פאןפיקים

../images/Emo202.gif פרק 4 חלק ב../images/Emo202.gif

הרופא יצא אלינו ואמר שמותר להיכנס כולם פה אחד אמרו "יאללה לך כבר למה אתה מחכה?" הלכתי לחדר שלה 483 עמדתי כמה דקות תמימות על שעזרתי את האומץ לפתוח ולהיכנס. נכנסתי אבל מה אני אגיד לה ?! התיישבתי ליד המיטה שלה נושק לה על המצח ומחזיק את ידה היא חמה וקרה בו זמנית. היא התעוררה היא ראתה שאני שם ראיתי שהמצב שלה גרוע לא היה לה כלל מבט על הפנים פתאום היא אמרה בקול חלוש "אני ...אמילי....ואני נורא מצטערת שהטרחתי אותך לבוא לפה" לא ידעתי מה לומר חוץ מ"זה בסדר את צריכה עכשיו לנוח" היא סרבה והמשיכה לדבר. "גוסטאב אני נורא מצטערת,אבל התאהבתי בך ראיתי בוידאו קליפים,ראיונות,עיתונים וכל המילים שאמרת למרות שהיו מועטות נכנסו לתןך נשמתי המעט שאמרת גרם לי להתאהב בך...." קטעתי אותה אמרתי לה שהכל יהיה בסדר שאני אהיה פה גם מחר כל עוד עכשיו תנוח . היא סרבה הנערה הזאת עקשנית יותר מגאורג בבקר כשמנסים להעיר אותו ואז היא אמרה שהכניס אותי להלם מוחלט. "גם אם תהייה אתה פה מחר ... אני לא אהיה פה מחר אני לא...." הופתעתי אין ספק,מרוב סקרנותי וחוסר הטאקט באותו זמן שאלתי אותה "למה?!" עלו לה דמעות "כי....כי....כייי אני....כייי יש לי....כי יש לי לוקימיה(סרטן הדם) ומחר לפי הרופאים השישה חודשים נגמרים ומחר אני ....אני אמורה ....." דמעות עלו לה ידעתי כבר מה היא הולכת להגיד אבל לא רציתי שהיא תגיד את זה התיישבתי לידה על המיטה חיבקתי אותה כל הלילה בבקר כשהתעוררתי שמתי לב שהיא כבר לא הייתה איתי . יצאתי מהחדר והתחלתי לבכות כמו תינוק שלקחו לו ממתק החברה ניסו לעודד אותי הם היו כל הלילה בבית חולים בדיוק כמוני, ליז נורא דאגה לי כשחזרנו למלון שמתי לב שיש לי משהו בכיס זאת תמונה זאת אמילי ואת התמונה הזאת אני אנצור לנצח.

Bill Kaulitz 89

New member
הסיפור נורא נחמד .. אבל ..

בתור ביקורת בונה.. הסיפור נורא חלומי.. בבפרקים הראשונים, לדעתי לפחות זה צריך להיות אמיתי.. משהו שקשור למציאותץ ביל לא יתאהב ויקח מישהי להופעה איתו בכזו קלות. ואיזה הורים ירשו לילדים שלהם לעוף בכזאת קלות מהבית חחח תחשבי על זה .. פשוט לפעם הבאה.. הפרקים הראשונים תמיד חייבים להיות אמיתיים.. ואת השאר אפשר עוד איכשהו להעמיק ולעשות איזה משהו דמיוני.. סה"כ ייצא נורא יפה XD

Bill Kaulitz 89

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפרק 18 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

