עידוכניי ערב חג סוכות
-יום 43

יש לנו דעות שונות זה נכון אבל..

אבל...שימי לב שצבר משכנע את שיפרה לדבר רק בגלל שהיא חושבת שהיא כזאת חכמה אז הוא מנסה להכניס אותה לכל מיני פינות כדיי שתבין שהיא לא תמיד צודקת. לגבי אשר - אני מכירה יותר מידי טוב את סוג האנשים האלה (ובאופן אישי אני אוהבת את אשר) אשר מרגיש עכשו כל כך רע עם עצמו א' כי תפסו אותו ו -ב' כי יש עליו עדיין את רוח יום הכיפורים, תאמיני לי שאשר לא מחבב אנשים מהסוג של שיפרה. שיפרה לדעתי ממש לא פתוחה לדעות של אנשים אחרים ,להיפך היא כופה עליהם את הדעות שלה ומבחינתה מי שלא מסכים איתה פשוט טיפש, גם אני צופה בערוץ 20 ובימים האחרונים כל פעם שאני רק שומעת אותה אני פשוט מעבירה ערוץ.

שוב הפרשנות שלך שגויה בעיניי

אם צבר מעודד את שפרה לדבר זה מעיד על כך שהיא מעניינת אותו ולא שהוא מנסה להכניס אותה לפינות לא הכל זה מניפולציות בחיים. אם אשר בחר לשנות את דעתו על שפרה כנראה שיש לו סיבה וחבל שאת מתעקשת שאשר לא אמיתי במה שהוא מרגיש, מגיע לו קצת קרדיט אחרי הכל מדובר ברגשות שלו ולא שלנו. זכותך המלאה לראות את כל החסרונות שאת מציינת בשפרה זה דברים שאת רואה אבל לא מבססת את הטענות שלך עם דוגמאות רק כותבת על שפרה דברים שלילים , בסדר הבהרת שאת חושבת שהיא לא אמיתית וזאת זכותך לחשוב ולהרגיש ככה אולי את טועה ואולי צודקת זאת נדע רק בהמשך.

bibaso

New member
אם היית מכירה אנשים מהסוג של שיפרה

אז היית מבינה יותר את הטיפוס כמו שאת מבינה את אשר. זה נכון גם לגבי אוהבי שיפרה, שלא סובלים את עינב. אני בטוח שקראת דברים שכתבו מי שלא מכיר אנשים כמו עינב ואשר (או מכיר כללית ולא סובל) - ואז הדמות שהם מציירים מאד שלילית - התכונות השליליות מקבלות פוקוס ענק ולמעשים שלהם הם מייחסים סיבות שליליות. תחשבי שהיית רוצה שיראו את עינב כמו שאת רואה אותה, והם היו רוצים שתראי את שיפרה כמו שהם רואים אותה. חוץ מזה, לא חייב שמי שאוהב אחד - לא סובל את השני, אבל זה המצב הנפוץ בפורום - ולדעתי די מוכיח את מה שטענתי בהתחלה. אישית אני מחבב מאד את עינב וגם את שיפרה, למרות כל מה שאני לא סובל בהן
.

Jones

New member
שפרה מודעת לחלוטין למה שקורה מסביבה

לכן היא לא אמיתית. היא תמיד מנסה להרשים ולהראות חכמה - לא אמינה בשקל. כנ"ל לגבי צבר - מתנסח נפלא, כמו עו"ד ממוצע. רק חבל שהוא לא מביא שום דבר מעבר לזה.

קפרי

New member
עוד פעם יש לך בעיה עם האשכנזים? יש כאן אנשים

שיהיו מוכנים להתווכח על כך כי הם חיים בן שני עולמות כל חייהם, והם מכירים את שני הצדדים מצויין אז אולי כדאי לרדת מזה ולהתייחס נקודתית בלבד?

Funk18

New member
עינב הזאת מגעילה

מנסה לקחת את אשר איתה לתוך החרא, אני מקווה שהוא לא מקשיב להם.

Lomsahne

New member
עינב נטפלת ליחיד שלא שם אפחד מהשלושה

על הגריל-צבר,היחידי שלא הצביע השבוע לא לאשר לא ליוסי ולא לעינב ושוב מתחילה במחול ההכפשות וקוראת לצבר אידיוט {עכשיו נזכרתי למה סלדתי ממנה} אבל זה בסדר כי כשהיא תצא מהוילה בין אם זה יהיה מחר ובין אם לא היא תהיה האידיוטית היחידה.

sivan1237

New member
להזכיר לך שהיא לא יודעת מי הצביע לה

ובמצב שלה שכל שבוע היא עומדת להדחה גם אני וגם את היית חושדת בצבר שהוא"פוקר פייס" אליה ולא ברנין שהיא קוצי מוצי איתה עינב תמימה, היא תצא משם ותבין עד כמה..

Lomsahne

New member
אני יודע ואני גם מבין אותה...

