שרשור פאנפיקים חדש

tokidal

New member
../images/Emo9.gif

תודה
אני באמת כתבתי מהר אז בפעם הבאה אני השתדל לתקן.... ואני המשיך..... [היום]

tokidal

New member
אני ממשיכה../images/Emo9.gif

מהפרק הקודם:הבנות יצאו בהתרשות מהמכונית הגדולה בהתרגשות. -"טוב בנות זה הרגע שלנו לעזור לאנה לא להתעלף אוקי?" שאלה ריקי את חברותיה והחזיקה את אנה "והנה הרעיון אני כותבת את התשובות ואתן שואלות והנה דיויד..." דיויד התקרב עליהן בלחץ. -"שלום גבירותי!" הוא אמר בנימוס "הבנים מחקים..." הוא העלה אותן לחדרם. הבנים ישבו בסלון מחקים לגרועה מהכל ואז נכנס דיויד לסוויטה ואומר :"חבריה תקירו אתהכתבות המצוינות של גרמניה אנה, לורה, ריקי ונטליה...". -"טוב תתקוננו לגועל..."צחקק טום בשקט -"ששששש!!!."ביל בעט בטום והוא השתוקק -"טוב בנות תכנסו על תתבישו!" אמר דיויד והבנות נכנסו. כל אחת מהן נעמדה מול אחד הבנים וכל אחד מהם בחן אותן בעיניים. כולן לבשו בגדי עסקים ולכן היה מאוד קשה להבדיל בינהם. ללורה היה שיער שחור מטולטל מאוד, לנטליה חום בהיר-גלי, לריקי שיער ג'ינג'י חלק ולאנה שיער בלונדיני חלק עם קצת גלים. -"אם... תודה דיויד"אמרה נטליה והתישבה על הספה ממול הבנים וכך עשו כולן. -"נתחיל?"לורה שאלה והתחילה ברעיון. כל אחת שאלה את השאלות וריקי רשמה והחזיקה בידה של אנה שהתרגשה מכל שניה. -------------------------עברה חצי שעה מהרעיון....-------------- -"אני חושבת שנעשה הפסקה בואי אנה!" אמרה ריקי ומשכה בידה של אנה. אחרי שהגיעו לגינה קטנה בקומה אנה התיישבה על הספסל ובקושי נשמה מרוב התרגשות. -"אני לא מעמינה!!! ריקי!!!!יאי!!!!!!! ורק לפני יומיים הייתי בהופעה ועכשיו אני מדברת איתם!!!! אני לא מעמינה!!!!" אמרה אנה בהתרשות וקפצה על ריקי שוב. -"אני הולך לעשן חכו לי!" אמר ביל והלך לכיוון הגינה שבה ישבו הבנות. -"טוב מחר בערב את באה לעבודה?" נשעה קולה של ריקי -"כן בטח!!! אני רוצה לקרוא את הרעיון הזה 1000 פעם!!" ביל הציץ וראה אותן ואנה כל שנייה מחבקת את ריקי -"טוב אנה את מתנהגת כמו ילדה קטנה!!!! תידעי שאין לנו עוד סיכויים לראות אותם..." מלמלה ריקי אנה עזבה אותה -"אההה...."היא התיישבה שוב על הספסל "אבל זה הדבר הכי טוב שקרה איחרי ההופעה!!!" ביל החליט להיכנס. -"אוי... שלום ביל" מלמלו הבנות -"אתן מעשנות?" הוא שאל ובכן אותן יותר מקרוב -"אני לא...." אמרה ריקי "אן אני בשירוטים" היא לחשה לה ויצאה -"ואת אנה נכון?" ביל הפנה את מבטו לה והיא הסמיקה -"כן..." היא הוציאה סגריה מהכיס "ריקי שונאת מתי שאני מעשנת אבל אני לא יכולה להפסיק..... אני מעשנת רק סיגריה ליום..." אנה מלמלה והדליקה אותה. -"טוב... גם אני אבל בגלל ההופעות אני יכול לעשן יותר..." ביל מלמל -"טוב איפה ביל????? ואיפה המרעינת החמודה הזאת???" שאל טום את גאורג -"אההה.... כנ''ל בגינה תבדוק" ענה גאורג וטום יצא. הוא נתקל בריקי אבל לא כל כך הכפת לו. -"אני מצטער.." הוא מלמל -"זה בסדר" היא [ריקי] ענתה במרץ -"טוב את יודעת איפה אנה?" -"אהה... היא בגינה הזאת ששם" היא הצביעה לעבר הגינה "מעשנת עם ביל" -"תודה" הוא המשיך לצעוד עד שראה אותם. הקינא הקיפה אותו והוא הרגיש גועל ושחסר לו משהו. -"אתה יודע מאוד אהבתי את ההופעה שלכם לפני יומיים" אמרה אנה ברגש -"כן? תודה" ביל המשיך לעשן -"שלום לכם!" אמר טום ונכנס "בואו צריך ללכת להמשיך ברעיון לא???" הוא משך בידה של אנה והיא הרגישה שהסומק עולה ושהלב שלה לא מפסיק לפעום. -"אהה... כן בואו!" אנה זרקה את הסיגריה ברגע האחרון וכולם [כולל ביל] הלכו חזרה לסוויטה. ------------------------------הרעיון..... והוא נגמר------------------------ -"תודה רבה לכם!!" אמרה לורה בהתרגשות -"בבקשה!" אמרו הבנים -"טוב בואו נלך בנות" אמרה נטליה והן צעדו חזרה למכונית -"אתן כנסו אני רואה שדיויד מאוד רוצה לשוחח איתי.." אמרה ריקי -"סלחי לי אבל הבנית אמרו שגם מחר אתן באות נכון?" שאל אותה דיויד בשקט -"כנ''ל רצינו לעשות מסיבת הפתעה לאנה ואני רואה שיש להם זמן" אמרה ריקי וחיוך ערמומי כיסה את פניה -"טוב... תודה רבה להתראות" אמר דיויד וריקי נכנסה לרכב והן נסעו. אנה ישבה בצד וישנה. -"טוב מחר תהיה לה הפתעה!!!" לחשו הבנות אחת לשנייה בשמחה.... אני יודעת שקצר [ואני ממש מצטערת עם יש שגיעות
]

