שאלון

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח כן אבל חשבתי שפתאום את מתכחשת!XD

אני אלך לראות איתךD:

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifעונהD:

שם: נסטיה\אנסטסיה. גיל: 17 וחצי. אזור מגורים: קנדה. :) תאריך לידה: 23 לאפריל. מה אומר הכינוי שלכם בתפוז? שיר של לינקין פארק D: למה בחרתם דווקא אותו? כי אני אוהבת את לינקין פארק וחיפשתי שם של שיר שיהיה טוב ככינוי. 3 להקות אהובות? כרגע, לינקין פארק, סימפל פלאן וowl city (למרות שזה לא להקה, זה רק בן אדם אחד..ואטאבר. XD 3 סדרות אהובות? שוב, כרגע, על טבעי
, הג"ש וbones. 3 סרטים אהובים? כרגע (
) 2012, אנגוס, חוטיני ונשיקות חזותיות וטרמינאטור. 3 ספרים אהובים? Twilight, The Meaning of Matthew וVampire Academy. צרפו תמונה שלכם(!) אני אוסיף תמונה של על טבעי
איך הכרתם את מקפליי? שיר הכירה לי אותם D: אתם אוהבים אותם כבר..(כמה זמן)? אני כל הזמן שוכחת. XD חבר להקה אהוב? כולם! קליפ אהוב מבין כולם? כרגע זה Friday Night. האלבום האהוב ביותר מבין ה4? וונדרלנד? רדיו אקטיב? לא יודעת. האם אתה מתחברת ללירקסים של הלהקה? לפעמים. האם יצא לך להקשיב להם ולהזיל דימעה אי פעם? לא שזכור לי O: איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים? אממ, Down By The Lake. מה אתם חושבים שאם יהיה למקפליי הם ישתפרו יותר מעכשיו? מה? השאלה לא נראת לי הגיונית. XD יש לך דיסקים מקוריים של הלהקה? כה D: את הDVD כבר השגת? איזה מהם? יש לי את וונדרלנד ואת רדיו:אקטיב. פוסטרים בחדר, יש? כמה? היה, הם עכשיו במגירה XD מה הדבר שאת הכי אוהבת בלהקה? שהם ממש מעולים בלייב. האם את חושבת שתמשיכי לאהוב את הלהקה גם בעוד 5 שנים? אולי, לא יודעת. האם יש שיר מסויים שהיית מאוד רוצה שמקפליי ינגנו עבורך בלייב? אמממממ, את כולם! איך אפשר לבחור. העיקר שהם יופיעו בשבילי. XD האם את מעדיפה את הלוק הישן או החדש של הלהקה? מה שבא להם.
באיזה ז'אנר את מגדירה את הלהקה? פופ-רוק? למה? ככה. אם היית יכול לבחור שם אחר ללהקה, איזה שם הוא היה? לא הייתי בוחרת שם אחר. האם את חושבת שהלהקה תמשיך לנגן גם בעוד 5 שנים? כן! האם את מעדיפה את השירים השקטים יותר של הלהקה או הרועשים? יש שקטים טובים ויש רועשים טובים. אם יכולת לבחור את הסינגל הבא באלבום רדיואקטיב, מה הוא היה? דאון גוס אנאדר ואן. איך היה נראה הקליפ שלו (על פי דמיונך)? וואו, אמממ, אין לי מושג. אני לא יצירתית ברגע זה. חח שיר שעושה לך טוב: בכללי? כרגע Fireflies שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: Halo של ביונסה. >: שיר שאת מכורה אליו: Fireflies
שיר שמזכיר לך חברה טובה: Celine Dion - My Heart Will Go On שיר שמשמח אותך: Fireflies! D: שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: כל השירים של מקפליי. שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: לי בירן! שכחתי איך קוראים לשיר. XD שיר מסרט שאתה אוהב: שיר מסדרה שאתה אוהב: השיר פתיחה של CSI:NY
שיר שנגע לך ללב: Halo שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: אני יודעת שיש, אבל אני לא זוכרת איזה. שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: כל השירים של מקפלייץ שיר שאתה אוהב להירדם איתו: הסאונדטראק של החופשה. *-* שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: Fireflies, שיר מקסים. XD שיר שהיית רוצה להלחין: אמממ, אין. הפעם האחרונה שבכית: כשקראתי את הספר. >: האדם האחרון שראית: אח שלי. הדבר האחרון שאמרת: שרתי מילים של שיר. הדבר האחרון שאכלת: סלט. הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: ספר. השיר האחרון ששמעת: אני שומעת עכשיו שירים של Owl City. הדיסק האחרון שקנית: וואו, דיסק של The Calling. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ... הדבר הכי מטורף שעשית: אין. XD ב24 שעות האחרונות בכית? לא. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן, חברה מבצפר. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא. היום: באיזו שעה התעוררת? 7. מה/מי העיר אותך? השעון המעורר. מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת O: מה היה הדבר הראשון ששמעת? את Fireflies. כן אני חורשת על השיר הזה. XD מה אכלת? חביטה. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאוגי מפגר. XD

sweet shir

New member
אה, את אשכרה כתבת דברים הכי אהובים?

