טיביה

darkAI

New member
ב10 דק'? לי בשביל להעלות רמת קסם

מ15 ל16 לדוגמא יקח 125 שעות, אז אל תבכה על השעה שלך של אימונים
ואני אצטרך מקסימום 11 רונות
ואני חייב ללכת אל הHunters, כי שם הGs's בPOH. ועבור כל GS שאני הורג, אני צריך לשים Stealth ring? וזה ליותר משנייה כי אתה צריך להתרחק מההאנטרים לפני, אז זה בערך 15 שניות לכל GS. אז אתה רוצה שבנוסף ל2000 מ"ז שעולה לי הבולטים עבור כל צייד של שעה בPOH, ובנוסף ל500-1000 מ"ז עבור הUHs, אני גם אשלם איזה כמה אלפים עבור Stealth ring?! אני יכול להרשות לעצמי את זה? מעניין שגם כל שאר הקוסמים מלבדך מרשים לעצמם את זה. בקשר ל60 חיים שאתה מאבד מהם, צר לי לבאס אותך, אבל אתה חלש בצורה מפחידה חח שחר לא מקבל מהם בכלל נזק, וכך עוד כל שאר הקוסמים שהם רמה 30+. ואתה 37, לא? וזה יותר מ80 כשעושים ממוצע
אז בזמן שאתה(או שאם אתה מתעקש: כל קוסם ברמה 30+ מלבדך) לא מאבד חיים, אני מאבד מלא. ובאותה דרך שאמרת, פאלאדין ברמה 100 עם Distance של 10 לא יוכל להרוג GS. נזק של פאלאדין תלוי אך ורק בסקילים, לא רמה. קוסם תלוי במידה שווה ברמה ורמת קסם. ונכון, הוא לא יוכל להרוג אותו ב8 SDs, הוא יוכל להרוג אותו ב5-6. ועם רמת הקסם של שחר, הוא יוכל להרוג אותו ב3-4

darkAI

New member
אגב,

20:23 Drakespine: Say, how much dmg do Dguards do to you? 20:23 Drakespine: Cause offir said they do 60 hp dmg each hit to him 20:23 Shahar Numb: I can block them 20:23 Shahar Numb: ... 20:23 Shahar Numb: lol 20:23 Drakespine: lol 20:27 Shahar Numb: actually 20:27 Shahar Numb: 2 pwns me 20:27 Shahar Numb: like gives high dmg 20:27 Shahar Numb: but when I hunt them 20:27 Shahar Numb: they hurt me once in a year 20:27 Shahar Numb: lol 20:27 Shahar Numb: I dont waste mana on exura vita 20:27 Shahar Numb: just on light​

Ashaman

New member
הממ הבה נחשובה...

לשחר יש פאקינג ציוד LEET ו BOH. זה מסביר הכל.

Numbs

New member
ושלב יותר גבוהה

ורק שאלה אחת, איך הגעתם מGS לDGS? אני צריך לעשות מנה סיט של כמה שבועות על מנת לעלות רמת קסם אחת. אתה ביום-יומיים יכול לקבל סקיל בDISTANCE

Ashaman

New member
../images/Emo45.gif

הגענו כי הוא רואה שהוא הפסיד ב GS אז הוא עבר למפלצת אחרת, חלשה יותר, שקוסמים כן יכולים לצוד. ורק להוסיף על הקושי שלנו כל סקיל שאתה מקבל בוריס מוסיף לך 2 נזק, כל רמת קסם שאנחנו מקבלים מוסיפה 0.6 נזק ל HMM.

Numbs

New member
גם בוריס

יכול לצוד DGS, למעשה כל vocation יכול לתוד אותם בקלות, זאת אחת המלצות הכי מאוזנות במשחק...