אגנסקעXD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפרק 22 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מאירועי הפרקים הקודמים: גוסטב: " טוב הלנה .. ניראה לי שנשארו פה רק אני ואת " הלנה: " כנראה ... " גוסטב והלנה נשארו ודיברו במלון, הלנה מצאה חן בעיניי גוסטב וגוסטב בעיניי הלנה.. --- טום ייצא מהמלון ופתאום גל ענק של מעריצות החל לרדוף אחריו.. הוא חזר זרה למלון והבין שרק עם אוטו הוא יוכל לצאת משם.. "חכו חכו ביל אני בא איתכם.." הם יצאו שלושתם ברכב בעקבות אנה" גיאורג התחיל לרוץ ברחובות .. הוא עבר רחוב רחוב.. סמטה סמטה .. הוא לא מצא אותה .. פתאום הוא עבר ליד סמטה אחת וראה נערה יפיפייה בוכה .. זאת הייתה אנה .. גיאורג התקרב אלייה.. הוא שתק הרבה הוא לא יידע מאיפה להתחיל .. גיאורג: "א.. אנ.. אני.. מצטער" אנה: "זה בסדר זה לא אשמתך.." אנה הרימה את ראשה.. עינייה היו אדומות.. גיאורג יכול היה לראות את הכאב שלה.. גיאורג: "זה כן.. אני נתתי לו לפגוע בך מתחת לאף שלי.." אנה: "זה לא משנה.. זה כבר עבר.. את הלקח שלי אני למדתי" גיאורג: "לי זה כן משנה, הוא הבטיח לי שהוא לא ייפגע בך.." אנה לא דיברה היא המשיכה לבכות.. גיאורג הסיט את עיניו מהעיניים שלה.. וראה על החולצה שלה דם ועל רגליה.. "אנה מה קרה לך למה את מלאה בדם?!" אנה: "זה סתם.. בזמן שרצתי מכונית פגעה בי .. אבל זה סתם לא נורא.. כואב לי יותר מה שטום עשה לי " ושוב הדמעות החלו לזלוג .. גיאורג: "את צריכה להיבדק זה נראה לי חמור" אנה: "זה לא אכפת לי.. אני פשוט לא מבינה למה הוא כזה .. הוא אמר שהוא ייאהב אותי.. הוא נשבע לי" הייתה שתיקה . אנה: "זהו אין לך מה להגיד לי כי אתה יודע שזה האמת.." היא הרימה את הראש .. גיאורג הסתכל עליה .. ונישק אותה.. אנה: "גיאורג אני לא רוצה לפגוע בך אני מצטערת.. אני אוהבת את טום.. כמה שהוא ייפגע בי אני אהבתי אני אוהבת ואני ייאהב אותו כל חיי.." גיאורג: "הוא פוגע בך את לא רואה?" אנה: "אני מצטערת.. כמה שהוא ייפגע.. אני אוהבת אותו, סליחה.." היא ניסתה לקום וללכת משם ואז היא נפלה.. גיאורג: "אנה את פצועה! בואי נחזור למלון.." אנה: "אני לא יכולה לחזור לשם לראות אותו בוגד בי" גיאורג: "אין לך לאן לחזור! את חייבת ללכת לשם, בואי לפחות לבית חולים או משהו.. אני מזמין אמבולנס.. אל תזוזי.." אנה: "לא לא אני אהיה בסדר.." היא