עידוכניי ערב חג סוכות
-יום 43

droriko

New member
אל תיהיה בטוח

הוא בעצמו אמר שיש את אלה שאי אפשר לסמוך עליהם(יכול מאד ליהות שהתכוון לאשר ועינב) ואת אלה שמתנדנדים ואתה לא יודע באיזה צד ובגלל זה הם יותר מסוכנים (איתי וונסה) . עכשיו אתה מבין את השיקולים שלו?

bibaso

New member
לפי מה שאני ראיתי

בשיחה שלו עם רנין הוא תהה מי הם אותם "אנשים" שעינב ואשר דברו עליהם. האפשרויות שהעלה הם איתי ושי. רנין הורידה אותו מהעניין של שי, והצליחה לשכנע אותו שהנחשים האמיתיים הם עינב ואשר. לי נראה שהוא כן האמין לה בסוף. לאחר מכן דווח בפורום שהיו שיחות ליליות שהיו מעורבים בהן שי-רנין-צבר, אולם ההפקה העדיפה להראות אנשים ישנים. אני ממש הייתי רוצה לקוות שיש סיכוי שהוא עוד חושד בשי, אבל איך שזה נראה, הוא מאד חושד שוב בעינב ואשר.

droriko

New member
שי לא מבזבז זמן

מנצל את סמי-ריב של איתי ואשר(משהו שאפילו אשר צוחק עליו מרוב שהוא לא חשוב) כדי ליד כולם לנפח את הדמות של איתי בתור כפויי טובה שכל הזמן מעיר לאנשים קבלו משפט עסיסי של שי על איתי "אני שונא אנשים שמנסים לעשות מאחרים קטנים, אני פשוט שונא!" יחי האירוניה

קמבילי

New member
זו פעם שלישית, אולי רביעית, שהוא נוקט באותה

טקטיקה, והיא אף פעם לא נכשלת. הוא מורה דגול מבחינתי, אני לומדת ממנו המון.

droriko

New member
אני אגיד לך משהו על שי

בתור צופה אני לא יכול הלגיד שאני שונא את שי,להפך הוא היחיד שמכניס מדי פעם אקשן לבית קברות הזה , אבל אם הייתי אחד המתמודדים הייתי מצביע לו כל שבוע , נכון הוא סכסכן עם קבלות ולא איזה חובבן אבל רבאק הבן אדם שתלט ןומתנשא והקטע שכולם בוילה כבר שמו לב(צבר ושיפרה למשל רמזו על זה בשיחה שלהם אתמול בסוכה) אז יאללה למה הם כאלה חנונים ומקובעים ?שיתפסו יוזמה עם עצמם וצביעו לו במקום להצביע כל הזמן יוסי-עינב +פריאר תורן שאף אחד ממילא לא שם לב אליו

קמבילי

New member
סתם מתוך תחושת בטן - לא היית מצביע לו

האנשים שם לא מטומטמים יותר מרובנו, ובתור מי שמעריך כושר מנהיגות וכריזמה, ראה עצמך כנמצא בסיכון גבוה ליפול ברשת של שי-ים למיניהם. אם כי ודאי למדת, כמוני, הרבה מהשיעור הזה.

droriko

New member
למה שאני אפול ברשת של שי

אני יודע לזהות חסרי אמינות וחרטטנים שמשחקים אותה אינטיליגנטים מקילומטר , כנראה על אנשים חלשים כמו רנין או שיפרה או ערן ,אדם כמו שי עושה רושם . לא הייתי מתמרד בו בפומבי ברור , כי הוא אדם כוחני ומסוכן שלא כדאי להיכנס איתו ראש בראש (אלא אם את מארגנת לעצמך קליקה חזקה משלך , כמו שנעמה או מיקי עשו)

Saladin

New member
יאללה שייכנס באיתי.

מגיע לאיתי על חוסר נקיטת העמדה שלו כלפי שי בפרשות שי ונעמה ושי וליאון. וחוץ מזה נמאס כל כך לראות את איתי בזקפה מתמדת ללא תקווה לפרוק בוילה הזו בגלל ונסה.

