שאלון

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifשאלון../images/Emo9.gif

הרבה זמן עבר מאז שהיה פה שאלון, אז החלטתי להביא לפה שאלון.. חופר
זה שאלון שעשוי מכל מיני שאלונים אחרי שפורסמו בעברעבר בפורומניו הקטן אנג'וי
שעת התחלה: שם: גיל: אזור מגורים: תאריך לידה: מה אומר הכינוי שלכם בתפוז? למה בחרתם דווקא אותו? 3 להקות אהובות? 3 סדרות אהובות? 3 סרטים אהובים? 3 ספרים אהובים? צרפו תמונה שלכם(!) ~~~ איך הכרתם את מקפליי? אתם אוהבים אותם כבר..(כמה זמן)? חבר להקה אהוב? קליפ אהוב מבין כולם? האלבום האהוב ביותר מבין ה4? השיר הכי אהוב מהדיסק הראשון? מהדיסק השני? מהדיסק השלישי? מהדיסק הרביעי? מכל הדיסקים? האם את\ה מתחבר\ת ללירקסים של הלהקה? האם יצא לך להקשיב להם ולהזיל דימעה אי פעם? איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים? מה אתם חושבים שאם יהיה למקפליי הם ישתפרו יותר מעכשיו? יש לך דיסקים מקוריים של הלהקה? את הDVD כבר השגת? פוסטרים בחדר, יש? כמה? מה הדבר שאת\ה הכי אוהב\ת בלהקה? האם את\ה חושב\ת שתמשיך\י לאהוב את הלהקה גם בעוד 5 שנים? האם יש שיר מסויים שהיית מאוד רוצה שמקפליי ינגנו עבורך בלייב? האם את\ה מעדיף\ה את הלוק הישן או החדש של הלהקה? באיזה ז'אנר את\ה מגדיר\ה את הלהקה? למה? אם היית יכול לבחור שם אחר ללהקה, איזה שם הוא היה? האם את\ה חושב\ת שהלהקה תמשיך לנגן גם בעוד 5 שנים? האם את\ה מעדיף\ה את השירים השקטים יותר של הלהקה או הרועשים? אם יכולת לבחור את הסינגל הבא באלבום רדיואקטיב, מה הוא היה? איך היה נראה הקליפ שלו (על פי דמיונך)? ~~~ שיר שעושה לך טוב: שיר שעושה לך רע: שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: שיר שאת מכורה אליו: שיר עם המון משמעות בעינייך: שיר שמזכיר לך חברה טובה: שיר שמזכיר לך חבר טוב: שיר שמסמל לך דבר טהור: שיר שמסמל לך דבר שחור: שיר שמשמח אותך: שיר שמכניס אותך לדיכאון: שיר שמתאים לרגע שנולדת: שיר שמזכיר לך את הילדות: שיר שמתאים לבית הספר: שיר שתשימי בחתונה: שיר שמשחרר לך עצבים: שיר שמזכיר לך משהו עצוב: שיר שמזכיר לך רגע של בושה: שיר שמשגע אותך לחלוטין: שיר שמרגיע אותך: שיר שמזכיר לך מישהו שמת: שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: שיר שפעם לא אהבת והיום כן: שיר מסרט שאתה אוהב: שיר מסדרה שאתה אוהב: שיר שמסמל לדעתך את החיים: שיר שמסמל את החיים שלך: שיר שנגע לך ללב: שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: שיר שמזכיר לך חורף: שיר שמזכיר לך קיץ: שיר שאתה אוהב לקום איתו: שיר שאתה אוהב להירדם איתו: שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: השיר האחרון ששמעת: שיר שמתאים לך ברגע זה: שיר אחרון שחברה שרה לך: שיר אחרון שחבר שר לך: שיר אחרון ששרת למישהו: שיר אחרון שמישהו שלח לך: שיר אחרון ששלחת למישהו: שיר שמזכיר לך את אימא שלך: שיר שמזכיר לך את אבא שלך: שיר שגורם לך לרצות לרקוד: שיר שמצמרר אותך: שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: שיר שהיית רוצה להלחין: שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: . שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: שיר לסיים את מה שהיה פה: ~~~ השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: ~~~ ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? ~~~ היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שעת סיום:

