שאלון

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאני יודעת על מה את מדברת .

אבל זה נראה כיאלו יש התפתחויות חדשות בנושא D:

McLife135

New member
../images/Emo55.gifעוננההה D:

שעת התחלה: 18:19 שם: לילך גיל: 14 וחצי אזור מגורים: קרני שומרון - יישוב ליד כפר סבא תאריך לידה: 11.5.1195 יומיים לפני רוברט וביום של לוקה מכמעט מלאכים D: מה אומר הכינוי שלכם בתפוז? אממ McLife135 כאילו מק' מקפליי ולייף כאילו מקפליי הם החיים שלי XDD גאד זה נשמע כזה דפוק עכשיו XD והמספר - 13 כי זה הגיל שהצטרפתי לתפוז ו-5 מספר המזל שלי :) למה בחרתם דווקא אותו? כי לא היה לי משו אחר
3 להקות אהובות? מקפליי, סימפל פלאן ויש להקות זמניות כאלה
כמו פאניק, ATL, סאם 41 וכאלה 3 סדרות אהובות? כמעט מלאכים, האנה מונטנה
והמכשפים מוויברלי פלייס
3 סרטים אהובים? דמדומים, אני והמזל שלי, היירספריי 3 ספרים אהובים? טווילייט סאגה, סדרת הארי פוטר, סדרת יומני הנסיכה צרפו תמונה שלכם(!) חחחח ~מצרפת אבל שלי עם סתיו כי אינלי בנתיים לבד שהן יפות, אני השמאלית~ ~~~ איך הכרתם את מקפליי? אמממ כל החיים הייתי רואה JML ותמיד אהבתי את השיר פייב קולורס ופעם אחת ראיתי את הסרט והתחלתי להתעמק בדני ואז התחלתי לחפש שירים שלהם ביוטיוב
אתם אוהבים אותם כבר..(כמה זמן)? שנה וחצי ככה חבר להקה אהוב? דני
קליפ אהוב מבין כולם? אמממ that girl חחח האלבום האהוב ביותר מבין ה4? רדיואקטיב ומושן השיר הכי אהוב מהדיסק הראשון? מזתומרת הדיסק הראשון? O_O כאילו מרום? אממ פייב קולורס ודאט גירל מהדיסק השני? אוךך חחחחח השני מה היה? וונדרלנד נכון?
אממ אז נראלי ממורי ליין וTCFC מהדיסק השלישי? יואאאאא !
שלישי היה מושן נכון? כי ג'אטס לא נחשב? או שכה? O_O קיצר ממושן סטאר גירל מהדיסק הרביעי? רדיואקטיב ..... FIL, OTSS, TLS מכל הדיסקים? אני בסוף אשתגע פה!! חחחח לאדעת אינלי שיר מועדף שלהם מאיזשהו דיסק אבל אם זה לא מדיסק אז no worries האם את\ה מתחבר\ת ללירקסים של הלהקה? כהה , מילים מדהימות *-* האם יצא לך להקשיב להם ולהזיל דימעה אי פעם? ככןןןןןן!!! מלא פעמים איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים? טרנסילבניה
מה אתם חושבים שאם יהיה למקפליי הם ישתפרו יותר מעכשיו? אמממ הופעה בישראל!! חחחח יש לך דיסקים מקוריים של הלהקה? יאפ :) את הDVD כבר השגת? איזה DVD? של RA? לא :( אבל ישלי של מושן D: חחח פוסטרים בחדר, יש? כמה?בארוורר! 3 על הדלת, 9 על הקיר ועוד אחד ממעריב שבדיוק קיבלתי ועדיין לא תליתי :) מה הדבר שאת\ה הכי אוהב\ת בלהקה? אמממ המילים בשירים והצחוקים שהם עושים
האם את\ה חושב\ת שתמשיך\י לאהוב את הלהקה גם בעוד 5 שנים? אממ אם הם יחדשו כל הזמן אז נראלי שכהה :) האם יש שיר מסויים שהיית מאוד רוצה שמקפליי ינגנו עבורך בלייב? no worries ופולינג אין לאב =] האם את\ה מעדיף\ה את הלוק הישן או החדש של הלהקה? ברור שהישן!! מה הם עשו לעצמם עכשיו?! >.< באיזה ז'אנר את\ה מגדיר\ה את הלהקה? פופ-רוק למה? כי ישלהם שירים שבואו נודה , הם טיפה פופ גיי כזה