darkAI

New member
הגענו לזה כי אני כבר הוכחתי שאני

צודק עם הGS's כי עובדה שהצלחתי לירות עליהם מספיק יריות כשקוסם במקומי היה כבר הורג אותו. ואמ.. בוא נראה. ניקח לדוגמא 2 דמויות, כל אחת רמה 100, אחד קוסם, אחד פאלאדין. ואתה אומר כמובן שזה בשבילך מלא זמן לעלות רמת קסם. לקוסם הזה עם רמת הקסם שלך, הוא עושה בממוצע נזק של 116 חיים עם HMM. אותו פאלאדין בשביל לעשות נזק ממוצע של 116 חיים(עם בולט, לא עם חץ), צריך להיות בעל 129 Distance. בשביל זה הוא צריך צריך לירות רצוף במשך 745 שעות. לקוסם בשביל לעלות מרמת קסם 62 ל63, זה לוקח 123 שעות. I rest my case. קוסם יכול לעשות Mana sitting במשך 23 שעות ביממה אם הוא רוצה. פאלאדין עד שהוא מוצא מישהו להתאמן איתו, ועוד פאלאדין עם כזה Distance כמעט בטוח לא ימצא מישהו שאפשר להתאמן איתו מבלי להפסיק, מה שאומר שהוא ירה רק כמות ספורה של חיצים/בולטים/ספירס ביום, מה שאומר שיקח לו כמה שנים לעלות בDistance אחד

Ashaman

New member
לא הגענו לכלום...

10 יריות זה לא מספיק להרוג GS, צריך 20. אנחנו לא מדברים כרגע על רמה 100 אלא על רמה 37-39, לך לוקח יום-יומיים לעלות דיסט בעוד שלי זה לוקח 54 שעות של MANA SITTING. מה אתה משווה בכלל רמת קסם 62-63 לדיסט 129?! לול! תשווה אולי את הדיסט שלך לרמת הקסם שלי, או את זה של דיוגו לזו של שחר. אבל קוסם רמה 100 עם רמת קסם כמו שלי? WTF?! די עם ההשוואות המגוחכות. אי אפשר לעשות מאנה סיטינג 23 שעות ביממה אתה יודע יש כזה דבר שנקרא מגבלות פיזיות ומגבלות שיעמומיות, בעוד שפאלאדין תמיד אקטיבי באימונים שלו ובציד, ולמצוא שותף זו ממש לא בעיה, תשיג לך CONVINCE ותשכנע איזה GHOUL או MONK או וואטאבר ותראה איך אבירים ירצו להתאמן איתך בכדי לתקוף את הזימון ולקבל שילדינג ממך. זה שאתה לא יודע לשחק פאלאדין לא אומר שהוא חלש יותר מקוסם

darkAI

New member
טוב, אז 10 זה מספיק בשביל קוסם טוב

בשבילך זה 20, לא כזה ביג דיל, הסתדרתי מעולה עם 10, אני לא רואה למה 10 אחרות/נוספות פתאום יהוו בעיה. אנחנו מדברים קוסמים ועל פאלאדינים, לא על רמות מסויימות, לכן רמה 100 זה רק דוגמא. ואני לוקח רמת קסם 62-63 לעומת 129 דיסט בגלל ששניהם מביאים לאותו נזק ברמה הזאת אם ניקח אותה לדוגמא
אם אתה רוצה לעשות השוואה הוגנת, אתה צריך אותו נזק. אתה רוצה ליישם את זה לגבי דיוגו ושחר? עדיין לא הוגן. בוא ניישם את זה לגבי נרווין ודיוגו. נרווין בממוצע עושה נזק של 95 עם HMM. בשביל דיוגו לעשות אותו נזק עם בולט, הוא צריך 105 Distance. זה לוקח 101 שעות אימונים, לנרווין לוקח 94 שעות. וכן אפשר עם מאקרויים, ולא הייתי מדבר אם זה לא היה מניסיון. פאלאדין חייב להיות אקטיבי באימונים ולהיות נוכח כל הזמן בזמן שקוסם יכול לעשות דברים אחרים. ואתה לא מבין את הכוונה שלי, הכוונה היא שמישהו עם 105 Distance לדוגמא או 129 לא יוכל להתאמן עם אביר לתקופות זמן ממושכות כי הם יצטרכו לעצור כדי שהאביר ירפה
ואני משחק פאלאדין די טוב, לכל הזכור לי, לא אני זה שמתלונן כל הזמן על זה שהVocation שלי גרוע רק כי אני לא יודע לשחק אותו טוב.

Ashaman

New member
אוי הס.

