מלא עדכונים!

פ'חחח את עלובה..

אויי התיסכול הבאסה משגע נכון ? תגידי מה שבאלך אבל טוקיו? הם הכלל !! טוקיו עברו מזמן את הקרוסליים של מקפליי ולכי תלמדי לכתוב "מתעבת" ואז תחזרי מתוקה [;

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifלמה לא אומרים איכסה על טוקיו הוטל../images/Emo35.gif

חמודה שלי, לטוקיו הוטל יש יותר שונאים ממס' המעריצים שיש למקפליי. סבבה? ותיראי לאן הם הגיעו. אוקיי? אז במקום להיות מתוסכלת מהמצב של הלהקה שאת מעריצה ולרדת על להקות אחרות שלוקחות בסיבובבבב את מקפליי, תשקלי את המילים שאת אומרת. כי הן לא נכונות בשיט.

Decay Dance

New member
דבר ראשון חמודה שלי!!

אני לא הייתי מתגאה בזה שללהקה שאני אוהבת יש יותר שונאים מאשר מעריצים של להקה אחרת... ולמקפליי לא חסרים מעריצים כי באנגליה יש להם הרבה מאוד מעריצים. דבר שני תהיה בטוחה בזה שטוקיו הוטל לא לוקחים את מקפליי בסיבוב אפילו לא בריצה גם אם הם ממש התאמצו. ועוד משהו עדיף שאת תשקלי את המילים שאת אומרת כי זכותה להביע דעה... וזה מה שהיא עשתה ככה שאת לא יכולה להגיד שמה שהיא אומרת לא נכון.

O0NoNi0O

New member
../images/Emo45.gif תכלס..

ואני מתה על שתי הלהקות..מה לעשות שמקפליי עם הרבה פחות פוזה ועם הרבה יותר כישרון? אין מה לעשות חח

Decay Dance

New member
../images/Emo45.gifנכון בהחלט

אין מה לעשות... ואף אחד לא יכול להגיד שאנחנו טועות

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifלא התגאיתי בזה שללהקה שאני אוהבת יש יותר

שונאים ממעריצים ללהקה אחרת. אני מתגאה בזה שלמרות כל הקטילות והנאצה הם הגיעו למקום מכובד, ובתכלס, הם מצליחים ואתם יכולים להתכחש לזה עד מחר. וכל אחת חושבת שהלהקה שהיא מעריצה יותר טובה אז נעזוב את הקטע של המרתון בסיבוב.

Decay Dance

New member
כן אני באמת חושבת שכדי שנעזוב את המרתון

זה לא קשור לכל זה וזה תלוי בדעה אישית. נכון הם מצליחים ויודעת מה אני באמת מפרגנת וכל הכבוד כי אני לא שונאת את טוקיו הוטל. וכמה שאני רוצה את מקפליי בארץ אני מעדיפה שהם לא יהיו ממוסחרים ולא יגיעו לארץ מאשר שהם יהיו עוד להקה ממוסחרת כמו כל האחרים.

אני הייתי גאה בזה

כי למקפליי יש בקושי 7 מעריצים !! המקפליי שלך? כ"כ ממוסחרים שזה כואב!! טום פלצ'ר היצור הכי מזעזע שראיתי בחיים שלי !!

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifטוב דיי עליתם כבר על העצבים><

עובדה שיש להם הרבה יותר מ-7 מעריצים.. אוקיי? ואף אחד לא בא לפורום שלך וירד על טוקיו.. אתם לא הייתם צריכים לפרסם את זה שם~אהמאגנסהאהמ~ כי זה מה שאנחנו כותבים בפורום שלנו וזאת דעתנו.. לא נוח לכם
אל תיכנסו ואף אחד לא ביקש את הדעה שלך על טום!! כמו שאנחנו לא אומרים את הדעה שלנו על ביל..:| אז אני מבקשת שתפסיקו עם כל הדבר הזה שנוצר פה.. כי זה ממש לא לעניין.. זה הפך להיות כבר תת רמה.. אז אני סיימתי.. שיהיה לכם יום טוב..[או לילה טוב..]

