טיביה

darkAI

New member
אני מסכים שדרואיד לא כ"כ טוב מלבד

לעשיית כסף.. אבל פאלאדין ואביר וקוסם הם שווים בערכם. כל אחד עם היתרונות והחסרונות שלו.

Ashaman

New member
לא לא לא

פאלאדין ROX בציד אביר ROX בהכל קוסם יכול רק לצוד שדים ורמות נמוכות ממנו -_-

darkAI

New member
לא לא לא

קוסם יכול לצוד הכול, פאלאדין מת בציד, אביר לא טוב בלצוד דברים חזקים

Ashaman

New member
לא לא לא

קוסם לא יכול לצוד ביעילות כמעט כלום, רק אם יש לו אביר שחוסם. אביר יכול לצוד הכל בסבבה, אפילו דרקונים. פאלאדין יכול לצוד הכלללל חוץ מ WARLOCKS ו DEMONS והוא עושה את זה ביעילות ובכיף, אתה זה שמת בציד

darkAI

New member
לא, זה לא משנה

קוסם יכול לרוץ בדיוק כמו פאלאדין ולירות. ובסוף ניסיתי לשחק עם הGS's עם HMMs, הלך בקלי קלות :] ופאלאדין לא יכול לצוד המון דברים, וקוסם יכול לצוד כל מה שפאלאדין יכול. אבל יש מקומות שפאלאדין לא יכול לצוד וקוסם כן יכול.

Ashaman

New member
כן זה כן משנה.

אני לא מאמין שצדת GS עם HMM. וקוסם לא יכול לצוד דרקונים לפחות (יכול להרוג, אבל לא לצוד) וזהו שתוק שתווווווווווווווווווווווווווווק!

IceMaster

New member
question

what is HMM?? and what is gs... and what i nned to say to oracal and what's d difrence between paladin ans knight?

Ashaman

New member
Answers

HMM = Heavy Magic Missile, which is a magic ppl use to shoot monsters. GS = giant Spider, or Great Sword, depends on the linking. Pallies usually dont use a shield and attack with bows/crossboes. Knights attack with melee and shield head on. knight hp goes up 1 per 6 seconds and mana 1 per 12 pally hp and mana go up 1 per 8 secs

DECK

New member
answer

HMM = heavy magic missile GS = giant spider u say to the oracle "hi" and then she asks u 2 questions: what vocation u want and what town most ppl here are in venore (in amera) and choose ur vocation (ur class: sorcerer, druid, paladin, knight) paladins use distance weapons like bow and arrow and spears knights use melee weapons like swords

darkAI

New member
אז זהו שכן, כמובן שיריתי עליו רק

איזה 10 יריות ואז בולטים, כי פאלאדין לא יכול להרוג GS עם HMMs עם הנזק העלוב שלנו. והם יכולים, עובדה שכמעט כל הEdron's dragon layer מלאה בקוסמים.

Ashaman

New member
אז הס

כל עוד לא עשית את זה אל תדבר. חוצמזה לך יש BOH ודבר שלישי, אם יש שם קוסמים אז יש להם אביר שיחסום או שזה שני קוסמים על דרקון אחד. ושקט כבר! >:

darkAI

New member
עובדה שעשיתי! תקרא את ההודעות שלי

לשם שינוי
וזה שיש לי BOH לא קשור, מה מונע ממך לקנות BOH במקום איזה משהו חדש? פשוט תעשה Mana sitting כמו כולנו. זו הכוונה, שעובדה שקוסמים כן יכולים לצוד GS's והרבה מהם גם עושים את זה(תקפוץ לPOH פעם ותראה בעצמך). וזה כמעט תמיד רק קוסם אחד, אל תדבר על דברים שאתה לא יודע.

darkAI

New member
דברים שאתה לא יודע = תבקר שם

לפני שאתה אומר דברים שאתה לא יודע בכזאת החלטתיות.

Ashaman

New member
אממ ילדי

אולי אתה תקרא את ההודעות שלך לשם שינוי, אמרת בעצמך שהתחלת עם HMM אבל (מסיבה עלומה) עברת ל BOLTS. זה די מוכיח את הטענה שלי. ועוד דבר, לקנות BOH זה המוווון MANA SITTING, יודע למה? כי התחמושת של קוסמים עולה פי 3 לפחות מזו של הפאלאדינים מה שמאפשר לך לצבור הרבה כסף ולקנות ציוד טוב.

darkAI

New member
קודם כל,

אמרתי למה הפסקתי, בגלל שפאלאדין לא יכול להרוג GS עם HMMs. אולי אתה רוצה באותה הזדמנות על הדמות שלך להרוג GS עם בולטים? אתה מוזמן לנסות, זה אותו הדבר כמו בשבילי להרוג GS עם HMM. אתה שוכח גם שפאלאדינים בגלל שאין להם הגנה מהתקפות מרחוק כי הם לא לובשים מגן, משתמשים בהרבה יותר UHs, וגם כי אין להם כ"כ הרבה מאנה בשביל vita כמו לקוסמים, לכן הם מבזבזים כמות שונה. ונכון שהתחמושת עולה יותר, אבל כמות היריות שדרושות לפאלאדין להוריד GS גדולה הרבהההההההה יותר מכמות היריות של HMM שדרושה לקוסם. אני קניתי את הBOH ע"י זה שעשיתי את כל הכסף שלי בMana sitting, שום דבר לא מונע ממך לעשות אותו הדבר.

