וידאו+תמונות+הצבעה+בוליטין ועוד

1ספירוש1

New member
קוביו|שאלה...אלייךך..

איך את עושה את הלבבות האלהה?!
|
|
|
| אני אפעם לא מצליחה לעשות אותם!!

just orr

New member
חח אם את עדיין מעוניינת לדעת XD :

לוחצים על Alt + המספר 3, אבל מהמספרים שבצד ימין, לא אלה שמעל האותיות... מקווה שהבנתי למה התכוונתי חח קיצור לוחצים על שניהם באותו זמן, אבל לחיצה קצרה כזאת, לא ארוכה.. [אגב, יש עוד סימנים אם לוחצים על מספרים אחרים..] ♥♥♥ ☺☻♦♣♠•◘○♥ חיחי מקווה שהבנת אותי ושהצלחת XD

just orr

New member
שיר יפה :)

אבל סגנון שונה כזה... אהבתי יותר את הסגנון הקודם שלהם, אבל.. שיהיה... שיר יפה בכל זאת חח ^^ חחחח איזה חמוד דני שהוא לא רוצה להוריד את הכובע XDDDD סרטונים חמודים XDDD תודה

m i c k e y 15

New member
אוקי....השיר קצת..

מוזר כזה...הוא באמת מזכיר טיפ טיפה את שי לפט מי.. הוא מתאים לסיגנון הלאבום הראשון שלהם. אבל הוא ממש מוזר יאו the way u make me feel יותר יפה מזה..ב-100% אבל הקול של דני שם ממש חמוד
שיר מדכא מה זה!! חחח

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אחד הסרטונים המצחיקים DDDD: דני ודאגי מחקים כלכך טוב אחג את השני אני מתה מפה DDDDDDD= ודני ממש מאמי כשהוא מוריד את הכובע
ודאגי מתבייש שמחקים אותו אווויי פשוש קטן שיליי! ואני פקאצה קטנה :]

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחח וואי זה היה כל כך מצחיק! XDDD

ההבעה של דני שהוא חיקה את דאגי הרגה אותי מצחוק! ואחרי זה שהיא נוגעת בו והוא כזה "i'm not danny!" חח וואו השיער שלו כל כך יפה כרגע. הוא עצמו נראה ממש טוב.
בקשר לשיר- כבר אמרתי כששמו את 'דא ווי יו מייק מי פיל' שעכשיו רישמית יש לדני את הקול הכי מתוק מרגיע שליו ועמוק שיש. אבל אני אחזור על זה שוב. הקול של דני. גאד.
אחלה שיר, אהבתי דווקא תסגנון. [למרות שיותר מתאים להם לשיר שירים קיצביים לדעתי..]

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יו איזה מצחיק דני עושה את דאגי!!! עם העינניים המכוצות! XDDDDDDD ודאגי "no; noo way" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חמודיםםםםםםם עלק swap והם כזה מתחליפם במקומות XD ודני כשהוא מוציא לשון! זה כ"כ דאגי XDD ואח"F כשמדברים עליו
"im not danny"
חחחחחח אני ראיתי שהשיער שלו היה חצי חלק!! אני ראיתיייי
!! XDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני לא מצליחה להוריד את השיר ;;

אבל הוא ממש טוב D::::::::: סגנון אחר, איזה כיף שתמיד שומעים מהם קצת מכל דבר, זה ממש טוב ^^ הראיון קורעעעעעעעXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתפוזבל, שלח חצי הודעה >>

דני קורעעעעעע שהוא מחקה את דני עם העיניים המכווצותXDDDDDDD ואיך שטום עושה את הארי כזה : הו הלו. ואז הוא עושה תנועה כזאת של תופיםXDDDDDDD יואויאויאויאוי נקרעתי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifטוב אני לא יכולה. תגובה רצחנית

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD ראיתי את זה עכשיו בלופים וזה פשוט כלכך קורע$@#%!%#@ דני:איים נוט דני! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ואיך שטום אומר שזה לא הארי שמתמש בהכי הרבה ג'ל אז הארי פותח כזה ת'עינים יוא סקסי
אני לא יכולה זה אחד המצחיקיםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD איך הוא מחקה אותו ואז מוציא לשון כזה ואעאעאעאXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD והמנחה ממש חמודה D: ~יאיאיאי בדיוק היה עכשיו בהיטס-הארי איז סו קוווווול!! וואי איי קנט איי לוק לייק הים?!~

Lex 1

New member
כנ"ל!../images/Emo7.gifיש אולי אתר אחד להעלות אליו את השיר?

loli kiss

New member
השיר יפהה והראיון הורג מצחוק ../images/Emo6.gif

השיר מיוחד, אהבתי ת'סיגנון שלו. הקול של דני *כרגיל* מדהים , פשוט מדהים
מרגש, עמוק, רגוע.. פשוט הוא. וואי הראיון כ"כ מצחיק
בחלק הראשון דני כזה שקסי איך הוא בא ללקק את טום
, ודאגי וטום כאלה חמודים- דאגי עם החיוך הזה שלו כשטום אמר שהוא רומנטי
וטום כזה חמוד שמה איך הוא עושה על דני: "בטח לא דני" ששאלו ת'שאלה מי הכי רומנטי XDD ובחלק השני בכלל נקרעתי :D הם כאלה חמודים שםם ! ודני ודאגי מחקים אחד ת'שני כ"כ טוב, איך הוא עושה לה "XDDDDDD "I'm not Danny דיי היא שיחקה לו בשיער
באלי גם :/ והשיער שלו היה נראה ממש טוב אני לא מבינה למה הוא לא רצה להוריד ת'כובע , חמוד. תודה רבה

The Psycho Girl

New member
הו אלה המקפליי שאני אוהבת

שיר ממש יפה המילים קצת אממ לא יודעת אבל השיר סוף סוף מקפליי ולא משהו מוזר שהוא בכלל לא מקפליי

Yu vi

New member
אהבתי תשיר../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

מאוד מאוד מאוד אהבתי D: מיוחד כזה ^^' ולגביי הסירטונים- הם כלכך קורעים XDDDDDDDDDDDD בסירטון הראשון כשדני בא ללקק את טום "נו, דני! דני! נו!" זה כזה חמוד XD ובסירטון השני עם החיקויים XDDDDDDDDD
"איים נוט דני ~פרצוף דאגי~" ס'חמוד! וטום כשהוא עושה חיקוי של הארי עם התופים XDDDD

shakedy69

New member
../images/Emo220.gif הרשימת שירים של האלבום החדש!!../images/Emo220.gif

זה נישמע וונדרלנד כזה אני מתה לשמוע כבר!! הם גם די ממחזרים שמות בעקיפין חחחח I'll Be Fine Confused Last Night Wait Another Day Slip Away Hate the Sound of Silence See Through You One of those Days Hold On Girl Day and Night Don't Wake Me Up

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומגד O: מאיפה?$#?@^

אייל בי פיין-אייל בי אוקיXDDDD אשכרה ממחזרים שמות בעקיפים לסט נייט בא אחרי פריידי נייט וסאטרדיי נייט XD סליפ אוואי והייט דה סאונד אוף סיילנס נשמעים ממש טוב
רק לפי השם! תודה רבה רבה רבה רבה

kelly7i

New member
ו- הייט דה סאונד או סיילנס זה כמו סיילנס איז

אה סקרי סאונד! >< נשמע חשוד הרשימה הזאת..

למעלה