../images/Emo9.gif

בסדר.. אני חושבת שהויכוח הזה מיותר.. אינ מצטערת אני פשוט שונאת שיורדים על טוקיו כי אלה שיורדים עליהם לא מבינים איזה מוזיקה מדהימה הם עושים שמדברת אלינו וזה מכעיס.. אזז אני מצטערת [ =

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifתקשיבי..

כל אחד יכול לרשום מה שהוא רוצה בפורום שלו.. ואם זה לא מוצא חן בעיניכם אתם לא צריכים להיכנס לפורום!!>< אוקיי? אפאחת פה לא מתוסכלת מה"מצב" של הלהקה כי אני חושבת שהם הרבה יותר טובים מטוקיו ואם אפשר להגיד גם הרבה פחות ממוסחרים!! אז לסיום שכל אחד יתעסק בפורום שלו ובלהקה שלו.. וסליחה אם זה היה נשמע קצת עצבני זה ממש לא.. פשוט מעצבן אותי שכתבתם את זה גם בפורום לכם והתגובות שם היו ממש לא יפות.. אז שכל אחד יתעסק בעניין שלו וזהו..

אגנסקעXD

New member
../images/Emo222.gif תקשיבי

כול זה התחיל בגללכם.. ההדעה שפירסתם פה.. ממש לא לעיניין. פשוט תשקו וזהו.. לא היה צריך להתחיל..

Decay Dance

New member
אין פה בגללכם ובגללנו

זאת דעתנו וזכותנו להביע את דעתנו בפורום שלנו, כמו שזכותם להביע את דעותכם בפורום של טוקיו הוטל. ואני ממש לא אשתוק!!!

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo46.gifאוקיי אגנסה עכשיו זה באמת נמאס..

את לא יכולה להגיד לאף אחד לשתוק!! זה פורום שלנו וכל אחד ירשום מה שהוא רוצה בפורום שלו!! אנחנו לא נשתוק כי זכותנו להגיד את הדעה שלנו.. והכל התחיל כי נכנסת ואז ראית.. לא היית חייבת להיכנס..אף אחד לא הכריח אותך.. וזה לא מעניין אותי שבפורום שלכם אפאחד לא רושם כלום על מקפליי.. אז אצלנו כן.. ואם זה מעצבן אתכם.. אתם יכולים לחזור..ל"פורום הנחמד והיפה שלכם" אוקיי.. אני ניסית להסביר לך באיסיקו ובפורום שלכם שזאת דעתנו וכל אחד יגיד מה שבאלו .. אבל פשוט פה כבר עליתם לי על העצבים עם כל השתקו שלכם..>< אוקיי הייתי חייבת להוציא את זה!!!

Decay Dance

New member
צודקת בהחלט

אבל את ממש לא צריכה להתעצבן בגלל אנשים כאלה. זה רק מראה תת רמה שהם אומרים לנו לשתוק וכביכול אין לנו זכות להביע את דעתנו. וכמובן אם לא טוב לכם מה שרשמנו אתן תמיד מוזמנות לצאת מהםורום אף אחד לא מכריח אתכן להישאר... זה הפורום שלנו ואנו נרשום בו כל מה שבא לנו

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifבהתחלה לא התעצבנתי..

פשוט אם תיכנסי לפורום שלהם תיראי שניסיתי להסביר להם בצורה יפה שזאת הדעה שלנו.. אבל מרוב שקראתי את המילה שתקו כבר עלו לי על העצבים><

Decay Dance

New member
ואת לא צריכה להתעצבן גם עכשיו

אני לא מתכוונת להיכנס לפורום שלהם וגם את לא היית צריכה. את לא חייבת להם שום דין וחשבון על דברים שאמרת ועל הדעות שלך... זה הפורום שלך וזכותך להגיד מה שבא לך כל עוד זה לא פוגע במישור האישי (כלומר את לא יורדת על הבנאדם עצמו) זכותך המלאה להביע דעה. ואל תתעצבני משתקו בשבילי מי שאומר לי שתקי יודע שאני צודקת אבל פשוט לא מוכן לקבל את זה.

למעלה