ויש שירים שהם יותר רוק כזה
אם היית יכול לבחור שם אחר ללהקה, איזה שם הוא היה? אמממממ לאדעת אני גרועה בדברים כאלה
האם את\ה חושב\ת שהלהקה תמשיך לנגן גם בעוד 5 שנים? בע"ה בלי נדר =] האם את\ה מעדיף\ה את השירים השקטים יותר של הלהקה או הרועשים? תלוי במצב רוח שלי אם יכולת לבחור את הסינגל הבא באלבום רדיואקטיב, מה הוא היה? OTSS *-* בזמן האחרון התאהבתי בשיר הזה איך היה נראה הקליפ שלו (על פי דמיונך)? על פרידה בין שני אנשים ואז שהבן מחזר אחריה והם חוזרים להיות ביחד
~~~

McLife135

New member
../images/Emo55.gifהמשך חחח

שיר שעושה לך טוב: של מק? no worries הוא אופטימי כזה =] שיר שעושה לך רע: עוד פעם של מק??
טרניסלבניה XD שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: טוב אינלי כח של מק XD אממ שיר שמרגש - the best years of our life שיר שאת מכורה אליו: no worries שיר עם המון משמעות בעינייך: only the strong survive ו-טיים אוף יור לייף של גרין דיי שיר שמזכיר לך חברה טובה: holding on של אבריל שיר שמזכיר לך חבר טוב: אממ לא נראלי שיש כזה :S שיר שמסמל לך דבר טהור: גמלא O_O שיר שמסמל לך דבר שחור: your love is a lie של סימפל שיר שמשמח אותך: no worries =] שיר שמכניס אותך לדיכאון: נראלי פרפקט :/ שיר שמתאים לרגע שנולדת: חחחחחח אמממ לאדעת
שיר שמזכיר לך את הילדות: home is where the heart is נראלי שיר שמתאים לבית הספר: high school never ends
חחחח שיר שתשימי בחתונה: with me של סאם
שיר שמשחרר לך עצבים: tears dont fall חחח שיר שמזכיר לך משהו עצוב: סייב יו של סימפל :/ שיר שמזכיר לך רגע של בושה: לאדעת O.O שיר שמשגע אותך לחלוטין: השיר החדש של שאקירה שחופרים עליו בMTV!!! חחחחח שיר שמרגיע אותך: no worries
שיר שמזכיר לך מישהו שמת: i miss you של מיילי סיירוס ו-zero של הוק נלסון שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: ג'נריישן של סימפל
בגלל ההופעה XD שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: untitled של סימפל שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: חחחחחחח ג'אמפ בסימפל
שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: אאממממ השירים של שבק ס' XDD שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: אממ אינלי מושג שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: חחחח גם שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: ואוו מלא אמממ ... סאנדיי מורנינג קול של אואסיז שיר שפעם לא אהבת והיום כן: only the strong survive לא ממש אהבתי אותו פעם שיר מסרט שאתה אוהב: חחחחחח השירים של מק' מג'אסט XD שיר מסדרה שאתה אוהב: אנחלס דל מונדו מכמעט מלאכים
שיר שמסמל לדעתך את החיים: לאדעת .. שיר שמסמל את החיים שלך: OTSS חחח שיר שנגע לך ללב: not alone :( שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: ואוי לאדעת שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: לאדעת! חחחחחחח מזה השאלות האלה?