Saladin

New member
לא חוק מוסרי.

חוק של לצאת מהקונכיה ולשחק את המשחק. איתי חושב שהוא בא למצוא אהבה עם ונסה. ששי יראה לו שהמקום לעשות את זה הוא בחוץ.

droriko

New member
ואגב שי גם עולה שבוע הבא על הגריל

יש מספיק אנשים שיצביעו לו גם בלי אשר , השאלה אם איתי יצא סוף סוף מהקונכיה שלו ויחזיר לשי מלחמה כדי להשאיר את שי בגריל לבד עם יוסי ועינב (יש לאיתי את הכישורים לדעתי ,הוא רק צריך להעלות הילוך). אם זה באמת מה שיקרה צפוי לנו אחד השבועות הכי מרתקים בוילה.

Saladin

New member
מי יצביע לו?

הרי השבוע אף אחד לא הצביע לו חוץ מעינב, אז למה שיצביעו לו השבוע?

droriko

New member
אז ככה

ונסה כידוע לכולם היא כבר קלטה מי הוא ומה מעשיו . השבוע היא אמנם לא הצביע לו, אבל כשתראה שהוא מנסה להסיט כל הזמן נגד איתי שהיא אוהבת היא תתנקם בו בהצבעות (אלא אם היא תתגלה לנו פתאום כנחשית שמשתפת פעולה עם מי שחזק, אבל הסיכויים לכך קלושים ) עינב קלטה כבר מי הוא. נכון שהיא לא הצביע לו השבוע אבל זה כי הוא פשוט הוריד פרופיל בשבוע האחרון וריכך את הסלידה שלה אליו, סלידה שתחזור כשתחזה במניפולציות הקדחניות שלו על איתי. איתי יש לו טביעת עין טובה לאנשים ,קלט את ההתנשאות של שפירה (והצביע לה) קלט את הכעס של אשר עליו בשבוע האחרון (והצביע לו) קלט את הזילזול של ערן אליו(והצביע לו) כנ"ל רנין, גם אם שי לא ילחם באיתי ברמה שנלחם בנעמה ,אלא רק על אש קטנה מבלי שאיתי כביכול ישים לב , איתי ישים לב . קול פוטנציאלי: יוסי כבר הוכיח שהוא קולט היטב מי נגד ממי בויהל הזו, אני בטוח שמזמן הוא קלט כבר מי זה שי. השאלה מתי הוא יתחיל להצביע נגדו , נקווה שבראשון הבא.

droriko

New member
טוב טעות קטנה

הייתי בטוח משום מה שעינב לא הצביעה לשי , אז פירשתי את זה בפרופיל הנמוך שלו, אבל מסתבר לי שטעיתי והיא בכל זאת הצביעה לו .

הלוואי וזה יהיה ככה..