../images/Emo204.gifעונה. ../images/Emo3.gif

מזה, רייבן, זה ארוך כמו הגלות! (או כמו העבודה שלי ב-Teaching Literature, אבל לא משנה, לול.) וואטאבר, בואו נתחיל.
שעת התחלה: 12:23. בצהריים. שם: נוגה. גיל: שבוע הבא - 22.
אזור מגורים: ב"ב עה"ק. תאריך לידה: 4.12.87 מה אומר הכינוי שלכם בתפוז? אמ, אמנדה האחת? שאני אחת ויחידה? אנא עארף. XD למה בחרתם דווקא אותו? כי פעם רציתי שיקראו לי אמנדה. ואם אני אטוס לחו"ל ואצטרך להמציא לי שם לא ישראלי, זה יהיה זה. 3 להקות אהובות? (חוץ ממקפליי) MCR, אואזיס, ו, אמ, פאראמור. 3 סדרות אהובות? מרלין, צ'אק והמפץ הגדול. (וגם האוס. וגוסיפ, אבל קצת פחות.
) 3 סרטים אהובים? שמש נצחית בראש צלול, תשע, ארוחת בוקר בטיפאני'ס. 3 ספרים אהובים? אשתו של הנוסע בזמן, שומרת אחותי, בשורות טובות. צרפו תמונה שלכם(!) מהטוויטר.
~~~
איך הכרתם את מקפליי? אמ. אוקי. גלשתי לתומי באינטרנט ובטעות נכנסתי לאתר של הסרט של ג'אסט מיי לאק, והייתי בטוחה שהם להקה פיקציונלית, אבל אז שמעתי שירים ואמרתי, 'מממ, הם נשמעים די נחמד, בואי ננסה', ואז הורדתי באימיול את פייב קולורס, ומאז הכול היסטוריה. ^^ אתם אוהבים אותם כבר..(כמה זמן)? או-אה. אמ, קרוב לארבע שנים. חבר להקה אהוב? דאגי, דה.
קליפ אהוב מבין כולם? All About You. האלבום האהוב ביותר מבין ה4? וונדרלנד!
השיר הכי אהוב מהדיסק הראשון? Not Alone (שזה גם השיר שמזוהה עם המחלקה לאנגלית במכללה. בזכותי. XD) מהדיסק השני? TCFC. מהדיסק השלישי? Bubble Wrap. מהדיסק הרביעי? Corrupted! מכל הדיסקים? Too Close For Comfort. האם את\\ה מתחבר\\ת ללירקסים של הלהקה? תלוי לאיזה שירים. לשקטים, בעיקר. האם יצא לך להקשיב להם ולהזיל דימעה אי פעם? אוה, כן, בטח! כששמעתי את TCFC בפעם הראשונה. איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים? לא חושבת שיש כזה. אולי Going Through The Motion. מה אתם חושבים שאם יהיה למקפליי הם ישתפרו יותר מעכשיו? מממ.
יש לך דיסקים מקוריים של הלהקה? כן! את JML ואת הסינגל של Do Ya. את הDVD כבר השגת? יאפ, וונדרלנד. פוסטרים בחדר, יש? כמה? אפס. (אחד, אם מחשיבים את הפוסטרון של וויקד...) מה הדבר שאת\\ה הכי אוהב\\ת בלהקה? שהם משתנים כל הזמן, ולא נשארים מקובעים. האם את\\ה חושב\\ת שתמשיך\\י לאהוב את הלהקה גם בעוד 5 שנים? אולי. האם יש שיר מסויים שהיית מאוד רוצה שמקפליי ינגנו עבורך בלייב? TCFC? האם את\\ה מעדיף\\ה את הלוק הישן או החדש של הלהקה? של וונדרלנד היה הכי-הכי. באיזה ז'אנר את\\ה מגדיר\\ה את הלהקה? פופ-רוק. למה? כי הם יותר פופ מרוק, אבל יש להם מוטיבים של רוק מסוים, גם אם לפעמים זה נגיעות מאד עדינות. אם היית יכול לבחור שם אחר ללהקה, איזה שם הוא היה? החבר'ה מחפשים את המוח של דני! לול. לא, סתם. אין לי מושג. האם את\\ה חושב\\ת שהלהקה תמשיך לנגן גם בעוד 5 שנים? לא. *מושכת בכתפיים* סורי. האם את\\ה מעדיף\\ה את השירים השקטים יותר של הלהקה או הרועשים? שקטים. אם יכולת לבחור את הסינגל הבא באלבום רדיואקטיב, מה הוא היה? קוראפטד, אא"כ הוא כבר היה. XD איך היה נראה הקליפ שלו (על פי דמיונך)? אוה. אני גרועה בזה. אמ, לודעת.

../images/Emo204.gifחלק ב' (ארוך מדי להודעה I ../images/Emo3.gif)

שיר שעושה לך טוב: I'm Only Me When I'm With You של טיילור סוויפט. שיר שעושה לך רע: Face Down שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: TCFC. שיר שאת מכורה אליו: You Belong With Me של טיילור. שיר עם המון משמעות בעינייך: Sing For Absolution של מיוז. שיר שמזכיר לך חברה טובה: Defying Gravity שיר שמזכיר לך חבר טוב: אין לי חברים טובים, לול. שיר שמסמל לך דבר טהור: נקדש של פרחי מיאמי. שיר שמסמל לך דבר שחור: Hello של אוונסנס. שיר שמשמח אותך: Brighter של פאראמור. שיר שמכניס אותך לדיכאון: Apocalypse Please של מיוז. שיר שמתאים לרגע שנולדת: תמצאו לי שיר על ילד בכור, ואני אשמח. שיר שמזכיר לך את הילדות: כל השירים הישנים ששמעתי ברגעי קסם ברשת ב'. שיר שמתאים לבית הספר: גשר לונדון מתמוטט. זה הצלצול. שיר שתשימי בחתונה: בנים ובני בנים. זה שיר חסידי. ^^ שיר שמשחרר לך עצבים: משהו עם הרבה דיסטורשן. אמ, Crooked Spoons של אוטפ. שיר שמזכיר לך משהו עצוב: Nothing Compares של שינייד אוקונר. שיר שמזכיר לך רגע של בושה: לא זכור לי. שיר שמשגע אותך לחלוטין: Candy Man שאחותי הקטנה הכניסה לי פנימה. >< שיר שמרגיע אותך: Champagne Supernova של אואזיס. שיר שמזכיר לך מישהו שמת: כל שיר של אלביס פרסלי! לול. שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: דיסני. שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: Tomorrow של אבריל לאבין. שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: Perfect של סימפל פלאן.
שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: לא היה כזה. שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: Streets of London של ראלף מקטל. שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: נמנמ. לא זוכרת. שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: יש מלא ואני לא זוכרת. >< שיר שפעם לא אהבת והיום כן: כל השירים של הג'ונאס בראד'רס. XD שיר מסרט שאתה אוהב: What Have You Done (שבטח לא קוראים לזה ככה, אבל זה מ'קרוב יותר'.) שיר מסדרה שאתה אוהב: המנגינת פתיחה של מרלין. והאוס. שיר שמסמל לדעתך את החיים: It's My Life של בון ג'ובי. שיר שמסמל את החיים שלך: Welcome To My Life של סימפל. שיר שנגע לך ללב: Once When I Was Little של ג'ימס מוריסון. שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: נמנמ. Slipped Away של אבריל. שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: Complicated של אבריל. כי הייתי קטנה ותמימה וחסרת דאגות, ורק בכיתה י'. שיר שמזכיר לך חורף: The Swan Song של ווית'ין טמפטיישן שיר שמזכיר לך קיץ: שיר אהבה פשוט של איה כורם. שיר שאתה אוהב לקום איתו: Friends – שיר נושא. שיר שאתה אוהב להירדם איתו: כל שיר שקט, בזמן האחרון These Streets של פאולו נוטיני. שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: For Good מוויקד. השיר האחרון ששמעת: לא עברנו את זה כבר? שיר שמתאים לך ברגע זה: כל דבר מקפיץ, באמת. אני שיא המשועממת. (רואים, לא?
