פאןפיקים

../images/Emo202.gifפרק 1 ../images/Emo202.gif

פרק 1: הדלת נפתחת ודמות יוצאת מתוכה ונדהמת למראה הנערה על הרצפה. הדמות מרימה את ליז ומשכיבה אותה על מיטת המלון. כעבור כמה דקות ליז מעוררת "מה איפה אני ?" שאלה מופחדת קול זר אך מתוק ונעים ענה לה באנגלית עילגת שהיא כמעט לא הבינה "את בחדר המלון שלי " ענתה הדמות זהו זה הבנאדם שהחזיר אותי מהמתים חשבה "זה אתה אתה ביל קאוליץ הבנאדם שהמוזיקה המילים הקול הצילו אותי אני לא מאמינה שזה באמת אתה ואני רואה אותך מולי " אמרה באנגלית "מה את עושה פה" שאל "אממממ..... האמת שבאתי להודות לך לא יכולתי לחשוב שאתה תהייה פה ואני לא אוכל אפילו להודות לך שהצלת אותי " ליז נתמלאה דמעות, היא הרגישה דמות מחבקת אותה. ביל אותו רגע חשב ' יואווו היא כזאת יפה עדינה ושברירית ויש לה את הידיים הכי מושלמים שראיתי רגע מה אני באמת הצלתי אותה עד כדי כך המצב שלה היה גרוע?! יואוו אני חייב לעשות משהו' ובלי התראה ביל הצמיד את שפתיו לשל ליז הוא היה חייב להרגיש את רוך שפתייה והיא לא התנגדה היא אהבה את זה במיוחד כי ידעה שהזדמנות נוספת כבר לא תהייה לה. פתאום נשמעו תרועות 'אוווווווווו' אלה היו שאר חברי הלהקה הם התנהגו כמו חבורה נערית טיפוסית. "איך ממשיכים עכשיו?" שאלה ליז את ביל "אני יודע בואי איפה אבא שלך?" שאל בלהט "מה ?! איך אבא שלי קשור לזה " הופתעה "את תגלי בקרוב נווו איפה הוא אני צריך לדבר איתו" ומושך את ליז מחדר המלון "הוא שם הקצה המסדרון .אתה מוכן להגיד לי למה אתה צריך אותו?" ביל וליז ניגשו לאביה של ליז. "הייי אני יודע שאתה לא מכיר אותי אבל אני ביל קאוליץ הסולן של להקת טוקיו הוטל." אמר בהתנשפות. "כן אני יודע מי אתה קרה משהו?" שאל בפליאה "האמת שכן רציתי לדעת אם ליז יכולה להצטרף לסיבוב ההופעות שלנו?" ליז קפצה בחיבוק על ביל ולחשה לו "אתה חמוד אתה מושלם אבל הוא לעולם לא יסכים." אבא של ליז ראה את החיוך על פניה וכאב הלב אבל לבסוף הוא הסכים כי הוא ידע שזה מה שיגרום לביתן את האושר המוחלט. ליז קפצה על אביה והודתה לו. ביל כינס את כולם בחדר והודיע להם שמהיום ליז מצטרפת לסיבוב הופעות שלהם דיוויד הופתע אבל ראה שביל נחוש בדעתו וחידוש זה לא מזיק כולם הסכימו . שעת ההופעה הגיעה גוסטאב עולה לבמה אחריו טום גאורג וביל, לפני שביל התחיל לשיר הוא רצה להודיע הודעה הוא העלה את ליז על הבמה והודיע לכולם בפומבי שליז היא חברה שלו הרבה בנות בקהל התבאסו אבל זה לא עיניין הם ראו את טוקיו הוטל על הבמה. ליז שרה איתם שירים עד ששיט מה היא עושה פה?....

florit11

New member
ביקורת בונה

כן, הביקורת הבונה. טאדאדאם!!!!!!!! *מוזיקה דרמטית* אז ככה, טוב לדעת ששמת לב לאובססיה של ביל, אבל ביל לא היה מנשק ככה מעריצה. ביל נגד סטוצים שכחת? וביל אומר שבישבילו להצהיר בפני משהי על אהבתו זה מאוד קשה. עוד סיבה שהוא לא היה מנשק אותה. סורי שזה באיחור... אחלה סיפור! עפתי לקרוא ת'פרקים האחרים....

