../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפרק 12../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
השעה היתה כבר חמש הנהג בא לאסוף את גיאורג וגוסטב הוא ירד לחוף הים ולא היה אף אחד הנהג התקשר לביל השיחה "ביל גוסטב וגיאורג לא בחוף" "מה לאן הן יכלו ללכת?" "לא יודע" "תחפש אותם" "לא עזוב אין לי כוח" "מה אין לך כח!" "להתלכך בחול" "וואי מה הבעי שלך תחפש אותם" "שניה אני שומע אותם" אמר הנהג וניתק "גיאורג גוסטב חיפשתי אותכם" "חכיתי לך ולא באתה" "עכשיו רק 5 ושלוש דקות" גוסטב הסתכל הפלפון שלו והשעון לא היה מכובן "אתם באים?" אמר הנהג וניכנס לאוטו "טוב ביי מאמי" אמר גיאורג וגוסטב לבנות, הם הגיעו למלון גוסטב וגיאורג הלכו להתקלח ביל התקשר לשירלי השיחה ביל: "שירלי?" שירלי: "שירלי לא נימצאת זאת אימא שלה" ביל: "את יודעת לאן היא הלכה" שירלי: "היא אמרה משהוא שהיא הולכת לבקר מישהוא במלון או דומה לזה" ביל: "אה.. תודה" שירלי: "למסור לה משהוא?" ביל: "לא .. להתראות" וביל ניתק לבנתיים בחדר של טום "אנחנו חייבים לזוז .." אמרה אנה "לאן?" "המנהל ביקש שנחכה לו בשבע בחדר החזרות" "יש עוד הרבה זמן" "יש לנו חמש דקות יאללה תקום תתארגן" "טוב המפקדת" שנהם התלבשו ויצאו ביל חיכה לשירלי והיא הגיעה "אתה מחכה הרבה זמן?" "לא רבע שעה זה כלום" "טוב יאללה ניכנסים?" "כן המנהל ביקש שנבוא כולם בשבע לחדר החזרות" "למה אנחנו מחכים יש עוד שלוש דקות" גיאורג יצא מהמיקלחת והסתכל במראה "אוי שיט" צעק גיאורג "איך יכולתי להשרף ככה" גיאורג נישרף ועורו החל להתקלף "גיאורג הסתיר את הקילפים בגבו אם חולצה ארוכה והלך לחדר החזרות. כולם הגיעו בזמן. "שלום" אמר המנהל כולם חייכו "יש לנו שלוש אורחות היום" "מי?" שאל גוסטב "שני הבנות שיושבות בחדר ועוד אחת צריכה להצתרף" "מי זאת?" שאל טום בסקרנות "אתה עוד תראה אז בואו ניגש לעינייננו" כולם היו בשקט והמנהל דיבר "מחר בלי יוצא מן הכלל כולם קמים בשש וחצי ובשבע יש ארוחת בוקר ויוצאים למקום ההופעה ברור!" "כן" כולם ענו בפה אחד "עכשיו .. גוסטב שבר את ידו ואינו יכול לתופף אז יש לנו מחליפה" שירלי חייכה ואמרה "ממש תודה שבחרתם בי" "מי אמר שבחרו בך?" "הבנים.." "אני לא אישרתי את זה אז יש לנו מחליפה תיכנסי בבקשה" נערה בת 17 גבוהה אם עיניים חומות כדבש שיער שחור גולש לבושה בחולצה צמודה לבנה וחצאית מיני "תכירו זאת טינה" אמר המנהל "שלום" אמרה טינה וחייכה עיניו של טום יצאו מהמקום ואנה הסתכלה עליו ואמרה "מה אתה עושה?! תפסיק" טום המשיך להסתכל ואנה יצאה מהחדר בבכי אחריה יצאה שירלי "אנה אנה חכי שניה" אנה נעצרה "אוף טום המעצבן הזה" "אוף הנים האלא" אמרה שירלי "כמה אני שונאת את ההתנהגות שלו" "אני יותר שונאת את המנהל" "מה הוא ללא יכול להבין שאני חברה שלו" "למה המנהל חייב להרוס הכול" "מיסכנה" אמרו אנה ושירלי אחת לשניה "כן הבנים של היום אין להם גבול לחוצפה" אמרה שירלי "עושים מה שבה להם" אמרה אנה הכעס "אני בטוחה שהזנזונת הזאת ממש גרועה ואני יחליף אותה" "טום הזה לא יכול להרגע כשהוא רואה משהיא שלבושה ככה" אמר אנה בעס שירלי חזרה לחדר החזרות ושמעה את טינה מנגנת ועושה קולות "וואי היא נשמעת כמו קרפה ומנגנת זוועה" אמרה שירלי בליבה "אני חייבת לעשות משהוא" אמרה שירלי ונכנסה לחדר החזרות העיפה את אינה מהתופים והחלה לנגן ולעשות קולות טינה התעצבנה והלכה למנהל "אמרתה שאני יחליף את גוסטב" "הדעה שלי השתנתה" "אוף.." צעקה טינה ויצאה מהחדר טום יצא בעיקבותיה אנה תפסה בחולצתו ואמרה "לאן אתה חושב שאתה הולך?" "לשום לשום מקום" אמר טום בגימגום "יופי.." אמר אנה וגררה את טום לחדר החזרות. טינה חשבה לעצמה "איזה מעצבנת הילדה הזאת היא גונבת לי את התפקיד" פתאום טינה נזכרה שהיא נתקלה בה פעם באיזשהוא מופע ורצה לספר ללהקה היא הגיעה לחדר החזרות וניסתה לדבר בזמן שהסדירה את הדופק שלה "היא.. היא.. תהרוס מופע ..הרסה פעם למישהוא" שירלי עצרה לנגן ואמרה "מה זאת החוצפה הזאת למה את מאימה אותי ב.." ההמשך יבוא מחר.. בבוקר