החלטה של האיחוד

Yogev1982

New member
אני מנסה להעיף זבובים

יש לך דרך טובה ? חחחחחחחחח אני אומר לך את האמת קטונתי מלדעת איך להתמוד אם יצור דוחף שנדחף לכל מה שאני רושם ממש עלוקה כזאת שנדבקת אלייך ואתה לא יודע איך לגרד אותה לרמוז\להגיד לו מפורשות שיצא מהפריים לא עבד עשו עליו חרם פה בפורום ועברו כולם לא עבר בעיה......

hen1xc

New member
אתה יודע מה ההבדל ביני לבינך

הוא הכפל בגיל אתה פי 2 יותר גדול ממני ואני רק בן 16 לי מותר פה לגבב שטויות ועדיין לא ישפטו אותי כי זה חלק מהשטויות של גיל ההתבגרות אממה אתה כבר נשוי עם ילד ומתנהג כמו הילד שלך חרם בפורום? מה נתקעת בכיתה ד' ? ולהיות רציניים יוגב בדוגרי באמת כדאי שלא תגיב כי יוגב המגיב עושה לעצמו נזק תדמיתית קח אחריות רבאק

Yogev1982

New member
בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

עכשיו זה הפיצול הזה שאתה בוכה שאתה ילד קטן ומסכן ?

hen1xc

New member
רואים שאתה לא יודע לקבל ביקורת

בחיי אמא שלי זאת האמת מעבר לכך תתמודד עם החיים שלך לבד

fireforge

New member
סבבה שיקח את הבגרות שלו וידחוף אותה איפה

שהשמש לא זורחת ועל הדרך שידחוף גם אותך לשם :) אכן התחזית למישהו בזמן שדיברת איתי יום יום בפלא והורדת לי מדינה או שתיים SO... ביג דיל עדיין הפסדת הפסדת שהיית ב SVF והפסדת בתור ליאור מה שכן עמית אהבתי איך השתנקרת על אמיר והסקריפט שלו חחחחחחחחחחחחח והעברת לנו אותו כאילו מה ? מה חשבת לעצמך שלא נעצור אותו הרי היה לך ברור שכן נו טוב לא נורא לפחות משהו אחד יצא ממך חחחחח

eyeball1008

New member
אא עכשיו הבנתי

חחחח להאמין לזה אני ממש לא אלא אם הוא יגיד לי בעצמו גם אם תראה לי לוגים

GangLandx

New member
צר לי אמיר זו האמת ... ואין לי שום

אינטרס לומר לך אחרת .. למרות שאני נגד פתיחת הספרים ככה אבל אם כבר נאמר לפחות לא אוציא את לירן שקרן .

Yogev1982

New member
למה דיבורי לירן ? מעשים ! קח אמיר:

פשוט בתפוז אפשר לעלות עד 2MB והאינקובטור 5MB אז קח תמונה של הקובץ RAR שלו תשווה קבצים תראה שלירן דובר אמת

fireforge

New member
חחחחחחחח תאמין או לא תאמין מעניין לי את הביצה

עובדתית הוא העביר לנו את האינקובטור אנחנו במשך חודש וחצי בדקנו ביחד עם ויק ורון ואז במהלך מבריק בשרת שכולם מרמים בו היחיד שחסמו לו 300T אתה !! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ועל זה נאמר בדיחה

eyeball1008

New member
חמוד חרטטן בשקל :)

ברגע שהשתמשת בתאמין או לא אני יודע שזה לא הוא.. שם עלייך על יוגב ורובי זיין וזה לא דבר חדש... יש לך הוכחות חוץ מתמונה של אינקובטור? הוכחה שזה עמית ? לא אין לך כי זה לא הוא... איזה כיף שחשבת לרגע שהצלחת לסכסך? יללה תחזור לפרישה יוגב תן לערבים תכוח... חחח איך הגלגל מסתובב אני מת

Yogev1982

New member
כמו שאמרתי בעבר, כל אחד צריך לישון עם עצמו

בלילה. עמית זה שצריך להיות כרגע כנה להגיד לך מה מו מי וכן אני יכול להביא גם לוגים, אבל אני לא יביא, כי כמו שרובי אמר כמה שעמית יצא המיץ של הזבל, אני לא יצא כזה סתם הגנתי על לירן שניסית להוציא אותו שקרן

eyeball1008

New member
אחי אני אתה ועמית גברים

אם אתה יוצא בהאשמות לפחות תהיה גבר ותוכיח.. אל תצא קוקסינל ותגיד יש לי אבל לא מראה... מה אתה ילד בן 4? תהיה גבר

hen1xc

New member
../images/Emo45.gif

יותר מוקדם אמרתי לו ילד בכיתה ד' השלב הבא זה שהוא היה זרעון

amith11

New member
חחחחח

תעלה לוגים נו. אנחנו יודעים טוב מאוד איך אתם מתנהלים ומה הסקריפטים שלכם ושל רובי אמיר אפילו לא שאל אותי אם זה נכון או לא, אתה מבין, הוא אפילו לא צריך חחחח

למעלה