טיביה

darkAI

New member
זה ממש לא,

אני חייב ללכת עכשיו, אני אביא לך את התוצאות המדוייקות אח"כ
ורק לידע כללי, הרבה יותר קל לעלות בDistance בשביל קוסם מאשר בClub. ואני כן צריך, שוב אתה מדבר על משהו שאני כן יודע ואתה לא עשית אבל עדיין קובע עובדה בוודאות מוחלטת. ואתה לא מבין שאני לא יכול לתקוף אחד בHMMs ואת השני בBolts כי בגלל ההגנה האפסית של הפאלאדין, לוקח לי כ3 שניות בשביל ללכת מירוק לאדום בגלל Hunter יחיד. אז אני צריך להחזיק את הUH מעלי ואין לי זמן להתעסק עם HMMs+בולטים+ריצה. ובשביל הפאלאדין, יקח יותר, כי הוא בניגוד לקוסם לא יצליח להרוג את הGS כי עד שהוא יצליח להרוג אותו, הוא כבר יצטרך לרוץ דרך כל טיביה בזמן הזה ח

darkAI

New member
זה ממש לא,

ורק לידע כללי, הרבה יותר קל לעלות בDistance בשביל קוסם מאשר בClub. ואני כן צריך, שוב אתה מדבר על משהו שאני כן יודע ואתה לא עשית אבל עדיין קובע עובדה בוודאות מוחלטת. ואתה לא מבין שאני לא יכול לתקוף אחד בHMMs ואת השני בBolts כי בגלל ההגנה האפסית של הפאלאדין, לוקח לי כ3 שניות בשביל ללכת מירוק לאדום בגלל Hunter יחיד. אז אני צריך להחזיק את הUH מעלי ואין לי זמן להתעסק עם HMMs+בולטים+ריצה. ובשביל הפאלאדין, יקח יותר, כי הוא בניגוד לקוסם לא יצליח להרוג את הGS כי עד שהוא יצליח להרוג אותו, הוא כבר יצטרך לרוץ דרך כל טיביה בזמן הזה ח

Ashaman

New member
תראה מה אתה עושה.

אני רוצה ללכת לישון כבר פאק יו ביץ'!!!!! די להגיב נו! אם אתה רוצה נמשיך באיסיקיו או משהו! אבל דיייי בכל אופן,לא יותר קל לקוסם לעלות בשום דבר ו DIST זה חסר ערך לחלוטין לקוסם בעוד ש MLVL מהווה לפחות חצי מלהיות פאלאדין. ולא אתה לא צריך, אולי שכחת אבל גם אני צדתי עכבישים ולא הייתי צריך לרוץ דרך שום SPAWNS של מפלצות אחרות חוץ מצרעות מעצבנות.ואתה כן יכול, לא לוקח לך יותר מ 6 HMM להרוג האנטר וזה גם לא כ"כ משנה כיוון שאתה לא חייב ללכת דרך ההאנטר, ולא ייקח לפאלאדין יותר, ייקח לו בדיוק אותו זמן כמו שייקח לך כיוון שהרמה של הפאלאדין לא משמיעה על הנזק שהוא עושה בניגוד לקוסם.

darkAI

New member
אתה מוזמן לעצור בכל רגע שרק תרצה

M level לא מהווה כלום בשביל הפאלאדין מלבד בPVP או לחימה נגד Ghosts
אתה אף פעם לא תראה פאלאדין צד משהו עם HMMs או משהו כזה. ואתה כן צריך. 2 הSpawns היחידים שאין בהם Hunters בPOH זה הזה מימין לTemple והזה משמאל לSpawn הגדול, כדי לעבור ביניהם, אתה צריך ללכת מסביב לאבן גדולה שם. אתה לא מאמין לי? בוא איתי לPOH ואתה תראה. ואתה לא מבין שהHunters והGS's כל הזמן שם ביחד, אין כמעט מצב שאתה תראה Hunter בלי Gs לידו. ואם אני כן יורה HMMs על ההאנטר, אני לא אוכל להשתמש בUH, ופשוט אמות
וזה נכון, אבל זה לא הוגן, למה אתה מתחשב רק ברמה בידיעה שאצל קוסם גם הרמה משפיעה ואצל הפאלאדין לא? אל תיקח את זה כדוגמא, פשוט וקל. כמו שאמרת, אנחנו מדברים על רמות 37-39.

