מלא עדכונים!

אגנסקעXD

New member
../images/Emo222.gif ספיר..

עזבי את הנושא הזה. זהו מחר אני יריב איתך בבצפר.. זהו סגרנו את הנושא הזה.. אוקי?!

מתוקה תקשיבי ותקשיבי טוב !!

אף אחד ואני יגיד את זה שוב אף אחד לא מתעסק עם המעריצות של טוקיו[לא יודעת מה עם השאר אבל לא איתי] אתם כמו מפגרות רשמתם שטוקיו לא מגיעים לקורסוליים של "מקפליי" אבל זה פשוט לא נכון ! כי טוקיו הוטל לא ממוסחרים כמו הלהקה המסריחה שאתם כ"כ אוהבים, כן,כן מ-מ-ו-ס-ח-ר-י-ם-!!!!!!!!!!!!!!!!!! וטום פלצ'ר הוא היצור הכי מעזע ומכוער שראיתי בחיים שלי ! הוא נראה כמו תאונה קשה !!!!!!

אגנסקעXD

New member
../images/Emo222.gif א..

דבר ראשון.. טוקיו הוטל ממוסחרים.. וגם מקפליי.. ואני לא מכחישה את זה.. אפילו שאני מעריצה של טוקיו הוטל..

McFly rullz

New member
טוקיו הוטל ממוסחרים יותר ממקפלי,אוקיי?

יש להם סדינים,תחתונים שעונים מה שלא תרצי אני ראיתי את זה אני לא באה אלייך בטענה שטוקיו הוטל יותר גרועים או משו את מעריצה שלהם ואוהבת אותם כמו שאני אוהבת את מקפליי[
] אבל אני שמעתי את השירים של טוקיו הוטל,לא לטעמי לא אוהבת ויכול להיות שגם שאר הבנות פה הדעה שלי היא שמקפליי בואי נגיד ותיקים ויותר מבינים יותר במוסיקה ויש להם יותר מ90 שירים...טוב? לטוקיו הוטל יש אולי 7 שירים באנגלית והשאר לא יודעת מה ובכלל טוקיו הוטל מפורסמים רק בגלל ביל.בכל הראיונות שראיתי גיאורג וגוסטב לא דיברו בכלל אולי רק טום וביל מקפליי לעומת זאת כל חברי הלהקה מדברים ופתוחים מי שאוהב רוק כמו בסגנון של טוקיו הוטל סבבה בכיף מי שאוהב סגנון של מקפליי שיהיה לו בכיף גם כן אבל די עצבן אותי שאת הולכת פה בכאסח ש'מי שאומר שטוקיו ככה וככה מתעסק עם המעריצות שלהם' וטום פלטצ'ר אולי מכוער ט-י-פ-ה.אבל זה שהוא מכוער לא אומר שהוא לא יותר מוכשר מביל קאוליץ שלך אני אמרתי את דעתי כמו שאת אמרת את דעתך תיישמי את זה איך שבאלך

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gifתני לי להבין.. אנחנו התחלנו עם זה כי

כתבו בפורום שלנו מה דעתנו? אז יופי, בו נכנס לפורום שלכם ונתחיל להשמיץ את טוקיו הוטל..

Fall Out Liel

New member
חחח ועוד אומרים שמעריצות טוקיו הוטל סתומות..

תראו איך אתן מתנהגות...גועל נפש
מקפליי הייתה להקה שאהבתי עד שגיליתי שהם דפוקים. זכותכן לחשוב מה שאתן רוצות אבל אל תתחילו להשמיץ להקות אחרות כי אז תקבלו השמצות בחזרה. לטוקיו אין שונאים. יש קנאים. הם הצליחו להגיע למקומות יותר גבוהים מאשר מקפליי. אלו שתי להקות שונות שבכלל לא קשורות אחת לשנייה ועשיתן השוואה, אז הנה לכן השוואה בחזרה: טוקיו יותר טובים

אגנסקעXD

New member
../images/Emo222.gif ליאל..

עדיף שניסגור את כול הקטע של הריב הזה..! אוקי..! ואני מסכימה רק אם 2 דברים שאמרת.. שלא צריך לעשות השוואה בין טוקיו הוטל למקפליי הרי התשובה ברורה שטוקיו הוטל וברור שטוקיו הוטל טובים וטוקיו הוטל הגיעו למקומות יותר טובים ממקפליי... !

talosh1234

New member
אז זהו שאת טועה ..

ל ד ע ת ך הם הגיעו למקומות יותר טובים אבל זה ממש לא נכוןן !! \ הזהו שלמקפליי היו 10 + סינגלים במקומות הראשונים במצעדים , שזה יותר ממייקל ג'קסון ! אז פאק סתמו ולכו לחפשש .. תפסיקו לזיין ת'שכל כי לא רוצים לקרוא פה על טוקיו הוטל , בשביל זה יש לכם פורום @#@$##%$%^ ועוד משוו זה שלטוקיו יש כולה 5 מעריצים שהם כולם וואנבי פריקים דפוקים , שלא מבינים שאין כזה דבר פריק בכלל (!!) אז דיי , בי !

GuitarSoundGirl

New member
אז יופי לכן!!!

מה אכפת לכן בכלל מה אנחנו כותבות!!!! אם אתן כל כך בטוחות שטוקיו יותר טובים אז תשבו בפורום שלכן וזהו!!!!! ותקבלו את העובדה שיש אנשים שלא אוהבים את טוקיו הוטל, וזה לא אומר שהם מקנאים זה אומר שפשוט לא אוהבים את המוזיקה שלהם! זה הפורום שלנו! ובכלל זכותינו לכתוב את כל מה שאנחנו רוצים!!1

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נכון!!! יש המון אנשים שאפילו בלי להכיר את השירים כבר מתחילים לרדת על הלהקה, וזה הכי מעצבן!! אני לא מבינה איך אפשר להגיד את זה בלי אפילו לשמוע את השירים!!!!! ולהקות הן אלה שמשקיעות הכי הרבה, כי הם גם כותבים וגם מלחים ושרים את השירים שלהם ועל זה מגיע להם כבוד גדול!!!!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה D:::::::::::

אומג, סיבוב הופעות באירופה? אז יש סיכוי קלוש שהם יבואו לישראל? ~אני יודעת שלא, תנו לי להתפלל;;~

Bleed for Me

New member
האם יש מצב שהם יגיעו לארץ? המממ

תודה על הכל
עכשיו ממש אפשר להרגיש שממש מציק להם זה שחברת התקליטים דוחפת אותם לדברים שהם לא רוצים בכלל..דיי עזבו אותם לנפשם!! חח.. וטום ממש צודק,גם לדעתי הם לא מקבלים מספיק קרדיט..כבר הרבה מאוד 9*זמן לא ממש שמים עליהם באנגליה ולא תופסים מהם כלהקה שווה ומיוחדת שתהיה פה (אני מקווה) עוד הרבה מאוד זמן..אולי עם האלבום הרביעי הבריטים יראו יותר סימני התעניינות..כי זה ממש מרגיש כאילו תופסים מהם להקת פופ מעפנה של בנות 12..זה SOOO לא נכון..

למעלה