שאלון

Charley XD

New member
אוי גאד. סתיו צדקה

התחלקת על השכל XD איך אני מדברת איתך כל כך הרבה זמן ולא קלטתי את זה ? עכשיו גם ההשפעה של ספרו רצה פה .. פחחח ולי זה קשור לכיתה ח' אז אני נצחתי !! יופי. אני אראה את העונה ה-5 ואז כל השירים התקלקלו לי ?

sweet shir

New member
את כן קלטת. את חפרת לי על זה שעותXD

חחחחחחחחחחחחחחח אבל הוא פשוט התקשר לי לכל דבר!!! והוא הסרטון הראשון של BJ שראיתי, ובזכותו כולםםםםםםםםם ראו הג"ש. לפחות 10 אנשים. ניצחתי?
יש מצב.XDD

Charley XD

New member
לא את לא.

אני ניצחתי כי השיר מתקשר לי למשהו אמיתי! שכל מילה בשיר מתאימה. וויפי.

../images/Emo73.gif ../images/Emo26.gif אווו אניאני D:../images/Emo36.gif

שעת התחלה:20:51 שם:סתיו גיל:14 אזור מגורים:כפר סבא תאריך לידה:17.10 מה אומר הכינוי שלכם בתפוז?אמממ.. שאני אוהבת את מקפלי
ואיי הגיע הזמן להחליף אותו!
למי שיש רעיונות אני פה ^^ למה בחרתם דווקא אותו?כי לא היה לי כינוי אחר
3 להקות אהובות?מקפליי , סימפל , ואממממ... , ויש כמה כאלה כמו אבנאסנס , ATL, באסטד , בלינק ועוד כמה.. 3 סדרות אהובות?מממ.. *חושבת* על טבעי זה סדרה? אם כן אז זה
ואממ.. לא עולה לי O_O 3 סרטים אהובים?דמדומים , ג'אסט , בקול גדול
3 ספרים אהובים?טוויליט סאגה, ואממ זהו
אלו הספרים שאני קוראת.. צרפו תמונה שלכם(!)~~מצרפת~~ ~~~ איך הכרתם את מקפליי?אממ... שמעתי את השיר דונט סטופ מיי נאוו , ואממ.. אני זוכרת שכזה לילך באה אליי : הורדתי עוד שירים של הלהקה ששרה את דונט סטופ מיי נאוו ,ואז התאהבנו בהם! אתם אוהבים אותם כבר..(כמה זמן)? שנה וחצי ככה :] חבר להקה אהוב?דאגי
קליפ אהוב מבין כולם? נראלי דאט גירל ^^ האלבום האהוב ביותר מבין ה4?מושן D: השיר הכי אהוב מהדיסק הראשון? אממ.. דאט גירל ,ונוט אלון מהדיסק השני? כאילו וונדרלנד? אייב גוט יו
מהדיסק השלישי?ממ.. בבאל ראפ וסטאר גירל ^^ מהדיסק הרביעי?פאלינג אין לאב מכל הדיסקים?אווווווו יואו איזה מציק זה
אין לי שיר ממש אהוב אני אוהבת את כולם אבל אני מאוהבת בנוו ווריז
האם את\ה מתחבר\ת ללירקסים של הלהקה? כן *-* מדהימים! האם יצא לך להקשיב להם ולהזיל דימעה אי פעם? כן! כל כך הרבה פעמים! איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים? אולטרויולנט XD מה אתם חושבים שאם יהיה למקפליי הם ישתפרו יותר מעכשיו?הופעה, פה, בישראל *גבות4* יש לך דיסקים מקוריים של הלהקה?יאפ ^.^ את הDVD כבר השגת?נופפ
פוסטרים בחדר, יש? כמה? כרגע עברתי דירה אז ישלי מלא בתוך קלסר שאני מתכוונת לתלות.. וכמה יש , אממ מלאאא
מה הדבר שאת\ה הכי אוהב\ת בלהקה?את המילים שלהם בשירים, ואת זה שהם משוגעים כאלה ונושייייםם %$#%@#$& האם את\ה חושב\ת שתמשיך\י לאהוב את הלהקה גם בעוד 5 שנים?אמממ.. אם הם ימשיכו לחדש דברים וזה אז כן =] האם יש שיר מסויים שהיית מאוד רוצה שמקפליי ינגנו עבורך בלייב? נווו ורייז
האם את\ה מעדיף\ה את הלוק הישן או החדש של הלהקה?הישן
מה הם עשו לעצמם?
באיזה ז'אנר את\ה מגדיר\ה את הלהקה?פופ-רוק למה?כי אממ.. יש להם שירים קצת פופיים כאלה חמושים, ויש להם יותר רוק כאלה :) אם היית יכול לבחור שם אחר ללהקה, איזה שם הוא היה? אני גרועה בדברים האלו!
אין לי את זה
האם את\ה חושב\ת שהלהקה תמשיך לנגן גם בעוד 5 שנים?אני ממש מקווה! האם את\ה מעדיף\ה את השירים השקטים יותר של הלהקה או הרועשים?תלוי במצבי רוח שלי.. אם יכולת לבחור את הסינגל הבא באלבום רדיואקטיב, מה הוא היה?פולינג אין לאב
איך היה נראה הקליפ שלו (על פי דמיונך)?ואייי אני גורעה בזה >< אממ.. אולי בחורה עוזבת בחור והוא עצוב וזה.. יואו אמרתי לכם שאין לי את זה -_- (חח סורי
)

למעלה