שיר שמזכיר לך חורף: אוך חחח שיר שמזכיר לך קיץ: קיץ של הרונית ראסטה הזאת XD שיר שאתה אוהב לקום איתו: דונט סטופ מי נאו :) שיר שאתה אוהב להירדם איתו: חחחח keep holding on שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: לאדעת נו חחחח השיר האחרון ששמעת: אממממממ , איגנורנס שיר שמתאים לך ברגע זה: don't wanna think about you שיר אחרון שחברה שרה לך: thank you של סימפל
שיר אחרון שחבר שר לך: אממ לא זוכרת שיר אחרון ששרת למישהו: thank you עם חברה שלי XD שיר אחרון שמישהו שלח לך: mis ojos של רמה
שיר אחרון ששלחת למישהו: אמממ לאזוכרת שיר שמזכיר לך את אימא שלך: perfect :/ שיר שמזכיר לך את אבא שלך: אממ שיר בתימנית XD שיר שגורם לך לרצות לרקוד: just dance
שיר שמצמרר אותך: אמממ זה תלוי זה לא אותו שיר כל הזמן שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: only the strong survive ו-no worries שיר שהיית רוצה להלחין: ממ לאדעת שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: גמלא XD שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: השיר של שאקירה -_- שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: no worries :/ שיר לסיים את מה שהיה פה: the last song! חחחחח ~~~ השיר האחרון ששרת: favorite girl של ג'סטין XD הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי
הפעם האחרונה שבכית: אמממ היום כשראיתי סרט =] האדם האחרון שראית: חברה שלי מור הדבר האחרון שאמרת: שאני רעבה לאמא שלי XD הדבר האחרון שאכלת: עוד מעט אני עומדת לאכול הדבר האחרון ששתית: שוקו הדבר האחרון שקנית: נעליים חדשות שרציתי מלאאא זמן *-* השיר האחרון ששמעת: favorite girl של ג'סטין הדיסק האחרון שקנית: אמממ הדיסק החדש של סימפל הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לאזוכרת חחחחחחח הדבר הכי מטורף שעשית: אמממ , לאדעת .. בנג'י בסופרלנד?
~~~ ב24 שעות האחרונות בכית? כהה היום בהצריים חח ב24 שעות האחרונות צחקת? כןן מלאא XD ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כהה, חברות וחבר :) ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? אממ נראלי שכה חח ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כהה :-\ ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כהה בגדים ונעליים ~~~ היום: באיזו שעה התעוררת? 6:40 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? טובטוב אני קמה מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שלי ואח"כ MTV מה היה השיר הראשון ששמעת? השיר של שאקירה
מה אכלת? קורנפלקס עם חלב איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ואוי אינלי כח לספורט על הבוקר שעת סיום: 19:00

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo26.gifאני!@#$../images/Emo36.gif../images/Emo115.gif../images/Emo14.gif

שעת התחלה: 15:42 אבל אני עושה את זה בהמשכים אז רוב הסיכויים שזה יקח הרבה זמן ^^ שם: ספיר
