החלטה של האיחוד

Yogev1982

New member
הטיפש לא מבין מתמתיקה פשוטה

האיחוד היה 5Q לפני שהעלנו את המדינה כיום אנחנו 3.7-4Q ככה שאם היינו רוצים להוריד את שחר מורידים באותה מהירות שהניהול של 6621 ירד
אבל זה פשוט לא מעניין והרבה יותר קלאסי לתת לערבים לנגוס בו לאט לאט

hen1xc

New member
לא יוגב אני פרשתי באותה תקופה

הנה גם לי זה עובד
קלאסי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איפה הציטוטים מפעם שהייתם אומרים שהייתם מוחקים את המדינות שלכם ולא הייתם נותנים לערבים אה בעצם זה כבר פג תוקף כי נתתם לואיל מערכת אחת

hen1xc

New member
.....

שמת לבו Yogev1982 ו 15:36 | 04/07/11 שאתה עלוקה חברתית שאתה כל הזמן מגיב לי גם שאני מתעלם ממך יא כלומניק חחחחחחח ---------------------------------------------------------------------- אתה ממש מתעלם אה אתה מתעלם כמו שאתה נותן גב לאנשים פה במשחק
בואנה כבר שעתיים אני עושה ממך בדיחה אז למה לא תלמד מהמשפט סייג לחוכמה שתיקה ופשוט תתאייד מפה !

fireforge

New member
חחח בדיחה ? חחחח הבדיחה היחידה פה זה אתה

אתה פשוט טיפש מדי להבין את זה או החבר שלך עמית חגאי שרץ לשחר 2010 להציע את עזרתו בטיפים ובעזרה ולא עמית יא קוקסינל לא יעזו רלו לנסות לתקוף טנקים מיקרוב חחחח אתה ממש גרוע כמו שאמרתי הערבים שמחו לשמוע שיש להם פה מלא ניהולים אנחנו ניצחנו את שלנו עשינו עכשיו ש 2010 יתמודד עם הערבים נראה אותו חחחחחחחחחחחחחחח וחן אתה ממש טיפש הרי רצית איפוס יא ילד מפגר לא הבנת עדיין ש2010 נגד איפוס אתה ממש קולט לאט כנראה חחח

hen1xc

New member
אני קולט שיש פה משהו מסריח

הרי אתם לא באמת תתנו את המדינות לערבים אתם סתם מגבבים פה שטויות זה סך הכל טריק זול ליציאה מהחופשות לירן אני מכיר אותך אתה לא נשאר חייב במיוחד אתה לא תרפה אחרי חיסול מדינה בכוח עצום שהגיעה עד ליותר מ פי 10 מהכוח הכי גדול בשרת ספר את זה לסבתא שלי אולי היא תאמין אתה רוצה את הנקמה והכי קל לך לנקום עכשיו אבל זה לא יקרה קוראים אותך כמו ספר פתוח

GangLandx

New member
אתה באמת באמת טיפש גמור לא ?

אני אישית ערב לכך שלירן לא מעניין אותו בשיט מה קורה פה .. וזו האמת ידידי

amith11

New member
עד כמה שאני זוכר

כל השיטות הגרועות שלי הורידו לך טוב מאוד את המרגלת 486 רמות שהיית על מקלטים+עליונה+מאוזנת+קיבלת התראה של 24 שעות שאני עומד להוריד אותה עד כמה שאני זוכר פרצתי אותה פעמיים חחחח

fireforge

New member
חח כן אבל לאמיר הורדת 300T חחחחחחחחחחחחחח

ככה שאני יצאתי גם פה עם ידי על העליונה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

fireforge

New member
חחח מה ???

רק הזכרתי לו שהוא הוריד במו ידיו ובלי שנבזבז טיל אחד לחבר שלו אמיר 300T חחחחחחחחחחחחחחחח אם לא הבנת עדיין ילד מפגר כוח לא חסר לנו ועובדתית 2010 ברח לחופש כי הוא יודע שהוא יצא הוא מושמד פשוט אין לנו כוח למשחק הזה יותר מסיבה פשוטה אנחנו ניצחנו !!!!! אתה לא ולכן לך יש מה להוכיח הבעסה שלך שלא תוכל לעולם להוכיח כי אנחנו לא נהיה בעולם החדש אז תמשיך לבלבל את השכל פה ילד כאפות כי אתה באמת לא מעניין אף אחד חחח

amith11

New member
אתה יודע מה, עזוב..

תהנה לך בפרישה שלך ובאיקרים ובחיים הפרטיים שלך היה חלק מהזמן נעים להכיר אותכם ובחלק אחר קצת פחות אני בוחר לא להיגרר יותר לויכוחים טיפשיים על המשחק ולמלא את היום שלי באנרגיות שליליות. שזה אומר שאני פורש והשרשור המיותר הזה. שיהיה לכם בהצלחה בהמשך..

Yogev1982

New member
אתה פורש בטוח שקרניקו ?

כמו שפרשת לפני ליאור ??? או כמו שפרשת לפני שכמעט התחננת לשחר 2010 שייקח אותך לעזור במשהו שלא קיים ??? פייייי לא ידעתי שפיצולי אישיות זה מדבק כולם להתרחק מחן קטן במהרה זה כמו וירוס וירטואלי

GangLandx

New member
יוגי בחייאת

הבזזזזזז הזה מה זה מפגר חחח תמצא משהו אחר
חחחח אוי הייבוש הייבוש

למעלה