= אוקיי זה הולך להיות פרק ארוך במיוחד , קריאה מהנה :) = טום התעורר וראה קצה של שיער שטני על על המיזרון ומישהוא מתחסה בסמיכה "בוקר טוב נסיכה" אמר טום ונתן נשיקה גיאורג התעורר ואמר "איכס ..." "גיאורג?" אמר טום.... "בוקר טוב. אני חושב שאנחנו צריכים לדבר" "עכשיו?! תן לישון" התבכיין גיאורג. "כן קום כבר יש ארוחת בוקר והטיסה שלנו בצהריים" "אוקיי אוקיי" גיאורג קם וכולם התארגנו. כל המזוודות כבר מוכנות לטיסה. הבנים ירדו לאכול. לטום לא היה תאבון במיוחד. וגם לא לגיאורג.. גוסטב אכל וטחן כל מה שהיה סביבו .. וביל התקשר לשירלי. - השיחה - ביל: "שירלי?" שירלי: "כן בילי מה נשמע, בוקר טוב" ביל: "מעולה ובוקר טוב גם לך נסיכה שלי" שירלי: "גמרתי לארגן את המזוודות.. באיזה שעה בערך להיות במלון?" ביל: "ב-10 נצא מהמלון. הטיסה ב-2.." שירלי: "אוקיי עוד שעה אני יבוא למלון" ביל: "אוקיי. אני יורד לאכול בינתיים. אוהב אותך הרבה. נשיקות" שירלי: "גם אני ביליק. נדבר כבר" "גיאורג" אמר טום. "כן?" ענה גיאורג. "גיאורג אני ממש אוהב את אנה, אני אוהב אותה כמו שלא אהבתי אף אחת.." "אני מצטער טום אבל אנה חשובה גם לי" "גיאורג אנחנו היינו ביחד מההתחלה, אני לא יכולה בלעדייה, תוותר עליה" "טום זה לטובת כולנו. אתה תפגע בה" - שתיקה - "גיאורג אנה ילדה גדולה. היא יודעת לדאוג לעצמה ולבחור מה טוב בשבילה, אני פשוט לא רוצה שתפגע. פשוט תשחרר.. תעזוב.. תן לה ללכת, אתה לא מבין שמה שאנחנו עושים עכשיו יותר פוגע בה ?!" "טום אני לא יודע אם אני יכול לוותר עליה, נקשרתי אליה התחברתי אליה.." "זה יעבור עם הזמן. גיאורג! אני זקוק לה עכשיו אני אמות בלעדיה. היא החיים שלי" "טוב טום. אבל אני עושה את זה רק בשבילך. אתה כמו אח שלי, אבל אנה עדיין חשובה לי. אם אתה תפגע בה אני כבר לא אשלוט במעשיי" "תודה גיאורג אתה לא יודע כמה זה חשוב לי.." - בחדר של גיאורג - אנה התעוררה ולא הבינה מה היא עושה בחדר של גיאורג.. וכבר התחילה לחשוב כל מיני דברים.. אבל אחרי זה חזרה בדעתה.. והלכה להחליף בגדים בחדר של טום. היא נכנסה החליפה בגדים פתאום נפל המכתב.. אנה פתחה וקראה אותו: ".. אנה שלי, אני .. אני .. לא יודע אפילו מאיפה להתחיל .. אני כ"כ אוהב אותך.. את לא יודעת כמה את חשובה לי, אף פעם לא הרגשתי ככה כלפי מישהי, אני לא מסוגל לקום בבוקר ולא לראות אותך לידי , אני צריך אותך איתי. אני צריך אותך לצידי.. אני יודע שאין לך לאן ללכת עכשיו. אני מתחננן בפנייך, תבואי איתי. אל תשאירי אותי לבד. יפה שלי, מלאך שלי, אני לא מסוגל להמשיך בלעדייך, את לא יודעת כמה קשה לי שאנחנו לא ביחד. את הכל בשבילי, את חצי ממני, את כל כולי, אל תלכי לי. את האור שלי. האור של חיי, תביני! אני לא יכול לחיות בלעדייך. כל התקופה שהיינו ביחד, נתנה לי להבין שאת הדבר שהכי חשוב לי בעולם, ושבלעדייך אני אפס, אני פשוט כלום. נסיכה , אני אוהב אותך, אהבתי אותך ואני אמשיך לאהוב אותך כל חיי, לנצח. טום. זה חלק משיר שכתבתי בשבילך, מצטער שהוא קצר. התחלתי לכתוב אותו אתמול בלילה .. הוא מוקדש לך: wenn nichts mehr geht .." werd´ ich ein engel sein für dich allein und dir in jeder dunklen nacht erschein´ und dann fliegen wir weit weg von hier ".. wir werden uns nie mehr verlier´n לאנה היו דמעות בעיניים. אם היא רק הייתה מבינה את זה מקודם. היא הניחה את המכתב על המיטה, היא לא ידעה אם לבכות או להיות מאושרת. אבל מה שהיא ידעה, שהיא רוצה לרוץ וחבק אותו חזק. היא החלה לרוץ למטה היא נכנסה בריצה לחדר אוכל, היא ראתה את טום, היא קפאה במקום וכל התקופה שלהם, עברה לה בזכרון. זלגה לה דמעה, היא רצה אליו וחיבקה אותו חזק חזק, "אנה מה קרה" שאל טום. "קראתי ת'מכתב" אנה התחילה לבכות. "טום אני מצטערת אני כ"כ אוהבת אותך" המשך .. יבוא בקרוב מקווה שאהבתם.

tsofa

New member
בוואנה אתתת גדולללה ! אני חולה עלייך ! ../images/Emo85.gif

vika23

New member
יפה יפה יפה..

