שרשור פאנפיקים חדש

X Slider

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשרשור פאנפיקים חדש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif

טוב בעקבות הבלאגן בשרשור הקודם פתחתי חדש, תעזבו את הקודם ותנו לו לרדת למטה. בשרשור הזה, כל מי שכותבת פאנפיקים שתשרשור תגובה משנית לשרשור הזה, ואל התגובה הזאת שלה תשרשר את כל הפרקים שלה. כמו במשחקי התמונות. מי שלא הבינה שתשאל אותי במסן/מסרים
המשיכו לשרשר לכאן פרקים חדשים וקודמים..
:)

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo203.gifבאלי לנסות את מזלי../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif

פאןפיק/מיכל אתמול נחתה החבורה מלווה שומרי הראש למוסקבה וישר נסעו למלון מפואר במרכז העיר. חורף, והכול בחוץ היה מכוסה שלג. ולכן היו צריכים לנסוע בכבישים צדדים שהאיכרים דאגו לנקות מהשלג. זאת הסיבה למה הדרך התארכה בצורה איומה. היו אלה השעות הקטנות יותר של הלילה וכולם היו עייפים ורוצים רק לישון. "טום תסתכל איזה יפה בחוץ!" הכריז ביל. "ביל אתה מוכן להפסיק להיות כזה רומנטי 24 שעות ביממה?!" ובכל זאת, טום הסתכל לאן שביל הצביע: הכול היה לבן. עצי אשוח רבים היו פזורים בצידי הכביש וזה שיווה לנוף מראה מתוק, טהור שכזה. "חברה אני לא מרגיש טוב, אולי תגידו לנהג שיאט קצת את מהירות הנסיעה?" אמר גיאורג. גוסטב נקש על החלון שהפריד בין הבנים לנהג ולא קיבל שום מענה. "ח...חח...חברהה..!!" צרח גוסטב "הנהג שלנו נרדם!!!" קראאאאאאאאצ'. "אוף מעניין מתי כבר תיגמר המשמרת הזאת..?" רטנה לין בעייפות. זה לא סוד שהיא האחות המוערכת ביותר בבית החולים הזה, רצתה להתקדם לתפקיד בכיר יותר ולכן לקחה על עצמה כל משמרת לילית שרק אפשר היה לקחת. הייתה התקהלות בחוץ וזה משך את תשומת ליבה. נשמעו צרחות ובכי. לין הזדעזעה. "לא שוב..." חשבה. היא לבשה את החלוק הלבן שלה והלכה לראות מה מקור הרעש. בחוץ היו 4 אלונקות ועליהם היו מונחים 4 בנים. לין במהירות מקצועית בדקה דופק והחליטה: שניים לטיפול נמרץ, שניים... לא. XXX ביל החל להתעורר, מסוחרר לחלוטין. ראשו כאב והוא ניסה להתרומם בלי הצלחה. "איפה אני?" מילמל. "אתה בסדר?" נשמע קול רך מימינו של ביל. ביל ניסה להבין מאיפה נובע הקול. לפתע, ליבו של ביל פעם בחוזקה. הוא החל להזיע. "אעעעההההההה!!!" צרח ביל! נפתחה הדלת ולבפנים נכנסה לין. "אני רואה שהתעוררת" חייכה בסיפוק. "אולי את רואה שהתעוררתי אבל אני לא רואה!!!!" צעק ביל בנואשות."