אני פשוט כתבתי את הדברים הראשונים שעלו לי לראש.XD יואואוא הג"ש. יואואו BJ. יואואוא משדרים את העונה ה3 והשבוע היה 308-311 ועאאעאהאעאעאעא זה כ"כ יפה. *-* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוגי אכן מפגר. XD

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifכה חחחחח

יאיאיאיאיאיאיאיא!
די, אל תעשי לי חשק להמשיך לראות. >: צריך להתרכז בלימודים.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח זה רציני פוגע לי בלמידה.

כי זה נגמר רק ב1:20, ואז אני מתה מעייפות כל היום בבית ספר. XD מזל שרק בראשון, שלישי וחמישי אני מתחילה ב8. וגם זה לא תמיד לול

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח מה?

ציטוט שלי לאמבר: "איזה סתומה הנסטיה הזאתי" D:

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifאמא שלה!XD

כשאת כותבת לול, זה מצחיק כי זה כמו לוּל. עכשיו תגידי לאמבר שהיא סתומה. :)

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifעונהה עם מלא הפסקות../images/Emo6.gif

שעת התחלה: 12:00 שם: ניצן גיל: 13 וחציי
אזור מגורים: כנרת תאריך לידה: 1.8.1996 מה אומר הכינוי שלכם בתפוז? שיש לי סימפטיה גדולה לדני? למה בחרתם דווקא אותו? כי לא היה לי כוח להתחיל לחשוב על כינויי... 3 להקות אהובות? פרמור
קולד פליי
מק... 3 סדרות אהובות? על טבעי
מגרש ביתי וג'ונאס? [סתם כי אני כבר לא רואה טלוויזיה...] 3 סרטים אהובים? הענק הירוק דמדומים ואני והמזל שלי ולא בגלל שמק שמה! 3 ספרים אהובים? אשתו של הנוסע בזמן ניו מון אני לא קוראת כ"כ הרבה ספרים אז יש לי רק 2
~~~ איך הכרתם את מקפליי? דרך אני והמזל שלי ואז שוב פעם בזכות ג'יימס ברון אתם אוהבים אותם כבר..(כמה זמן)? בהתחלה היה לי קראש מטורף עליהם אחרי JML [כשהייתי בת 10 נראלי] ועבר לי אחרי שבועיים ובנתיים עבר משו כמו שלושתרבע שנה כמעט ועדיין לא עבר לי... חבר להקה אהוב? דני
קליפ אהוב מבין כולם? פליז פליז ודונט נואו ווי לייב האלבום האהוב ביותר מבין ה4? R:A השיר הכי אהוב מהדיסק הראשון? לא זוכרת... מהדיסק השני? דונט נואו וואי מהדיסק השלישי? וואק אין דה סאן מהדיסק הרביעי? דאון גואוז אנדר וואן
מכל הדיסקים? DGAO האם את מתחברת ללירקסים של הלהקה? כן האם יצא לך להקשיב להם ולהזיל דימעה אי פעם? כן איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים? את השירים של דאגל דה לפרקון מה אתם חושבים שאם יהיה למקפליי הם ישתפרו יותר מעכשיו? שירים חדשים? חח אין לי מושג אני אוהבת אותם ככה
יש לך דיסקים מקוריים של הלהקה? כן את JML אבל הוא לא כל כך נחשב את הDVD כבר השגת? הDVD שלי לא פועל אז זה לא כל כך יעזור לי
פוסטרים בחדר, יש? כמה? יש לי בערך 4 או אבל הם לא תלויים אני דווקא רוצה אבל אחותי לא מרשה לי
מה הדבר שאת\\ה הכי אוהב\\ת בלהקה? את השירים שלהם אני יכולה ממש להתחבר אליהם ואני מבינה טוב את המילים ומבינה על מה הם מדברים האם את\\ה חושב\\ת שתמשיך\\י לאהוב את הלהקה גם בעוד 5 שנים? תלוי, בדרך כלל עובר לי מלהקות ממש מהר והיחידה שעדיין שורדת אצלי זאת טוקיו הוטל
[כבר בערך שנתיים] אז נראה
האם יש שיר מסויים שהיית מאוד רוצה שמקפליי ינגנו עבורך בלייב? DGAO אני מתה עליו! אבל אם זה בקשר למילים אז FIL האם את\\ה מעדיף\\ה את הלוק הישן או החדש של הלהקה? הישן!או דני
אם היית יכול לבחור שם אחר ללהקה, איזה שם הוא היה? לא יודעת אני אוהבת מקפליי.. |בדגש|האם את\\ה חושב\\ת שהלהקה תמשיך לנגן גם בעוד 5 שנים?