גיל: עוד חודש 15 ^^ אזור מגורים: בת ים תאריך לידה: 1.1.95 מה אומר הכינוי שלכם בתפוז? שלושת הלהקות האהובות עליי שחיברתי אותן ביחד: Simple Plan - Simple 30 Seconds To Mars - Seconds To McFLY - Mc Simple Seconds To Mc - שניות פשוטות למק , לא כ"כ קשור אבל שיהיהXD למה בחרתם דווקא אותו? כי זה מראה על הלהקות האהובות עליי^^ 3 להקות אהובות? חח עניתי על השאלה למעלה :] 3 סדרות אהובות? על טבעי, אדון החיות, אלמה פיראטה. 3 סרטים אהובים? -.- סיפור סינדרלה, מועדון קרב, הבריחה מלאס וגאס. 3 ספרים אהובים? יומנו של חנון. צרפו תמונה שלכם(!) ~~~ איך הכרתם את מקפליי? דרך ראש אחד, בגיליון הישן היה להקת השבוע, זמר השבוע וכאלה אז הם כל הזמן היו מקום ראשון! חח אז החלטתי לבדוק אם הם באמת שוים את זה, וכן..D: אתם אוהבים אותם כבר..(כמה זמן)? אמ, שנה וחצי :O חבר להקה אהוב? דאגי קליפ אהוב מבין כולם? Star Girl האלבום האהוב ביותר מבין ה4? MITO השיר הכי אהוב מהדיסק הראשון? Not Alone מהדיסק השני? Too Close For Comfort מהדיסק השלישי? Transylvania מהדיסק הרביעי? Down Goes Another One מכל הדיסקים? קשה! נכון לעכשיו, Too Close For Comfort האם את\ה מתחבר\ת ללירקסים של הלהקה? מאוד
האם יצא לך להקשיב להם ולהזיל דימעה אי פעם? ברור, רבה פעמים. איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים? Down By The Lake מה אתם חושבים שאם יהיה למקפליי הם ישתפרו יותר מעכשיו? לא הבנתי את השאלה>.< יש לך דיסקים מקוריים של הלהקה? כן, את כולם^^ את הDVD כבר השגת? הכל חוץ מהאחרון שיצא.. פוסטרים בחדר, יש? כמה? ואוו רק של מקפלי: 2 ענקיים ועוד 20 רגילים. מה הדבר שאת\ה הכי אוהב\ת בלהקה? מראה, שטוטניקיות, מוזיקה!@#$%^ האם את\ה חושב\ת שתמשיך\י לאהוב את הלהקה גם בעוד 5 שנים? אני בספק>.< אבל אני מאוד מקווה שכן.. האם יש שיר מסויים שהיית מאוד רוצה שמקפליי ינגנו עבורך בלייב? כנראה השיר האהוב עליי כרגע - TCFC האם את\ה מעדיף\ה את הלוק הישן או החדש של הלהקה? הלוק ברדיו אקטיב. באיזה ז'אנר את\ה מגדיר\ה את הלהקה? פופ פאנק. למה? כי זה נשמע ככה
אם היית יכול לבחור שם אחר ללהקה, איזה שם הוא היה? - האם את\ה חושב\ת שהלהקה תמשיך לנגן גם בעוד 5 שנים? כן, למה לא? האם את\ה מעדיף\ה את השירים השקטים יותר של הלהקה או הרועשים? לא ממש משנה לי.. תלוי מה המצב רוח^^ אם יכולת לבחור את הסינגל הבא באלבום רדיואקטיב, מה הוא היה? DGAO איך היה נראה הקליפ שלו (על פי דמיונך)? קשה לדמיין, סיפור אהבה משהו.. ~המשך~

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo26.gifהמשך../images/Emo36.gif../images/Emo115.gif../images/Emo14.gif

שיר שעושה לך טוב: I Don't Wanna Think About You - Simple Plan שיר שעושה לך רע: Untitled - Simple Plan יותר עצוב.. שיר מדהים:] שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: Not Alone - McFLY שיר שאת מכורה אליו: The Kill - 30STM שיר עם המון משמעות בעינייך: Save You - SP שיר שמזכיר לך חברה טובה: - שיר שמזכיר לך חבר טוב: - שיר שמסמל לך דבר טהור: You've Got A Friend - McFLY שיר שמסמל לך דבר שחור: - שיר שמשמח אותך: Transylvania - McFLY שיר שמכניס אותך לדיכאון: - שיר שמתאים לרגע שנולדת: Take My Hand - SP שיר שמזכיר לך את הילדות: Californication - Red Hot Chili Peppers שיר שמתאים לבית הספר: Holding On - SP שיר שתשימי בחתונה: - שיר שמשחרר לך עצבים: Attack - 30STM שיר שמזכיר לך משהו עצוב: Untitled - SP שיר