ממש יפה חח... מה טום נידבק עליה בימקומו האיתי זורקת אותה חח אוי שחחתי שזה לא אמיתי חח סתם.. ולפנפיק אחר ממש עצוב האמת מיסקן גוסטב ועוד פעם שחחתי חח.. ומה עם האמשך של 3 שליז יתקוונה לינסוע לישראל ושם מחקה לה הפתעה???

../images/Emo202.gif פרק 5 ../images/Emo202.gif

פרק 5: .הבנים נשארו במבורדג וליז חזרה החליטה לחזור הביתה ביחד עם אנדרס הוא ליווה אותה. ליז חזרה לכמה ימים לישראל רק שהיא לא ידעה ששם מחכה לה הפתעה לא קטנה אבא שלה שיפץ את הבית כדי שהבנים לא יצטרכו לחיות במלון ויוכלו לחיות בתקופות הקצרות ביחד אם משפחתה של ליז. הבית של ליז היה ריק לכן החליטה לנסוע לטיול קטן בקניון לנסות לבחור מתנה לביל לחצי שנה שלהם היא נכנסה לחנות תכשיטים וראתה שרשרת גולגולת שפשוט לא יכלה להוריד ממנה את העיניים היא קנתה אותה היא רצה לחרוט עליה הקדשה אבל אי אפשר היה לכן היא כתבה מכתב ארוך שמביע את כל אהבתה כלפיו היא שאלה קודם את אנדרס "אתה חושב שהוא יאהב את זה ?" "ברור "ענה אנדרס ללא היסוס כל מה שבא ממך הוא אוהב ככה הוא אמר לי " "יאאיי אני מזה רוצה שזה ימצא חן בעיניו" אל תדאגי,לאן את רוצה עכשיו?" "אמממ אולי לבית ספר שלי הרבה זמן לא ראיתי את החברים שלי" "טוב יאללה בואי נלך" באותו זמן ליז לא ידעה שהחברה באים בעקבותיה לימולדת שלה ולחצי שנה שלה עם ביל. ליז נכנסה לכיתה משאירה את אנדרס לחכות לה במסדרון כולם התחילו עם החקירות המשטרתיות "נוו האם הוא הומו?" "התנשקתם?" "איפה הייתם?" כל השאלות האלה הזכירו לה את החברה איך שכל פעם כשהיא הייתה עצובה טום וגאורג עשו לה הופעות סטאנדאפ או את טום מנסה להיות ראפר כמו לא יודעת מה דמעות עלו לה בעיניים. הצלצול להפסקה נשמע דיאנה בת דודה שלה ניגשה אליה וחיבקה אותה חיבוק דוב כמו החברות שלה . ליז הזמינה את כולם לבוא אחר כל לים עם אנדרס ועם עוד כמה חברים הם הסכימו. הבנים נחתו פעם שנייה בישראל "תגיד דביל אתה חושב שהיא תאהב את זה?!" אין תשובה ביל מתעצבן ושופך על טום כמה טיפות "האאא ממההה מיייי מווו אההה זה אתה קיפוד שעיר שלי למה עשית לי את זה ?" "כי לא הקשבת לי" ביל הלך לשאול את גאורג "תגיד אתה חושב שהיא תאהב את זה?!" "נוווו ברור היא אוהבת הכל גם אם היית מביא לה גרב מסריחה שלך היא הייתה אוהבת את זה" "מעניין מה היא עושה עכשיו?" "תקשר לאנדרס" נשמע קולו של גוסאב "נכון גוסטי איזה רעיון טוב" ביל התקשר לאנדרס "תגיד איפה אתם?" שאל ביל "אממממ אנחנו בים" "מהה למהה?" "סתאאם ליז והחברים שלה רצו להיות איתה אז הם החליטו לנסוע לים" "אההה טוב אנחנו כבר באים ,רגע באיזה חוף אתם?" "אנחנו בירושלים ככה ליז אמרה לי, רגע מה אתם פה ?" "כהה באנו להפתיע אותכם אל תגלה לה אבל" פתאום טום חטף את הטלפון "אנדרס תגיד יש בנות?" "כן יש חברות של ליז " "והם יפות?" "תראה בעצמך,למרות שעל אחת כבר שמתי עין" "טובב יאללה בי" "מי זה היה" שאלה ליז "אמממ אפחד אמא היא דואגת" "אוקיי " ליז נורא נהנתה עם החברים שלה עד שלא ראתה את ניק בצד מגניב לה מבטים.היא ניגשה אלי "היי ניק מה קורה ?" "כלום או שבעצם ליז אני יכול לדבר איתך? בשנייה שהם רצו ללכת לדבר ליז שומעת קול מוכר מרחוק היא מסתובבת ורואה את הבנים בחוף נווו ברור איך אי אפשר לזהות את המכנסיים הרחבים של טום היא דפקה ריצה לכיוונם וחיבקה את כולם. הבנים הצטרפו לחברים של ליז, ג'סיקה קטרין ספיר דיאנה ניק נתי בן ואנדרס שאם כבר מכירים תכירו אלה ביל טום גאורג וגוסטאב או בשתי מילים טוקיו הוטל. גאורג ישר פזל כל שתי שניות לכיוונה של ג'סיקה וטום חש נורא בנוח בין ספיר לדיאנה גוסטאב ישב ודיבר עם נתי ובן באנגלית ההכי עילגת שלו, ביל רצה לקחת לשיחה את ליז אבל היא כבר הלכה לדבר עם ניק. עד מהרה ליז שמה לב שניק נורא קרוב אליה ולפני שהיא הספיקה להגיד לו משהו הוא נישק אותה. באותו זמן בסככה "תגיד זאת לא ליז מתנשקת עם הפרציפלוך הזה?" שאל טום את ביל "האמת שכן זאת היא" ביל התעצבן והתנפל ניק....

