הקליפ של The Howling

בוא נגיד שהתקציב שלהם לא בדיוק מוגבל גם עכשיו

אין הרבה להקות שזוכות לכזאת הפקה באלבומים שלהם
בכל מקרה אני אף פעם לא התלהבתי מהרעיון שהם יהיו הרבה בטלוויזיה.. בארץ לפחות. שריטה שלי (ושל חצי פורום
)

Britney Style

New member
כן אבל....

אם האלבומים לא יתחילו למכור כמו שצריך ההפקות היקרות ייפסקו. THOE הגיע לרשימת 40 האלבומים הכי נמכרים רק פעם אחת וזה גם היה בשבוע הראשון ליציאתו עם כולה 50 אלף עותקים (שזה עלוב) אני בטוח שאם אנשים היו מכירים אותם המצב היה אחרת כי הם טובים ואין כל סיבה שהם ייכשלו במכירות.

אז זהו,

שהאלבום כבר מכר יותר מ- 600 אלף עותקים
לא נראה לי שההפקה תופסק בקרוב. ויודע מה? גם אם כן, אנטר ו-ME הוכיחו שתקציב קטן לאו דווקא גורע מהאיכות של השירים והאלבום בכללי
ורק שתדע ש-50 אלף עותקים בשבוע אחד, בשביל להקת מטאל, זה המון.

Britney Style

New member
לא ניראה לי שהאלבום מכר 600 אלף עותקים

זה גם לא כל כך הגיוני לפי הנתונים של הGLOBAL TRACK CHART מאיפה המידע שלך? בכל מקרה זה לא שאני אומר שעלולים בכל רגע לקצץ להם בתקציב פשוט בלי שידור הקליפים בערוצי הMTV והVH1 למינהם האלבומים ימשיכו להימכר במספר מצומצם שהם יכולים להרבה יותר ולא מצליחים רק בגלל שאין להם חשיפה ואנשים פשוט לא מכירים. וגם וויתין היא לא כזאת להקת מטאל כמו שאתם עושים ממנה רוב מוחץ של החומרים שלה יכולים להתנגן בגלגל"צ ולהתחבב ע"י אבא שלי, אמא שלי ואח שלי.

מצטער טעות שלי,

הוא מכר *רק* 250 אלף..
וזה הרבה.. ! ואל תשכח שהאלבום עדיין חדש! ותראה, עובדה ש- TSF מכר פחות מ- THOE, ובכל זאת זה לא גרע מהתקציב של האלבום החדש! וויט'ין הם בעלי תקציב ענק, וגם בלי טחינה של הסינגלים שלהם באמטיוי ושות' (ד"א, זה דווקא כן קורה עם WHYD=/) , המכירות שלהם לא ירדו! ודי כבר! וויט'ין הם **>>++כן++<<** להקת מטאל!! זה שהם סימפוניק מטאל לא הופך אותם לפחות מטאל מלהקות אחרות, או לפופ/רוק... ואם תסתכל על המצעדים של גלגל"צ, שמלאים באבריל לאבין,הילארי כאף ו50 סנט, תבין שלא. וויט'ין לא באמת יכולים להיות שם עם השירים שלהם.

TheImpactBoy

New member
נו באמת, פקח את העינים כבר.

כמה אפשר לחיות בסרט. וויט'ין להקת מיינסטרים בהתהוות. והחומרים החדשים שלהם ממש קלילים לאוזן. לא כמו פעם שהיו מפחידים הרבה אנשים. אלוהים ישמור, חברה סופר פקאצה של אחותי חולה על הדיסק החדש שלהם וחושב שזה מטאל כבד!!

