שרשור פאנפיקים חדש

Lilo093

New member
../images/Emo36.gifאני שמחה שאהבתם!! אני מוסיפה......./images/Emo26.gif

אני מוסיפה עכשו את הפרק השני......... מקווה שתאהבו!
חיחיחיחיחי

Lilo093

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo36.gifפרק 2../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

הגענו. הם עמדו מולי, תום וביל. משום מה גיאורג וגוסטב לא הצתרפו. What Ever רק תוציאו אותי מכאן!! קייט קפצה על תום וחיבקה אותו. אני עמדתי שם מובכת לגמרי, עם פרצוף תקוע עמוק מתחת לקרקע. 'מה לעזאזל אני עושה כאן??' חזרתי על המשפט הזה 5 פעמים עד ש..... "היי......." שמעתי קול. הרמתי את הראש, טוב, בקושי. הוא היה תקוע כל כך עמוק, עד שהייתי צריכה להתאמץ קצת. הרמתי את הראש וראיתי את הסולן של הלהקה, ביל. "היי" עניתי לו, אבל בגרמנית. זכרתי שהלהקה באה מגרמניה. היי, הזכרתי כבר שעליתי לארץ מגרמניה כשהייתי בת 10?? "את יודעת גרמנית??" ביל השיב, גם הוא בגרמנית. "עליתי לארץ בגיל 10, ככה שהייתי חייבת ללמוד ב10 שנים, לא??" ניסיתי להצחיק אותו, אבל זה לא כל כך עבד. הוא חושב שאני מטומטמת! "חחחח" הוא גיחח ותקע חיוך כזה, שמהרגע שראיתי אותו, פשוט הוקסמתי. "אז........ את בטח רוצה חתימה....." אמר ביל והוציא עט. "אהההה.... אני לא מעריצה שלכם או משהו, באתי לפה כדי ללוות את חברה שלי קייט" ואז שנינו הסתכלנו לכיוון של קייט. אני חושבת שהיא דיי אנסה את תום, אבל הוא עוד לא שם לב. ביל ניראה קצת עצוב, והכניס את העט חזרה למעיר העור שלו. " אבל אני אשמח לקבל חתימה ממך!" זה פשוט ניפלט לי. לא רציתי לגרום לו להרגיש רע או משהו. הוא חתם לי. "את ניראת כמו ילדה ממש חמודה" הוא הסתכל עלי, והחליק את ידו בתוך השער החום כהה שלי. דרך אגב, הזכרתי שיש לי שער חום כהה ועיניים חומות כהות?? ושאני בת 16 עוד 6 ימים?? "גם אתה לא ניראה כל כך גרוע......." עניתי. ואז פתאום הסמקתי בצורה כזאת שמרחוק אנשים חשבו שאני נחנקת. "חחחח יפה לך שאת מסמיקה" ביל חייך. חייכתי אליו בחזרה. הוא היה כל כך נחמד אלי. ליטל, תתעשתי, את לא מאוהבת עכשיו בסולן רק בגלל שהוא אמר ""יפה לך שאת מסמיקה"!!! הוא בטח אמר את זה למיליוני בנות לפנייך. פתאום שמתי לב שחשבתי בקול רם, וביל הסתכל עליי בצורה מוזרה וענה. "האמת היא שלא. הקשר הרציני האחרון שהיה לי היה לפני שנתיים..... אבל גם זה לא היה כל כך מוצלח......" אני וביל ישבנו ודיברנו. הוא סיפר לי על החברה הכלבה שהייתה לו, שיצאה איתו רק בגלל הפרסום (זונה!!! תמותי א-מ-ן-!) ואני סיפרתי לו על החבר האחרון שהיה לי, לפני 3 שנים. "ואז גיליתי שהוא בוגד בי....." עלו לי דמעות בעיניים. זה תמיד היה נושא יותר מידי כואב בשבילי. ביל ניגב את הדמעות מלחיי. "מאז אני לא סומכת על גברים...... למען האמת, חברות שלי טוענות שנהייתי פמיניסטית........." הצלחתי סופסוף להשלים את המשפט. ביל צחק. "את?? פמיניסטית???" "היי!! על תזלזל!! מי יודע מי יהיה הקורבן הבא שלי!!" צחקנו. "אני מאוד מקווה שזה יהיה אני......." ביל התקרב אליי, ונישק אותי. וואוו!! זאת הנשיקה הכי טובה שהייתה לי!! אני מקווה שזה לא מהיר מדי, אחרי מה שהיה לי עם אסף....... גאד!!! מה את חושבת על הבוגד הזה שאת באמצע נשיקה עם ביל??? אוי לא! אני מקווה שאני לא חושבת שוב בקול רם................. "על תדאגי, את לא......." ביל הפסיק לנשק אותי, והרגיע........... היי, רגע אחד! הייתי מובכת....... הפנים שלי היו אדומות יותר ממקודם. אני חושבת שבאותו רגע באמת ניחנקתי, כי לא הצלחתי להוציא מילה מהפה למשך ה3 דקות הבאות........ ביל היה בשוק בגלל הפנים שלי.......... ואי אפשר להגיד שהוא לא היה היחיד! פתאום הסאקי הזה קפץ על קייט, וקילף אותה מתום. דבר שדרש ממנו הרבה מאמץ.......... אני חושבת שתום עוד לא קלט שקייט דיי אנסה אותו באותו הרגע.......... "אני חושבת שאני צריכה ללכת" אמרתי כשסופסוף חזר לי הקול, והשפיות..... "מה? רגע! אני אראה אותך שוב?? את יכולה להביא לי את המספר שלך??" הייתי קצת בשוק, אבל נתתי לביל את המספר שלי. ביל נישק אותי בפעם האחרונה לפני שנפרדנו. "רגע, לא אמרת לי איך קוראים לך!" צעק ביל. "ליטל!!!"צעקתי חזרה. "זה שם מקסים!" לא רציתי לעמוד ולהתווכח איתו בצעקות על כמה שהשם שלי הוא חרא, והכל בגלל אח שלי, כי הוא בחר אותו, אז פשוט צעקתי. "ביי!" "ביי!! היה לי כיף!!" ענה ביל. "גמלי!" ואז התרחקנו אחד מהשני. למען האמת, הייתי באמת עצובה כשראיתי אותו הולך ממני. אם תאהבו, אני אמשיך לפרסם............