vika23

New member
עוד המשך...

מה אכשיו ניק...??? לאאא ליז מפגרת חח.... המשך המשל... ומה אם ההמשך של אגנסקע ???? ותמר ביכלל?????יש תאמשך או שרק אני מפספסת??

vika23

New member
לא לא יותר מוקדם בקצט...

אחי חוזר מבצפר ב 11:50 אז תוחלי לסים יותר מוקדם לפחות בעשר דקות.. אא כן אחי מתי שחוזר לוקח לי תמחשב :(

../images/Emo202.gif פרק 6 ../images/Emo202.gif

פרק 6: ביל התעצבן והתנפל ניק הוא הפיל אותו לים והם התחילו להרביץ אחד לשני לעזרתו של ביל בא טום וגאורג ,בן ונתי הפרידו את ניק מפרצופו של ביל . ליז צעקה על ניק "למה זה היה טוב ?" כולם הלכו משם כולל נתי ובן והשאירו את ניק עומד בים לבד. בבית של ליז העיניים בין גאורג וג'סיקה התלהטו. דיאנה ניגשה לביל ושמה לו קרח על הפנס בעין שלו "למה היא עשתה לי את זה?" שאל ביל מיואש את בת דודתה "אני חושבת שאתה שואל פה שאלה לא נכונה" "האאא על מה את מדברת?" "אני חושבת שהשאלה האמיתי אתה באמת חושב שהיא הייתה מסוגלת לעשות לך את זה?" "האמת שלא אבל ראיתי אותה מנשקת אותו" "אתה בטוח שהיא נישקה אותו ולא הוא אותה כי איך שאני יודעת ניק דלוק עליה מאז החטיבה " "יואווו " הופתע ביל "לך דבר איתה היא במרפסת כותבת היא עושה את זה כשהיא עצובה" ביל ניגש לליז "אפשר לשבת?" "כהה הרי אחרי השיפוצים של אבא זה גם הבית שלכם" "טעיתי" אמר ביל בלחש "לא איכפת לי כי אני לא כועסת עלייך אני כועסת עלי ידעתי מה הוא מרגיש כלפי או לפחות חשדתי בזה" "הכל יהיה בסדר הבאתי לך משהו" "מה ?למה?" "מה שכחת יש לנו מחר חצי שנה ביחד " "נכון גם אני קניתי לך" ליז וביל החליפו מתנות כאשר אנדרס וקטרין שנעלמו לדי הרבה זמן חזרו והודיעו שהם רשמית יוצאים. ליז וביל בתוך עצמם אומרים 'יש השלמנו למרות שלא רבנו' בלי ראה ניק מתחת למרפסת צועק לליז שהוא אוהב אותה, טום וגוסטאב לא מתאפקים לוקחים שני דליים עם מים קרים ושופכים עליו הוא הלך. "אני לא חושב שהוא יחזור בזמן הקרוב " ציחקק טום ביחד עם גוסטאב. הימים בישראל היו יפים אבל החברה צריכים לחזור כולם ארזו את התיקים ונסעו בחזה לסיבוב ההופעות לטוקיו הוטל חיכתה שם הפתעה ........