BLLizZarD

New member
חח האידיוט הזה הורג אותי..

כזה noob שחבל"ז. אגב, פלאדין זה ה-voc הכי מסובך ושצריך להשקיע בו הכי הרבה. הרי מה אתה כבר עושה עם אביר? חוסם כמה מפלצות? מחליף בין full atk ו-full def? מחליף בין two handed weapon ל-one handed? ומה אתה כבר עושה עם קוסם? יורה runes? מרפא עם טונות של MPs? מתאמן על סקילס שבקושי עוזרים לך? פלאדין זה ה-vocation. אמת הקסם, הסקילס וה-eq חשובים כולם באותה מידה, לא כמו אצל האביר שאם הרמת קסם שלו היא 6 או 5 הנזק של ה-HMM שלו בקושי משתנה, או קוסם שהסקילס שלו לא ממש חשובים כי הוא מתמיד רק על הקסם. בפלאדין צריך לעבוד על הכל. בגלל זה, אידיוט אחד שלא מבין כלום בטיביה ומבסס עובדות על הדמיון שלו ועל מה שהוא ראה בתמונות כמו Ashaman, לא יודע כלום. לילה טוב.

Ashaman

New member
אני לא יכול לעצור מתי שאני רוצה...

ו MLVL חשוב לך בכדי לעשות אינויסיבל יס אור נו? חשוב לך בשביל ה UH יס אור נו? ואתה גם מכין HMMים למיטב ידיעתי ורוצה להשתמש ב SD ובלה בלה בלה אני לא יכול לעצור מתי שבא לי כיוון שמה שנותן לך את העצירות הקטנטנות שאתה צריך הוא הלאג שקיים תמיד, כמה שלא יהיה פצפון, אני מצד שני צריך לתזמן את הלחיצה שלי על המפלצת עם הרונה והלאג, זה בלתי אפשרי אלא אם עוצרים. איזו אבן גדולה? יש שם כזה הר ארוך מימין לשמאל ואפשר לעבור מעליו איפה שהצרעות והעקרבים! עכשיו בשביל להרוג האנטר ילדי אתה יכול לשים מגן קטנטן (אפילו DWARVEN), לכמה שניות ולהרוג אותו עם HMצ אח"כ לזרוק את המגן על הרצפה או משהו ולכסח את ה GS. בקשר למשפט האחרון אני מסכים איתך ב 100%, בגלל זה אני אומר שברמות הנוכחיות שלנו פאלאדין PWNS, אח"כ הקוסם משתווה לו (ובציד של שדים ולוקס אפילו עדיף עליו
)

darkAI

New member
M level

משפיע, אבל לא עד כדי כך שאפשר להגיד שהוא מהווה חצי מהדברים החשובים לנו. הוא חשוב רק מעט, Invisible אני לא משתמש אלא אם כן זה מקום שממש חשוב להשתמש בזה(כמו בדרך אל הNecros לדוגמא). HMMs? לא משתמש בזה, ובשביל זה צריך רמת קסם נמוכה, וכו' וכו'. אני כבר יריתי על הGS הרבה HMMs(טוב, יחסית
) ואני יכול להגיד לך שזה לא יותר קשה מלירות בולטים, אין הבדל מבחינת הבריחה ומרחק בריחה וכו'. ההבדל היחידי הוא שאני צריך ללחוץ עוד פעמיים, No biggy. המקום עם הצרעות? הרבה פעמים תמצא שם ציקלופים. עכשיו בוא נראה, יש שם בכל זמן נתון כמות גדולה של אנשים, איך שאני הורג את ההאנטר וזורק את הDwarven, מישהו בטוח יקח אותו, אז אתה רוצה שאני אביא כמות Dwarven shields בהתאם לכמות ההאנטרים שאני מתכנן להרוג? ועוד דבר, אתה לא מקשיב, יש ליד ההאנטרים GS's מעורבים, אי אפשר להריץ האנטר, GS, לירות HMMs, להחליף נשק/מגן, לברוח,לרפא לעיתים ולשמור על זה שהGS לא ישיג אותך ושההאנטר לא יעלם לך מהמסך! זה פשוט בלתי אפשרי. לפני 10 רמות, הפאלאדין Pwns, עכשיו הוא משתווה לקוסם, ועוד 10-20 רמות, הקוסם יהיה יותר טוב.