) שיר אחרון שחברה שרה לך: שוב. (חזרת פתאום, הנה אתה בבית...?) שיר אחרון שחבר שר לך: לא קיים כזה במערכת.
שיר אחרון ששרת למישהו: נמנמ. לא זוכרת—אוה, כן, את כל הסאונדטרק של וויקד. לול. שיר אחרון שמישהו שלח לך: אוטפ. שיר אחרון ששלחת למישהו: ג'סי ספנסר – Molly Smiles. שיר שמזכיר לך את אימא שלך: כל דבר של The Eagles. שיר שמזכיר לך את אבא שלך: כל השירים הישנים, בעיקר הפסקול של אסקימו לימון. שיר שגורם לך לרצות לרקוד: השיר ההוא של הסיזרס סיסטרס, Feel Like Dancing. שיר שמצמרר אותך: Haunted של אוונסנס. שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: אר. Breath של ברייקינג בנג'מין. שיר שהיית רוצה להלחין: Everytime של סימפל. שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: Concerto pour deux voix. הקולות הגבוהים שם פשוט מדהימים.
שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: לודעת. כל השירים של ריהאנה, איי גס. שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: TCFC? (מישהו קולט כאן תבנית כלשהי? לול) שיר לסיים את מה שהיה פה: שלום, שלום, שלום! (גם שיר חסידי. XD) ~~~
השיר האחרון ששרת: For Good, מהסאונדטרק של וויקד. הדבר האחרון שצחקת בגללו: שיעור תרגום. הפעם האחרונה שבכית: היום. האדם האחרון שראית: אימא. הדבר האחרון שאמרת: שעת רצון, אנשים! הדבר האחרון שאכלת: לחמניה עם חומוס ועוגיית קינמון, לאו דווקא באותו הסדר. לול. הדבר האחרון ששתית: שוקו.
. הדבר האחרון שקנית: אר. אמ, צבע לשיער שלא עבד? השיר האחרון ששמעת: Back At Your Door. הדיסק האחרון שקנית: לא קיים. אולי JML. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לול, עכשיו. הדבר הכי מטורף שעשית: צבעתי את השיער לחום-זהוב, אבל, אמ, זה לא עבד. XD ~~~
ב24 שעות האחרונות בכית? אכן. ב24 שעות האחרונות צחקת? כמובן! ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? מן הסתם כן, תלוי למה הכוונה. XD ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ברוך השם, לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? נמנמ. לא. ~~~
היום: באיזו שעה התעוררת? תשע וחצי! (וגם שבע ושבע וחצי, אבל לא קמתי, אז זה לא נחשב...) מה/מי העיר אותך? אחותי הנשואה. מה היה הדבר הראשון שאמרת? אסנת, בוקר טוב! (השם שלה.) מה היה הדבר הראשון ששמעת? את בבית? (אחותי בהלם שאני בבית בחמישי בבוקר. בדרך כלל אני לא שם עד שעות אחר הצהריים המאוחרות..) מה היה השיר הראשון ששמעת? 3am של באסטד. מה אכלת? ר' תשובה נ"ל. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? 'באסה, צריך לעבוד'. וגם, 'איזה חמוד מרלין!'
שעת סיום: 14:19. זה היה ארוך, אבל היו לי מלא הפסקות באמצע כי עבדתי, ודיברתי בטלפון, וקראתי תהילים... אז כן, יש לי סיבה טובה. XD

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gifחיחי- עונה../images/Emo3.gif

~חלק א'~
שעת התחלה: 14:37
שם: אלמוג, אבל אתן קוראות לי רייבן
אזור מגורים: הוד השרון
תאריך לידה: 30.01.92
מה אומר הכינוי שלכם בתפוז? ילדה קטנה 175
למה בחרתם דווקא אותו? Simple Girl היה הכינוי הראשון שלי בתפוז [Simple Gir 182 שהיה שילוב של סימפל פלאן ובלינק 182], ואחרי כמה שפעמים שהחלפתי כינויים התגעגעתי למקור אז חזרתי אליו אבל הפעם עם מספרי המזל שלי 5 ו-7 -> 175
3 להקות אהובות? [חוץ ממקפליי] האחים ג'ונאס, ד'ה סקריפט ובאסטד [גם סוד נכנס לקטגוריה עם באסטד]
3 סדרות אהובות? גיבורים, חברים וסיינפלד
3 סרטים אהובים? לילה במוזיאון, JML ופגוש את הרובינסונים
3 ספרים אהובים? אשתו של הנוסע בזמן, דרקולה ואלים משתוללים
צרפו תמונה שלכם
מושןןןןן
~~~
איך הכרתם את מקפליי? חברה שלי הכירה לי אותם
אתם אוהבים אותם כבר..(כמה זמן)? כמעט 4 שנים
חבר להקה אהוב? טום- דההה
קליפ אהוב מבין כולם? אממ- טרנסי וסטארגירל
האלבום האהוב ביותר מבין ה4? ואוווו- אמאמ- את כולם ><"
השיר הכי אהוב מהדיסק הראשון? HYPNOTISED
מהדיסק השני? TCFC
מהדיסק השלישי? FN
מהדיסק הרביעי? DFAO
מכל הדיסקים? יותר מידי :|
האם את מתחברת ללירקסים של הלהקה? יש ויש
האם יצא לך להקשיב להם ולהזיל דימעה אי פעם? הוווו כן, WITS
איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים? PP - מעולם לא אהבתי אותו כלכך
מה אתם חושבים שאם יהיה למקפליי הם ישתפרו יותר מעכשיו? השארה ישראלית
יש לך דיסקים מקוריים של הלהקה? כולם 8DD [ואני לא מחשיבה את JML ו-GH]
את הDVD כבר השגת? רק את GH
פוסטרים בחדר, יש? כמה? ~פעם~ היו המוןןןןן~ עכשיו יש רק אחד גדול
מה הדבר שאת הכי אוהבת בלהקה? איך להקה אחת מצחילה לעשות כל מיני סגנונות ועדיין להשאר טוביםםם
האם את חושבת שתמשיכי לאהוב את הלהקה גם בעוד 5 שנים? ברור
האם יש שיר מסויים שהיית מאוד רוצה שמקפליי ינגנו עבורך בלייב? מקור- FIL קאבר- רוקין רובין
האם את מעדיפה את הלוק הישן או החדש של הלהקה? אמממ- אני מעדיפה את הלוק מימי מושן
באיזה ז'אנר את מגדירה את הלהקה? פופ
למה? כי הם לא מטאל ולא מזרחית..
אם היית יכול לבחור שם אחר ללהקה, איזה שם הוא היה? אמממממ- מרטי
האם את חושבת שהלהקה תמשיך לנגן גם בעוד 5 שנים? ברור
האם את מעדיפה את השירים השקטים יותר של הלהקה או הרועשים? גם וגם- כולם טובים
אם יכולת לבחור את הסינגל הבא באלבום רדיואקטיב, מה הוא היה? SMILE
איך היה נראה הקליפ שלו (על פי דמיונך)? משהו בסגנון של רוקסטאר של ניקלבאק רק עם יותר קטעים של הלהקה מנגנן ושרה [האמת שהייתי מעדיפה שהסינגל הבא יהיה DGAO אבל אין לי רעיון לקליפ בשבילו]

