לא אומר שכולם זקוקים לייעוץ כזה או אחר .. אמרתי לך , הגנים שלך נדפקו בשלב כלשהו במהלך ההתעברות המעפנה שלך , ייתכן ויכול להיות שאתה פריק של הטבע .. זיווג בין זרע לזרע ?
אז הוריד מדינה ביג דיל ברח כמו שפן לחופש עם הכל נו... ו... מה השיג בזה הגאון כמוך וחברים שלך טפשות טהורה לשמה תוקף מדינה ובורח לחופש אז שירקב בחופש מצידי את השרת הוא לא רוצה לאפס זה ברור בגלל זה הוא תקף אז למה לעזעזל שאני אבזבז טיל אחד על מדינה של 50T שלו שהו אהולך להוריד ל 20T עוד מעט קצת שכל ילד מפגר וחשיבה קדימה זו הסיבה שאתה הפסדת במשחק והחברים הקוקסינלים שלך גם אין לכם את היכולת לחשוב קדימה נכון שחר יצא חרא אני תמיד אמרתי שהו איעשה את זה יוגב נתן מילה שוב כמו על אור חח ושוב קיבל בראש זה כי יוגב תמים אבל הוא חבר אז התחשבנו בו בוא תספר לנו חן מה אתה עשית בעולם הזה או לאן הגעת ???
שמת לבו Yogev1982 ו 15:36 | 04/07/11 שאתה עלוקה חברתית שאתה כל הזמן מגיב לי גם שאני מתעלם ממך יא כלומניק חחחחחחח ---------------------------------------------------------------------- אתה ממש מתעלם אה אתה מתעלם כמו שאתה נותן גב לאנשים פה במשחק
בואנה כבר שעתיים אני עושה ממך בדיחה אז למה לא תלמד מהמשפט סייג לחוכמה שתיקה ופשוט תתאייד מפה !