שמזכיר לך רגע של בושה: Welcome To My Life - SP שיר שמשגע אותך לחלוטין: The Good Life - Three Days Grace שיר שמרגיע אותך: Bubble Warp - McFLY שיר שמזכיר לך מישהו שמת: Untitled - SP שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: Generation - SP שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: - שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: Generation - SP שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: - שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: Let It Die - Three Days Grace שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: - שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: - שיר שפעם לא אהבת והיום כן: POV - McFLY שיר מסרט שאתה אוהב: I've Got You - McFLY שיר מסדרה שאתה אוהב: What's New Scoobi Do - SP שיר שמסמל לדעתך את החיים: The Good Life - Three Days Grace שיר שמסמל את החיים שלך: The Good Life - Three Days Grace שיר שנגע לך ללב: Perfect - SP שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: Lonely - McFLY שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: Transylvania - McFLY שיר שמזכיר לך חורף: World So Cold - Three Days Grace שיר שמזכיר לך קיץ: Burn - Three Days Grace שיר שאתה אוהב לקום איתו: - שיר שאתה אוהב להירדם איתו: שירים רגועים ושקטים:] שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: I Can Wait Forever - SP השיר האחרון ששמעת: Lonely - McFLY שיר שמתאים לך ברגע זה: Falling In Love - McFLY שיר אחרון שחברה שרה לך: - שיר אחרון שחבר שר לך: - שיר אחרון ששרת למישהו: Too Close For Comfort - McFLY שיר אחרון שמישהו שלח לך: Hotel California שיר אחרון ששלחת למישהו: This Is War - 30STM שיר שמזכיר לך את אימא שלך: - שיר שמזכיר לך את אבא שלך: - שיר שגורם לך לרצות לרקוד: I Don't Wanna Think About You - SP שיר שמצמרר אותך: Untitled - SP שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: The Kill - 30STM שיר שהיית רוצה להלחין: Californication - Red Hot Chili Peppers שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: . Can't Stop - Red Hot Chili Peppers שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: כל שיר של ג'ונאס&ט"ה שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: The Kill - 30STM שיר לסיים את מה שהיה פה: Time To Say Goodbye - SP ~~~ השיר האחרון ששרת: Too Close For Comfort הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחי הרים אותי על הגב נפל, עליי.. נמחצתיXD הפעם האחרונה שבכית: יום שני >.< האדם האחרון שראית: אמא!@#$ הדבר האחרון שאמרת: תהני ^^ הדבר האחרון שאכלת: נמס בכוס!! גיליתי שזה אחד הדברים הטעימים:] הדבר האחרון ששתית: XL הדבר האחרון שקנית: שיכפלתי מפתח.. השיר האחרון ששמעת: Lonely - McFLY הדיסק האחרון שקנית: Three Days Grace - Life Starts Now הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום, ניקיתי את החדר!! הדבר הכי מטורף שעשית: לא עולה לי משהו