תגובה

שמחה על הביקורת אבל תשמי לב לפרט הבא שזה לא סטוץ הוא ניגש לאבא שלה ושואל אם אפשר שהיא תצטרף לסיבוב ההופעות איתם ככה שזה לא הופף לסטוץ בפרקים הבאים תביני שהם נהפכים להיות זוג רשמי שהוא גם הציג אותה בהופעה

florit11

New member
בלי קשר לזה שהם זוג

ביל לא מתוודא ככה פתאום על אהבתו. הוא אומר תמיד שלוקח לו זמן. ופה הוא פשוט מתנפל עליה, הוא אפילו לא דיבר איתה שיחה נורמאלית. זה לא מתאים לביל, אבל נסלח לך. ^_^

../images/Emo202.gif פרק 2 ../images/Emo202.gif

פרק 2: ליז שרה איתם שירים עד ששיט מה היא עושה פה? 'איך היא מצאה אותי?' חשבה בשעה שכבר המופע הסתיים כולם ירדו מהבמה. הרחבה מתרוקנת הראש של ליז וביל מציצים והיא עדיין עומדת שם "קרה משהו?" הבהיל טום את ביל וליז "לא קרו שניהם" "טוב יאללה מחכים לנו עוד שנייה אנשים יעלו מעל הסורגים." זירז אותם טום . אבא של ליז התקרב ללהקה "אני גאה בכם, נתתם את ההופעה של החיים שלכם, אני צקווה שתשמרו על ליזי הקטנה שלי." "ברור" אמרו כולם "טוב את צריכה לחזור הביתה לארוז את הדברים שלך נכון?" שאל דיוויד "כן נכון כדי שאני אזוז אני אפגוש אותכם בשמונה בבקר במלון טוב?!" שאלה ליז "כן אין בעיה" אמר ביל ונשק לה קלות על השפתיים. ליז הגיעה למלון עם התיקים שלה וכולם עלו על המיניבוס ונסעו לשדה התעופה. בשדה התעופה היא ראתה את אותה דמות שראתה לילה קודם בהופעה היא ניסתה להתחמק 'יש היא לא שמה לב אליי אבל לאן היא נוסעת?' חשבה לעצמה. החברה עלו על הטיסה למינכן להופעה הבאה שלהם. "את מתרגשת?" לחש ביל לליז "אממממ..... אם אני אגיד שלא אני שקרנית ואם אגיד שכן אני פחדנית, מה משניהם אתה מעדיף שאני אגיד לך?" שאלה ליז מבוהלת "תעני מה שאת רוצה" חייך ביל את החיוך הממיס שלו "טוב אני מבועתת זאת פעם ראשונה שאני עוזבת את הבית לתקופה ארוכה כל כך" היססה ליז ביל הבין שהיא מפוחדת והוא חיבק אותה והם נרדמו. כשליז קמה לשירותים היא רואה בזוית העין את אותה היא לא מבינה אם היא חולמת או שהיא אמיתית לגמרי היא לא רצתה לברר את זה היא חזרה למקום שלה והיא שכחה שהיא הייתה צריכה לשירותים. הלהקה נחתה במינכן לערמת מעריצות מטורפת שלא הבינו מיהי הבחורה שביל מחבק כל הזמן. "אתה בטוח שאתה רוצה לחבק אותי מול הפפרצי?" שאלה מהוססת "אם לא הייתי רוצה הייתי משאיר אותך מאחורה עם האנס עכשיו תשתקי וחייכי למצלמה." ליז רצתה לפני ההופעה לבקר את דודים שלה שגרו במינכן היא לא רצתה שהבנים יסעו איתה אז היא התגנבה מהחדר ונסעה לבדה היא הכירה את העיר טוב, טוב כי זאת לא פעם ראשונה שלה בעיר עד שברכבת התחתית לא נתנו לה מנוחה כולם זיהו אותה מההופעה בישראל היא הבינה שעשתה טעות אבל לא נתנה לזה להשפיע עליה. היא הגיעה לבית דודיה ומרבה הפתעתה היא גילתה שהדמות יושבת לה שם ממש בסלון ליז לא התאפקה והתחילה לצעוק "מה את עושה פה? איך גילית איפה אני? למה? איך? מי?"

