../images/Emo121.gif../images/Emo121.gifעשו לי חשק אז..... פאנפיק../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif
טוב. עשיתם לי חשק לכתוב, אז....... אני מקווה שתאהבו את זה! " אל תגידי את זה" אמר ביל, ודימעה זלגה לו מהעיינים. "אני מצטערת אבל לא השארת לי בררה" אמרה אמי. " אני עוזבת אותך ביל" אמרה אמי ויצאה מהחדר בבכי. היא השאירה את ביל בשוק גמור. באותו הרגע עברה לביל אותה ההופעה הגורלית שהפגישה בינייהם לפני שנתיים. ~~~~~ לפני שנתיים~~~~~ TH הופיעו גרמניה. זאת הייתה ההופעה האחרונה שלהם בסיבוב הופעות. ביל החליט לסיים את ההופעה בשיר "שריי", וזה אומר שהוא צריך להעלות מעריצ/ה מהקהל. ביל ירד במדרגות שהובילו לקהל. ואז הוא ראה ילדה חמודה עם עיינים כהות ושער שחור צועקת" ביל!!!! איץ' ליב דיץ'!!! ( אני אוהבת אותך) ביל חייך ולקח אותה איתו והם עלו לבמה לשיר את "שריי". הילדה החזיקה את היד של ביל חזק כל כך, אז שהיה לו קשה לפריד את היד שלו מהיד שלה בסוף השיר. לאחר 3 דקות מלאות בזיופים מצד הילדה, ניגמר השיר, וביל נתן למאבטח שלו להוריד בביטחה את הילדה. ביל נכנס למאחורי הקלעים ושם לב שיש לו משהו ביד. זה היה פתק. הילדה השאירה אותו בידו של ביל לאחר השיר. ביל החל לקרוא אותו: "היי ביל!, כתבתי את המכתב הזה בתקווה שאני אוכל להביא לך אותו, אז אם אתה קורא אותו עכשו, כניראה שהצלחתי! אני אחכה לך אחרי ההופעה ליד הכניסה. אמי." ביל לא הבין כל כך, אבל הוא היתקדם לכניסה, כשפתאום מישהו צעק לו מאחורה. " היי ביל! לאן אתה הולך?? קבענו ללכת לחגוג עם כולם זוכר??" אמר תום. "תלכו בלעדיי אני אבוא אחר כך" "איך שאתה רוצה" אמר תום ועלה יחד עם גיאורג וגוסטב על הלימוזינה שבאה לאסוף את חברי הלהקה. ביל במשיך ללכת, ואז הוא ראה את אותה הילדה שהעלה לבמה, עומדת בחיבוק ידיים בתקווה שהוא באצת יבוא. " ביל?? זה באמת אתה??" אמרה הילדה. "את אמי??? קיבלתי את מיכתב שלך" " אני ממש שמחה שבאת!" " גמני......." אמר ביל. "אתה רוצה לצאת לשתות משהו???" "אני אשמח!" ביל התקשר למאבטח שלו וביקש שישלח מכונית לאסוף אותו ואת אמי. ביל בילה את הערב עם אמי בפאב גרמני. " היה לי נורא כיף איתך הערב!" אמרה אמי. "גם לי היה כיך איתך. אם את לא עושה כלום מחר אפשר.........." "אני אשמח!" אמרה אמי. ביל נישק את אמי, וכל אחד הלך לביתו, או במקרה של ביל, למלונו. כל הלילה ביל חשב על אמי, ולא הצליח להוציא אותה מהראש לרגע. העיינים שלה, הכהות הגדולות הידהדו לו בראש בכל פעם שניסה לעצום את עיניו. ~~~~ בבוקר~~~~~~~ " ביל! קום כבר!! כבר אחד וחצי בצהריים!!" אמר תום וזרק עליו כרית. "אחד וחצי??? אוי לא! אני צריך להיתקשר לאמי!!" "אמי? על מי אתה מדבר??" "אמי היא ילדה חמודה שפגשתי אתמול בהופעה" "אהההה, החתיכה שהעלית על הבמה?? פשששש יפה ביל!" "טוב אין לי זמן אליך, אני הולך להיתקשר". "אמי??" "כן, מי זה??" "מדבר ביל, זוכרת???" "איך אפשר שלא?? מה שלומך?" " בסדר, את יכולה לבוא למלון שלי?" "אני אשמח!" ביל נתן לאמי את הפרטים שלו ואת שם המלון ומס' חדרו. לאחר שניתק את הטלפון, ביל הלך להיתלבש בשירותים. כשסיים הלך לשבת על המיטה שלו, ומבלי לשים לב, הוא נירדם. " ביל!! ביל תתעורר!!!" צעק תום לביל. "מה קרה??" " הייתה תאונה!" ~~~~ המשך יבוא.....~~~~~