לפי דני יש להם עוד איזה 40 ומשו שנים
האם את\\ה מעדיף\\ה את השירים השקטים יותר של הלהקה או הרועשים? תלוי במצב רוח שלח אם יכולת לבחור את הסינגל הבא באלבום רדיואקטיב, מה הוא היה? DGAO או POV איך היה נראה הקליפ שלו (על פי דמיונך)? DGAO - הופעה שלהם POV - לא יודעת מה שבא להם.. ~~~ שיר שעושה לך טוב: the click five - the reason why שיר שעושה לך רע: James Blunt - Goodbye My Lover שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: Hawk Nelson - Zero\36 days שיר שאת מכורה אליו: DGAO
במיוחד מאז שלמדתי לנגן אותו בגיטריישן
שיר עם המון משמעות בעינייך: Simple Plan - Save You טוב אין לי כוח לסיים את הקטע עם השירים אז תסתפקו בזה
~~~ השיר האחרון ששרת: DGAO עם הגיטרה
הדבר האחרון שצחקת בגללו: חח היו הרבה
הפעם האחרונה שבכית: ביום רביעי נראה לי.. האדם האחרון שראית: אבא שלי ואחי הקטן הדבר האחרון שאמרת: אבא אני אוהבת את הבן שלך-כשאח שלי אמר שבגלל שעשיתי היום עבודה מצויינת במשרד אני צריכה העלאה חמוד שליי
הדבר האחרון שאכלת: קוסקוס -רואה קרן אני כן אוכלת! חח:] הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: מסטיק השיר האחרון ששמעת: Angels And Airwaves - The Adventure הדיסק האחרון שקנית: JML של מק וגם היחיד לבנתיים
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ממ *מסתכלת למטה בלחץ* חח הדבר הכי מטורף שעשית: אוו רק אחד?!
היו הרבה אבל הדבר עשיתי גלגלונים על כביש בזמן שעברו בו מכוניות
~~~ ב24 שעות האחרונות בכית? נופ ב24 שעות האחרונות צחקת? יאפ ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? יאפ ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? יאפ ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן אבל בקטנה שניה אחרי זה היא ישנה אצלי
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? גלידה
יאמיי ~~~ היום: באיזו שעה התעוררת? שבע וחצי בבוקר מה/מי העיר אותך? השעון מעורר של הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? פריקי תקומיי אני צריכה ללכת לעבודה מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? Justin Bieber - One Time כי הוא השעון מעורר שלי מה אכלת? נס קפה אני לא אוכלת בבוקר... איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה אנשים קמים בשעה הזאתי?!!??!?? שעת סיום:18:20

Charley XD

New member
וואו זה ארוך !

שעת התחלה: 17:26 שם: אורטל גיל: 17 אזור מגורים: מרכז תאריך לידה: 9.10 מה אומר הכינוי שלכם בתפוז? צ'רלי ? למה בחרתם דווקא אותו? פחח סיפור ארוך ... 3 להקות אהובות? ארקטיק מאנקיז, מיוז ודפאש 3 סדרות אהובות? כרגע : על טבעי, אבודים וגיבורים 3 סרטים אהובים? כרגע ? לא עולה לי. 3 ספרים אהובים? סאגה של טוויליט, הארי פוטרים למיהם ושנת החתול של שרה אנג'ל צרפו תמונה שלכם(!) ~~~ אממ לא. איך הכרתם את מקפליי? מחברה שלי ששמה קליפ במחשב שלה .. אתם אוהבים אותם כבר..(כמה זמן)? הרבה ? חבר להקה אהוב? אין כזה .. קליפ אהוב מבין כולם? פריידי נייט האלבום האהוב ביותר מבין ה4? וונדי או אקטיב .. האם את\ה מתחבר\ת ללירקסים של הלהקה? תלוי האם יצא לך להקשיב להם ולהזיל דימעה אי פעם? לא איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים? לונלי את הDVD כבר השגת? כן פוסטרים בחדר, יש? כמה? מה הדבר שאת\ה הכי אוהב\ת בלהקה? האינטלגנציה של הילדים בני 3 האם את\ה חושב\ת שתמשיך\י לאהוב את הלהקה גם בעוד 5 שנים? אממ האם יש