../images/Emo202.gifפרק 3 ../images/Emo202.gif

פרק 3: "מה את עושה פה? איך גילית איפה אני? למה? איך? מי?" "תירגעי רציתי ממזמן לדבר איתך" ענתה הדמות "לי ולך אין על מה לדבר ולא יהיה לנו על מה." צעקה ליז עד שבן דוד שלה נכנס. "תגיד אתה הכנסת אותה?" "כההה" ענה בקול רגוע "למה ?! אתה יכול להסביר לי" "כי ככה " "טוב תקשיב אין לי כוח לריב איתך סך הכל רציתי להזמין אותך להופעה שלי עם טוקיו הוטל תרצה תבוא תרצה לא!" אמרה לבן דודה "את לא רצויה שם "פנתה לדמות "ליז אני ראיתי אותך על הבמה בישראל היית כזאת יפה ופשוט רציתי לראות אותך עוד פעם." ענתה בקול יבבני "לי לא איכפת כמו שלך לא היה" ענתה בכעס ויצאה ליז יצאה מהדירה של דודים שלה והתקשרה לביל. "ביל..... אתה ...אתה יכול לבוא לקחת אותי?" "ליז, מה קרה למה את בוכה?" שאל בקול מבוהל "אני אספר לך אבל קודם אתה יכול לבוא לקחת אותי?" "כןן ברור איפה את נמצאת? "אני ברחוב הייברד שטרסה 38" "אני כבר מגיע" "תודה " בשנייה שליז ניתקה את השיחה עם ביל הדמות יצאה אליה והם המשיכו את הויכוח למטה בחצר הבית. "ליז תקשיבי...." לא אני לא חייבת להקשיב לך "צעקה עם דמעות בעיניים "לא את חייבת להקשיב לי אני עדיין אמא שלך" " לא את לא אמא לא עוזבת ילדים שלה ככה סתם משזה אומר את לא אמא שלי יותר. אני לא רוצה לראות אותך יותר." במילים האלה ליז נפרדה מאמא שלה ונכנסה למכונית שחורה שהגיעה. ביל חיכה לה בפנים כבר עם זרועות פתוחות לחיבוק ליז נכנסה למכונית לחיבוק החם של ביל היא המשיכה לבכות עד שהם הגיעו למלון הוא לא דרש לדעת מה קרה לה הוא פשוט רצה לשמור עליה. הלהקה צריכה לעלות על הבמה ליז לא רצה לעלות ביל ניגש אליה נישק אותה על הלחי. "ליז את הקמע הטוב שלי בזכותך יש לי מזל בהופעות אולי בכל זאת תעלי?" ליז לא יכלה לסרב לחיוך המושלם שלו ועלתה איתו למרות חוסר החשק שלה לראות את אמה כי היא ידעה שהיא תהייה שם השיר התחיל 'קדימה ליז תתחילי לשיר למה את לא פותחת את הפה?' חשבה גאורג שאל "הכל בסדר?" "כן הכל מעולה" ליז התחילה לשיר והיא סימנה לביל 'סתכל לשם זאת היא' ביל החזיר לה חיבוק ובאמצע הסולו של גוסטאב הוא לחש לה 'אל תדאגי אני שומר עלייך' בהרגשה הזאת הכוחות חזרו לליז והיא נתנה את השואו של החיים שלה. המופע הסתיים ואחרי הופעות כמעט ברוב אירופה חברי הלהקה קיבלו חופשה בדיוק כמה ימים לפני של חצי שנה של ביל וליז. לי החליטה לחזור לכמה ימים לישראל רק שהיא לא ידעה שגם שם מחכה לה הפתעה לא קטנה..... זהו להיום......