../images/Emo204.gifהתמונה! ../images/Emo99.gif

לול, אני די בטוחה ש-TCFC הוא אחד האהובים.
ו-וואו, יש לך את כל הדיסקים. OO''

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gifחלק 2

~אחרי הרבההההה זמן, החלטתי שאין לי כוח לעשות את החלק של השירים, אז אני יעשה אותו בזמני החופשי - לא עכשיו~
השיר האחרון ששרת: The Script - Live Like We're Dying
הדבר האחרון שצחקת בגללו: ספר קטן וטיפשי שהמורה בשלון הביאה לכיתה
הפעם האחרונה שבכית: אממ- לא זוכרת, אני חושבת שזה היה בגלל שנכנס לי קרם והורדת איפור לעיניים
האדם האחרון שראית: אח שלי
הדבר האחרון שאמרת: טוב, ביי
הדבר האחרון שאכלת: שניצל וצ'יפס
הדבר האחרון ששתית: מים
הדבר האחרון שקנית: ספרים! [4 ב100
]
השיר האחרון ששמעת: The Script - Live Like We're Dying
הדיסק האחרון שקנית: The Script
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול - כביסה
הדבר הכי מטורף שעשית: אמ- אני לא יודעת :| ~~~
ב24 שעות האחרונות בכית? לא
ב24 שעות האחרונות צחקת? כן
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן [4 ב100!@#$%
] ~~~ היום
באיזו שעה התעוררת? 8
מה/מי העיר אותך? אמא[!@#$%^&*
]
מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה את עושה פה? [אמא נכנסה לחדר]
מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא נכנסת לחדר ><"
מה היה השיר הראשון ששמעת? The Script - WE CRY
מה אכלת? סנדוויץ' עם גבינה צהובה ועגבניה
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? התסריט של הסרט גמר שלנו שאני צריכה לסיים ><"
שעת סיום: 16:20 ~אחרי הרבההההה הפסקות ><"~