שמחה מכמה שגיאורג רוצה לעזור ואז שוב התחילה לבכות.. "הוא כזה טוב", "למה בו לא יכולתי להתאהב?!" חשבה לעצמה בלב.. לאחר מספר דקות של שתיקה נוספת האמבולנס בא ולקח את אנה.. גיאורג הלך איתה.. עד לבית החולים.. הוא התקשר להודיע לשירלי ולביל שיחזרו למלון שהוא מצא את אנה ושהם יבואו עוד כמה דקות.. אנה: "מה עם ההופעה?” שאלה את גיאורג באמבולנס, גיאורג: "יש זמן אל תדאגי. עכשיו את הכי חשובה.." הם הגיעו לבית חולים.. מסתבר שאנה שברה כמה צלעות ואת האגן.. ושהיא צריכה להישאר שם.. גיאורג אמר לה שתישאר שם ושהוא חוזר למלון להביא לה את כל הדברים שלה.. בינתיים הוא חזר למלון.. והתפרץ לחדרו של טום מתנשף וכועס .. פניו אדומות וחולצתו רטובה מהזיעה, טום הסתכל אל גיאורג בפנים מופתעות.. טום : "שמעת פעם על המשפט דופקים לפני שנכנסים?" גיאורג : "שמעת על המשפט לא לפגוע באנה?!" גיאורג הסתכל אל טום בכעס, עיניו היו אדומות אגרופים בידיו הוא רצה להרוג את טום, טום : "לא עשיתי לאנה כלום. היא סתם מסיקה מסקנות.. היא לא הבינה נכון בכלל סתם דיברתי עם הלנה" גיאורג : "מסיקה מסקנות אה..?" גיאורג לא דיבר הרבה , קפץ על טום והחל להכות אותו טום : "אח.. איה! גיאורג תפסיק!" גיאורג: "אני יראה לך מזה!" גוסטב שירלי וביל נכנסו לחדר, גוסטב תפס את גיאורג ודחף אותו לקיר "תירגע כבר!" אמר גוסטב גיאורג התיישב על הרצפה ליד הקיר וכיסה את פניו עם ידיו.. שירלי הלכה לטום וראתה שלטום יוצא דם מהשפה.. היא רצה להביא לו קרח.. ביל: "גיאורג תשלוט בעצמך! תיראה למה אתה גורם!" גיאורג: "אני לא עשיתי לו כלום הוא הבטיח לי שהוא לא יפגע באנה" טום : "לא עשיתי לה כלום מה לא ברור" גיאורג: "עזבו אותי כבר. ואתה טום חתיכת שקרן ! תזהר ממני" אמר גיאורג ויצא מהחדר .. גוסטב הסתכל על טום ואמר : "אתה צריך לשחרר אותה אתה רק פוגע בה לרעה" ויצא בעקבותיו של גיאורג. שירלי: "גוסטב צודק שחרר אותה כבר .. " ויצאה אחריהם הביא קרח .. אתה גורם לה לסבל! אתה תהרוס אותה" המילים 'תהרוס אותה ותזהר ממני' הדהדו בראשו של טום והוא ניזכר בדבריו של אביה באותו יום אחרי יום ההולדת שלו ושל ביל .. טום עצם את עיניו ונשכב על המיטה שירלי אמרה לביל : "תדבר איתו.." ביל הנהן בראשו התיישב על המיטה והסתכל על טום , ביל ראה דמעה אחת זולגת מעינו של טום, ביל לא אמר כלום עד שטום לא נירגע .! כתבו : מישל ואגנסה

