פאןפיקים

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif XD

מה עבר עליי? אני מניחה שחשבתי על משהו דיי זדוני באותו הרגע
חחחח חחח תכף אני אפרסם ואני אשרשר אותו אלייך XD

אגנסקעXD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפרק 12../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

השעה היתה כבר חמש הנהג בא לאסוף את גיאורג וגוסטב הוא ירד לחוף הים ולא היה אף אחד הנהג התקשר לביל השיחה "ביל גוסטב וגיאורג לא בחוף" "מה לאן הן יכלו ללכת?" "לא יודע" "תחפש אותם" "לא עזוב אין לי כוח" "מה אין לך כח!" "להתלכך בחול" "וואי מה הבעי שלך תחפש אותם" "שניה אני שומע אותם" אמר הנהג וניתק "גיאורג גוסטב חיפשתי אותכם" "חכיתי לך ולא באתה" "עכשיו רק 5 ושלוש דקות" גוסטב הסתכל הפלפון שלו והשעון לא היה מכובן "אתם באים?" אמר הנהג וניכנס לאוטו "טוב ביי מאמי" אמר גיאורג וגוסטב לבנות, הם הגיעו למלון גוסטב וגיאורג הלכו להתקלח ביל התקשר לשירלי השיחה ביל: "שירלי?" שירלי: "שירלי לא נימצאת זאת אימא שלה" ביל: "את יודעת לאן היא הלכה" שירלי: "היא אמרה משהוא שהיא הולכת לבקר מישהוא במלון או דומה לזה" ביל: "אה.. תודה" שירלי: "למסור לה משהוא?" ביל: "לא .. להתראות" וביל ניתק לבנתיים בחדר של טום "אנחנו חייבים לזוז .." אמרה אנה "לאן?" "המנהל ביקש שנחכה לו בשבע בחדר החזרות" "יש עוד הרבה זמן" "יש לנו חמש דקות יאללה תקום תתארגן" "טוב המפקדת" שנהם התלבשו ויצאו ביל חיכה לשירלי והיא הגיעה "אתה מחכה הרבה זמן?" "לא רבע שעה זה כלום" "טוב יאללה ניכנסים?" "כן המנהל ביקש שנבוא כולם בשבע לחדר החזרות" "למה אנחנו מחכים יש עוד שלוש דקות" גיאורג יצא מהמיקלחת והסתכל במראה "אוי שיט" צעק גיאורג "איך יכולתי להשרף ככה" גיאורג נישרף ועורו החל להתקלף "גיאורג הסתיר את הקילפים בגבו אם חולצה ארוכה והלך לחדר החזרות. כולם הגיעו בזמן. "שלום" אמר המנהל כולם חייכו "יש לנו שלוש אורחות היום" "מי?" שאל גוסטב "שני הבנות שיושבות בחדר ועוד אחת צריכה להצתרף" "מי זאת?" שאל טום בסקרנות "אתה עוד תראה אז בואו ניגש לעינייננו" כולם היו בשקט והמנהל דיבר "מחר בלי יוצא מן הכלל כולם קמים בשש וחצי ובשבע יש ארוחת בוקר ויוצאים למקום ההופעה ברור!" "כן" כולם ענו בפה אחד "עכשיו .. גוסטב שבר את ידו ואינו יכול לתופף אז יש לנו מחליפה" שירלי חייכה ואמרה "ממש תודה שבחרתם בי" "מי אמר שבחרו בך?" "הבנים.." "אני לא אישרתי את זה אז יש לנו מחליפה תיכנסי בבקשה" נערה בת 17 גבוהה אם עיניים חומות כדבש שיער שחור גולש לבושה בחולצה צמודה לבנה וחצאית מיני "תכירו זאת טינה" אמר המנהל "שלום" אמרה טינה וחייכה עיניו של טום יצאו מהמקום ואנה הסתכלה עליו ואמרה "מה אתה עושה?! תפסיק" טום המשיך להסתכל ואנה יצאה מהחדר בבכי אחריה יצאה שירלי "אנה אנה חכי שניה" אנה נעצרה "אוף טום המעצבן הזה" "אוף הנים האלא" אמרה שירלי "כמה אני שונאת את ההתנהגות שלו" "אני יותר שונאת את המנהל" "מה הוא ללא יכול להבין שאני חברה שלו" "למה המנהל חייב להרוס הכול" "מיסכנה" אמרו אנה ושירלי אחת לשניה "כן הבנים של היום אין להם גבול לחוצפה" אמרה שירלי "עושים מה שבה להם" אמרה אנה הכעס "אני בטוחה שהזנזונת הזאת ממש גרועה ואני יחליף אותה" "טום הזה לא יכול להרגע כשהוא רואה משהיא שלבושה ככה" אמר אנה בעס שירלי חזרה לחדר החזרות ושמעה את טינה מנגנת ועושה קולות "וואי היא נשמעת כמו קרפה ומנגנת זוועה" אמרה שירלי בליבה "אני חייבת לעשות משהוא" אמרה שירלי ונכנסה לחדר החזרות העיפה את אינה מהתופים והחלה לנגן ולעשות קולות טינה התעצבנה והלכה למנהל "אמרתה שאני יחליף את גוסטב" "הדעה שלי השתנתה" "אוף.." צעקה טינה ויצאה מהחדר טום יצא בעיקבותיה אנה תפסה בחולצתו ואמרה "לאן אתה חושב שאתה הולך?" "לשום לשום מקום" אמר טום בגימגום "יופי.." אמר אנה וגררה את טום לחדר החזרות. טינה חשבה לעצמה "איזה מעצבנת הילדה הזאת היא גונבת לי את התפקיד" פתאום טינה נזכרה שהיא נתקלה בה פעם באיזשהוא מופע ורצה לספר ללהקה היא הגיעה לחדר החזרות וניסתה לדבר בזמן שהסדירה את הדופק שלה "היא.. היא.. תהרוס מופע ..הרסה פעם למישהוא" שירלי עצרה לנגן ואמרה "מה זאת החוצפה הזאת למה את מאימה אותי ב.." ההמשך יבוא מחר.. בבוקר