שיר מסויים שהיית מאוד רוצה שמקפליי ינגנו עבורך בלייב? לייז ? האם את\ה מעדיף\ה את הלוק הישן או החדש של הלהקה? הכי טוב הלוק בוונדי באיזה ז'אנר את\ה מגדיר\ה את הלהקה? פופ צ'יזי עם נגיעות רוק ? למה? מה למה ? כי מה לעשות שזה לא מטאל. אם היית יכול לבחור שם אחר ללהקה, איזה שם הוא היה? הם המאנקיז לא היה תפוס .. האם את\ה חושב\ת שהלהקה תמשיך לנגן גם בעוד 5 שנים? אני חושבת שכן האם את\ה מעדיף\ה את השירים השקטים יותר של הלהקה או הרועשים? גם וגם אם יכולת לבחור את הסינגל הבא באלבום רדיואקטיב, מה הוא היה? קורפטד איך היה נראה הקליפ שלו (על פי דמיונך)? בלי שטויות ומדברים מוזרים. הדבר היחידי שהם עוד לא עשו זה חטיפת חייזרים ולא בא לי בטוב .. ~~~ שיר שעושה לך טוב: אממ ולורי של איימי ווינהוס ? (זה מה שאני שומעת עכשיו ) שיר שעושה לך רע: אסליפ של דה סמיטס שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: פאר אווי של ניקלבק שיר שאת מכורה אליו: פיליפ של מיוז שיר עם המון משמעות בעינייך: Franz Ferdinand - Take Me Out שיר שמזכיר לך חברה טובה: David Cook - Billie Jean Geri Halliwell - Look At Me כןכן אני יודעת, אין צורך להגיד לי שוב. ומיי דארטי ליטל סיקרט שיר שמזכיר לך חבר טוב: רולר קוסטר של בלינק שיר שמסמל לך דבר טהור: מישל - ביטלס שיר שמסמל לך דבר שחור: שירים של 30 Seconds to Mars שיר שמשמח אותך: בעיקר שירים של AAR שיר שמזכיר לך את הילדות: השיר הזה נו ... "כן,כן אני זוכר שהייתי קטן ושיגעתי את כולם..בלהבלהבלה" שיר שמתאים לבית הספר: קריפ של רדיוהד. ואל תשאלו אותי למה .. זה מה שעלה שיר שתשימי בחתונה: איי קיס אה גירל של קייטי פרי. סתמוש אממ לא חשבתי על זה אינבינסיבל של מיוז ? שיר שמשחרר לך עצבים: Alanis Morrisette - You Oughta Know שיר שמזכיר לך משהו עצוב: בלאק בירד - ביטלס שיר שמזכיר לך רגע של בושה: Nirvana - Smells Like Teens Spirit שיר שמשגע אותך לחלוטין: השאלון הזה משגע אותי כבר ! מה זה ? שיר שמרגיע אותך: שירים של לינקין. אבל מהאלבום הראשון. שיר שמזכיר לך מישהו שמת: Nickelback - Too Bad שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: אי גאט אה פילנג שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: אנארפ ? שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: ווארנג של דפאש ! זה וטנדינג לאב .. שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: ההופעה של הראל מויאל. כולה. ולא, אני לא רוצה לדבר על זה. שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: פול און דה היל - ביטלס שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: איזה שיר מזכיר בצפר ? שיר מסרט שאתה אוהב: mickey sylvia - love is strange שיר מסדרה שאתה אוהב: led zeppelin - rambleon שיר שנגע לך ללב: אנבינסיבל - מיוז שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: שי פול אסליפ - מק' שיר שמזכיר לך חורף: "שנינו יחד תחת מטריה אחת .." חורף - עיברי לידר שיר שמזכיר לך קיץ: "מה יש בקיץ?" שיר שאתה אוהב לקום איתו: דה מומאנט אי וואיק אפ השיר האחרון ששמעת: הייוואי טו הל - AC\DC שיר שמתאים לך ברגע זה: דרייב אול נייט - AAR שיר אחרון שחברה שרה לך: וואו, שיר שיוצא ממש לסבי .. איך קראו לו ? שיר אחרון שחבר שר לך: בייבי קייקס (אין לשיר הזה כל קשר למה שאני עובדת. במיוחד לקליפ) שיר אחרון ששרת למישהו: אממ עבדתי היום.. איזה שיר היה אחרון ? נראה לי שזה היה זרעים של