פאןפיקים

Bill Kaulitz 89

New member
חחח אוי אגנסה את מצחייקה כל פעם מחחדש ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח עלללק טומי תקווע שניה אני יבוא לחלץ אותוווו
מדהההים . המשך מייד

אגנסקעXD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפרק14../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אנה התלבשה ואמרה "אני אנחנו חיבים ללכת" "אנה ?! אני תקוע בשירותים" "אוי לא שניה אני חוזרת" "אנה?! אנה?! אל תלכי" צעק טום ואנה הלכה "אוי שיט! מה אני יעשה עכשיו?" אמר טום וניכנס להתקלח אנה הלכה לקרוא לגוסטב שיעזור לטום "גוסטי תוכל להוציא את טום מהשירותים?" "מה איך הוא ניתקה?" שאל גוסטב "זה לא משנה אתה חייב לעזור לו" "טוב" ואנה וגוסטב הלכו לחדר של טום "לה לה לה לה " שר טום כשהוא יתקלח טום לא שמע את גוסטב שקרא לו "אני חייב לפרוץ את הדלת" "אל תעשה את זה היד שלך שבורה" "חייבים לנסות דרך אחרת!" אמר גוסטב "איזו" שאלה אנה גוסטב הסתכל בחור המנעול "כמו שחשבתי" אמר גוסטב "מה?!" "תני לי ת'מפתח" אנה הביאה לגוסטב את המפתח גוסטב פשוט פתח את הדלת בעזרת המפתח "הדלת היתה נעולה" גוסטב ניכנס לשירותי וטום אמר "מה אתה עושה כאן?" "כלום פשוט פתחתי ת'דלת" אמר גוסטב והלך "טוב תני לי לסיים להתקלח ואני יוצא" אמר טום וחזר לשיר "טוב מהר" אמרה אנה אנה ראתה שכבר אין זמן לארוחת הבוקר כי טום מתעכב ויצאה "סוף סוף סיימתי אנה איפה את?" שאל טום "שוב פעם נעלמה היא מעצבנת" אמר טום בליבו והלך להתלבש אנה ניכנסה לחדר "איפה האית " צעק טום מחדר ההלבשה "סתם הלכתי להביא...."אמרה אנה וטום קטה את דבריה "את מעצבנת את כול הזמן נעלמת לי אני לא יכול ככה" "אבל לא נתתה לי לגמור את המשפט" "זה לא נישמה טוב ה'לגמור' יש לך מישהוא אחר שגר במלון הזה" "אין לי אף אחד חוץ ממך ודי לקטוע אותי באמצע ותיצא כבר מחדר ההלבשה" "אני מתלבש" "אז מה אתה לא רעב" "מה את מחליפה את הנושא עכשיו" "אתה לא מקשיב לי עד הסוף אוף איזה מעצבן" אנה התעצבנה וזרקה אתהמגש שהיה בידה אם האוכל "אנה! " צעק טום ויצא מחדר ההלבשה וראה את המגש אל הריצפה "אוי שיט " צעק טום ורץ אחרי אנה "עזוב אותי כבר נימאסתה" "אני ממש מיצטער" "אין לי כוח אליך אתה תמיד קוטע אותי באמצע!" ואנה החלה לבכות "אל תבכי" אמר טום ורצה לחבק אותה "עזוב אותי כבר! אני לא יכולה לחיות ככה אנחנו ביכלל לא מתאימים" טום התחיל להתעצבן ואמר "גם את נימאסת כול הזמן את חושבת רק על עצמך וחושבת שתוכלי לצאת מכול סיפור בדמעות. זה לא מפריעה לי ביכלל שאת בוכה" אנה הרימה את ראשה והסתכלה אל טום ואמרה "אני ניפרדת ממך" ובכתה טום הסתכל אליה וחזר לחדרו "אין לך מה להגיד?" צעקה אנה לעברו טום הסתובב ואמר "לא" וחזר לחדרו אנה החלה לבכות ושירלי עברה באותה שניה במיסדרון "שמעתי הכול" אמרה שירלי והתיישבה ליד אנה "לא אכפת לי" אמרה אנה והמשיכה לבכות "כן אכפת לך אז למה את בוכה?" "אני בוכה כי בה לי לבכות" שירלי חיבקה את אנה והרגיעה אותה "טום תמיד קוטע אותי באמצע נימאס לי ממנו" "אני מבינה אבל את גם צריכה להבין שגם את אשמה" "איזה עידוד ! הבנתי את בעדו" אמרה אנה "אני לא בצד של אף אחד" אמר שירלי "כולם נימאסו אלי" "ואת חושבת שאת לא נימאסת אל כולם?" "לא אני תמיד יוצאת אשמה מכול סיפור" היתה שתיקה "בגלל טום הזה רבתי אם ההורים ואיתו ואם כולם" "את יודעת שגם את מעצבנת לפעמים" "אני לא" אמרה אנה "אז תדעי לך שאת כן" "למה?" "את חושבת שתמיד תוכלי לעשות מה שבה לך ושכולם יהיו סביבך" "מה?" "כן את דורשת צומי" "תני דוגמא" "זוכרת שלא רצית אתמול ללכת לים וטום נישאר בגללך אפילו שהוא לא רצה" "אין מה לעשות ככה זה כשזוג" "ממש לא את טועה" "במה?" "את תמיד מתעצבנת אל האחרים וצועקת אליהם! את צריכה לבקש סליחה מטום" "אני לא מסוגלת" "את כן" ושירלי לקחה את אנה לחדר של טום "מה להגיד לו" "את מה שהלב אומר לך" "טוב." אנה ניכנסה לחדר בבלי שטום ירגיש וישבה לידו "אני מצטערת" אמרה אנה "תצאי מהחדר שלי" צעק טום... בכדי לעצבן את ליהי אני רושמת את זה ההמשך יבוא כשיתחשק ...