Ashaman

New member
אממ אפשר להגיד ועוד איך

כיוון שזה משפיע על יכולת הריפוי שלך, ועל הנזקים עם GFB לדוגמא וברמות גבוהות לא תוכל בלי SD. אני צדתי GS בוואלוריה וידידי, זה פי 10 יותר קל מאשר עם הקוסם. אף פעם לא ראיתי במקום עם הצרעות ציקלופים, לא יודע מה איתך. חוצמזה ההאנטר מופיע קודם בד"כ ככה שאתה פשוט יורה ורץ, ואת ה GS אתה יכול לקחת במעגלים ואף אחד לא יגנוב לך את המגן ומקס' דחוף אותו לתיק. וכן אתה צודק עוד 20 רמות אולי באמת אני אהיה קצת יותר טוב :] אבל בינתיים U PWN

darkAI

New member
זה יותר קל כי צדת בלי לאגים כי זה

היה בוולוריה, לצוד עם קוסם ופאלאדין באמרה זה אותו הדבר. ההאנטר לעיתים אכן מופיע קוסם, אבל בד"כ הוא מלווה עם GS או כמה GS's. כן בטוח יקחו לי את הShield ואתה לא יכול לרוץ במעגלים יש שם עוד GS's והאנטרים שאני לא תופס במסך כשאני מגיע להתחלה של הSpawn. ולהחליף את הShield וכל זה לוקח יותר מידי זמן, זמן שאין לי. ובינתיים אנחנו שווים(טוב, אני יותר טוב כי אתה בכמה רמות יותר נמוך etc
).

darkAI

New member
זה ממש לא,

BLLizZarD

New member
ל-Ashaman הנוב ../images/Emo26.gif

לפי הויכוח שלך עם בוריס ולפי ההשוואות והאמירות הטיפשיות שלך, רואים שאתה לא יודע כלום על טיביה. 1. קוסם (druid או sorc) יכול לצוד דרקונים בקלות. יש את הדרך של לזמן DS או orc leader שלא ניזוקים מאש ולחסום את הדרקון ולירות HMM, ויש את הדרך של לירות SD שזה די בזבוז. 2. sorc יש לו יותר כישופי התקפה מל-druid אבל זה ממש ממש לא הופך אותו ליותר טוב. Druid יכול להשתמש בדיוק באותם רונות שה-sorc משתמש ויש לו אפילו יותר יכולות ריפוי, מה שהופך אותו לחזק יותר מבחינה הגנתית. 3. אמרת משהו לגבי זה שפלאדינים יכולים לצוד רק warlocks ו-demons עם אביר שיחסום. אז זהו שלא. פלאדינים יכולים להרוג סולו כל מפלצת במשחק בדיוק כמו אבירים ובדיוק כמו קוסמים (ראיתי תמונות של sorc רמה 50+ הורג 5 demons עם UE והתיקים של mana fluids). 4. אתה לא מאמין שפלאדין יכול להרוג GS רק עם HMM? עכשיו אתה באמת noob. כל vocation במשחק יכול להרוג מפלצות מסויימות רק עם רונות. אביר יכול להרוג DL רק עם HMM ופלאדין יכול להרוג demon רק עם SD, זאת רק שאלה של זמן. בנתיים זה הכל. תגיד Ashaman, מי הדמות שלך בטיביה? הייתי רוצה לדעת, כי במילים אתה חזק אבל במעשים אני לא בטוח. אגב אתה חזק במילים של נובים, ואתה לא מבין כלום בטיביה אז תחפף אחי.

darkAI

New member
Offirg >.<

מוכר לך עכשיו? הוא שינה את השם משתמש שלו בפורום

Ashaman

New member
לול אל תהיה מפגר.

