../images/Emo36.gif../images/Emo36.gifפרק 2../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif
הגענו. הם עמדו מולי, תום וביל. משום מה גיאורג וגוסטב לא הצתרפו. What Ever רק תוציאו אותי מכאן!! קייט קפצה על תום וחיבקה אותו. אני עמדתי שם מובכת לגמרי, עם פרצוף תקוע עמוק מתחת לקרקע. 'מה לעזאזל אני עושה כאן??' חזרתי על המשפט הזה 5 פעמים עד ש..... "היי......." שמעתי קול. הרמתי את הראש, טוב, בקושי. הוא היה תקוע כל כך עמוק, עד שהייתי צריכה להתאמץ קצת. הרמתי את הראש וראיתי את הסולן של הלהקה, ביל. "היי" עניתי לו, אבל בגרמנית. זכרתי שהלהקה באה מגרמניה. היי, הזכרתי כבר שעליתי לארץ מגרמניה כשהייתי בת 10?? "את יודעת גרמנית??" ביל השיב, גם הוא בגרמנית. "עליתי לארץ בגיל 10, ככה שהייתי חייבת ללמוד ב10 שנים, לא??" ניסיתי להצחיק אותו, אבל זה לא כל כך עבד. הוא חושב שאני מטומטמת! "חחחח" הוא גיחח ותקע חיוך כזה, שמהרגע שראיתי אותו, פשוט הוקסמתי. "אז........ את בטח רוצה חתימה....." אמר ביל והוציא עט. "אהההה.... אני לא מעריצה שלכם או משהו, באתי לפה כדי ללוות את חברה שלי קייט" ואז שנינו הסתכלנו לכיוון של קייט. אני חושבת שהיא דיי אנסה את תום, אבל הוא עוד לא שם לב. ביל ניראה קצת עצוב, והכניס את העט חזרה למעיר העור שלו. " אבל אני אשמח לקבל חתימה ממך!" זה פשוט ניפלט לי. לא רציתי לגרום לו להרגיש רע או משהו. הוא חתם לי. "את ניראת כמו ילדה ממש חמודה" הוא הסתכל עלי, והחליק את ידו בתוך השער החום כהה שלי. דרך אגב, הזכרתי שיש לי שער חום כהה ועיניים חומות כהות?? ושאני בת 16 עוד 6 ימים?? "גם אתה לא ניראה כל כך גרוע......." עניתי. ואז פתאום הסמקתי בצורה כזאת שמרחוק אנשים חשבו שאני נחנקת. "חחחח יפה לך שאת מסמיקה" ביל חייך. חייכתי אליו בחזרה. הוא היה כל כך נחמד אלי. ליטל, תתעשתי, את לא מאוהבת עכשיו בסולן רק בגלל שהוא אמר ""יפה לך שאת מסמיקה"!!! הוא בטח אמר את זה למיליוני בנות לפנייך. פתאום שמתי לב שחשבתי בקול רם, וביל הסתכל עליי בצורה מוזרה וענה. "האמת היא שלא. הקשר הרציני האחרון שהיה לי היה לפני שנתיים..... אבל גם זה לא היה כל כך מוצלח......" אני וביל ישבנו ודיברנו. הוא סיפר לי על החברה הכלבה שהייתה לו, שיצאה איתו רק בגלל הפרסום (זונה!!! תמותי א-מ-ן-!) ואני סיפרתי לו על החבר האחרון שהיה לי, לפני 3 שנים. "ואז גיליתי שהוא בוגד בי....." עלו לי דמעות בעיניים. זה תמיד היה נושא יותר מידי כואב בשבילי. ביל ניגב את הדמעות מלחיי. "מאז אני לא סומכת על גברים...... למען האמת, חברות שלי טוענות שנהייתי פמיניסטית........." הצלחתי סופסוף להשלים את המשפט. ביל צחק. "את?? פמיניסטית???" "היי!! על תזלזל!! מי יודע מי יהיה הקורבן הבא שלי!!" צחקנו. "אני מאוד מקווה שזה יהיה אני......." ביל התקרב אליי, ונישק אותי. וואוו!! זאת הנשיקה הכי טובה שהייתה לי!! אני מקווה שזה לא מהיר מדי, אחרי מה שהיה לי עם אסף....... גאד!!! מה את חושבת על הבוגד הזה שאת באמצע נשיקה עם ביל??? אוי לא! אני מקווה שאני לא חושבת שוב בקול רם................. "על תדאגי, את לא......." ביל הפסיק לנשק אותי, והרגיע........... היי, רגע אחד! הייתי מובכת....... הפנים שלי היו אדומות יותר ממקודם. אני חושבת שבאותו רגע באמת ניחנקתי, כי לא הצלחתי להוציא מילה מהפה למשך ה3 דקות הבאות........ ביל היה בשוק בגלל הפנים שלי.......... ואי אפשר להגיד שהוא לא היה היחיד! פתאום הסאקי הזה קפץ על קייט, וקילף אותה מתום. דבר שדרש ממנו הרבה מאמץ.......... אני חושבת שתום עוד לא קלט שקייט דיי אנסה אותו באותו הרגע.......... "אני חושבת שאני צריכה ללכת" אמרתי כשסופסוף חזר לי הקול, והשפיות..... "מה? רגע! אני אראה אותך שוב?? את יכולה להביא לי את המספר שלך??" הייתי קצת בשוק, אבל נתתי לביל את המספר שלי. ביל נישק אותי בפעם האחרונה לפני שנפרדנו. "רגע, לא אמרת לי איך קוראים לך!" צעק ביל. "ליטל!!!"צעקתי חזרה. "זה שם מקסים!" לא רציתי לעמוד ולהתווכח איתו בצעקות על כמה שהשם שלי הוא חרא, והכל בגלל אח שלי, כי הוא בחר אותו, אז פשוט צעקתי. "ביי!" "ביי!! היה לי כיף!!" ענה ביל. "גמלי!" ואז התרחקנו אחד מהשני. למען האמת, הייתי באמת עצובה כשראיתי אותו הולך ממני. אם תאהבו, אני אמשיך לפרסם............