Bill Kaulitz 89

New member
יאאאאו הרגת אותי עכששיו :'(

אאם הם יפרדדדו אני מתהה !!!! לאאאאאאא |: את כזאת מוכשרת גאאאד בואוו נעשה סדררה D: אגנסה שליי אני אווהבת אווותך !!! הממממממממממממממממשךךךך ((((:) אני לא זזה מהפורום !

אגנסקעXD

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo97.gif../images/Emo210.gif../images/Emo55.gif../images/Emo19.gif

צומי.. חיח.. פשוט בגלל ה>>
שיש. קשה להבדיל.. וגמאני לא מצאתי את זה עד שחיפשתי.. קיצר צומי...............................

tsofa

New member
תיפרדו ! תיפרדו ! תיפרדו ! תיפרדו ! תיפרדו !

חחחחח , שווננאת אוותתה !!! פקאצה מפפווננקתת :| לא הספקתי לקרוא בבווקר... (וגם לא לקחת לבצפר) אז ניכנסתי מהמחשבים בבצפפפר.. וממה אני רוואאהה ?!?? פעמיים כי טווב ! חח גם פרק 13 וגם 14 !! אגנסקההה =) אאתת גגדדווללללהה ! אפשר לעשותת סררטט , חחחח חווללה עלייךךך 3>

../images/Emo41.gif../images/Emo63.gif../images/Emo41.gifפאנפיק../images/Emo41.gif../images/Emo63.gif../images/Emo41.gif