הבעייה לפי דעתי זה שעובדה שכל שבוע הוא יוצא נגד בן אדם אחר, הוא מתחיל את העבודה בתחילת השבוע, בשלב הזה אנשים עוד מתנגדים לו או כועסים עליו, אבל בגלל שהוא שוטף את המח על זה כל השבוע אנשים זוכרים יותר את הבן אדם שיצא נגדו ופחות אותו, אחרי ההצבעה יש ירידת מתח, הם מבינים כמו שאשר ועינב הבינו ששי בעצם חימם אותם, אבל אז הוא מוריד פרופיל מפנה את האש למישהו אחר ומצליח כל פעם לחמוק מהרדאר כי שבוע שם זה כנראה כמו חודש רגיל בחוץ ותמיד לקראת ההצבעה הוא שוב מוריד פרופיל ואנשים שוכחים אותו, לא יודעת אם הצלחתי להסביר לגמרי את דפוס הפעולה שלו, אבל בשורה התחתונה כל שבוע הוא פועל אותו הדבר, וכל שבוע הוא מקבל בממוצע רק קול אחד, בדרך כלל של האדם שנגדו הוא יצא, ואז או שהאדם הזה הולך כמו נעמה או קרן למשל, וגם אם הוא לא הולך כמו שוונסה לא הלכה והצביעה נגדו שבוע שעבר, עובדה שהשבוע היא כבר שחכה כי הוא הפנה את כל מרצו להתמקדות במשהו אחר. בקיצור חכם הבן אדם, ולמרות שכרגע הוא לוקח קצת סיכון כי לצאת נגד איתי זה לצאת גם נגד וונסה, אבל איך שזה נראה הוא מוכן להקריב את 2 הקולות שלהם נגדו, והוא בטח יידאג כיוסי ועינב שיישארו עוד יותר לבד אחרי ההדחה, יבינו שהוא החבר הכי טוב שלהם מכל הדיירים, או שיהיו מספיק מחוממים נגד מישהו אחר, למשל שפרה שעינב כבר הצביעה לה השבוע, וצבר שהיא כבר מחוממת עליו, בקיצור הוא הולך בין הטיפות הוא לוקח סיכון שייכעסו עליו, אבל כל עוד נותנים רק 2 שמות בהדחה אז כל מה שהוא צריך לדאוג לו שייכעסו על 2 אנשים אחרים יותר ממה שכועסים עליו ובגלל זה כל השיחות האישיות המחממות שהוא עושה את כולם, ואין ספק שהוא פועל אך ורק למען עצמו, וגם כשהדיירים ייצטמצמו, אם הוא יצטרך להקריב את רנין אז הוא יקריב גם אותה. מה שבטוח הוא אסטרטג למופת ולא משעמם איתו, רק הדרך שבה הוא עושה את זה היא דרך לשחק ברגשות של אנשים וזה מאוד לא יפה בעיניי.

ובמשפט אחד

האסטרטגיה של שי היא להיות תמיד השם השלישי שייעלה בראש למתמודדים בבואם למסור את 2 המתמודדים להדחה, ומעניין לראות איך הוא ייפעל והאם הוא יישנה טקטיקה כשהמספרים בבית ייצטמצמו, כי בנתיים האסטרטגיה שלו יכולה אולי להביא אותו לשישייה הראשונה, אבל לא בטוח שלגמר

קמבילי

New member
../images/Emo10.gif אוי ויי, שי מחמם את כולם נגד איתי הנעבך

שי: יש אנשים שכל הזמן צריכים שיודו להם. עזבו אני לא סובל אנשים שמתמסכנים כל הזמן. (לאשר) הוא אמר לך תרים את החומוס כי במילא לא תנקה? תאמין לי מזל שלא שמעתי את זה, הייתי נכנס באבי אביו. אשר: הוא אמר לי שהוא לא מוכן לתלות את הקישוטים בסוכה. מתוך עקרון. בובת הסמרטוטים עונה אמן. אשר מנסה לרכך את התמונה ולומר שאיתי לא היה כזה, שהוא באמת עושה הרבה ואולי משהו קרה לו, אבל המנהיג שי, האדם שעושה בבית רק טיפה יותר מלאון, כבר רותח מזעם בל ינוחם על הפגיעה בצאן מרעיתו. בשבוע הבא איתי מודח, אלא אם כן במזל גדול יעלה איתו גם שי להדחה ואז יש שמץ סיכוי.

droriko

New member
זה מחזה משעשע בין שי לאשר

שי מספר על המקרה של איתי ואשר(איתי ביקש ממנו משהו עם הכפית כפה או ווטהבר) ואשר אומר לו שיעזוב את זה כי זה שטויות והוא לא כועס על איתי אבל שי מתעקש שאיתי עשה לאשר משהו רע ושאשר כועס עליו! ואשר מתעקש שזו בדיחה, ואתם קולטים במשך חצי שעה את שי ואשר מתווכחים על מה אשר באמת חושב . אותי זה הצחיק

למעלה