tsofa

New member
אתתת?! כישררוןן מוולללד !

מתתיי בבוקקרר ?! אני יספיק לקחת את זה לבצצפפפר ??! חחחח XD

אגנסקעXD

New member
אמ..אני קמה מחר בשש

כדי לעזור לאימא שלי לקחת את סטיבן למטפלת.. בסביבות של 7 ורבע יהיה מוכן...

אגנסקעXD

New member
לי.. אבל אני פרשתי מגיבה מתי שיתחשק לי..../images/Emo41.gif

http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=240987 יש שם גם את השוקס שלי.. תלחצי בקיצור תמצאי כבר...

אגנסקעXD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפרק 13 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שירלי עצרה לנגן ואמרה "מה זאת החוצפה הזאת למה את מאשימה אותי בדברים כאלה ?!" טינה נירגע והחלה לדבר לפני שנה הגיעה להקה להעיר שלנו והיה חסר שם מתופף ושירלי החליפה אותו אבל היא הרסה את המופע שלהם" "זה לא נכון!" צעקה שירלי ביל התקרב לשירלי וביקש שהיא תצא החוצה כדי לדבר "את בטוחה שלא עשית שום דבר?" "אמ. .. כן בעצם לא" "תספרי" "פשוט לפני המופע שהיה כאן ביקשו ממני לתופף אבל שעה לפני זה כולם יצאו לשתות קצט ואני שתיתי יותר מדי והשתכרתי אבל עכשיו אני לא כזאת" "טוב אבל אני חייב לדבר אם המנהל אל זה" שניהם ניכנסו ביל סיפר הכול למנהל המנהל היה צריך לבחור או שטינה תנגן= גרוע ונשמעת כמו קרפדה צולעת שירלי=מנגנת אחלה ושרה אבל הוא מפחד שזה יקרה בהופעה הזאת או שלבטל ההחלטה היתה ממש קשה הוא ביקש לדבר אם שירלי הוא הסביר למה הוא מפחד שהיא תנגן לטינה הוא אמר להתראות פשוט הוא לא אהב את הנגינה שלה ואת שירתה הבחירה הייתה יחסית קשה לבטל או שירלי תנגן המנהל הכניס את כולם לחדר החזרות ואמר "הבחירה בקשר ללהקה לבטל או לא הייתה ממש קשה אבל החלטתי שלא נבטל אותה" "יש" צעקו כולם ושירלי קפצה מרוב אושר "שניה לא סיימתי לדבר" אמר המנהל והשקיט את כולם "מחר יש לנו 5 וחצי שעות לחזור על הכול ועלה לי גם רעיון בדרך, אולי שאנה גם תעשה קולות?!" "לא.." אמרה אנה "למה מה זה לא יהיה כיף ניהיה ביחד על הבמה" עמר טום "עזוב לא רוצה" אמרה אנה "טוב זאת החלטתך הסופי?" שאל המנהל "כן" אמרה אנה המנהל המשיך לדבר על הכול איפה יפגשו הסעות וכו.. השעה הייתה כבר 3 וחצי בבוקר כולם היו עייפים ביל ביקש משירלי שתישאר לישון במלון שירלי נישארה אנה וטום חזרו לחדרם גיאורג וגוסטב חזרו לחדרם. --בבוקר-- "תקום טומי אנחנו צריכים ללכת עוד מעט" מרה אנה "שניה" אמר טום התאפך על הגב "טוב אני קמה " אמרה אנה והלכה להיתלבש "אל תעזבי אותי לבד" צעק טום טום קם גם והוא הלך לשירותים אנה התלבשה ואמרה "אני אנחנו חיבים ללכת" "אנה ?! אני תקוע בשירותים" "אוי לא שניה אני חוזרת" "אנה?! אנה?! אל תלכי" צעק טום ואנה הלכה