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif עונה ^^

~הוצאתי כמה שאלות~ שעת התחלה: 15.24 שם: ליאת גיל: 16 אזור מגורים: מרכז
תאריך לידה: 23.11 מה אומר הכינוי שלכם בתפוז? גרגר-יער משוגע?
סתם המצאתי משהו. למה בחרתם דווקא אותו? ^ 3 להקות אהובות? גרין דיי, מיי כמיקל רומאנס, 30STM 3 סדרות אהובות? חברים, CSI מיאמי, גיבורים 3 סרטים אהובים? טיטאניק, המקרה המוזר של בנג'אמין באטן, השטן לובשת פראדה
3 ספרים אהובים? יש מלא, נבחר אקראיים: תיכון אבלון, מבחן קבלה, הזדמנות אחרונה (שעדיין לא סיימתי אבל בכ"ז - ספר טוב
) צרפו תמונה שלכם(!) אולי יותר מאוחר ~~~ איך הכרתם את מקפליי? דרך חברות אתם אוהבים אותם כבר..(כמה זמן)? מממ מכיתה... ז'? ח'? 3-4 שנים חבר להקה אהוב? הארי
קליפ אהוב מבין כולם? יוב גאט אה פרנד האלבום האהוב ביותר מבין ה4? R:A השיר הכי אהוב מהדיסק הראשון? מהדיסק השני? מהדיסק השלישי? מהדיסק הרביעי? מכל הדיסקים? האם את\ה מתחבר\ת ללירקסים של הלהקה? בערך האם יצא לך להקשיב להם ולהזיל דימעה אי פעם? לא זוכרת
איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים? דאון ביי דה לייק :S מה אתם חושבים שאם יהיה למקפליי הם ישתפרו יותר מעכשיו? סגנון בוגר יותר יש לך דיסקים מקוריים של הלהקה? לא את הDVD כבר השגת? לא פוסטרים בחדר, יש? כמה? אין מה הדבר שאת\ה הכי אוהב\ת בלהקה? לא יודעת, שהם בריטים חמודים כאלה
האם את\ה חושב\ת שתמשיך\י לאהוב את הלהקה גם בעוד 5 שנים? לא בטוחה האם יש שיר מסויים שהיית מאוד רוצה שמקפליי ינגנו עבורך בלייב? סטאר גירל
האם את\ה מעדיף\ה את הלוק הישן או החדש של הלהקה? חדש באיזה ז'אנר את\ה מגדיר\ה את הלהקה? קשה להגיד שזה פופ... קשה להגיד שזה גם משהו אחר
למה? אם היית יכול לבחור שם אחר ללהקה, איזה שם הוא היה? - האם את\ה חושב\ת שהלהקה תמשיך לנגן גם בעוד 5 שנים? יהיה נחמד אם כן ^^ האם את\ה מעדיף\ה את השירים השקטים יותר של הלהקה או הרועשים? גם וגם. יש נטייה קטנה לרועשים. אם יכולת לבחור את הסינגל הבא באלבום רדיואקטיב, מה הוא היה? איך היה נראה הקליפ שלו (על פי דמיונך)? ~~~ שיר שעושה לך טוב: Coldplay - Swallowed in the Sea, ואני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל גם Dead! של MCR
שיר שעושה לך רע: שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: SINS של קולדפליי ^ שיר שאת מכורה אליו: Dead!
שיר עם המון משמעות בעינייך: ממ Welcome to the Black Parade של MCR ~~~ השיר האחרון ששרת: "שוט, שוט בנהר" אאל"ט
הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: אתמול :X האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: "הוא לא שאל אותי איפה אני גרה" או משהו כזה הדבר האחרון שאכלת: אוכלת עכשיו - שניצל, צ'יפס וחטיפי ברוקולי עם נגיעות גבינה
(או שמא זה חטיפי גבינה עם נגיעות ברוקולי?...) הדבר האחרון ששתית: מם הדבר האחרון שקנית: מגפיים ^^ השיר האחרון ששמעת: - הדיסק האחרון שקנית: - הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מממ הדבר הכי מטורף שעשית: אוהו ~~~ ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ממ לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא ~~~ היום: באיזו שעה התעוררת? שבע ומשהו מה/מי העיר אותך? אבא שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? בטח מלמלתי איזה משהו שיעזוב אותי
מה היה הדבר הראשון ששמעת? בטח את אבא שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? שוט שוט בנהר
מה אכלת? בננה, סנדוויץ' וארוח"צ ^ איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? :X שעת סיום: 15.43 יופידוווו סופ"ש D:

../images/Emo204.gifהשטן לובשת פראדה

זה אחד הסרטים ששווה צפיה, גם אם רק בגלל הבגדים. אלוהים, הבגדים שהן לובשות שם.
|ריר| *____* הלוואי עליי. ותיכון אבלון זה אחד הספרים המתוקים ביותר שקראתי. אחותי אמרה לי שיש לו ספר המשך.

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif You've read my freakin' thoughts../images/Emo45.gif

כנ"ל לגוסיפ גירל
באמת?
הוריי! ^^ את יודעת במקרה איך קוראים לו ואם הוא תורגם?

../images/Emo204.gif../images/Emo12.gif

כרגע בדקתי, ומסתבר שיש לזה שלושה ספרי המשך! OO'' תיכון אבלון: ההכתרה תיכון אבלון: הומקאמינג תיכון אבלון: הירח של האנטר (או ציד הירח, תלוי אם 'האנטר' זה שם או מקצוע
) [http://www.megcabot.com/avalonhigh/avalonhigh2.php, אם בא לך לראות בעצמך.] וגוסיפ זה אכן
לגבי בגדים. *___*

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif אוי נראה לי שמדובר רק במנגה ../images/Emo4.gif

אני אעשה חיפוש באינטרנט מאוחר יותר ואבדוק אם ההמשך כולל גם ספרים. אם תמצאו בינתיים עוד פרטים, את או ליאור, אני אשמח לשמוע ^^

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifעונה!

