צ'מע
אתה אוהב פופ וקורא לעצמך בריטני סטייל..... ברור שתחשוב במונחי "כמה שיותר חשיפה יותר טוב" אבל להקות מטאל לא עובדות ככה... אז נכון זה פוזה, ונכון בסוף כולם רוצים להתפרסם כי אחרי הכל-למה לעזאזל הקמתי להקה? אבל יש פירסום טוב ופירסום רע (וכן, אני יודע שאין דבר כזה פירסום רע). בעיקרון פירסום טוב בעיני להקת מטאל זה שישמיעו אותם באיזו תחנת רדיו מחתרתית, שיבואו להופעה הראשונה שלה 20 איש ושהם יגידו לחברים שלהם לבוא להופעה הבאה והם יתלהבו ובסוף הם יעשו הופעה מול 1000 איש בתאטרון ו-וואלה הם הצליחו בצורה טובה (ראה, לדוגמא, כמו הרבה פעמים שאני מביא אותם-היהודים) פירסום רע זה פירסום דרך מיינסטרים. אז נכון, משמיעים אותך יותר ויותר אנשים רואים את הקליפ שלך אבל זה לא האנשים הנכונים. למשל סתכל כמה תגובות מעליך-אותה ילדה שלא שומעת רוק ופתאום שמעה את וויד'ין ואהבה אותם. זה טוב? לא. בלי לפגוע בילדה, להקות מטאל ורוק (אלא אם אתה אימו) לא מכוונות את המוזיקה שלהם לאותם ערוצים פירסום מיינסטרימים כי הם לא רוצים שאיזו פקצה בת 14 תגיע להופעות שלהם.. זה לא הקהל שהם רוצים, ומצידם שלא ישמעו אותם. וזהו פחות או יותר.. מספיק חפירה.. אני הולך לישון.. לילה ארוך