אני OFFIRG ואתה מכיר אותי יפה מאוד. עכשיו בוא ואני אוכיח לך כמה שאתה נוב מתנשא שלא מבין כלום מהחיים שלו ולא יודע לקרוא. 1.קוסם לא יכול לצוד, לצוד, לחזור שוב כדי שתבין? לצוד דרקונים ביעילות בגלל שהזימונים ייקחו לו חצי מהנסיון (במידה והוא לא ייפגע מה FIRE WAVES כשהוא ידחוף אותם מה שיגזול ממנו גם רונות). 2.האמת היא שאתה מדבר שטויות, לדרואיד אין שום יכולת ריפוי שלקוסם אין, חוץ מזו שפועלת על אחרים שזה די חסר תועלת בשבילו, בעוד שלקוסם יש את ה UE למשל. 3. אמרתי שפאלאדינים לא יכולים לצוד אותם? אולי אם תקרא קצת יותר תבין שלא אמרתי כזה דבר אלא אמרתי שלקוסמים יש יתרון ע"ג הפאלאדינים במסעות ציד שכאלה כיוון שהם עושים נזק גבוה יותר והאבירים שחוסמים מעדיפים אותם. לא מסכים? תשאל כל אביר שבעולם והוא ידפוק לך את זה לראש. פאלאדינים אכן יכולים להרוג סולו כל מפלצת וכך גם קוסמים ואבירים, עם זה אין ויכוח, זה פשוט נובע מיכולות ההבנה הפתטיות שלך. 4. לא אמרתי שאני לא מאמין, אמרתי לבוריס שיוכיח איך הוא יכול להרוג GS ככה, זה הכל, כיוון שהויכוח על הריגה נבע מויכוח על יחסי כוחות. עכשיו אתה יודע מי הדמות שלי בטיביה. אתה יודע שאני חזק במילים. ואם אתה רוצה לראות כמה אני חזק במעשים אז בוא ונשחק קצת בכוח ונראה מי החזק. אז תחפף "אחי".

BLLizZarD

New member
בעעע../images/Emo5.gif

השתנת אופיר...
ולא אני לא רוצה ל"שחק" בכוח ולראות מי יותר חזק. זה יהיה בזבוז ואני גרוע ב-PvP. אז אתה היית הזה שפעעעעם (לפני העדכון של הקריסטמס) הראה תמונה שלו הורג דרקון מתחת ל-Thais ואמר שהפרטים על השחקן שלו הם חסויים... בלה בלה טוב חבר'ה תמשיכו לריב ביניכם, אני הולך להמשיך לצוד עם הרמה 12 שלי ב-rook. לילה טוב

Ashaman

New member
לא חח זה לא אני...

זה היה אחד MEOS DEOS או משהו שאח"כ כולנו צדנו אותו ב TEST SERVER כי הוא היה נאד נפוח. ומצטער אם פגעתי בך אבל הזלזול שהבעת כלפי ממש הרגיז אותי ואני עייף והכל...

BLLizZarD

New member
לא ידעתי שאתה אופיר..

ואני זוכר שה-Ashaman הזה תמידד היה נאד נפוח פה בפורום ושתמיד אמר שטויות בקשר לטיביה... בעע פאקינג מודם... אפילו ב-rook אני לא יכול לצוד עם לאגים...
<צריך לעדכן ת'חתימה>

למעלה