התגעגעתי
(מחנה אומנויות למי שתוהה)
שם:רותם גיל:16 אזור מגורים:מודיעין תאריך לידה:28.7.1993 מה אומר הכינוי שלכם בתפוז?זה כינוי שידיד שלי נתן לי בכיתה ח'.עם השנים הוא התקצר.זה היה ריהותם שנה א"כ ריהו שנה א"כ רוהו ועכשיו זה רו או רה למה בחרתם דווקא אותו?כי הוא מזוהה איתי הרבה שנים 3 להקות אהובות?Red Hot Chili Peppers!|לב McFly Incubus 3 סדרות אהובות?סיינפלד אבודים אולי קומדי סטור,או שנות ה70 3 סרטים אהובים?וואו,הקשיתן טרמינל מקום ראשון Rocky Horror Picture Show אולי קיל ביל,או סוויני טוד,אני באמת לא יודעת,אני כ"כ אוהבת סרטים,קשה לי לבחור! 3 ספרים אהובים? שומרת אחותי הארי פוטר והנסיך חצוי הדם(ובכלל כל הסדרה!) הנעלמים צרפו תמונה שלכם(!) ~~~ איך הכרתם את מקפליי?שמעתי יום אחד בסוף כיתה ח' MTV Hits(הייתי שומעת אז ממש הרבה MTV Hits)וראיתי את הקליפ של Five Colors In Her Hair והתאהבתי.באמת!
אתם אוהבים אותם כבר..(כמה זמן)?ב25 לאפריל אנחנו חוגגים 3 שנות היכרות! חבר להקה אהוב?אין:) קליפ אהוב מבין כולם?קשה לי לבחור.5 Colors In Her Hair או Lies אוTransylvania נראה לי האלבום האהוב ביותר מבין ה4?RADIO:Active.לגמרי השיר הכי אהוב מהדיסק הראשון?Colors In Her Hair5 מהדיסק השני?או The Ballad Of Paul Kאו Nothing מהדיסק השלישי?אין מהדיסק הרביעי?אין מכל הדיסקים?אין האם את\ה מתחבר\ת ללירקסים של הלהקה?לחלקם.לא לכולם טוטאלית האם יצא לך להקשיב להם ולהזיל דימעה אי פעם?נראה לי שבשיר She Falls Asleep איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים?The Heart Never Lies מה אתם חושבים שאם יהיה למקפליי הם ישתפרו יותר מעכשיו?אימפרוביזציות חיות בהופעות,ג'אמים בהופעות ובכללי לג'מג'ם יותר,זה נראה לי הכיף הכי טהור שיש למוסיקאי יש לך דיסקים מקוריים של הלהקה?כן,ישלי את Room On The Third Floor,Wonderland,Motion In The Ocean And RADIO:Active את הDVD כבר השגת?לא פוסטרים בחדר, יש? כמה?כן,יש לי 7 פוסטרים.ובקרוב השמיני יגיע מה הדבר שאת\ה הכי אוהב\ת בלהקה?אני אוהבת את השירים שלהם,את הלחנים והמילים שלהם שיכולים לשמח אותי ולהוות לי פורקן כשאני עצובה, האם את\ה חושב\ת שתמשיך\י לאהוב את הלהקה גם בעוד 5 שנים?אני לא יודעת,כל שנה אני אומרת לעצמי שלא נראה לי שאני אוהב אותם ואני תוהה האם זה יחזיק ואני ממשיכה לאהוב אותם.חוץ מזה זה מאוד תלוי בהם.אם הם יעשו מוזיקה לא טובה לטעמי אז אני לא אשמע את השירים החדשים שלהם יותר וזה גם תלוי בי אם הטעם שלי ישתנה אני אפסיק לאהוב אותם.זה דינאמי ואין לי תשובה מוחלטת לתת האם יש שיר מסויים שהיית מאוד רוצה שמקפליי ינגנו עבורך בלייב?She Falls Asleep האם את\ה מעדיף\ה את הלוק הישן או החדש של הלהקה?זה משתנה.אני אהבתי איך שהם נראו במושן ורדיואקטיב ועכשיו פחות.תלוי איזה לוק כי הם ממש השתנו עם השנים באיזה ז'אנר את\ה מגדיר\ה את הלהקה?רוק פופ למה?כי יש להם שירי רוק ויש להם שירי פופ ויש שירים באמצע אם היית יכול לבחור שם אחר ללהקה, איזה שם הוא היה?אין.הם מזוהים מידי עם השם מקפליי האם את\ה חושב\ת שהלהקה תמשיך לנגן גם בעוד 5 שנים?אני ממש מקווה שכן כי לפי רדיואקטיב יש להם עוד המון המון מה לתת ולהציע,ואני מאוד רוצה לשמוע א זה אז אני מאחלת להם עוד הרבה שנים והרבה הצלחה ומוזיקה טובה האם את\ה מעדיף\ה את השירים השקטים יותר של הלהקה או הרועשים?אני אדם של שירים רועשים לדמרי בכל הלהקות שאני שומעת.אבל זה מאוד תלוי במצב רוח שלי ובמה שבא לי לשמוע. אם יכולת לבחור את הסינגל הבא באלבום רדיואקטיב, מה הוא היה? איך היה נראה הקליפ שלו (על פי דמיונך)? ~~~ שיר שעושה לך טוב: Red Hot Chili Peppers-Around The World.השיר הזה פשוט מדהים והוא שינה אצלי כ"כ הרבה.הוא לא קנבנציונלי.אני מתה על השיר הזה ומעריכה אותו מאוד.אחד השירים הכי טובים ששמעתי בחיים. שיר שעושה לך רע: שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: Red Hot Chili Peppers-I Could Have Lied,Road Trippin',This Velvet Glove McFly-She Falls Asleep,Bubblewrap שיר שאת מכורה אליו: אני לא יכולה לבחור אחד שיר עם המון משמעות בעינייך: Red Hot Chili Peppers-The Power Of Equality שיר שמזכיר לך חברה טובה: - שיר שמזכיר לך חבר טוב: - שיר שמסמל לך דבר טהור: שיר שמסמל לך דבר שחור: - שיר שמשמח אותך: יש המון שיר שמכניס אותך לדיכאון: לא עולה לי בראש שיר שמתאים לרגע שנולדת: אף פעם לא חשבתי על זה שיר שמזכיר לך את הילדות: שיר שמתאים לבית הספר: עברי לידר-ביום שמש יפה.זה היה הצלצול שלי בבי"ס פעם.וWeathus-Teenage Dirtbag שיר שתשימי בחתונה: לא חשבתי על זה שיר שמשחרר לך עצבים: כל מיני שירים של סיסטם שיר שמזכיר לך משהו עצוב: - שיר שמזכיר לך רגע של בושה: - שיר שמשגע אותך לחלוטין:כל שיר של רד הוט.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifחלק שני+תמונה