tokidal

New member
גם אני מנסה...

גם לי בא לנסות לכתוב פאנפיק... מקווה שתוהבו [אני לא חדשה אני סמויה XD] ------------------------------------------------------------------------- -"טום קום כבר!!!" צעק ביל "קקקקקקווווםםםם!!!" -"למה?" שאל טום מנומנם מנסה לעדוף את ביל מעליו -"אםםם...." ביל התיישב על טום וחשב "לא יודע... דיויד אמור להגיע ולספר לנו! אז קום!" -"לא רוצה!!!" טום הסתובב לצד -"אהה... אז אתה רוצה להתעסק איתי אהה???" ביל קם והפיל את טום לריצפה, טום נפל והיה קול חבטה רם. -"טוב!~!!! הלך עליך ועל המצב רוח הזה יא חיזר אחד!!!!" טום קם והתחיל לתת לביל מכות והוא רץ מהחדר צוחק [איזה מצב רוח מוזר לא P:???] וטום אחריו מקלל אותו בגרמנית. -"מה אתם עושים?" שאל גוסטב בזמן ששקע בספרו וראה אותם מתרוצצים בסוויטה -"כן באמת.." מלמל גאורג בזמן שנגס בביגלה והסתקל טלביזיה. -"אתה לא מבין!!!" צעק טום "הוא העיר אותי ואז הפיל אותי החרא הזה!!!" הוא נעצר ומשש את לחיוו האדומות ובפעם הראשונה הרגיש את הצריבה החדה. -"טוב..." גאורג קם מהספה אבל הוא עדיין לעס את הביגלה "אתה" הוא חילק פקודות "טום לך להתקלח ולהתלבש ואתה ביל תקן את השיער ותשתה קפה!!!" טום מהר לחדרו להתקלח. -"תגיד ביל כמה רד וול שתית אה???" שאל גוסטב והרים את מבטו מהספר וביל הסמיק. -"טוב עם לא מפריאה לכם יש לי דברים לעשות" אמר ביל והלך להכין לעצמו קפה. --------------=]---------------------- -"נו אנה!!!! סימי לתן את הצללית אנחנו עוד נאחר בגללך!!!" אמרה ריקי -"שנייה..." אנה נסתה לתקן את הצלית אבל לא הצליחה "ריק את מי אנחנו מרעינות? פשוט לא אמרו לי להכין את השאלות!" ריקי השפילה את מבטה. -"טוב אנחנו מרעניות את טוקיחו הוטל"אמרה ריקי בשמחה [עדיין במבט מושפל] "וקשר לשאלות לא רציתי להעמיס עליך אז אני עשיתי אותן" -"טוקיו הוטל את צוחקת???" אנה מרחה את הצללית וגם תקנה אוןתה "ייווו!!!!!!" -"תרגעי!!!!" אנה קפצה וחיבקה את ריקי בחוזקה "אני גם רוצה לנשום!!!" -"אני לא מעמנה!!!! ריק!!! זאת המתנה הכי נפלא שהיתה לי בחיים!!!!"אנה חיבקה שוב את ריקי -"טוב אני מקווה שאת לא תתפרצי כך על הלהקה בזמן הרעיון נכון?" ריקי ואנה היו נערות בנות 18 שהיו מרענות מצטניות למרות גילן הן עבדו מצויין. -"כן,כן!!" אנה ירדה מריקי ונגשה שוב לצללית. נחדר נכנסו נטליה ולורה שהן היו חברותיהן של אנה וריקי וגם עבדו איתן. -"טוב זזנו?" שאלה נטליה -"כעע..." אמרו כולן -"איפה הסנדביצ'ים? עצלך ל[א]ר?" שאלה אנה -"אהה... טוב אני מסיעה הפעם!" אממרה לורה בשמחה -"איך?" שאלו כולן -"יש לי אוטו חדש!!" השוויצה לורב בג'יפ הגדול כחול קסוף החדש שלה. כול הבנות התפעלו ונכנסו בשמחה. ---------------------------- לאחר