החלטה של האיחוד

GangLandx

New member
זה שאתה זקוק לייעוץ פסיכולוגי תמידי

לא אומר שכולם זקוקים לייעוץ כזה או אחר .. אמרתי לך , הגנים שלך נדפקו בשלב כלשהו במהלך ההתעברות המעפנה שלך , ייתכן ויכול להיות שאתה פריק של הטבע .. זיווג בין זרע לזרע ?

GangLandx

New member
חן הלך עם אמא שלו לקנות קלמר חדש של ספיידרמן

ומשעמם לי בינתיים ...

hen1xc

New member
לפי איך שזה נראה

אתה מתחנן לטיפול פסיכולוגי מה זה זיווג בין זרע לזרע כל פעם אתה מפתיע אותי מחדש

GangLandx

New member
הנה לך המשוואה :

זרע + זרע = חן קטן פשוט לא ? אמנם מדעית קשה מאוד להוכיח את זה (למרות שיש מין של חרק שהוא רק זכר ) אבל כשאין תשובה מדעית אחרת הלא נודע הופך למדע ..

hen1xc

New member
פששש רובי אתה מבוזבז

לך תרצה ב יל תן את חוכמתך קצת לאחרים

hen1xc

New member
אני יכול להציע לך את המיטה של יוגב../images/Emo6.gif

תרתי משמע

hen1xc

New member
רואים איך אתה מגיב בחוסר פרופורציה למצב

סימן שיש לך מה להסתיר..

Yogev1982

New member
רואים איך אתה עלוקה חברתית וירטואלית

המצב החברתי שלך הלא וירטואלי הוא כלום ושום דבר (לא שבוירטואלי יותר טוב)

hen1xc

New member
../images/Emo45.gif

המדינה שלך זועקת לקצת יחס תעשה הסבה לקוסמות אולי תחייה מתים

fireforge

New member
היי קוקסי מה הבעיה שלך ?

אז הוריד מדינה ביג דיל ברח כמו שפן לחופש עם הכל נו... ו... מה השיג בזה הגאון כמוך וחברים שלך טפשות טהורה לשמה תוקף מדינה ובורח לחופש אז שירקב בחופש מצידי את השרת הוא לא רוצה לאפס זה ברור בגלל זה הוא תקף אז למה לעזעזל שאני אבזבז טיל אחד על מדינה של 50T שלו שהו אהולך להוריד ל 20T עוד מעט קצת שכל ילד מפגר וחשיבה קדימה זו הסיבה שאתה הפסדת במשחק והחברים הקוקסינלים שלך גם אין לכם את היכולת לחשוב קדימה נכון שחר יצא חרא אני תמיד אמרתי שהו איעשה את זה יוגב נתן מילה שוב כמו על אור חח ושוב קיבל בראש זה כי יוגב תמים אבל הוא חבר אז התחשבנו בו בוא תספר לנו חן מה אתה עשית בעולם הזה או לאן הגעת ???

GangLandx

New member
הוא הגיע לגיל הבר מצווה פה לא ?

חחחח זו הזכות היחידה שלו , חוץ מזה לא הגיע לכלום חחחחחח

hen1xc

New member
חזק אתה במצוות.. לא ידעתי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

hen1xc

New member
חחח יוגב נתן מילה ואתה שברת אותה

אתה הודאת שריגלת אתם לא כאלה צדיקים בטח לא רובי
יוגב לא תמים אתם פשוט נותנים תחושה לכולם שאפשר לסמוך עליכם אבל מאחורי הקלעים מרגלים על כל העולם ואישתו ואני שואל את עצמי לאן נגיע היום

hen1xc

New member
.....

שמת לבו Yogev1982 ו 15:36 | 04/07/11 שאתה עלוקה חברתית שאתה כל הזמן מגיב לי גם שאני מתעלם ממך יא כלומניק חחחחחחח ---------------------------------------------------------------------- אתה ממש מתעלם אה אתה מתעלם כמו שאתה נותן גב לאנשים פה במשחק
בואנה כבר שעתיים אני עושה ממך בדיחה אז למה לא תלמד מהמשפט סייג לחוכמה שתיקה ופשוט תתאייד מפה !

למעלה