שיר שמרגיע אותך: שירים של סיסטם שיר שמזכיר לך מישהו שמת:Red Hot Chili Peppers-I Copuld Die For You.Tear שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך:Red Hot Chili Peppers-Castle Made OPf Sand שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: - שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף:כל השירים שהיו בהופעה שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: השירים שהיו בהופעה של היהודים שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב:McFly-Please Please בוא הביתה שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא:אין שום שיר כזה שיר שאהבת פעם והיום כבר לא:כל מיני שירים מכוערים במזרחית שיר שפעם לא אהבת והיום כן:כל שיר שבפעם הראשונה שאני שומעת אותו אני לא אוהבת אותו שיר מסרט שאתה אוהב:כל הפסקול של סוויני טוד,רוקי הורור פיקצ'ר שואו וקיל ביל שיר מסדרה שאתה אוהב: שיר שמסמל לדעתך את החיים: שיר שמסמל את החיים שלך: שיר שנגע לך ללב:המון שירים שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: שיר שמזכיר לך חורף: שיר שמזכיר לך קיץ:הקיץ בא שיר שאתה אוהב לקום איתו:James Morrision-Undiscovered שיר שאתה אוהב להירדם איתו: שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת:Abba-Dancing Qween השיר האחרון ששמעת: Red Hot Chili Peppers-Give It Away שיר שמתאים לך ברגע זה: Mika-Lolipop שיר אחרון שחברה שרה לך: שיר אחרון שחבר שר לך: שיר אחרון ששרת למישהו: שיר אחרון שמישהו שלח לך: שיר אחרון ששלחת למישהו: שיר שמזכיר לך את אימא שלך: שיר שמזכיר לך את אבא שלך: Abba-Dancing Qween שיר שגורם לך לרצות לרקוד: כל שיר בערך שיר שמצמרר אותך:Red Hot Chili Peppers-This Velvet Glove,Tear,I Coud Have Lied שיר שהיית רוצה לכתוב אותו:המון שיר שהיית רוצה להלחין:המון שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: כולם שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם:לא עולה לי בראש כרגע שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך:כל השירים שאני שומעת שיר לסיים את מה שהיה פה: Balkan Beat Box-Hermetico ~~~ השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו:מעיין קפה או השיעור אזרחות שהיה לי עכשיו הפעם האחרונה שבכית: אתמול בלילה האדם האחרון שראית: אח שלי הקטן הדבר האחרון שאמרת:ביי לאמא שלי הדבר האחרון שאכלת: בננה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: מנות חמות השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית:Motion In The Ocean הפעם האחרונה שעזרת לאמא:היום הורדתי זבל.אבל היא לא הייתה בבית והיא לא יודעת כי זה היה מיוזמתי הדבר הכי מטורף שעשית:צבעתי את השיער לכחול? ~~~ ב24 שעות האחרונות בכית?כן ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?דיברתי שטויות וזרקתי על איתמר מחר.נחשב? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא ~~~ היום: באיזו שעה התעוררת? רבע לתשע:) מה/מי העיר אותך?אני התעוררתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? בטח אוי או בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? הצעדים שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? נראה לי שהרמטיקו מה אכלת? טוסט,סנדוויץ' ירקות ובננה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?הכאבי גב שלי וזה שהייתי אמורה לנסוע היום לירושלים שאין לי כוח כי אני ממש עייפה שעת סיום:16:10 תמונה-הילדים הכי קוליים בארץ.סתם זו רק אני