~~~ ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כןXD ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן ~~~ היום: באיזו שעה התעוררת? 09:00 מה/מי העיר אותך? השעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? כלום.. הייתי לבד בבית. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הכלבה שלי נוחרת. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת. מה אכלת? נמס בכוס. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? Someone :] שעת סיום: 23:44 ~הכלבה שליXD~

sweet shir

New member
../images/Emo222.gif באמת היה לי חשק לשאלון. D:

שעת התחלה: 22:44. שם: שיר. גיל: 17. אזור מגורים: השרון, רעננה. תאריך לידה: 6.11.92. מה אומר הכינוי שלכם בתפוז? שאני מתוקה?D: למה בחרתם דווקא אותו? כי שהייתי בכיתה ד' לא ידעתי איך מאייתים cute חח. 3 להקות אהובות? ד'ה אול אמריקן ריג'קטס, פראמור ואול טיים לואו. לא כולל מקפליי, כי זה אוביוס. 3 סדרות אהובות? בטי, הכי גאים שיש והאוס. 3 סרטים אהובים? ילדות רעות, באנג באנג יור דד ונערה בהפרעה. 3 ספרים אהובים? סאגת טווילייט, הארי פוטר והמשחק של אנדר. צרפו תמונה שלכם(!) איןלי כוח. אם ממש קריטי לכן כנסו אלי לפייסבוקXD ~~~ איך הכרתם את מקפליי? בלוג כפתורים. אתם אוהבים אותם כבר..(כמה זמן)? 3 שנים ו3 חודשים. חבר להקה אהוב? כולם פחות או יותר:) קליפ אהוב מבין כולם? טרנסי, BCB, אולטרה, ABY.. ועוד מלא חח האלבום האהוב ביותר מבין ה4? התלבטות בין וונדרלנד לרדיו:אקטיב. השיר הכי אהוב מהדיסק הראשון? ברוקולי. חחחחחחח סתם, Not Alone. מהדיסק השני? She Falls Asleep. מהדיסק השלישי? Bubble Wrap. מהדיסק הרביעי? Down Goes Another One. מכל הדיסקים? נהה. האם את\\ה מתחבר\\ת ללירקסים של הלהקה? אוביוסלי. האם יצא לך להקשיב להם ולהזיל דימעה אי פעם? לא חושבת. אבל יכול להיות חח איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים? Lonely ו- Don't Wake Me Up. מה אתם חושבים שאם יהיה למקפליי הם ישתפרו יותר מעכשיו? אנערף. אני סומכת עליהם שידעו מה לעשות חח יש לך דיסקים מקוריים של הלהקה? אהא. את הDVD כבר השגת? אין לי טעם לקנות, לחברה שלי יש הכל.. XD ישלי את הדיוידי שמגיע עם הדיסק של R:A אם זה נחשבP: פוסטרים בחדר, יש? כמה? כן. הרבה. אשכרה לספור? נו טוב. 18 פוסטרים + מלא תמונות + לפחוווות 5 פוסטרים ועשרות תמונות שעדיין לא תליתי. מה הדבר שאת\\ה הכי אוהב\\ת בלהקה? השטותניקיות שלהם, וכמובן שהמוזיקה. האם את\\ה חושב\\ת שתמשיך\\י לאהוב את הלהקה גם בעוד 5 שנים? כן. אבל בתכלס, אני אהיה בת 22, אז אין לדעת חח. האם יש שיר מסויים שהיית מאוד רוצה שמקפליי ינגנו עבורך בלייב? ד'ה לאסט סונג? דונו. האם את\\ה מעדיף\\ה את הלוק הישן או החדש של הלהקה? בתקופה של רדיו:אקטיב לפני שדאגי שם את הסרטים בשיער הם נראו -ממש- טוב. אבל הם גם נראו טוב בתקופה של MITO ובתקופה של וונדי.. בתכלס הם נראים טוב בכל תקופה. חוץ מתקופת הראסטות של דאגי + הארי בקרחת שהיא בלתי נסלחת חח. באיזה ז'אנר את\\ה מגדיר\\ה את הלהקה? פופ-רוק. למה? כי זה פופ עם אלמנטים רוקיים? חח אם היית יכול לבחור שם אחר ללהקה, איזה שם הוא היה? Tom and the ugly ones? חח העתקה בוטה מטוםXD האם את\\ה חושב\\ת שהלהקה תמשיך לנגן גם בעוד 5 שנים? אני מאוד מקווה.