אגנסקעXD

New member
../images/Emo41.gif

גם בגלל ההורים שלה היא ככה וגם היא כזאת.. אבל לא מגלה תהמשך כי נתת לי רעיון.. ש... לא לקרוא את זה...

אגנסקעXD

New member
אם את רוצה יש תקצירים../images/Emo41.gif

פרק ראשון יום הולדת לתאומים. בלובי גיאורג אירגן מסיבת הפתעה לתאומים. לביל יש ידידה שהוא אוהב וקוראים לה שירלי לטום יש חברה בשם רין שטסה לתאילנד. בין המתנות ביל מצא ביכתב שמיועד לטום מרין והיה רשום בו שרין חוזרת בעוד שנה ושטום יבטיח לה שיואהב אותה טום עלה לחדרו ובכה ביל בא להרגיע אותו.. ואחרי שטום נירגע הם ירדו למסיבה הוא רקד עד המוסיקה היתה שקטה ריקוד בזוגות גיאור וגוסטב אם אחת מהידידות של התאומים וביל אם שירלי ורק לטום אין בת זוג הוא התיישב על הכורסה וראה ארנב ששאל אותו האים טום רוצה לרקוד איתו פרק שני עיניו של טום היו מטושטשות בגלל השהוא בכה ורצה דמות מטושטשת של רין הוא התחיל להימרח על הדמות המטושטשת אך זאת היתה שירלי. ביל כעס עליו וגם שירלי טום התעצבן ויצא לטייל קצט ברחוב פגש נערה בשם אנה הם התידדו והלכו לפארק טום סיפר לאנה אל המיקרה אם רין וטום סיפר גם שזה יום ההולדת שלו אנה הלכה לעשות לו טיול קצר בעיר ובערב הם הלכו לראות את השקיעה ביחד ושם טום נישק אותה והזמין אותה ליום ההולדת שלו שיתקיים בערב אנה הגיעה לכניסת המלון ב 9 וחצי ואז כהם רצו להיכנס לאוטו הנהג לא אישר זאת בגלל שאסור למעירצתות לעלות פרק שלשי טום דיבר אם המנהל והמנהל אישר שאנה תינסה איתם הם הגיעו לבר הקרח היה ממש אחלה שם גיאורג ניזכר ששכח את הפלפון באוטו והתקשר לנהג הנהג שיקר לגיאורג וגנב את הפלפון ביל ביקש משירלי חברות אבל היא החלה לבכות כי ידיד שלה שאל אותה גם ואחרי זה הוא ניפטר והיא הרגישה ממש אשמה ולא רצתה שלביל לא יקרה שום דבר אבל אחרי שחברותיה דיברו איתה וגם ביל היא הסכימה. שירלי וטום יצאו לעשן המוסיקה היתה שקטה ביל ושירלי רקדו מחובקים ומנושקים טום ואנה בחיבוק וסיגריה וגוסטב וגיאורג ביחד כי הם היו מסטולים ב 5 וחצי בבוקר טום היה אם אנה ביל התנשק אם שירלי כול הערב גיאורג שיחק סנוקר וגוסטב נירדם.. הם החלו לעלות לאוטו וכול המעריצות רדפו אחרים הם תפסו את גוסטב ביד פרק רבעי אנה ראתה את גוסטב מקופל אל הריצפה הם הזעיקו אמבולנס כי לגוסטב נישברה היד כולם הגיעו למלון גיאורג עלה לחדרו וגם ביל וטום הלך ללות את אנה במעצה הדרך אנה ביקשה מטום שהם ילכו מסביב אך טום סרב והלך בכוונה דרך החנות של אביה של אנה היא החלה לרוץ לעבר ביתה ואבא שלה התחיל לאיים על טום שיזהר ושלא יתקרב אליה כי היא ברחה מהבית רק בשביל טום והורייה רבו טום החל לרוץ לעבר המלון והתעלף פרק חמישי טום התעורר כשהוא היה בבית החולים ורצה ללכת לבקר את אנה אך הוא נפל מהמיטה