0oSharoNo0

New member
זה מהמם!!! ../images/Emo9.gif

אגנסה ומישל אתן פשוט כותבות יפה..
תמשיכוו

tsofa

New member
מהממםם ! המשךךך דחוףףף =]

פאאק איזה יוםם חראאא=[ בהתחלה התעקמה לי האצבע בספורט וכולה התנפחה לי !! אחכך עשיתי קפה לאבא שלי והקומקום היה כבד מדי אז כל המים נשפכו לי על היייד =( ככוואאאב לללייייייייייייייייייי :|

אגנסקעXD

New member
מיסכנה ../images/Emo194.gif

מקווה שלא תשאר לך כוויה [אם יש שגיאה סורי] לילה קלאס...

florit11

New member
פאנפיק. אין שם בנתיים.

שם: אין סוג: וואנשוט פאנדום: טוקיו הוטל דמויות: טום, ביל, OC דירוג: R (אלימות קשה, תיאורים מיניים מפורטים, הבנתם תעיקרון..) טריגר: למה לדעתכם זה R? אלימות מינית קשה... ><", זהירות.... הפאנפיק: "לחיים!" כוסות שמפניה הונפו באוויר. הארבעה חגגו את יציאת והצלחתו של אלבומם החדש, “blut”(דם) שיצא לאור כמה ימים קודם לכן, וכבר נחטף מהמדפים כמו לחמניות טריות. "לחיינו!" הניף ביל את כוס השמפניה, "לחיי טוקיו הוטל!" הם חגגו המועדון, באזור האח"מים. מועדון "HOT", המועדון הכי חם בגרמניה. "בואו נצא מפה, לרחבה!" הציע ביל. "בא לי ליהנות קצת!" טום גוסטב וגיאורג הנהנו בהסכמה, והחלו להתקדם לעבר רחבת הריקודים נחוץ לאזור האח"מים. לאחר שעה קלה של ריקודים ופלרטוטים, הודיע ביל: "אני הולך לבר לשתות קצת." "אני פה, אם תצטרך אותי!" השיב לו טום והמשיך לעשות עיניים לאיזו בחורה. ביל קפץ על הכיסא הגבוה של הבר, והזמין לעצמו שוט של וודקה עם XL. ביל אשר היה עסוק במשקה ובבהייה בישבנה של אחת הבחורות, לא שם לב למבטיו של הבחור שישב לידו- הוא סקר אותו מכף רגל ועד ראש. החל מהתסרוקת המחושמלת, סורק את האיפור השחור מסביב לעיניו, דרך ג'קט העור השחור והמכנס השחור הצמוד שלבש, ועד לנעליי העור השחורות שלבש ביל. "ביל קאוליץ?" פנה הבחור אל ביל. "כן?" השיב לו ביל עם חיוך מאוזן לאוזן, כהרגלו. "אדם שייר, נעים מאוד!" לחץ הבחור את ידו של ביל, "ידידה שלי מעריצה גדולה שלכם!" "הו, באמת? היא כאן?" "לא, אני פה לבד, פחות או יותר. ואיפה שאר חברי הלהקה?" "ברחבת הריקודים." ביל הצביע בחוסר חשק על טום, שרקד ריקוד חושני ביותר עם איזו כוסית, או יותר נכון, היא נמרחה עליו בחושניות והוא מסתלבט. "הו, סטוץ מזדמן...?" "כן..." צחק ביל. "עוד אחת לאוסף..." שיחתם של השניים החלה לקלוח, והם המשיכו לצחוק ולדבר להם. ביל