אני לא רואהה..." התייפח. "עיוורון הוא לפעמים תוצאה של הלם" קבעה לין כאילו היא הרופאה שלו ולא האחות, "נעשה לך בדיקות ונקבע על פיהם" אמרה ויצאה מהחדר. "אני לא מבין.." המשיך ביל להתייפח. יד קרירה הונחה על פניו של ביל וניגבה את דמעותיו. "אל תדאג, אתה תלמד להתסדר, אם תרצה אני יכולה ללמד אותך" נשמע שוב אותו קול רך רק הפעם קרוב יותר אל ביל. "אני מיקה, ואני מאושפזת בחדר הזה קרוב לחודשיים, וואו הרבה זמן עכשיו כשאני חושבת עלזה!" אמרה הילדה, מסתבר. "אהה אני ביל" ענה ביל בחוסר חשק. "השם שלך מעורר בי זכרונות לא טובים!" אמרה בחוצפה. שתיקה. "אני גם אה אני מתכוונת להגיד שאני גם לא רואה." פלטה לאוויר. "למה את כאן?" הסתקרן ביל. "הייתי בהופעה של להקה, אתה בטח לא מכיר..והגיעו המון מעריצות, יותר מדי. וכולן רצו לעמוד שורה ראשונה. אני הצלחתי להדחף לשורה הראשונה אבל נמחצתי אל הגדר...". ביל הרגיש שמיקה רועדת ולקח לה את היד. "היו לי כמה שברים והעיניים שלי הפסיקו לראות.." המשיכה. "הרופאים משוכנעים שזה יעבור, אני ממש מקווה שהם צודקים.." כאן נשברה והחלה לבכות. דמעות חמות זלגו על ידיו של ביל והוא הרגיש ממש חסר אונים. "לאיזה הופעה הלכת?" ניסה לגרום לה להתעודד. "מממ להופעה של טוקיו הוטל." "היו שם אלפי מעריצות! וכולן צרחו ביל, טום גוסטב גיאורג....זה השמות של חברי הלהקה. לי היה הרושם שהמעריצות לא באו בגלל הלהקה, הן באו כי הן חולות על הבנים." זה היה יותר מדי ליום אחד. ביל הסתחרר והרגיש הרגשה מוזרה...הרגשת אשמה. "ואת לא?.." שאל ביל בהיסוס. "אני לא אכחיש שהם נראים מצוין. אבל המוזיקה שלהם יותר מושכת בעיני. אגב, לסולן קוראים ביל. בגלל זה אמרתי לך שהשם שלך מעורר בי זכרונות לא נעימים. רע לי להזכר בהופעה שלהם, בהם". ביל זכר את ההופעה שהיא דיברה עליה. הרי עבר כל כך מעט זמן מאז. הם הופיעו בפארק ענק ואליו נהרו אלפי מעריצות. אבל ביל לא ידע דבר על מצב הנפגעים. מעולם לא שיתפו את הבנים במידע כזה. החדר הלך וניהיה מטושטש...יותר ויותר ונעשה קטן. ממממ יהיה המשך