הממ..כן ,פאנפיק
היום החלום שלי מתגשם . הלהקה שאני כל כך אוהבת ,מעריצה ,סוגדת או איך שלא תרצו מופיעה פה ,טוקיו הוטל בארץ הכי נידחת בעולם הזה ,ישראל . השעה עכשיו 5 וחצי אחרי הצהרים ,יום שבת ,6.1.2007 ,אני מאיה ,בת 16 מתל אביב . אני יושבת ליד השער ,עוד חצי שעה השערים נפתחים ,מופע חימום לקחו את סינרגיה , טובים אלה ,למרות שאני בכלל שונאת מוזיקה ישראלית . מחכה שחברות יבואו 'הן צריכות לבוא לפה כבר מזמן' חשבתי לעצמי בייאוש . המקום היה עם חבורות של ילדים ,גדולות ביותר ,הרבה . אבל אף אחד ליד השערים ,כולם על הדשא ,ואני? מול השער ,כמובן . בחנתי את הדברים שלבשתי ,אם הם קשורה למאורע כה גדול . מכנס דגמ"ח רחב ושחור , נעלי סקייט וחולצה של האפי טרי פרנדס . שיער חלק שמגיע עד כתפי וקצת ויתר ,שחור ,שתי רסטות סגולות ויפות . משקפי שמש ענקיות שמכסות את פני ,שמעתי מוזיקה , טוקיו הוטל ליתר דיוק . לפתע הרגשתי יד קלה על כתפי ,הסתובבתי לצד ימין ,עמדה שם ,או ליתר דיוק עמדו שתי בנות ,החברות שלי 'הן הקדימו' טענתי במוחי . "הקדמתן" הצבתי עובדה . "גם את" אנה אמרה . חייכתי אליה חיוך רגוע . "ממתי את פה?" טל שאלה כאשר הוציאה מתיקה את הכרטיס . "לפני חצי שעה" אמרתי בהיסוס ,לא בטוחה . "אני מקווה שאתן מוכנות לזה ,החלום הולך להתגשם" אנה התרגשה . "כן ,זה פשוט לא יאומן" אמרתי בעודי שוקעת קצת במחשבות על איך זה יהיה לעמוד בשורה הראשונה שכמה מטרים ממך עומדים האנשים ששינו את כל חייך בערך . מקצה אחד לשני . שבזכותם האמנת שהכול יכול לקרות או להשתנות ,גם מבחינת אהבה ,ביל . כמעט מהרגע ראשון שראתה אותו הא חיבבה אותו ,יותר מהשאר ,זה לא שהיא אוהבת אותו ,הוא פשוט המודל לחיקוי שלה . בזכותו היא למדה לנשיר ,עשתה גם קעקוע ,של כוכב ,בגב . אמרו לה הרבה שהיא מוזרה ,לא שייכת ,טיפשה שהיא עושה את הדברים האלה . אנשים ששונאים אותם היו מקללים אותה ,סליחה ,עדין . קוראים לה מושפעת ,דפוקה ,חסרת חיים . אבל היא בשלה . לא רואה ממטר את העולם ,אפילו ההורים שלה כבר לא מבינים אותה ,הם גרושים . כל אחד גר בצד השני של תל אביב . "מאיה ,את פה?" שמעתי קול קורא לי . "מה? כן ,סתם חשבתי קצת.." מלמלתי . "בואי ,נעמוד ממש מול הער ,ילידים מתחילים לבוא" טל אמרה לי . עמדנו ,שלושתנו ממש מול השער ,אחרינו קבוצה ענקית של ילדים 'זה לא נגמר' חשבתי כאשר הסתובבתי לראות את כמות האנשים שיחלקו איתי את המקום הזה הערב . הצצתי בפלאפון שלי ,השעה כבר רבע לשש . הכרטיס ביד ,אני מוכנה לתפוס את הריצה של החיים שלי לכוון הבמה . חיכינו ,בלי סבלנות . עוד דקה עברה ,עוד שתים ,ועוד אחת . שוב הצצתי בפלאפון 'חמישה לשש ,עוד קצת' חשבתי בתקווה מרובה שהחמש דקות יעברו מהר . הנה ,חמש דקות עברו ,השעה שש ,עמדתי מול השער וכולי בהי של החיים שלי . 'נו מה יש להם? שיפתחו כבר' חשבתי בחוסר סבלנות מוחלט . הנה ,השומר מתקרב ובידו מפתח ,זהו ,הוא בא לפתוח את השער . לאחר דקה תמימה כבר הייתי בריצה של חיי לכוון השורה הראשונה ומאחורי כמות ענקית של ילידים . הגעתי ,תפסתי מקום ממש באמצע ,מול הבמה . מצידי הימני עמדה טל ומצידי השני אנה . אחרי חמש דקות ולא יותר המקום היה מפוצץ באנשים וזה עוד כלום . לאט ,לאט המקום היה מלא ילדים שהגיל הממוצע הוא 15 לפחות . התחילו להעלות את הדברים על הבמה ,של סינרגיה . אחרי דקה הם עלו והתחילו לנגן ,היה נחמד . שרתי קצת אבל לא הרבה ,לא אהבתי