כה נהנה מהשיחה, לא שם לב לכמות האלכוהול ששתה, ומצא את עצמו מעט שיכור. "אני חושב שאני אלך..." מלמל ביל לאדם, ופנה לחזור לאזור האח"מים. "שתיתי קצת יותר מדי..." "לא! שטויות!" משך אדם בידו של ביל והושיבו חזרה. "תשתה קצת קולה, ותרגיש בסדר גמור..." "אם אתה אומר..." "הינה, אני אזמין בשבילך!" "תודה..." "הו, שטויות!" צחק אדם ופנה לברמן. "שתיים קולה, בבקשה." ביל המהורהר הביט סביבו, מחפש את טום במבטו. "הם בטח כבר באיזה תא בשירותים..." גיחך לעצמו. "ביל, הקולה שלך!" "תודה, אדם!" ביל לקח את הכוס מידו של אדם, ולגם ממנה. כעבור כמה שניות הכוס הייתה ריקה. "איך המרגש?" "עייף..." ביל קבר את ראשו בין שתי ידיו, ונאנח. הכל החל להיות מטושטש, העולם החל להתהפך. "אני לא מרגיש טוב..." מלמל ביל לאדם. "אתה יכול למצוא את טום, גוסטב או גיאורג?" "בשביל מה?" שאל אדם בקול מופתע. "הביתה..." אמר ביל בקול שבור. "אני לא רואה אותם בשום מקום, ביל. מה דעתך שאני אקח אותך למלון? האוטו שלי פה, בחוץ." "כן..." אדם לקח את ביל, כרך את זרועו סביב כתפו, והחל להתקדם אל עבר היציאה. כעבור כדקה ישב ביל במושב הקדמי של האוטו, נוסע אל יעד לא מזוהה. "זה לא המלון..." לחש ביל. הוא החל לראות שחור, הכל איבד את הצבע, הסתחרר, התהפך. עוד שנייה והוא מתעלף. "זה הבית שלי, ביל." "אבל..." "תשתוק ביל!" ביל הרגיש שהוא נזרק למקום רף, מיטה או ספה ככל הנראה. "אדם...." נאנק ביל, הוא ראה מערבולת של אורות, ודמות מטושטשת בעלת שיער כהה התכופפה אליו, ככל הנראה אדם. "שש..." לחש אדם, והצמיד את אצבעו אל שפתיו של ביל, "שקט..." ביל הרגיש שהוא נמשך לאחור, ראשו ופלג גופו העליון עדיין על המיטה, אך רגלין מתנדנדות בין שמים וארץ. לאחר כשתי שניות, הוא הרגיש קור פתאומי באזור חלציו ורגליו, מכנסיו הורדו ממנו. ביל לא הבין מה קורה, אך עם זאת הייתה לו הרגשה רעה. לרוע המזל, אפילו את עיניו לפקוח הוא לא יכל. ידיים לפתו אותו במותניו, וכעבור שנייה כאב חד פילח אותו, מתפשט לאורך עמוד השדרה אל כל גופו, אך המקום הכואב ביותר היה פלג גופו התחתון. הכאב היה כה עז, ביל רצה לצרוח, לצעוק, אך הדבר היחידי שיצא מפיו הייתה יללה עלובה. הוא הרגיש איך משהו נצמד אל גבו, ולאחר מכן הרגיש נשיפות באוזנו. "נעים, בילי...?" קולו הארסי של אדם לחש לו. דמעותיו של ביל, אשר התערבבו עם הצללית וקיבלו צבע שחור, נזלו על לחייו. "טומי..." השתנק