שהיא חושדת בו זה לגיטמי לגמרי מה שמפריע לי זה דבר ראשון שהיא ישר רצה ומרכלת בצורה מגעילה בשילוב של עקיצות וקללות ודבר שני מרגיז אותי שהיא לא קולטת כי אתמול אחרי שראיתי את השיחה שלה ושל צבר ממש התרגשתי כי השיחה הייתה נראית לי כנה משני הצדדים ושיכול לשרור שקט והרמוניה ביניהם אבל היא באה והורסת... ומבחינת צבר אין לי מושג מה עובר לבנאדם בראש,הוא יודע שהעקיצות שלה מופנות אליו אבל הוא לא עושה עם זה {ניגש אליה} כלום ולי יש כמה ספקולציות לגבי מה שהוא חושב: 1.הוא חושב שביום שלישי היא תצא והוא רוצה שהיא תראה לבד שהיא טעתה אבל אם הוא כן חושב ככה אז למה לא ללכת אליה ולטהר את האווירה ולא לתת לה לעזוב את הוילה כשהם בריב. 2.הוא חושב שלא משנה מה שהוא יגיד היא לא תאמין לו כי היא מקרה אבוד ואם הוא יגש אליה היא עוד יותר תכעס עליו כי היא תחשוב שהוא צבוע ואין לו דרך להוכיח לה שלא. 3.פשוט לא אכפת לו שזה נראה לי התרחיש הכי פחות הגיוני כי באמת לא אכפת לו שהוא יהיה על הגריל שבוע הבא? נראה מה יהיו ההתפתחויות וחבל לי שעינב לא מאמינה לו.

sivan1237

New member
תבין משהו..

גם לי כואב שהיא בטוחה שהוא הדיח אותה אבל יש לה סיבה גם אני חושדת כי אחרי השיחה שלהם היא הייתה בטוחה שיש ביניהם דף חלק ובאמת כך היה היא לא הצביעה לו ולשפרה כן למרות שאם שניהם היא רבה.. לכן שהיא שמעה שהיא על הגריל והוא מתרחק ממנה היא עשתה אחד ועוד אחד והיא בטוחה בטוחה שהוא הדיח אותה כבר שמעתי אותה כמה פעמים אומרת לכמה אנשים שונים ובגלל זה לדעתי היא יותר נפגעה ממנו כי חשבה שהם בסדר.. הלוואי וייגש עליה!

Lomsahne

New member
אין בינינו בכלל חילוקי דעות לגבי זה...

אני גם מאוד מבין אותה ההסתייגות שלי זה לגבי הדרך שהיא עושה את זה. ובאמת נראה לי שאכפת לה ממנו {היא אומרת שהיא נמשכת אליו לכי תדעי} כי אם לא אז היא לא הייתה נפגעת ככה. גם אם הוא יגש אליה איך הוא יוכל לגרום לזה שהיא תאמין לו ? קשה לראות את זה קורה.

sivan1237

New member
עינב כבר הוכיחה את עצמה כבחורה סלחנית

היא סלחה לנעמה בזמנו וזה מה שיפה ואמיתי בה היא בוטחת בכולם יום שבת בשיחה בין שי ללאון היא באה בסוף ושואלת בשיא החיוןך "נו ליבנתם את העיינינם הכל בסדר בינכם?" ככה היא, רוצה שכולם יאהבו את כולם, חשובה לה פסטורליות חברתית- רק שהיא לא יודעת שבאותה שיחה שי השמיץ אותה בכל הזדמנות אפשרית.. אתה צודק אבל שהשפה שלה לא הכי מגוונת אבל יש לה נשמה ובמקום הזה היא ואבא שלה מצטיירים כאנשים הכי שפויים שם..

Lomsahne

New member
יכול להיות שהיא סלחנית אבל זה לא נותן לה

לגיטמציה להתנהג איך שהיא מתנהגת כמו שהיא מתנהגת עד שהיא סולחת.לגבי הפסטורליות החברתית זה קצת סותר את ההסתה שלה שהיא עושה לאשר נגד צבר ושפרה. לגבי המשפט האחרון אני לא מסכים בכלל חוץ מהעובדה שיש לה נשמה זה בטוח אבל היא ואבא שלה רחוקים מלהיות הכי שפויים שם {במיוחד אבא שלה אחרי המחזה המפחיד מול המראה בפרק הקודם}

bibaso

New member
צבר התהפך עליה ואשר כי שי ורנין גרמו לו לחשוב

שהם נחשים שניסו לסכסך בינו לבין שי.

Lomsahne

New member
לא נכון הוא...

לא התהפך עליהם בכלל הוא דווקא שכח והיה איתם ממש סבבה לאורך כל השבוע ואם הוא היה באמת מאמין שהם ניסו לסכסך בינו לבין שי הוא גם היה אומר את השמות שלהם ועובדה שהוא לא עשה את זה מה שאומר שהוא עדיין לא יודע מה נכון ומה לא.

למעלה