מסטיק .. שיר אחרון שמישהו שלח לך: AAR- צ'יינג' יור מאינד שיר אחרון ששלחת למישהו: לא זוכרת שיר שמזכיר לך את אימא שלך: שירים של קולדפלי שיר שמזכיר לך את אבא שלך: שירים של לאונרד כהן שיר שגורם לך לרצות לרקוד: מרי לנצח. לא, לא באמת .. יש הרבה שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: דאפנטלי שירים של ארקטיק, לא משנה איזה. שיר שהיית רוצה להלחין: לייז.. או כל שיר של מיוז שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: שירים של מיוז או מיקה XD זה בלתי אפשרי ! שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: שירים במזרחית ? D: שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: Acceptance - So Contagious שיר לסיים את מה שהיה פה: הללויה. ~~~ השיר האחרון ששרת: יו אר מיי סנשין, לא היה כבר את השאלה הזאת ? הדבר האחרון שצחקת בגללו: ילד שעשה אפצ'י מלא מרק על אחת המטפלות .. הפעם האחרונה שבכית: OO" האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "בוקר טוב, נראה לי שכבר חמש וחצי .." הדבר האחרון שאכלת: סיני הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: קשת, טבעות ועגילים .. השיר האחרון ששמעת: קווין - קריזי ליטל טין קולד לאב הדיסק האחרון שקנית: שקנו לי נחשב ? החדש של ארקטיק הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שנייה וחצי הדבר הכי מטורף שעשית: מטורף ? לא הייתי מגדירה את זה מטורף .. אבל הייתי בכדור כזה שיורה אותך .. ~~~ ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? יאפ ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לחם ? ~~~ היום: באיזו שעה התעוררת? רבע לשש מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "צאי, יש לי פיפי" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצילצול של הטלפון בבית ? מה היה השיר הראשון ששמעת? אממ כאם און אלין
מה אכלת? סיני איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה יעשו לי ביום ראשון... שעת סיום: 18:40 דיי מרשים עם לחשוב שראיתי אבודים

sweet shir

New member
מעתיקנית!

אפילו את השיר של היי פייב העתקת ממני!XDD ממש נחמד שאת משתינה בחדר שלך ואומרת לאבא שלך 'צאי' D:

Charley XD

New member
תפוז טיפש **

אמרתי לאחותי צאי מהשרותים XD אבא היה בטלפון לא בבית .. זה השיר של היי פייב ? XD טוב לדעת לא העתקתי ממך יותר מדי .. רק את האסליפ ואני שלחתי לך אותו ! אז מותר לי

sweet shir

New member
מה? חח לא, את לא.

אני הורדתי אותו בעקבות ספר שקראתי. כאילו, רציתי להוריד אותו בגלל הספר, ואז בול לחברה שלי היה כתוב בשם שהיא רוצה את השיר הזה.. אז התלהבנו על זה והורדתי לשתינו ושרנו אותו מלא בביצפר וכתבנו את המילים ונכנסו לדיכאון. XD והעתקת גם את פאר אוואי של ניקלבאק.XD

Charley XD

New member
לפאר אוואי יש סיפור הרבה יותר עמוק ממה שיש

אני מבטיחה לך... זה בכלל לא קשור לזה שאת כתבת XD OO" בטוח ? זה היה בול בתקופה שאני שמעתי אותם ... אני זוכרת !

sweet shir

New member
אצלי זה קשור לתקופה בכיתה ט' חח

שהשיר הזה התקשר לי לכל דבר. ובסוף הדבר שזה הכי מזכיר לי את זה BJ וזה מאוד מדכא. ;; לחברה שלי איי דונט וונט טו מיס אה ת'ינג זה ה-שיר שהיא לא מסוגלת לשמוע בגלל BJ חחחחחחחחחחח אני משוכנעת במליון אחוז, לא קלטת לפי הפרטי פרטים שכתבתי לך?XD פירטתי לצורך הדגשת המטרה! (אני מושפעת מספרות? מה פתאווםם. זה גם קשור לשואה איכשהו, תהיי בטוחה בזה.
)

למעלה