tsofa

New member
את כותבתת מעוללה !! רק ש... הערונת קטנטוננתת

עד עכשיו דיברת בעיקר על ביל וליז לא הזכרת את טום גוסטב או גיאורג יותר מכמה פעמים בודדות, ועשית את ביל ממש לא הווא ! חחח קיצצר יאפפה שליי את כותבבת מהממםם אבל את צריכה להוסיף את הפרטים הקטנייםם :) לילל"ט!

vika23

New member
את חייבת היום...

נו בבקשה חח... ואם אני יעשה לך חיוך כמו של ביל טוב לא אני תדמיני שביל עושה את החיוך תיתנגדי לזה חח??...!! כן זה גם נוגע ל אגנסקע תמשיכי בבקשה אתם משאירים אותי במתח חח.. ותמר גם לא ממשיכה מה זה??חח

../images/Emo202.gif פרק 4 חלק א ../images/Emo202.gif

פרק 4: טוב זהו הפרק שמוקדש לגוסטאב כי גם הוא לא מדבר הרבה וגם לא כותבים עליו הרבה אז כתבתי פרק סוחף דמעות עליו. נכון שאני לא הטיפוס הדברן בלהקה אבל בקטע הוא נורא ריגש אותי בהופעה בצרפת אני ראיתי מישהי שפשוט לא יכולתי להוריד ממנה את העיניים שלי למרות שאני יושב אחרי מערכת טופים אימתנית אני רואה הכל טוב טוב לא פכם אחר ראיתי את המכנסיים של טום נופלים באמצע ההופעה לא מחזה נעים. פתאום אני רואה אותה נערה בעלת עיניים גדולות ושער שחור גולש מחזיקה שלט 'גוסטאב אני מאוהבת בך,ואם לא אני לא רוצה לחיות יותר' אחרי שקראתי את השלט פספסתי בפזמון , גאורג שאל "הכל בסדר אחי? מה קרה לך?" רק הראיתי לו את השלט של הנערה. אחרי ההופעה זכרתי את פניה וזכרתי את השלט יצאתי משם התחלתי לכיוון היציאה בניסיון נואש לחפש אותה בין כל הקהל ,אבל המעריצות כל הזמן חסמו לי את הדרך בשביל לקבל חתימה אוף, פתאום ראיתי אותה הולכת ופניה עצובות אבל מזמינות לבוא ביחד איתה, השער שגלש לה על הגבה התנדנד מצד לצד עם כל הליכה יואווו כמה שבא לי ללכת איתה אבל איך? מעריצות מקיפות לא איכפת לי אני הולך אחרי שמעתי את טום ביל גאורג וליז צועקים לי שאנחנו מאחרים אבל אני לא יכול אני פשוט מהופנט מכל כולה. הלכתי אחרי עד לגם הציבורי הקרוב שיט אין לי מושג באיזה מלון אנחנו וגם שכחתי את הפלאפון פשוט מושלם. איפה היא?! חשבתי לי . פתאום היא יוצאת מבין העצים כולה חיוורת ועיניים גדולות יותר מתמיד שאלתי אותה "הכל בסדר?"היא לא ענתה לי ופתאום היא נפלה על האדמה והשער הגולש היפה שהפנט אותי כל כך נפל זאת פאה צעקתי המון זמן "הצילו" עש שמישהו שמע אותי. ניידת אמבולנס באה ולקחה אותה נסעתי ביחד איתה לא יכולתי לעזוב אותה . הגענו לבית חולים בהנהלה התקשרתי לכל בתי המלון עד שהשגתי את החברה והם הגיעו עד מהרה סיפרתי להם מה קרה עם השלט בהופעה ופארק ועל ההפנוט שלה ליז ניסתה לעודד אותי ללא הצלחה .

למעלה