../images/Emo202.gif פרק 4 חלק א ../images/Emo202.gif
פרק 4: טוב זהו הפרק שמוקדש לגוסטאב כי גם הוא לא מדבר הרבה וגם לא כותבים עליו הרבה אז כתבתי פרק סוחף דמעות עליו. נכון שאני לא הטיפוס הדברן בלהקה אבל בקטע הוא נורא ריגש אותי בהופעה בצרפת אני ראיתי מישהי שפשוט לא יכולתי להוריד ממנה את העיניים שלי למרות שאני יושב אחרי מערכת טופים אימתנית אני רואה הכל טוב טוב לא פכם אחר ראיתי את המכנסיים של טום נופלים באמצע ההופעה לא מחזה נעים. פתאום אני רואה אותה נערה בעלת עיניים גדולות ושער שחור גולש מחזיקה שלט 'גוסטאב אני מאוהבת בך,ואם לא אני לא רוצה לחיות יותר' אחרי שקראתי את השלט פספסתי בפזמון , גאורג שאל "הכל בסדר אחי? מה קרה לך?" רק הראיתי לו את השלט של הנערה. אחרי ההופעה זכרתי את פניה וזכרתי את השלט יצאתי משם התחלתי לכיוון היציאה בניסיון נואש לחפש אותה בין כל הקהל ,אבל המעריצות כל הזמן חסמו לי את הדרך בשביל לקבל חתימה אוף, פתאום ראיתי אותה הולכת ופניה עצובות אבל מזמינות לבוא ביחד איתה, השער שגלש לה על הגבה התנדנד מצד לצד עם כל הליכה יואווו כמה שבא לי ללכת איתה אבל איך? מעריצות מקיפות לא איכפת לי אני הולך אחרי שמעתי את טום ביל גאורג וליז צועקים לי שאנחנו מאחרים אבל אני לא יכול אני פשוט מהופנט מכל כולה. הלכתי אחרי עד לגם הציבורי הקרוב שיט אין לי מושג באיזה מלון אנחנו וגם שכחתי את הפלאפון פשוט מושלם. איפה היא?! חשבתי לי . פתאום היא יוצאת מבין העצים כולה חיוורת ועיניים גדולות יותר מתמיד שאלתי אותה "הכל בסדר?"היא לא ענתה לי ופתאום היא נפלה על האדמה והשער הגולש היפה שהפנט אותי כל כך נפל זאת פאה צעקתי המון זמן "הצילו" עש שמישהו שמע אותי. ניידת אמבולנס באה ולקחה אותה נסעתי ביחד איתה לא יכולתי לעזוב אותה . הגענו לבית חולים בהנהלה התקשרתי לכל בתי המלון עד שהשגתי את החברה והם הגיעו עד מהרה סיפרתי להם מה קרה עם השלט בהופעה ופארק ועל ההפנוט שלה ליז ניסתה לעודד אותי ללא הצלחה .