הקליפ של The Howling

A t a s h i

New member
וול, זה נחמד.

אני חייבת להודות שאף פעם לא ממש התלהבתי מהקליפים שלהם, וגם זה לא שונה. הוא נחמד, אבל אני לא מצליחה למצוא בו שום דבר מעבר לזה. :ם חוצמזה, יש שם כמה קטעים ששארון נראית ממש רע לדעתי. אבל אני עדיין רוצה את הציצים שלה, חע.~ 3>

Super Alonit

New member
קליפ מעולה, אני אישית ממש התלהבתי.

הוא ופרוזן בהחלט היו קליפים על רמה. גרם לי אפילו להעריך את השיר יותר, קליפ סוחף ומעניין, פשוט... לא יודעת עם לומר גאוני, כי הרעיון לא כ-ז-ה מקורי, אבל הביצוע שלו בקליפ היה מדהים. לכל מי שטוען בווית'ין ירדו רמה, הם מפצים על זה בקליפים. (למרות שלדעתי הם עדיין אחלה)

../images/Emo180.gifעאאאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מדהים. [חוץ... מהשימלה המוזרה הזאת שעושה לה ציצים עקומים><] אבל עאעא, מדהים. המעברים בין האור לצל, הילדה, הלהקה, תנועות ידיים הכללל^^

ATWA

New member
אני רוצה לראות!!

למה אין ביוטיוב>_> ועוד משהו קצת לא קשור.. למה ריק פה כמו החיים? המחשב שלי די דפוק אז אני לא יכולה להכנס הרבה... ואני רואה שגם לא הפסדתי הרבה

ATWA

New member
תודה!!

אעאה אני כל כך נבהלתי בקטע שהם אפלים ושחוקים בגלל השיער של שרון! זה נראה כאילו שיש לה קיפוד על הראש וקליפ יפה!! לא יותר מדי יפה, קצת חוזר על עצמו.. אבל יפה:)

צודק!

אני ראיתי אותו בתחלה היה ממש מגניב כל הקטע של הפרפר שהופך לעקרב התלהבתי עוד איחזה דקה ואז כבר העברתי לסוף.. היו קליפים יותר טובים (אהמ, אהמ *סטנד מיי גראונד* אהמ, אהמ)

למעלה