../images/Emo203.gif../images/Emo203.gifפרק 12../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif
מארועי הפרק הקודם: "את בסדר?" שאל ביל חרישית "הוא עשה לך משהו? פגע בניתוח?" הזדעזע כשנזכר במצב העדין שהייתה שרויה בו. "הוא לא הספיק, באת בדיוק בזמן, מנעת ממנו לחרוץ את גורלי טרם עת.." בכתה. ביל לא היה צריך לדעת יותר מזה. מיקה בסדר. כעת יכל לתת לגופו לקרוס באפיסת כוחות. XX "אמרו לי בבית החולים שאת בדרך כלל הולכת לקפה הזה כשאת רוצה לנוח.." אמר טום ללין מבלי שהתבקש אפילו. "את בסדר עכשיו?" שאל אותה בקול רך. "אני מניחה שכן.." אמרה מהורהרת. "נהדר!" הכריז טום ובאומרו זאת, שלף מכיס מכנסיו השחורים מטפחת אדומה. בזריזות קשר אותה סביב עיניה של לין. "טום מה אתה עושה?!" התפלאה לין במרמור. "את תראי. את תכף תראי..." לחש לה טום באוזנה, מוביל אותה בידיו, לא מותיר לה ברירה, אלא לסמוך עליו-בעיניים עצומות-. הוא הוביל אותה מחוץ לבית הקפה. בחוץ, הגשם פסק. ריח של רטיבות עמד באוויר. לין לקחה נשימה עמוקה, מכניסה את האוויר הצלול של הלילה אל תוך ריאותיה. הם הלכו 15 דקות לערך. טום הוביל אותו בדרכים חשוכות ומוארות, שוממות ומלאות בני אדם. עד שהם הגיעו לחוף הים. החוף היה חוף רחצה מוכרז, אך באותו רגע הם היו היחידים על חוף הזה. הם ורק הם. רשרוש המים היה כה ערב לאוזנה של לין שהיא התמכרה לו, מטה את אוזנה, כמשתוקקת לשמוע עוד ועוד. טום פרם בעדינות את הקשר של המטפחת. לין פקחה את עיניה באיטיות והסתכלה סביב. ליבה פעם כמו שלא פעם מעודו. היא הייתה נרגשת, נפעמת כשראתה מה הכין טום עבורה. הם עמדו מתחת לפרגולה עטויה סדין לבן דק שדרכו ניתן היה לראות אורות של פנסים. על החול הרטוב היו פזורים עלי ורדים לבנים ואדומים שמדי פעם התעופפו מעט מצד לצד, נתקלים בסדין הלבן וחוזרים. היה שם גם שרפרף קטן מעץ. צבוע כולו בלקה מבריקה. על השרפרף היו מונחים בקבוק שמפניה ושני גביעים. הכול נראה כל כך חלומי ומהפנט, לין הרגישה כמו באגדות. היא הישירה מבט לעברו. הוא עמד נבוך, לחייו העלו סומק קל, הוא השפיל את מבטו, לא ידע באילו מילים לבחור. "טומי לא היית צריך…"גמגמה לין בקול רך. "לין אני אוהב אותך" לחש לה חזרה. הם התיישבו על מצע העלים, על ברכיהם. האהבה בערה בקרבם. טום הוציא קופסא מהכיס. עיניה של לין אורו. "לא נכון!" לחשה במהירות. הוא פתח את הקופסא ומתוכה נצצה טבעת עשויה זהב לבן עם יהלום קטנטן ועדין. הוא החזיק את הקופסא מול עיניה הדומעות של לין. צמרמורת של תשוקה והתרגשות עברה בעורם. "רציתי להראות לך בדרך כלשהי, שאני לא אפסיק לאהוב אותך. אני רוצה למסד את הקשר בינינו.."גמגם טום. לחייו עדיין היו סמוקות ממבוכה. "ואז ביל הציע.." התחיל טום להגיד "טומי…" התייפחה לין מאושר טום שלף את הטבעת מהקופסא, הוא החזיק אותה עד שלין הושיטה את האמה. הוא ענד לה את הטבעת. עורה היה חיוור. "כעת את מאורסת לי..." אמר בשקיקה. היא התקרבה אליו, והם התנשקו בתשוקה. באהבה. וכך, תחת כיפת השמיים שזורי הכוכבים, הצטלבו שני גורלות של זוג אוהבים. XX נראה לי שהשרשור הזה לא קופץ יותר>< מה אתן אומרות?