ממש את השירים שלהם . "תודה רבה ,אנחנו סינרגיה ועוד מספר דקות יעלו לפה כוכבי הערב טוקיו הוטל!!" נשמע הקול ברקע . "מאיה !! את מאמינה שזה כל כך קרוב?!" טל צעקה לכיווני . "לא ,זה פשוט מדהים" חייכתי אליה חיוך גדול . עכשיו מארגנים הכול ,בדיקות אחרונות ומסדרים קצת את המקום . הוציאו את התופים של גוסטב ,סידרו אותם וארגנו הכול . המקום היה שקט ,הקהל שתק ,לא הוציא הגה ,גם אני . חיכינו ,בסביבות החצי שעה ,לא קורה דבר . ולפתע האורות נכבו ,הקהל החל להרעיש קצת ,ראיתי צללים של שלושה אנשים על הבמה ,מסתובבים על הבמה . האורות החלו להידלק ולהחליף צבעים . דמותו של ביל נגלתה לעיניי הקהל ,צרחות נשמעו . חיוכו בצבץ על פרצופו המתוק . חייכתי והסתכלתי אליו ,הוא בחן את הקהל ,את הרעש העצום שהוא עושה . לפתע עיניו נתקעו על העיניים שלי ,אני לא אוהבת את הצבע של העיניים שלי ,ירוק בהיר ,בהיר . הוא הסתכל עלי בלי לזוז הרבה ,לפתע הוא יצא מהבועה בה נתקע שהיא להסתכל על העיניים שלי . מבטו הסתכל עלי הרבה במשך ההופעה ,לא זז ממני הרבה . היה את הפלייליסט הכי טוב ששמעתי בחיים שלי . לרוב הסתכלתי לכוון ביל . רוב הזמן הוא הסתכל עלי ,הרבה הסתכל . ההופעה הסתיימה ,יצאתי לאט מהמקום ,אחרי מאות אלפי ילדים . "אני הולכת לשירותים" אמרתי לאנה וטל שעמדו לידי . "טוב ,איך את חוזרת?" טל שאלה . "לא יודעת ,אוטובוס או משהו" הסברתי לה . "טוב ,תדהרי בדרך! ביי" אנה אמרה לי והן הלכו ולכוון החניה . הלכתי לכוון השירותים שהיו ליד מאחורי הקלעים . נכנסתי ויצאתי לאחר דקות מספר ,כאשר תכננתי לעצמי בראש את דרכי חזרה מישהו נתקל בי . תגידו שזה צפוי וכל השיט הזה אבל זה היה ביל . "סליחה" מלמלתי מתוך הלם . "זה בסדר" הוא החזיר לי באנגלית עילגת ביותר ,צחקקתי בליבי . "ביל" הוא קרא את שמו ,כאילו שאני לא יודעת מה שמו . "אני יודעת ,מאיה" עניתי לו בגרמנית ,כן ,למדתי במיוחד גרמנית ,אני מדברת ממש שוטף . "את יודעת גרמנית?" הוא הופתע . "כן ,למדתי" הכרזתי . "כל הכבוד!" הסמקתי קצת . "תודה" החזרתי . "טוב ,אני ממש צריכה ללכת.." סיכמתי . "אה..ביי" ביל חייך אלי . הסתכלתי בשעון ,השעה כבר 23:30 ,פאק איט! האוטובוס האחרון יצא עכשיו ,אני אבודה . "פאק" קראתי קצת בקול . "מה קרה?" ביל שאל בשפת האם שלו . "האוטובוס האחרון יצא עכשיו ,אין לי איך לחזור הביתה" השבתי בייאוש . "אז בואי" הוא הציע . "מה בואי?" לא הבנתי . "בואי" הוא הושיט את ידו ,שאני אסרב? .

טללולוXD

New member
אהבתי^^...

את כותבת ממש יפה.....!
אהה... ד"א.. אני חדשה כאן.. יותר נכון סמוייה..

טללולוXD

New member
../images/Emo9.gif

טלל (לא טל) ולא, זה לא ערבי... זה סתם תקוע ומוזר... ואני כמעט בת 13... אהה.. ואני רוכבת על סוסים
ואני אוהבת גם את MCR, אוונסנס, פו"ב, panic! at the disco, פו פייטרס (למי שמכיר..) ועוד כמה שאני לא זוכרת כרגע...

טללולוXD

New member
XDD

הלהקות שאני אוהבת זה כולל טוקיו הוטל... פשוט חשבתי שזה מובן מאליו אז לא רשמתי...

טללולוXD

New member
בערך..

שמעתי כמה שירים שלהם והם מעולים...! אני לא מכירה אותם ממש.... רק כמה שירים... i write sins not tragdies זה שיר כ"כ יפה...!
והצתרפתי..!

TaaaaaaaaaaL

New member
יאוו .. איזה יפפפה =] חלום של כל נערה ! חח

אני גםם שם :]] XP (טל) חח היית לוקחת אותי איתך לשירותים ..! נייס נייס נייס , תמשיכיי

למעלה