מלא עדכונים!

loli kiss

New member
שתי הכתבות ממש צודקות ../images/Emo45.gif

הם באמת צריכים להתרכז יותר במוזיקה שלהם מאשר בלעשות קאברים [למרות שהם עושים כל קאבר יותר מדהים מהשני 3>] כי הם כותבים ומלחינים מדהימים וחבל שזה יתבזבז סתם והם יתפרסמו יותר בזכות הקאברים מאשר בזכות עצמם. אגב אני ממש מסכימה פה עם כמה בנות- מה זה הקטע הזה שבזמן האחרון כמעט על כל דבר שהם עושים הם אומרים אחר כך בראיון שזה לא היה רעיון שלהם וכאלה.. לדעתי הם צריכים יותר לעמוד על שלהם ולא לא לוותר כל פעם לחברת תקליטים רק כי זה ימכור או יפרסם אותם יותר [למרות שה-GH היה טוטאלי מוצדק |כתר], כי מקפליי הם להקה שאמיתית עם עצמה והם לא ישקרו ויגידו על רעיונות שלא באו מהם שהם שלהם.. בקשר לראיון השני- על הקרדיט- טום כ"כ צודק !
זה כ"כ לא בסדר שהם לא מקבלים ת'הערכה שמגיעה להם. טום הוא כותב ענק ומוכשר בטירוף שכתב 10 שירים שהגיעו למקום ראשון ! ואני חושבת שמגיעה לו הרבה יותר הערכה ממה שהוא מקבל.. שלא נדבר על דני שגם הוא כותב מדהים ומוכשר לא פחות. בקיצור כמו שטום אמר אם את השירים שהוא ודני כתבו היו מבצעים אומנים אחרים- גדולים יותר ונחשבים יותר- הם היו הופכים ללהיטים ! כי באמת שיש להם פוטנציאל עצום ! וכל הקטע הזה שהם פשוט נשכחים עם הזמן רק כי מקפליי הם "בויבאנד" זה פשוט מטומטם ! יש המון אומנים ולהקות אחרות שלא כותבות את רוב החומר שלהם ובטח שלא מלחינות אותו והשירים שלהם לא מגיעים בכלל לרמה של חלק מהשירים של מקפליי [אם לא רובם..] והם בכל זאת זוכים להערכה הרבה יותר גבוהה ממקפליי.. סורי על החפירה זה פשוט ממש מציק לי שהכישרון האדיר של הבנים האלה פשוט מתבזבז :/ עוד כמה דברים-
הפוסטר ב-TOTP מהמםם
*באליבאליבאלי*
הקאבר שהם עשו ל-BTR של ברוס מדהים ! [כמו כל הקאברים שלהם]. דני בטח מזה שמח P: חח
דיי הם כאלה קרועים ב-NEVER חחחחחחחחחחח כולם נשארו עם בוקסרים רק דאגי עשה הכל אז הוא הוריד הכל
איזה יצור סקסי הוא גאדד
איך הוא מוריד ת'חולצהה כמו חשפן XD [איזה פאדיחה הייתה לו P:] וואי הם מתפשטים מזה בחופשיות LOL חחחחחחחח *כאילו שגילינו את זה רק עכשיו
* וכמובן - המון תודההה

sweet shir

New member
וואי, טוב שנזכרו בקשר לקאברים. XD

אני ואריאל סתם עכשיו ספרנו כמה קאברים יש להם באופן שטחי ולא מעמיק... 20! פפפ "לא אוהבים לעשות קאברים" XD תודה רבה על כל העדכונים! :)

../images/Emo220.gifלא יודעת..

הקטע עם המעשים עם חוסר רצון.. לדעתי הם צריכים לסרב.. הם עושים מוזקיה בשביל כסף או בשביל ההנאה? עם כסף,בבקשה,תעשו מה שמכתיבים לכן,אם בשביל הכיף,ההנאה,האהבה..תעשו כרצונכם! ולנוגע מה שטום אומר.. הוא צודק כ"כ.. לדעתי הם מעולים,טקסטים כ"כ יפים(רובם) וכל דבר קטן שלהם הם משקיעים את הנשמה.. אנשים שלא מעריכים זה פשוט מחרפן, זה נובע בעיקר מקנאות ת'כלס.. כאילו פאק,בוא ניראה אותך יושב וכותב טקסט ומלחין אותו,ועוד בצורה שתתאים למילים.. זה לא קל,והם פשוט מדהימים.

just orr

New member
ווי כמה עידכונים ^^

<חפירה>
אני שמחה שהם עומדים על שלהם, ואם מכריחים אותם לעשות קאברים שהם לא רוצים, הם מפסיקים עם זה ^^ חוץ מזה, באמת כדאי שהם יתחילו עם שירים משלהם ולא כ"כ הרבה קאברים :)
יאאא בפברואר סינגל חדש לגמרילגמרילגמרילגמרי DDDDD: אבל הם לא אמרו שהם יהיו בספרד אחרי שהם יהיו בישראל?
לא שחשבתי שהם באמת מתכוונים לבוא ><" ובכל מקרה זה לא נראה לי ממש נכון, אבל לא משנה חח
טום פשוט כלכךכלכךכלכךכלכךכלכךכלכך צודק!!!! אנשים לא מעריכים את הכישרון הזה של כתיבת שירים.. רוב האומנים המצליחים [והממוסחרים
] לא באמת כותבים את השירים בעצמם... אז, אהמ, אנשים- תנו כבוד!!
אעע הפוסטר כזה יפה
פיו, באמת פספסתי אז תודה ששמת את זה כאן!! D: חחחחח איזה חמודים הם XDDD ואיך שומעים באובייסלי שהקול של דני השתנה
אבל הוא עדיין יפה
מאוד
אעע המווווון תודה ספיר!!!!
</חפירה> (נו מה, לא למדתם מחשבים? XDD)

למעלה