האם את\\ה מעדיף\\ה את השירים השקטים יותר של הלהקה או הרועשים? גם וגם. שאני מסתכלת הרשימה של השירים האהובים עלי מכל אלבום, זה נראה שאני מעדיפה את השקטים, אבל הרועשים הם אלו שמגדירים את מקפליי כמקפליי. ^^ אם יכולת לבחור את הסינגל הבא באלבום רדיו:אקטיב, מה הוא היה? קורפטד. איך היה נראה הקליפ שלו (על פי דמיונך)? משהו מגניב.XD ~~~ שיר שעושה לך טוב: This Is Me - Demi Lovato & Joe Jonas שיר שעושה לך רע: Asleep - The Smiths שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: Almost Lover - A Fine Franzy וגם Far Away - Nickelback שיר שאת מכורה אליו: הכוונה בזמן האחרון, כן? השיר פתיחה של איי קארלי חחחחחחחחחח Leave It All to Me. שיר משמעותי בעינייך: Iris - Goo Goo Dolls שיר שמזכיר לך חברה טובה: Mandy - Jonas Brothers ו-Seven Things - Miley Cyrus חח איך תמיד השירים הכי שטותיים מזכירים לי את חברות שלי. XD שיר שמסמל לך דבר טהור: פרח נתתי לנורית - מרים ילן שטקליס? חח שיר שמסמל לך דבר שחור: שירים של ביאליק XDD שיר שמשמח אותך: Star Girl? כל שיר שמח של מקפליי.. שיר שמכניס אותך לדיכאון: You Are My Sunshine - Stine J. שיר שמתאים לרגע שנולדת: O: שיר שמזכיר לך את הילדות: קטן זה הכי כיף בעולם - היי פייב. שיר שמתאים לבית הספר: What I Go To School For - Busted ?? חח מה זה שיר שמתאים לבית ספר? חח שיר שתשימי בחתונה: להיות חרושה שלמות ולכתוב איי דונט וונט טו מיס אה ת'ינג? חח באמת שאני לא חושבת על זה. XD שיר שמשחרר לך עצבים: Gives You Hell - The All-American Rejects שיר שמזכיר לך משהו עצוב: Lover I Don't Have To Love - Bright Eyes שיר שמזכיר לך רגע של בושה: וואו זה חופר. XD שיר שמשגע אותך לחלוטין: Time To Pretend - MGMT שיר שמרגיע אותך: Breath - Anna Nalick שיר שמזכיר לך מישהו שמת: Bohemian Rhapsody - Queen חחח אם להזכר בזה שפרדי מת נחשב.. שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: Who's David - Busted שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: Welcome To My Life - Simple Plan שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: Jump - Simple Plan שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: טוב אני לא עונה על הכל זה ממש חופר. שיר שפעם לא אהבת והיום כן: אפגוש את אלוהים - התקווה 6. שיר מסרט שאתה אוהב: Fabulous - HSM! חהחה XD שיר מסדרה שאתה אוהב: Ready To Go - Republica מהכי גאים שיש. הסצינה הכי מושלמת ביקום בערך אאאאא
שיר שמסמל לדעתך את החיים: חחחחחחחחחחחח השיר הזה ממלך האריות?XD אממ אני יודעת! Feeling Good - Muse שיר שמסמל את החיים שלך: אני לא כזה עמוקה חח שיר שנגע לך ללב: ראו ערך- השיר שעושה לי רע, השיר שמרגש אותי והשיר שמכניס אותי לדיכאון. שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: The Black Parade - MCR שיר שמזכיר לך חורף: גשם גשם משמיים. חח שיר שמזכיר לך קיץ: Umbrella - Rihanna שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: Grace Kelly - Mika השיר האחרון ששמעת: Ready To Go - Republica שיר אחרון שחברה שרה לך: Everything Is Not What It Seems, השיר נושא של המכשפים מווייברלי פלייס חח שיר אחרון ששרת למישהו: כנ"ל. שיר אחרון שמישהו שלח לך: לא זוכרת. שיר אחרון ששלחת למישהו: Change Your Mind - The All-American Rejects שיר שמזכיר לך את אימא שלך: פחח. שירי הילדים של אחי הקטן חח שיר שמזכיר לך את אבא שלך: כלום?XD שיר שגורם לך לרצות לרקוד: כלמיני. שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: 1234 - Plain White T's. זה בלתי אפשרייי XD שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: Don't Wake Me Up
שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: The End - McFly ~~~ השיר האחרון ששרת: עניתי למעלה. הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברות שלי חח הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים בגלל שיר ילדים בדיוידי של אחי הקטןXD האדם האחרון שראית: אבא. הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת חח הדבר האחרון שאכלת: בלאגן שוקולד במקס ברנר.
