] חחחחחחחחחח מה קשור פתאום סקיני ג'ינס? XD חחח שיהיה >< הם מזכירים אתזה שטום לובש סקיני לפעמים
דני עשה גם פה החלקה בפוני?!?! כי השיער שלו ממש נראה טוב!!! 33> אני... מאוד... חופרת.
מסכן טום , איך רואים שהוא חסר להם , כל ההתחלה הם מדברים עליו , חמודים. XDDDDDDDD הרג אותי הקטע עם הסקיני, איך הם כזה: "על בנות זה יפה" חח ודאגי: "זה פשוט לא נראה נוח"
אבל הם הזכירו את זה שטום לובש את זה לפעמים (דווקא יפה לו חח). איך הם יושבים על הספא כזה עם הרגליים , כאילו הם בבית. דאגי: "סיונארה"
"חהחהחה" "how are you?" XDDDDDDD דני כזה חתיךך! כל שניה הוא משנה את הצד של הפוני, אוף תחליט כבר! *ימיןימיןימין* דאגי נראה ממש טוב, אני אוהבת את התסרוקת הזאת שלו כשדאגי כזה דיבר על THNL דני פשוט....בוהה בחלל...מסתכל לו..
וכן הם היו שם כבר פעם, עם דני ודאגי הם שרו וזה... ואו..כדני כזה החזיק קצת בחבילה שלו [
] זה כל כך...כל כך..חירמן אותי XDDDDD ..ואו דני..תרגע חח חמודים...דאגי בכלל..
ועוד ראיון "Friend of Flack interview" יש לזה 2 חלקים אני לא יודעת אם שמו אבל החלק השני פשוט מצחיק!!! הם מחקים שם אחד את השני ודני מחקה את דאגי ממש טוב!! XDDDD
כמה זמן חיכיתי להורדה שלו...אבל את האמת שלא התלהבתי בכלל...הוא מזכיר לי מאיזשהי סיבה את she left me לא יודעת למה אבל הוא חמוד. ותודה על הויידיואים חחחחחח דני הרג אותיייי איזה חמודים!! וטום ניראה מצויין!