אגנסקעXD

New member
יפה..

אבל כמה אנשים משתתפים בפאנפיק זה קצט מבלבל זה הרבה.. אנשים.. אבל את כותבת ממש יפה.. אהבתי תקטע אם דלי המים..

Bill Kaulitz 89

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפרק 19../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היא רצה אליו וחיבקה אותו חזק חזק "אנה מה קרה" שאל טום קראתי ת'מכתב" אנה התחילה לבכות טום אני מצטערת אני כ"כ אוהבת אותך טום חיבק אותה חזק וחייך "אני.. אני גם אוהב אותך" המילים של טום הדהדו בראשה של אנה "את כול כולי.. את האור של חיי.." אנה חייכה. גיאורג הסתכל אל אנה שחיבקה את טום והיה לו קשה לראות את זה. אנה התיישבה על טום, וביקשה שייצאו החוצה. הם ייצאו ודיברו הם כל כך שמחו על שחזרו, "הם לא מפסיקים להתנשק" אמר גיאורג המתוסכל.. "מה אתה רוצה? הם זוג" ענה לו ביל וחייך פתאום שירלי נכנסה. "בוקר טוב בילילי, איך ישנת?" ביל חייך :) "בוקר טוב נסיכה שלי. ישנתי מעולה, כי חלמתי עלייך, התגעגעתי אלייך" אמר ביל. "גם אני. ציחקקה, אתם מוכנים? גמרתם לאכול?" שאלה שירלי. "כן. אנחנו רק עולים לקחת את המזוודות. הכל מוכן כבר" אמר ביל. כולם עולים לחדרים. גיאורג יוצא ללובי מחדר האוכל ורואה את אנה יושבת על טום. הוא כל כך התרגז. כולם לקחו את המזוודות. אחרי זה הם ירדו ללובי. "אנה? טום? מה איתכם? לכו וקחו את המזוודות שלכם, דיוויד כבר בחוץ !!" אמר ביל ונלחץ בגלל השעות.. השעה הייתה כבר 9, "עוד שעה אנחנו צריכים להיות בשדה תעופה!!!" צעק ביל בהיסטריה! "אוקיי אווקי, אנחנו עולים להביא את המזוודות" אמר טום. הוא ואנה עלו לחדר. - בחדר - אנה: "טום, אתה מבטיח לי שמה שלא ייקרה לא נריב יותר לעולם?" טום: "כן אנה, כבר אמרתי לך כמה אני אוהב אותך, או שלא אמרתי מספיק?" אנה: "לא יודעת, אתה תחליט" ציחקקה והסתכלה אל טום במבט זומם. טום תפס את אנה, הפיל אותה על המיטה והתחיל לדגדג אותה, שניהם התגלגלו. נפלו מהמיטה וציחקקו. אנה: "אתה יודע שאני אוהבת אותך, ושהשתניתי.. אבל אני צריכה עדיין שיבינו אותי לפעמים.." טום: "אני רוצה גם שאת תביני אותי, כמו שאני מבין אותך" אנה: "טוב אז אני נשבעת, שמה שלא ייקרה, אני יאהב אותך למשך כל חיי, שמעת טום קאוליץ?! או שאני צריכה לצעוק את זה בכל המלון?" שניהם צחקו , טום: "לא את לא צריכה חחח.. אני חושב שתורי לא? אז.. אני טום קאוליץ, נשבע לאהוב אותך למשך כל סיבוב ההופעות" אנה: "אוקיי" אנה: "מה אוקיי?! מה זה כל סיבוב ההופעות" התחילה לרדוף אחרי טום בכל החדר והפילה אותו על המיטה. טום: "סתם סתם! למשך כל חיי" ונתן לה נשיקה. טום: "יאללה בואי נרד. אני לא רוצה שביל עוד יחטוף התקף לב" שניהם צחקו.. - בלובי - ביל: "נו איפה הם! נו איפה הם! נו איפה הם!" שירלי וגוסטב: "תרגע הם כבר יירדו" ביל: "הם לא נורמליים! הם יעשו לי התקף לב" שירלי: "תשב, תרגע" גוסטב: "להביא לך מים?" ביל: "לא!! עזבו אותי!! רק שאלו יירדו כבר !!" גיאורג היה עסוק בעצמו ויישב על הכורסא בלובי.. פתאום מתוך המעלית יצאו אנה וטום. מאוהבים מתמיד. כולם יצאו במהרה ונכנסו לרכב. - בדרך לשדה התעופה - טום: "אנה את יודעת שאני אוהב אותך?" אנה: "כן. אבל אני יותר" טום: "לא.. אני יותר!" אנה: "אני יותר ודיי" צחקקו.. "אולי שקט שם מאחורה" אמר גיאורג. "אוקיי" אמרו טום ואנה ביחד. ושוב צחקקו. גוסטב נרדם על החלון. שירלי נרדמה על ביל וביל חיבק אותה. ביל היה עסוק בפאלפון. וטום ואנה, הסתכלו אחד על השני כל הזמן. וחייכו. כעבור שעה.. הם הגיעו לשדה תעופה. בדקו דרכונים והכינו את עצמם. הכל מוכן. כולם עלו למטוס והתיישבו במקומות שלהם טום ואנה התיישבו ביחד שירלי וביל וגיאורג וגוסטב "משהוא קרה גיאורג?" שאל גוסטב גיאורג שתק "זה משהוא שקשור לטום ואנה נכון?" "כן.." "תספר לי" "פשוט אני וטום אוהבים מאוד את אנה וויתרתי אליה למען טום ועכשיו אני.." "מקנא?" "משהוא כזה" "תשכח את אנה! אתה צריך משהיא יותר טובה ממנה" "אבל אנה ממש חשובה לי" "ואתה חשוב לי יותר אני לא רוצה שתרגיש ככה תראה לאנה שלא אכפת לך שהיא עם טום" "זה כמו להתעלם ממנה" "בידיוק" "אין לי מצב רוח למישהי אחרת" "אל תגיד את זה" "אז איפה אתה רוצה שאני ימצא עכשיו מישהי" "במטוס" "כן בטח אנחנו לבד כאן אין אף אחד במטוס" "לא ניראה לי , ראיתי מישהי שעולה למטוס איתנו והיא ממש חמודה" "מה אתה מקשקש" גוסטב קם והסתכל קדימה "הינה היא" אמר גוסטב לגיאורג "מי?" "יש שם מישהי לך תשב לידה" "מה? למה? מה להגיד?" "תגיד כל מה שבא לך רק אל תגיד 'מה קורה בובה' בנות שונאות את זה" "טוב אני קם די ללחוץ עלי" גיאורג קם והלך לאותה נערה "הי.." אמר גיאורג בחיוך "הי אני מכירה אותך?" "לא ניראה לי" "רצית משהוא?" "לא סתם רציתי לעבור לשבת פה מותר?" "כן בטח" אמרה אותה נערה גיאורג התיישב לידה והם החלו לדבר "אז איך קוראים לך" שאל גיאורג "הלנה" "שם יפה לי קוראים גיאורג" " מה באמת? אני רציתי לבוא למופע שלכם" "מה לא מזהים אותי" "לא אם הכובע והמשקפיים" צחקקו שניהם "את יכולה להתייחס אלי כאל מישהו פשוט ולא כאל סטאר" "שנייה תן לי לצאת מהשוק הזה" גיאורג ציחקק "את באה להופעה שלנו?" שאל גיאורג "לא.." ענתה בקול עצוב "למה?" "אני באתי לבקר את הדודים שלי במוסקבה" "יש לנו הופעה עוד יומיים במוסקבה" "אני לא יוכל לבוא" "תבואי איתי" "מה באמת?" "כן יש עוד בנות שיצטרפו אלינו החברות של טום וביל" "מה אין לך חברה?" "לא.. איזה פדיחה" "למה פדיחה ?" "כבר שנתיים שאין" "יש לך עוד הרבה זמן אתה עוד צעיר" "את ממש חמודה" הלנה חייכה .. גיאורג הסתכל לתוך עינייה וחייך הלנה התקרבה עליו ונשקה קלות על שפתיו.. גיאורג לא אמר כלום הלנה הסתכלה אל גיאורג וגיאורג חייך.. כתבו : מישל ואגנסה ^^

למעלה