והרופא ביקש שישאר לבדיקות ביל אמר לטום שהוא אישאר בבית החולים טום וגוסטב לבנתיים דיברו וטום ביקש מגוסטב שיתן לו שיחה לאנה והוא דיבר איתה ושלח לה הודעה ובשיחה האחרונה שמעו שאבא שלה מגרש אותה מהבית פרק 6 ביל ניכנס לחדר וטום סיפר לו הכול ביל נסעה לקחת את אנה והתחיל לרדת גשם אנה וביל הלכו להחליף בגדים במלון ביל ואנה הגיעו לבית החולים אנה וטום דיברו וביל הלך לשבת ליד גוסטב והם דיברו האחות ניכנסה ועשתה לגוסטב בדיקות גוסטב נידלק אליה ביל יצא החוצה ורין התקשרה ואמרה שרין באה לבקר אותו בעמצה השיחה שמעו את גוסטב אומר ' וואי זה ממש כאב. אל תעשי את זה יותר.. תהיה בשקט מתוק..' פרק שביעי טום וביל חשבו שהוא עושה.^^&%% אבל הסתבר שלא זה רק האחות עושה זריקה לגוסטב רין הגיעה לבקר את טום ובדרך ניתקל באנה ושניהן רבו מי חברה של טום רין ביקשה מהאחות שתראה לה איפה החדר של טום וטום הזביר לה שהוא כבר לא אוהבת את רין אלא את אנה ונתן לאנה נשיקה רין יצאה מהחדר ונפל לה מיכתב וביל מצא אותו ונתן לטום במיכתב היה רשום שרין רוצה להיפרד מטום כי מצאה מישהוא בשדה התעופה טום לא ניפגע כי הוא היה אם אנה גיאורג השתעמם במלון והגיע לבקר את החברים שלו הרופא ניכנס ואמר שמחר טום וגוסטב משתחררים וטום ביקש מגיאורג שילווה את אנה לחדרו ושטום לא יכנס גיאורג הסכים ואנה וגיאורג הלכו למלון ביל נירדם ליד טום וגוסטב קרא כול כמה זמן לאחות כי הוא נידלק אליו אבל האחות לא שמה עליו והוא נירדם פרק 8 באחות ניסתה להעיר את גוסטב אבל לאט הצליחה ואת ביל היא הצליחה להעיר טום התקשר לאנה ואז אנה התערגנה והלכה להעיר את גיאורג גיאורג היה עייף ולבש את החולצה הפוך והמיכנס קרוע ושערו מבולגן אנה לא רצתה שגיאורג יעשה פדיחות והכניסה אותו למיקלחת קרה גיאורג התעורר ושניהם הלכו לאכול ולבית החולים גוסטב היה מוכן כבר וגם טום הם חזרו למלון וביל התקשר לשירלי שתבוא ואז הם הלכו לעשות חזרות אבל גוסטב לא יכל לתופף ושירלי ידעה ואז אחרי 3 שירים הם לקחו הפסקה וביל יצא לדבר אם שירלי וגוסטב הקשיב להם "אז את רוצה? נו במקומו תנגני!" וגוסטב החל לבכות כי לא רצו אותו יותר וקישור עד פרק6 כול השאר בשירשור הזה פרק 1 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1809&msgid=106994487 פרק 2 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1809&msgid=107013523 פרק 3 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1809&msgid=107035799 פרק 4 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1809&msgid=107041540 פרק 5 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1809&msgid=107049555 פרק 6 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1809&msgid=107062995

למעלה