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gifמיכלוו'ש ! זה מדהיםם ../images/Emo9.gif

תמשיכייי תמשייכיי תמשיייכייי ! 3> אבל חס וחליללה שלא יקרה להם כלום חח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוואי אהבתי את הרעיון, מחכה להמשך

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif עשית לי חשק לבכות ../images/Emo10.gif

את כותבת מדהים!!

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo203.gifפרק 2../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif

מארועי הפרק הקודם: "ביל זכר את ההופעה שהיא דיברה עליה. הרי עבר כל כך מעט זמן מאז. הם הופיעו בפארק ענק ואליו נהרו אלפי מעריצות. אבל ביל לא ידע דבר על מצב הנפגעים. מעולם לא שיתפו את הבנים במידע כזה. החדר הלך וניהיה מטושטש...יותר ויותר ונעשה קטן." . XX "מיקי? את פה מיקי?" שאל ביל ברגע שהתעורר. דממה. אל החדר נכנס הרופא. "איך אתה מרגיש היום?" שאל הרופא. "אני מרגיש בסדר, אבל העיניים שלי לא רואות ואני צריך לדעת כי בכלל לא שאלתי...מה קרה לטום?! לגוסטב ולגיאורג?!"....ביל התנשם בכבדות. עם כל הסיפור של מיקי שכח בכלל מהכול ומכולם. לביל עברו בראש אלפי תסריטים למה היה יכול לקרות לבנים. הוא חשב על הגרוע מכול. הרופא החל לדבר: "עלייך להיות חזק ביל. לגוסטב ולגיאורג היו מספר חבלות חיצונית. שום נזק פנימי. עלייך להיות גאה בחוזק ש" "ומה עם טום?!" התפרץ ביל לדבריו. "עם טום המצב פחות מורכב ממה שחשבנו בהתחלה"...הרופא לא ידע באילו מילים לבחור. "הוא היה בתרדמת ביומיים האחרונים והתעורר לפני כמה שעות, הוא יהיה בסדר אל תדאג. צמודה אליו אחות מצטיינת. אני מבין שכבר הספקת להכיר אותה. זאת לין.". הוא יהיה בסדר, אל תדאג. המילים האלו לא חדלו להדהד לביל בראש. הוא כל כך שמח שטום בסדר. מאושר. XX "טום? טום? אתה בסדר?" התעקשה לין לדעת. טום שמע את קולה של לין, האחות שהופקדה לשמור עליו ופקח את עיניו. "אני מניח שכן...מה אני עושה פה?" שאל "נפגעת בתאונת דרכים שלשום, הביאו אותך ואת חבריך על אלונקה, אתה בסדר עכשיו." אמרה. "מה שלום אחי וחברי? גם הם בסדר נכון?" "חבריך השתחררו כבר באותו יום. חוץ מכמה שריטות לא קרה להם דבר. בנוגע לביל...." החלה לדבר. "תראה טום עשינו כל מה שרק אפשר לעשות. לעת עתה ביל לא רואה." לבסוף אמרה. "את רוצה להגיד לי שביל עיוור?!" צרח טום בזעזוע. "כן.." מלמלה לין. רק באותו רגע הביט טום בלין לראשונה. היא נראתה עייפה אך זה לא גרם לפניה להראות שונה. שערה השחור ספק גלי ספק חלק היה קלוע בצמה לצד. החלוק הלבן השווה לה מראה של מלאכית. "את המלאכית שליי" חשב טום בקול רם. לין החלה להסמיק. הרבה פעמים אמרה לעצמה לא לערבב עניינים אישיים עם עבודה אבל במקרה הזה, זה התבקש שכן. "אני מה?" שאלה בשעשוע. טום לפת את היד של לין בחוזקה. הוא משך אותה כלפיו ופתאום היא מצאה את עצמה בנשיקה סוערת עם טום כשהוא לא מתיר לה הרבה ברירות, רק לזרום. הכול קרה כל כך מהר. לין הצליחה להשתחרר ועדפה את עצמה מפיו של טום. "יש לי עוד חולים לטפל בהם.." מלמלה בפיזור נפש. "לין אני מרגיש כאבים בבטן, תוכלי לבדוק מה העניין?" שאל טום כשמזימה זדונית עולה במוחו. לין לא הייתה תמימה כלל וכלל. אבל משהו בטון הדיבור של טום גרם לה לרצות לבדוק מה הבעיה, למרות שידעה, שהבטן לא כואבת לטום בכלל. היא הרימה את השמיכה הלבנה של בתי החולים ורכנה לעבר הפיג'מה של טום. לפני שהספיקה בכלל לחשוב תפסו ידיו של טום במותניה והיא מצאה את עצמה צמודה מעליו. "מה אתה עושה? תוריד אותי!" פקדה לין בתקווה שלא יקשיב לה. טום ידע זאת. "יחסית למישהו שעבר תאונת דרכים אתה חזק מדיי!" המשיכה לין להקניט אותו. "אם לא תשתקי.." סינן טום. "אם אני לא אש.!" טום סתם את פיה בעזרת נשיקה. הם התנשקו הרבה זמן. בזמן הנשיקה נזכר טום בדבריה של לין:- לעת עתה ביל לא רואה-. טוב הרגיש גועל. הוא הרגיש שבגד באחיו. "לין.." הפסיק לנשק אותה "כן טומע מה העניין?" שאלה "את יכולה בבקשה ללכת אל החדר של ביל ולמסור לו שאני דואג לו ושאני אבוא לבקר אותו ברגע שאוכל? אה ושאני בסדר גמור!" "כמובן טומע" אמרה לו בצייתנות. "לנו עוד יהיה זמן לדבר" ויצאה מהחדר. המשך יבוא;]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוואי ממש אהבתי../images/Emo99.gif!!

מחכה לעוד :]

florit11

New member
זה כ"כ יפה!

כתוב בצורה יפה. וזה מקורי... O: מי מת? גוסטב וגיאורג? ביל יהיה שבור אם טום ימות... ><" ;_; המשך מהר!

וואי סיפור יפה....

אבל למה עשית את זה לבילוש??!! מה זה כולן פה אוהבות להתעלל בו??!! מסכן!!!!! חולה עליך ביל אהובי!

למעלה