חח למה נראה לך שאני מנסה לשכנע את עצמי

שוויט'ין הם לא פופ? אין מה לשכנע פה. הם פשוט לא כאלה. מיינסטרים יכולת להגיד עליהם כבר מ- ME. אתה רוצה להגיד לי באמת שאייס קווין הוא פחות "ממוסחר" מהנד אוף סורוו? הוא לא! אז איך אפשר להגיד שהחומרים החדשים שלהם כבר מתאימים ל-"סופר פקאצות". אולי אותה סופר פקאצה תאהב גם את השירים מ- ME? ומה רע במיינסטרים במטאל? אתה מבין בכלל כמה הבדל יש בין להיות להקה שנחשבת למיינסטרים במטאל לעומת המיינסטרים שמשמיעים בתחנות הרדיו? ויודע מה? מה אכפת לי בכלל? תקראו לוויט'ין פופ רוק.. בעצם למה פופ רוק? למה לחשוב בקטן. תקראו להם רק פופ.. זה ישנה את העובדה שהם עדיין כותבים שירים מדהימים לדעת רוב הפורום? לא נראה לי. אני פשוט לא מסוגל להבין איך זה שאנשים אומרים שהאלבום החדש נורא ממוסחר והכל, כשהם לא אמרו שום דבר כזה על TSF, שהוא הרבה הרבה יותר קליט והרבה יותר מתאים לקהל הרחב מהאלבום החדש.

TheImpactBoy

New member
גם TSF קליט,

אבל עוד יש בו אווירה מסויימת, אווירת מטאל. מה שבHOE אין. יש כמה שירים טובים, וזהו. ושלושת הסינגלים פשוט שירי גלגל"צ מובהקים למען הקהל הרחב ופחות למען המוזיקה עצמה. (שלא נדבר על הליריקה)

Liquid Dreams

New member
בTSF יש יותר אווירת מטאל מבTHOE?

הרשה לי לגחך: פחע! XD! >________________________________________> נאור צודק ממשששששששששששש בכל מה שהוא כתב לך.

TheImpactBoy

New member
חוץ מזה,

ME ממש לא מיינסטרים. תשמויע את השיר ME לילדה שלא מבינה במטאל בשיר\גלגלצ ותראה תתגובה.

>>

אני לא חושב שהבנת אותי.. אני הרי כל הזמן אומר שהם לא ממוסחרים, ואני גם לא חושב שהאלבום החדש יותר מיינסטרים מהקודמים. איך בדיוק השירים ב- THOE, שהם לא WHYD, AIN יותר "ממוסחרים" או מיינסטרים מאלה ב- ME או TSF? הם פשוט לא, ההפך, באלבום החדש הם עשו לפי דעתי צעד אחורה מבחינת הכניסה למיינסטרים. (ואין צורך לציין ששוב אני לא מחשיב את WHYD או AIN..). ולמה אתה חושב שהתגובה של אותה ילדה שלא מבינה בשיט במטאל תהיה שונה לשירים כמו TTBTR, OSH, HOS, לעומת שירים כמו אייס קווין, נבראנדינג סטורי, אוור פארוול ושות'? רוב האנשים שלא מבינים בשיט במטאל שאני מכיר, הגיבו בדיוק הפוך לתיאור שלך, ואמרו על שירים מ- ME שהם יפים, לעומת שירים ב- THOE שהיו כבדים להם.

TheImpactBoy

New member
הייתי יכול לפתוח על זה דיון ענק איתך.

אם זה לא היה דרך מקלדת מחורבנת... אבל אני חושב שME נעשה בצורה גאונית. כאילו מהשנייה הראשונה שפתחת את הדיסק, נכנסתי לאיזה ספר. האווירה, הסגנון הקלאסי שנבנה על השירים, השירה בעלת האופי הנוקשה, הגיטרות והתיפוף.. הכל נעשה בצורה נורא "אמיתית" והתחושה ממש מועברת משיר לשיר. יש סוג של חיבור. ולא מרגישים כאילו הדיסק הגיע כדי להתחבב על האוזניים של כל עובר ושב... רק מי שבאמת יקלוט את הסאונד וה"פיל" שלהם. לגבי THOE, בדיוק ההפך בהכל. וכן, אני מאוכזב מהדיסק הזה, וזאת היא דעתי לגביו. (למרות איזה שלושה שירים טובים). עצם העובדה ששלושת הסינגלים שבאים לייצג את האלבום צועקים "גלגלצ" ו"אנחנו פה לכל אוזן! אפילו מבלי להתאמץ טיפה" מבאס אותי. כי הם היו ממש גאוניים.