הדבר האחרון ששתית: תה ירוק של לימונית ולואיזהD: הדבר האחרון שקנית: מתנה לחברה שלי. השיר האחרון ששמעת: כבר עניתי~ הדיסק האחרון שקנית: R:A הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום, לקחתי את אח שלי מהגן חח הדבר הכי מטורף שעשית: ... דונו. ~~~ ב24 שעות האחרונות בכית? לא ממש. ב24 שעות האחרונות צחקת? אהא. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא חושבת חח ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן. ~~~ היום: באיזו שעה התעוררת? 9. מה/מי העיר אותך? שעון מעורר חח מה היה הדבר הראשון שאמרת? "תתקשר לסבא וסבתא הם התקשרו שישנתי" לאבא שלי XD מה היה הדבר הראשון ששמעת? Ruby - Kaiser Cheifs (השעון המעורר חח) מה היה השיר הראשון ששמעת? ^ מה אכלת? קורנפלקס. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כואאאאאאאאאאאאאב לי ולהיות אישה זה קקי. שעת סיום: 1:59! חשוב לציין שבמהלך השאלון הזה ראיתי 3 תוכניות טלויזיה והתקלחתי. XD

Charley XD

New member
הפרק היה מושלם 3>

פחחח זה באמת נראה כאילו את אוהבת את השקטים... אומגד Asleep איזה שיר נוראי You Are My Sunshine ? מצטערת. עדין לא קלטתי למה. זה אחד ה-שירים. אין לי כוח להגיב על שאר הדברים. רק שאת זונה אבל אל דאגה. אני אוהבת אותך בכל זאת D: ראי ערך "אישה יפה" ..

sweet shir

New member
כי את לא ראית את העונה ה5 מתוקה. ../images/Emo69.gif

וכי למה אני זונה?XD

purple floyd

New member
שיר מסרט שאתה אוהב: Fabulous - HSM

שמעי רק שבוע שעבר ראיתי את 3 לראשונה!!1 חמודייייייייייייייייייייייים

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח נכון אחת החוויות המצחיקות?XD

ופאבולוס של אחלה של שיר!!

purple floyd

New member
חופשי מצחיקות חחחחחחחחחחחחחחחח

ועד עכשיו אני מנסה לשכנע כל דבר שזז לראות איתי שוב פתאום כולם עסוקים$^@^$&@# את לא צריכה לשכנע אותי שהוא אחלה של שיר!! חחחחחחחחחחחח כיאלו, זאת אני טוב שאין לי עליה איזה קראש

Charley XD

New member
סתיו !@#$%^%$#@

חזרת D: ויש לי רק משהו 1 או אולי 2 להגיד לך :
טוב נמאס לי. ונראה לי שאת יודעת למה אני מתכוונת. הכל מהצד הנכון של הפורום כמובן.

purple floyd

New member
הלא כן?

הלא לא!!!!111 כמה חיבוקים כמה מרנין! אני שוקלת לאמץ מאומץ D:

Charley XD

New member
איזה כיף לנו D:

ככה תשתלבי כל כך מהר לפרום .. תוכלי להשלים את כל מה שהפסדת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אדאג לזה אישית. *פונפונים* או סתם יצור צמרורי וחמוד !! אהה אבל תשימי לב, לא לאמץ מאומץ שכבר של מישהי אחרת ... את לא רוצה שהיו פה מריבות ..

Charley XD

New member
זה אומר ששלי זה ../images/Emo211.gif ?

אה. אני אפילו לא אוהבת כל כך שוקולד .. ובטח שלא שחור ! נכון הפרטים שאני חוספת פה מדהימים אותך כמעט כמו דאגי יהודי ?

למעלה