Ashaman

New member
שנית,

ההשוואה שלך שגויה לגמרייייייי רמת הקסם שלי גבוהה ב 35 משלך, אני עושה בממוצע 30 נזק יותר ממך, כלומר שאתה צריך כמות HMM בין פי 1.5 ממני ל פי 2 ממני, זה לא הרבה יחסית לעובדה שאפילו אם יהיו לי 100 BOLTS אני לא אוכל להרוג GS כי הדיסט שלי הוא 10 ושלך הוא 79 או מה שלא יהיה. זה דבר אחד. דבר שני ההתקפות מרחוק של העכביש מורידות כמות שווה לכולם ילדי, זה רעל אחרי הכל. דבר שלישי ה VITA תלוי רק במהירות התחדשות המאנה, כרגע המאנה שלך מתחדשת מהר כמו ששלי הייתה כשלא הייתי פרמיום, ואז גם לא השתמשתי ב UHים, המאנה שהייתה לי הספיקה. זה דבר שלישי. ודבר אחרון אל תגיד הרבההההההההההההההה כי לי לוקח בערך 4 רונות שזה 200 מ"ז, לך לוקח בערך 20-30 BOLTS שזה 60-90 מ"ז. אז שתוווווווווווווקקקקקקק!!!!!!!!

Lord Shmil

New member
-.-

קוסמים יכולים לצוד דרקונים.. מזמנים שתי אורק לידרס או דימון סקלטון... וזה משמש כבלוקר

darkAI

New member
זו אשמתך שאתה לא מעלה את היריה שלך

מרחוק. ואפילו אם יש לך רק 10 בDistance fighting שזה כלום, כמעט לכולם יש יותר, אתה עדיין עושה נזק של עד ל45 חיים עם Bolt. אני עם HMM עושה עד ל48 נזק. אין הרבה הבדל. אם יהיו לך 100 בולטים, אתה תוכל להרוג אותו. מצד שני, אני אצטרך כמעט חצי תיק של HMMs כדי להרוג GS עם HMMs. ונכון, רעל מוריד לכולם אותו הדבר, אבל אתה שוכח את הHunters וכל שאר היורי מרחוק שיש בPOH ובמקומות אחרים. ואם יש לאגים, אז בכלל, הכמות חיים שיורדת לפאלאדין לעומת קוסם היא שונה לגמרי. ובגלל שיש לך כמות מאנה הרבה יותר גדולה, אני מוצא את עצמי תמיד בלי מאנה ונאלץ להשתמש בUHs בזמן שאתה יכול עוד לעשות הרבה Vitas. וברור שלך המאנה הספיקה, כי לך בניגוד לפאלאדין לא יורד הרבה חיים כשמכים אותך. אני מאבד בממוצע 80 חיים בכל מכה של DG לדוגמא
וזה תלוי גם ברמה וכולי, לNervine זה לוקח לדוגמא רק 2-3 HMMs שזה 100-150 ולDiogo זה עדיין לוקח 20-30 בולטים בשביל כל GS(ואתה מוזמן לשאול אותו)

Ashaman

New member
לול אשמתי?! יא קקה!

אני לא כמוך שאתה ב 10 דקות היית יכול להעלות מ 10 ל 20, לי להעלות את ה DIST מ 10 ל 12 ייקח שעה!דבר שני, נכון שאני עושה כזה נזק עם BOLTS אבל זה רק במידה שאני פוגע, ואני כמעט אף פעם לא אפגע בגלל הדיסט הנמוך, דבר שלישי אתה תצטרך מקסימום 8 רונות, דבר רביעי אתה לא חייב ללכת אל ההאנטרס, ואם אתה כבר שם אתה יכול לשים את הטבעת STEALTH לחצי שניה בדיוק ולהרוג אותם, בוא נמשיך כמות החיים של הפאלאדינים מתאזנת עם הנזק שהם סופגים ועולה עליה, ועוד אתה נאלץ להשתמש ב UH כי אתה יכול להרשות לעצמך את זה - לקוסם אסור כמעט לאבד חיים כי הוא נהרג מהר מאוד, בקשר לגמדים לך יורד 80 בממוצע לי 60 בממוצע, לי יש 330 חיים לך 495, תעשה לבד את החשבון. אני מסכים שקוסמים מתחזקים מאוד עם כל שלב אבל מצד שני פאלאדין רמה 12 עם דיסט כמו שלך היה הורג עכביש באותה כמות של BOLTים אם הוא היה יכול לברוח ממנו, בעוד שקוסם רמה 12 עם רמת קסם כמו שלי...לא היה הורג אותו עם 8 SD אני חושב חחח

למעלה