"קוסם טוב" זה אולי קוסם כמו נרווין, אנחנו מדברים כרגע על הרמות שלי ושלך, וכן 10 נוספים יהיו בעיה כיוון שה GS מדביק אותך לאט לאט (אולי אותך לא בגלל שאתה לא צריך לעצור כדי לירות BOLTS ויש לך BOH), וזה לא קשור לאותו הנזק הממוצע, אתה שוכח שה BOLTS חודרים שריון ועושים לפעמים נזקים של 100-200 בעוד שה HMM לעולם לא יעבור את ה 100, חוצמזה אתה לא יכול לקבוע נזק ממוצע כיוון שהנזק של הבולטים משתנה נניח אצל דיאוגו מ 0 ל 150...ופאלאדין לא חייב להיות נוכח כל הזמן כמו שניסחת כל כך טוב בעצמך אתה יכול לבנות לך מאקרו שיטפל בחניתות, מישהו עם DIST 129 יכול להרשות לעצמו לקנות לאביר UHים בכיף או להתאמן עם אביר נוסף, NO BIGGY. ותאמת אתה כן זה שמתלונן על ה VOC לכל אורך השרשור אתה מנסה להוכיח כמה שקוסם יותר טוב מפאלי... עכשיו לילה טוב לך לישון אל תגיב די די די שתוווק! יש איסיקיו לדברים האלה ~!!!!@@$#

darkAI

New member
אני כן צריך לעצור

ואתה גם יכול לקנות Bolts. ועובדה שהGS לא הדביק אותי אלא כל הזמן שמרתי על מרחק שווה ממנו במהלך כל ההריגה. הם חודרים שריון? זה למה אני לא הצלחתי לעשות על God of Gods יותר מ20 נזק עם בולט?(הוא אביר ברמה 60+). בזמן שHMM זה Energy dmg ולכן לא קשור לשריון ותמיד יעשה נזק קבוע לא תלוי בשריון. וזה בהחלט עובר את ה100. ובדיוק, אני עושה ממוצע בין 0 ל150. והפאלאדין חייב להיות נוכח כל הזמן כדי לרפא למקרה ששכחת, או לעצור כשהבנאדם צריך לעצור כי אין לו חיים. וקוסם יכול לקנות Mana potions ובדקות ספורות לקבל את הרמה שלו+כסף. No biggy. ואני לא מנסה להוכיח שהוא יותר טוב, אני מנסה תמיד להוכיח שהם שווים. ואייסיקיו משעמם

Ashaman

New member
אני עייף |מנמנםתוךכדיכתיבה|...

אז מה שאני יכול לקנות בולטס? אין לי מה לעשות איתם... חחח אם באמת עשית את זה עם לאגים וכו' אז SALUTE, רק תראה לי איך אתה עושה את זה מתישהו כדי שאני גם אלמד
לא הצלחת לעשות עליו נזק כי היה לו מגן, בולט חודר שריון אבל המגן החליש את ההתקפה בהרבה. נו זה עובר את ה 100 אבל לא ברמה שלי, ברמה שלך מאידך זה כן עובר את המאה בעוד שאני לא מגיע ל 90. לול קוסם יכול לקנות MANA POTIONS?!?!?! מה אתה משיגנע?!?!?!?! נניח אני, קונה שיקויי מאנה, כ"א נותן בממוצע 45 מאנה, כדי לעלות אני צריך 48600 מאנה לרמת קסם 51...אני אצטרך 1215 שיקויי מאנה, משמע 121,500 מ"ז, נקזז מזה את ה 11 תיקים של SD שאני יכול למכור, 77.5 קיי בכדי לעלות רמת קסם. מה אתה נורמלי?!?!?!?! ועדיין אני חושב שברמות שלנו פאלאדין PWNS בכל הקשור לציד.

darkAI

New member
קצת הסכמה לשם שינוי ^_- ../images/Emo6.gif

ותראה אותי פעם מריץ GS עם בולטים ותראה איך אני כל הזמן עוצר ואתה תבין איך
ואחרי זה, ברמות יותר גבוהות, אתה עובר את הנזק שלי בהרבה|סדגש! פאלאדינים הם כאלה שהם יחסית טובים במהלך כל המשחק. קוסמים ואבירים הם אפסים ברמות נמוכות, חזקים ברמות בינוניות(30+) ומעוליםםםםםםםםם ברמות הגבוהות. אז עכשיו אתה לא עובר את הנזק אבל אח"כ....... ואני נתתי את הדוגמא עם הMana potions בדיוק כמו שאתה נותן דוגמא איך לעשות את זה עם חיצים

Ashaman

New member
לול

אין בכלל מה להשוות את החצים שאתה צריך והמאנה פוטיונס שאני צריך, וחוצמזה רמת דיסט מוסיפה לך 2 נזק בעוד שלי רמת קסם מוסיפה 0.6, ככה שבכדי להוסיף לעצמי את הנזק שאתה מוסיף אני צריך לעלות לפחות 3 רמות קסם (קצת יותר אבל ניחא) מה שמשלש את ההוצאות :S כבר עדיף לקנות DSM לול

darkAI

New member
אתה מקבל 1 לנזק עבור כל רמת קסם

שאתה עולה, ו1 לנזק עבור כל רמה רגילה שאתה עולה. אצלך פשוט זה מפוצל, אז אין בכלל למה להשוות

Ashaman

New member
ילדי...אתה טועה בגדול.