אני מבין את מה שאתה אומר על ME,

וגם אני חושב עליו בדיוק אותו דבר. הוא אלבום מדהים ולדעתי הכי טוב שלהם עדיין.. אבל אני חייב לא להסכים בקשר למה שכתבת על האלבום האחרון=/ מה מבדיל לדוגמה את פרוזן מ-ממוריז? לממוריז יש מילים פחות "בנאליות"? darling you know i'll love you till the end of time? זאת כזאת שורה גאונית? ודה האולינג? מה כל כך רע בו? אני באמת באמת חושב שהוא אחד השירים הכי טובים באלבום החדש, ואם הוא לא מתעלה על רוב השירים ב- TSF אז הוא לפחות משתווה
הליריקה שלו פחות טובה מזאתי של TSF? הליריקה ב- TSF לדעתי היא הכי חלשה שלהם בכל הדיסקוגרפיה! והשיר עצמו? מה רע בו? באמת שאני לא מבין
ברור שזה עניין של טעם, אבל התזמורת מדהימה, המקהלה עוד יותר מוסיפה, הוא מעניין ואנרגטי, הגיטרות סופסוף באות לידי ביטוי והוא מלא בקלידים.. כל מה שאני רוצה שיהיה בוויט'ין וכל מה שבעצם יפה בהם.

TheImpactBoy

New member
אתה צודק בקשה לTSF,

כבר משם הירידה ברמה צצה. אבל שם היה איזה שהוא חיבור בין השירים ואווירה גותית. למרות הליריקה הירודה יחסית. זה לא משנה את מה שאמרתי לגבי THOE. בקיצור, נראה מה קורה עם הלהקה עכשיו ובעתיד. זה לא שאני שונא אותם או משהו בכיוון :|

נכון, צריך לחכות לראות מה יהיה בעתיד ../images/Emo13.gif

למרות שאני באמת מאוד מרוצה מהאלבום החדש
אבל עוד יש דיוידי בדרך שיקל על הציפייה לאלבום החדש, ועוד כמה בי-סיידים חביבים=] בקיצור נראה כבר :]

