הקליפ של The Howling

TheImpactBoy

New member
אז זהו,

שלא יקבלו את החשיפה הפופיסטית הזאת (שרוצחת מוזיקה טובה). ואל תדאג להם, עד היום הם מפוצצים אולמות. והתקציבים שלהם עצומים יחסית ללהקת מטאל. בטח שהאלבום שלהם יותר מושקע מכל דיסק פופ שיצא בשנים האחרונות עם כל הביטים הממוחשבים (והמזעזעים)

Blade Of Fire

New member
צ'מע

אתה אוהב פופ וקורא לעצמך בריטני סטייל..... ברור שתחשוב במונחי "כמה שיותר חשיפה יותר טוב" אבל להקות מטאל לא עובדות ככה... אז נכון זה פוזה, ונכון בסוף כולם רוצים להתפרסם כי אחרי הכל-למה לעזאזל הקמתי להקה? אבל יש פירסום טוב ופירסום רע (וכן, אני יודע שאין דבר כזה פירסום רע). בעיקרון פירסום טוב בעיני להקת מטאל זה שישמיעו אותם באיזו תחנת רדיו מחתרתית, שיבואו להופעה הראשונה שלה 20 איש ושהם יגידו לחברים שלהם לבוא להופעה הבאה והם יתלהבו ובסוף הם יעשו הופעה מול 1000 איש בתאטרון ו-וואלה הם הצליחו בצורה טובה (ראה, לדוגמא, כמו הרבה פעמים שאני מביא אותם-היהודים) פירסום רע זה פירסום דרך מיינסטרים. אז נכון, משמיעים אותך יותר ויותר אנשים רואים את הקליפ שלך אבל זה לא האנשים הנכונים. למשל סתכל כמה תגובות מעליך-אותה ילדה שלא שומעת רוק ופתאום שמעה את וויד'ין ואהבה אותם. זה טוב? לא. בלי לפגוע בילדה, להקות מטאל ורוק (אלא אם אתה אימו) לא מכוונות את המוזיקה שלהם לאותם ערוצים פירסום מיינסטרימים כי הם לא רוצים שאיזו פקצה בת 14 תגיע להופעות שלהם.. זה לא הקהל שהם רוצים, ומצידם שלא ישמעו אותם. וזהו פחות או יותר.. מספיק חפירה.. אני הולך לישון.. לילה ארוך

../images/Emo45.gif מסכים עם הכל

ובנוסף גם אם אי אפשר להשוות מכירות אלבומים של אומני פופ לעומת מכירות של להקות מטאל (חוץ מכמובן כמה להקות בודדות :=P), כשבעצם ברור שרוב הפופ שמייצרים היום נועד רק בשביל למכור ולא להוות איזו פיסת אומנות שתלווה גם את הדורות הבאים
.. לעומת זאת רוב להקות המטאל באמת לא מתייחסות למכירות שלהם כאל משהו שיקבע את המשך העבודה שלהם כאומנים, וכן, גם וויט'ין כאלה עדיין

Liquid Dreams

New member
XDDDD

אני הייתי מעדיפה שנהיה ארץ סקנדינבית כלשהי [שוודיה או פינלנד, עדיףP:]

Ice Queen 7

New member
MTV (הרגיל) זה לא ערוץ בריטי?

ז"א, זה שיש ב89 בהוט, לא יודעת על כל האחרים ס: אז אם זה ערוץ בריטי אולי ישדרו שם, לא?

מצלמים אותו בבריטניה

אבל משדרים אותו רק באירופה(לבריטניה יש MTV משלהם) אבל למי שיש הוט אז יש את ערוץ MTV HITS שהוא ערוץ בריטי אז אולי ישדרו אותו שם...

Super Alonit

New member
ההתחלה בהחלט מעולה.

וההמשך, וול, הם לא יכלו בדיוק לגוון... הם היו צריכים לדבוק בעלילה ככה שזה לא מחדש כלום. ותכלס, השיר עצמו משעמם בהמשך.

The Tatale

New member
טטל'ה

לא משהו...הדבר שהכי אהבתי היה הקטע של המעבר בין העולמות והתסרוקת שלה
....

למעלה