קוסמים מקבלים תוספת של 0.6 לנזק לכל רמת קסם ותוספת של 0.3 לכל רמה רגילה. כמובן שהתוספות האלה מתייחסות ל HMM, זה משתנה מקסם לקסם.

Ashaman

New member
מה אתה משווה חחח

אתה צריך רמות קסם, אני לא צריך ובעצם רצוי שלא אעלה דיסט כי אני לא משתמש בו אף פעם, מצד שני אתה כן משתמש ברונות. ואוקיי, אם אתה רוצה לקחת דוגמא כזו, לי לעלות מ 20-21 דיסט ייקח יותר ממה שלך ייקח לעלות רמת קסם. מה הקשר למקסימום? אני אומר שבממוצע זה 8 ואין מצב ליותר מ 10. ואמרתי שאתה יכול ללכת אל ההאנטרים ולהרוג אותם בשניה עם הטבעת ואז להתפנות ל GS, חוצמזה אתה בכלל לא חייב ללכת אליהם יש מספיק PAWNS אחרים בלי האנטרים. אף קוסם לא מרשה לעצמו את מה שאתה מרשה לעצמך כיוון שהם לא צריכים את זה, אלא אם הם ברמה גבוהה יותר, וקוסם שצריך להשתמש ב Uי או שהוא צד משהו ממש קשה או שהוא אדיוט. עוד דבר היה לי פלייט סט פעם אחרונה שבדקתי וגארדיאן שילד, עכשיו יש לי C ARM CRUSADER HELM ו VAMP SHIELD ככה שאני לא יודע מה הנזק עכשיו, וזה לא שאני חלש בצורה מפחידה אלא כל הקוסמים חלשים ככה. ולא הוא לא יוכל להרוג אותו ב 5-6 SD, ואם כן אני בספק גדול כי הוא יצטרך המון מזל בשביל זה.

darkAI

New member
אז קודם כל,

Get your facts straight, בשבילי לעלות מרמת קסם 15 ל16 זה כמו בשבילך לעלות בDistance מ10 ל23. להרוג אותם ואז להתפנות לGS? זה אומר שהרבה יותר זמן יתבזבז, כי עד שאני גם אהרוג אותם זה עוד כמה שניות. ויש רק 2 Spawns בלי האנטרים, ועם כמות האנשים שצדים שם, זה לא מספיק(בנוסף, אני אצטרך כל הזמן לרוץ דרך הציקלופים והWasps). וקוסמים לא צריכים לבזבז UHים כי יש להם מספיק מאנה, זה בדיוק מה שאני אומר. הוא לא יצטרך הרבה מזל, מכה ממוצעת של מישהו ברמה שלו עם רמת קסם 50 זה 241 עם SD למפלצת. לGS יש 1300 חיים. Do the math yourself.

Ashaman

New member
ושנית,

בשבילך לעלות מרמת קסם 15 ל 16 זה כמו בשבילי לעלות מ 52 ל 53, שזו לא בעיה בכלל (תראה את שחר), ובשבילי לעלות לדיסט 23, אתה צוחק?! אחרי חצי שנה של לחימה עם CLUB בקושי הגעתי ל 20, אז די לדבר שטויות. אתה לא צריך לרוץ דרך ציקלופים ו WASPS ומקסימום אם אתה כ"כ דואג לכסף שלך קח כמה HMM בכדי לתקוף את ה GS וההאנטר ביחד. בקשר לנוב, זו לא בעיה בשבילו להרוג את ה GS ב 6 SD נכון, אבל אני אומר בפעם המליון, יש הבדל בין להרוג ולצוד, אם הוא יהרוג את ה GS המסריח הוא יפסידבין 1000-1200 מ"ז, בעוד שהפלאדין החביב יפסיד בערך 50. I REST MY CASE.

למעלה