אזירפאל

New member
עכשיו תורי לא להסכים ../images/Emo3.gif

לפחות לגבי חלק מן הדברים שכתבת; אני מסכים אמנם שב-Memories אין הברקה ליריקלית (יש מילה כזו?) לעומת Frozen, אבל לדעתי, וככה זה מרגיש לי כאשר אני מקשיב לשיר, Memories הרבה יותר כן. הוא נכתב ממקום יותר אמיתי, שיחד עם הנגינה של הלהקה, שדווקא בגלל הפשטות שלה הוא לא מתיימר להיות משהו מעבר לשיר מרגש, בדיוק כמו Our Farewell (כמובן שהאחרון טוב בהרבה, אבל זה לא קשור). ההרגשה שאני מקבל מ-Frozen היא מעט מלאכותית, שזה שיר שלא מספיק מרגש ואמיתי עד כדי כך שהיו צריכים לשלב בו ניואנסים וגימיקים שונים כדי לעורר יותר עניין. אני אהיה מאוד מופתע לשמוע שהסיפור של הקליפ לא הולבש על השיר לאחר שהוא נכתב. ויש לי בעיה עם The Howling. לכאורה זה שיר טוב. נפתח בצורה מעולה (מדהימה אם יורשה לי לציין), יחד עם כניסה הדרגתית של כל הכלים עד לנגינה מאוד אגרסיבית ו-intense של הלהקה, עם קצב מעניין ושירת מקהלה מצויינת, אבל כשעוברים את הפזמון הראשון, מתחילים נורא להשתעמם... אפילו השירה של שרון מעט מעצבנת לפעמים. ו - מה? הליריקס ב-TSF הכי חלשים? לדעתי הם אפילו עולים על אלה של Enter! לא שאני ממעיט מהכתיבה (המדהימה) של אנטר, אבל ב-TSF אני (לפחות) מרגיש שיש אמירה, שיש מסגרת, שיש אווירה לכל השירים. שירים עם מסרים חזקים כמו ב-SWIA ו-STM, סיפורים מעניינים ומרגשים כמו ב-Jillian, Memoris, Somewhere, הליריקס של Forsaken שלדעתי משלבים אמירה נוקבת וכמובן Pale, עם המסר האופטימי (מה שמאוד נדיר למצוא בשירים של להקות מן הסוג הזה). לעומת זאת, זה מה שאני רואה ברוב השירים של THOE: "אני מסכן"; "המצב רע, האם נלמד מהטעויות שלנו?"; "תסלח לי, תסלח לי ושוב תסלח לי" ועוד, ובעיקר שורות ורעיונות שחוזרים על עצמם שוב ושוב. יש שיקראו לזה קונספט, אני קורא לזה חוסר ביצירתיות. נא לא להבין אותי לא נכון, אני אוהב חלק מן האלבום החדש, אבל הוא פשוט לא מגיע לרמה של הקודמים, מכל בחינה לדעתי. אז אולי יש בו יותר סולואים ודגש על הגיטרות מאשר ב-TSF, אבל כשזה בא על חשבון דברים אחרים - לא תודה.

אני לא חושב שיש לי עוד מה להוסיף

זה פשוט יהיה חזרה על כל מה שכבר כתבתי לאביעד.. רק אני באמת רוצה להבהיר ולהדגיש שאני באמת חושב ש- TSF הוא אלבום מדהים מכל בחינה
.. לא משנה מה אמרתי עליו מקודם=] ודווקא אני רואה אמירות הרבה יותר ברורות באלבום החדש.. אתה אומר שכנראה הסיפור של פרוזן הולבש רק בגלל שיתאים לקליפ.. אני באמת לא יודע, לא יצא לי לשאול את הלהקה לגבי זה, אבל אני לא ממש רוצה לחשוב שזה העניין :] אפשר לזהות באלבום החדש המון אמירות והמסרים פה אולי קצת יותר סמויים מאשר ב- TSF אבל הם שם. TTBTR לדוגמה. הוא לגמרי מדבר על כמה שהדת גורמת לעיוורון, ועל זה גם הנושא של דה קרוס לדעתי. גם דה האולינג הוא שיר עם אמירה מאוד מאוד ברורה, כמו שאפשר לשים לב מהפזמון
אבל אם כבר עלה הנושא, אז אני אנצל את זה כדי לצטט מהאתר הרשמי של דה האולינג: "As the years passed humanity gained the insight they were losing the war, as such they decided to build a big wall around Howler territory (where have we seen this before)" מישהו כבר הזכיר בפורום שהשיר הזה גורם לו להרגיש ישראלי, ואני חושב שסוף הציטוט קצת מחזק את הטענה שלו. יש לי הרגשה שהם מאוד התכוונו לגדר ההפרדה מהארץ. אולי זה נשמע קצת מופרך, אבל זה ידוע שוויט'ין מושפעים אחרי הכל מאירועים בעולם ומפוליטיקה הרבה פעמים, למרות שזה יכול להתפרש בעוד המון דרכים. בכל מקרה, אני חושב שוויט'ין עדיין לא איבדו את זה והם בכל זאת כותבים שירים עם הרבה מאוד אמירות, והנושא של האלבום החדש הוא בכל זאת לא "רע לי, קשה לי, אוי אוי אוי" מרוב שאמרתי שאין לי מה להוסיף כתבתי ספר

למעלה