Ms Brightside D

New member
../images/Emo47.gif יאי שאלון *שמיחשמיחשמיחשמיח* |כתב|

שעת התחלה: 15:53 שם: ענבל\אנה-בל גיל:14 (וחצי?) אזור מגורים:מרכז (רחובות D: ) תאריך לידה: 2.10.95 מה אומר הכינוי שלכם בתפוז? גברת צד חיובי משהו? למה בחרתם דווקא אותו? חח כי זה אחד השירים שגורמים לי לחייך תמיד כשאני מבואסת :) 3 להקות אהובות? מקפלי, צ'ילדרן אוף דה בוטם ובטלו פור מי ואלנטיין 3 סדרות אהובות? אני לא רואה טלוויזיה.. יאפ, עצוב אבל אין זמן. 3 סרטים אהובים? גם סרטים אני לא רואה, אבל המסור פה ושם עושה לי חביב 3 ספרים אהובים? האסופית וכל הסדרה של זה צרפו תמונה שלכם(!) ~~~ איך הכרתם את מקפליי? חיפשתי שיר אחד ביוטיוב ויצא את Five Colours In Her Hair נכנסתי ואהבתי למרות שזה לא מה שחיפשתי O: אתם אוהבים אותם כבר..(כמה זמן)? שנתיים וחצי בערך?:) חבר להקה אהוב? כולם D: קליפ אהוב מבין כולם? טראנסילבניה DD: האלבום האהוב ביותר מבין ה4? רוום און זה 3 פלור D: השיר הכי אהוב מהדיסק הראשון? מהדיסק השני? מהדיסק השלישי? מהדיסק הרביעי? מכל הדיסקים? האם את\ה מתחבר\ת ללירקסים של הלהקה? מאוד, האם יצא לך להקשיב להם ולהזיל דימעה אי פעם? חח כן! כששמעתי את dont know why ומלא פעמים.. איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים? PleasePlease רועש לי באוזן >< מה אתם חושבים שאם יהיה למקפליי הם ישתפרו יותר מעכשיו? הא?. יש לך דיסקים מקוריים של הלהקה? כן, את הDVD כבר השגת? לא>< פוסטרים בחדר, יש? כמה? לא, אני לא אוהבת פוסטרים. O: מה הדבר שאת\ה הכי אוהב\ת בלהקה? שהם מרגישים מה שהם שרים, האם את\ה חושב\ת שתמשיך\י לאהוב את הלהקה גם בעוד 5 שנים? כן! האם יש שיר מסויים שהיית מאוד רוצה שמקפליי ינגנו עבורך בלייב? dont know why האם את\ה מעדיף\ה את הלוק הישן או החדש של הלהקה? ישן, דני התכער! באיזה ז'אנר את\ה מגדיר\ה את הלהקה?פופ-רוק למה?כי זה מה שהם? :) אם היית יכול לבחור שם אחר ללהקה, איזה שם הוא היה? Diarrhea XDDDDD האם את\ה חושב\ת שהלהקה תמשיך לנגן גם בעוד 5 שנים? אני מקווה! האם את\ה מעדיף\ה את השירים השקטים יותר של הלהקה או הרועשים? שקטים אם יכולת לבחור את הסינגל הבא באלבום רדיואקטיב, מה הוא היה? לא יודעת.. איך היה נראה הקליפ שלו (על פי דמיונך)? לא יודעת.. ~~~ שיר שעושה לך טוב: My heart will go on (הקאבר של מקפליי) שיר שעושה לך רע: lies, הוא מפחיד! שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: dont know why שיר שאת מכורה אליו: not alone שיר עם המון משמעות בעינייך: not alone שיר שמזכיר לך חברה טובה: Bubble Wrap (כשהיא עזבה לעיר אחרת עשיתי לה סרט עם השיר הזה.) שיר שמזכיר לך חבר טוב: Too Close For Comfort שיר שמסמל לך דבר טהור: Walk In The Sun שיר שמסמל לך דבר שחור: I'll Be Ok שיר שמשמח אותך: Don't Stop Me Now אין על קווין!.. ובמיוחד אין על מקפליי עושים קווין D: שיר שמכניס אותך לדיכאון: Sorry is not good enough שיר שמתאים לרגע שנולדת: Star Girl שיר שמזכיר לך את הילדות: Ultraviolet שיר שמתאים לבית הספר: That Girl שיר שתשימי בחתונה: I've Got You שיר שמשחרר לך עצבים: No Worries שיר שמזכיר לך משהו עצוב: Falling In Love שיר שמזכיר לך רגע של בושה: Do Ya שיר שמשגע אותך לחלוטין: Transylvania שיר שמרגיע אותך: The Heart Never Lies שיר שמזכיר לך מישהו שמת: The Heart Never Lies שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: Star Girl שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: Sorry is not good enough שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: רגע השירים לא חייבים להיות של מקלפיי? O: שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: אופס. שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב:The Heart Never Lies (שיהיה XD.) שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא:I Wanna Hold You שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: 5 Colours in her Hair שיר שפעם לא אהבת והיום כן: Umbrella שיר מסרט שאתה אוהב: צט יורא 'ןךך עם םמ שיר מסדרה שאתה אוהב: לא רואה סדרות XD שיר שמסמל לדעתך את החיים:Don't Stop Me Now שיר שמסמל את החיים שלך:Don't Stop Me Now שיר שנגע לך ללב: Don't Stop Me Now XD שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: Sorry is not good enough שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: Falling In Love שיר שמזכיר לך חורף: The Heart Never Lies שיר שמזכיר לך קיץ: X שיר שאתה אוהב לקום איתו: Hypnotised (השעון המעורר שלי XD) שיר שאתה אוהב להירדם איתו: Forget All You Know שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: Forget All You Know השיר האחרון ששמעת: Don't Know Why שיר שמתאים לך ברגע זה: Don't Know Why^^ שיר אחרון שחברה שרה לך: עדיף שחברות שלי לא ישירו לי Xג שיר אחרון שחבר שר לך:חח הא? שיר אחרון ששרת למישהו: Don't Know Why, יאפ חפרתי עליו היום XD שיר אחרון שמישהו שלח לך: X שיר אחרון ששלחת למישהו: X שיר שמזכיר לך את אימא שלך: את אמא שלי? S: שיר שמזכיר לך את אבא שלך: the hurt never lies שיר שגורם לך לרצות לרקוד: שונאת לרקוד! שיר שמצמרר אותך: Don't Know Why שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: כל השירים של מקפליי שיר שהיית רוצה להלחין:כנ"ל שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: .כנ"ל XD שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: הרבה שירים. שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך:Don't Know Why שיר לסיים את מה שהיה פה: Mr. Brightside XD ~~~ הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי ואני התחלנו להציק לילד אחד האוטובוסXDDD הפעם האחרונה שבכית: אתמול כשכאב לי הראש נוראנורא האדם האחרון שראית: חברה לשי (שהיא גם שכנה שלי XD) הדבר האחרון שאמרת: "טוב אמא, ביי!" הדבר האחרון שאכלת: נייצ'ר וואלי D: הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: בורקס פיצהXD השיר האחרון ששמעת: dont know why הדיסק האחרון שקנית: דיסק של החוברת של ערבית XD הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום בבוקר הדבר הכי מטורף שעשית:נכנסתי עם בגד ים למזרקה באמצע הרחוב בקיץ P: ~~~ ב24 שעות האחרונות בכית? כן, ב24 שעות האחרונות צחקת? כן..XD ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?יותר מידי ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן, עם ילד אחד שאני מדריכה איתו במשצ"Hם.>< ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא. ~~~ היום: באיזו שעה התעוררת? 06:00 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר D: מה היה הדבר הראשון שאמרת? אינלי כווח לקום~ מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הקול של דני בשעון מעורר בפלאפון מה היה השיר הראשון ששמעת? Hypnotised השעון המוערר מה אכלת? הרבה.. O: איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? יש מבחן בהיסטוריה!!.. שעת סיום:16:28 הא זה היה ארוך O:

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo187.gif לא מסוגלת

יש פה כל כך הרבה שאלות שנאי פשוט לא מסוגלת לענות עליהן. השיר שהכי אפיין אותי עד לתקופה האחרונה היה Unsaid things כל כך הרבה רציתי להגיד, כל כך הרבה אהבתי, ולא קיבלתי, עכשיו יש לי את האהבה של החיים שלי והשיר שלי הפך לIv'e got you ואני מקווה שאהבה הזאת לא תיגמר

למעלה