שטום סיים להתקלח הוא התלבש, סידר את הרסתות שלו ונשכב על המיתה שלו 'מה אני אמור לעשות עכשיו?' חשב לעצמו ולכך את האמפי שלו, הוא הקשיב למוזיקה ונרדם. פתאום היתה דפיקה רמה בדלת הסוויטה וגאירג פתח, דיויד נכנס וסגר את הדלת. -"טוב שלום לכם בנים!" הוא אמר בשמחה -"הי..." מלמלו כולם והמשיכו בהיסוכיהם. ביל סיים את הקפה שלו והתיישב על הספה ליד גאורג ולכך ענבים. -"טוב חברה... איפה טום?" שאל דיויד בזמן שסקר את כל החבורה -"אהה... הוא למלה..." אמר ביל בזמן שלעס עינב -"אז תלך לקרוא לו!" אמר דיויד בכעס וביל קם בזילזול. -"טטטטטטטטטטטטטטטוווווווווום!!! תפתח, בוא!!!!!!!!!!!!!!!" צעק ביל בזמן שדפק קלות על הדלת "ננננננננוווווו טום!!!" טום בזמן הזה חלם עליו ועל ביל יושבים בבר ואז משהו קורא לו ואז הוא מסתובב ולא היה שם אף אחד ואז הוא הסתובב בחזרה לביל אבל הוא לא היה שם אלא היתה צרחה מחרישת אוזניים במקומו, הוא התעורר מזיעה. הוא קם וחיבה את האמפי. הוא שמע לראשונה את דפיקותיו הרמות של ביל והיתה לו הרגשה שהלת עומדת לפול מרוב כל הבעיתות והדפיקות שלו. -"מה?" פתח טום את הדלת סוף סוף -"מה???" צעק ביל בכעס "מה???? אתה עוד שואול אותי מה??? בוא כבר!!!" הוא צעק ברוגז ומשך בטום למטה. הם ירדו והתישבו על הספה גוסטב הוריד את הספר על ברכיו ודיויד דיבר"טוב חבריה עכשיו יבואו מראיונות מאוד מכובדות ואני רוצה כדי שלא תביכו את עצמכם אוקי??? טוב תתנהגו טיבעיות ונקו את הסלון לפחות!!!!ותארגנו משהו כמו כיבוד בסדר??? אני הולך לפגוש אותן" לאחר שיצא כולם דימינו לעצמם 4 זקנות. הם ניקו במהירות את הסלון מגרביים וכאלו והכיונו כיבוד קל. ----------------------------------- הבנות יצאו בהתרשות מהמכונית הגדולה בהתרגשות. -"טוב בנות זה הרגע שלנו לעזור לאנה לא להתעלף אוקי?" שאלה ריקי את חברותיה והחזיקה את אנה "והנה הרעיון אני כותבת את התשובות ואתן שואלות והנה דיויד..." דיויד התקרב עליהן בלחץ. -"שלום גבירותי!" הוא אמר בנימוס "הבנים מחקים..." הוא העלה אותן לחדרם. הבנים ישבו בסלון מחקים לגרועה מהכל ואז נכנס דיויד לסוויטה ואומר :"חבריה תקירו אתהכתבות המצוינות של גרמניה אנה, לורה, ריקי ונטליה..." טוב מקווה שאהבתן ותגיבו עם להמשיך...

אגנסקעXD

New member
לא שירשרת נכון..../images/Emo194.gif

לא נורא יסתדו את זה.. דרך אגב פאנפיק מדהים מחכה להמשך

dirty look

New member
יפה.. אבל תשימי לב לשגיעות כתיב..

אני מניחה שכתבת מהר ולכן זה ככה.. אז תשתדלי לתקן... זה לא מובן חח

Lilo093

New member
../images/Emo36.gifיפה! אבל לא כל כך הבנתי בגלל השגיאות...

זה נורא יפה!! אבל אני מציעה לך לתקן את השגיאות, גם בפרק הבא שלך! בכללי זה היה נורא יפה!

למעלה