ביל בכאב. "תציל אותי, טומי..." ~~~~~~~*~~*~~~~~~~ תחושת בטן רעה פקדה את טום, יותר מדי רעה. "ביל?!" הסתער טום לעבר הבר, סורק בעיניו אחר אחיו. "ראית את ביל?!" פנה אל הברמן. "אתה מתכוון לביל קאוליץ? הוא הסתלק מכאן עם איזה גבר, הוא נראה שתוי לגמרי." "ונתת לו ללכת?!" אגרופו של טום פגע בשולחן. "תיארתי לעצמי שזה חבר שלו, הם דיברו לאורך כל הערב." אך טום לא שמע זאת, הוא פתח בריצה מטורפת אל עבר השומר. "ביל קאוליץ עבר פה?! נראה שתוי?! עם אולי איזה בחור?!" "כן.." הנהן השומר. "הוא אמר שהוא המפיק שלו, והוא מסיע אותו לבית המלון..." "לאיזה כיוון הם נסעו?!" טום נראה לחוץ. הם לא באו עם שום מפיק. "לשם.." הצביע השומר. "אם אתה רוצה, יש לנו את הכתובת של הבחור. אנחנו תמיד לוקחים את הכתובות מהלקוחות שלנו למקרה שנצטרך להזמין להם מונית." "מה הכתובת?!" טום חטף מידו של השומר דף ועט, וכתב במהירות את הכתובת תחת השם "אדם שייר". הוא הזמין מונית וקפץ לתוכה, ההרגשה הרעה מתעצמת עם כל דקה. "תחזיק חזק, בילי!" ~~~~~~*~*~~~~~~ הכאב המשיך לפלח את ביל, לקרוע אותו לגזרים בכל פעם שאדם חדר לתוכו. דמעות שחורות המשיכו לזלוג מעיניו, והוא השתנק בכאב כל פעם שגנח אדם באוזנו. לבסוף הוא הרגיש שהוא נמשך לאחור בשלישית, ומצא את עצמו יושב על הרצפה הקרה, חצי ערום, ראשו וידו מונחים ברפיון על המיטה. הוא הרגיש את ידו של אדם מלטפת את לחיו, מטמאת גם אותה. "נהנתי מאוד, בילי." צחק אדם, ידו לפתה את שערו הפרוע של ביל, ומשך את ראשו לאחור. "רוצה שוב?" "ל...לא..." נאנק ביל בבכי, ולאחר שנייה נזרק בחוזקה חזרה למקומו. דקה ארוכה הוא ישב כך על הרצפה הקרה, חצי ערום, מטושטש, גופו כואב ומלא סימנים כחולים. לפתע, הוא שמע חבטה רמה שגרמה לו כאב ראש נוראי, קול נוקב בשמו, דמות מכלשהי נופלת על הרצפה, ומישהו רץ אליו ונוטל אותו בזרועותיו. בשארית כוחותיו הוא פקח את עיניו, וחייך חיוך קלוש ביותר כאשר ראה שטום מחבק אותו, ומביט בו בעיניים מלאות דמעות. "בילי..." אמר טום בקול חנוק. "מה עשו לך, בילי..?" "באת להציל אותי, טומי...?" לחש ביל. "כן..." הנהן טום, מתאפק שלא לפרוץ בבכי למראה אחיו השבור. "כן, בילי." "תודה..." ביל כרך את זרועותיו מסביב לצווארו של טום, וקבר את פניו בחולצתו הענקית. הוא הרגיש כיצד מכנסיו מולבשים עליו חזרה, והוא מורם באוויר. "כואב לי, טומי." הוא חש כיצד חיבוקו של טום מתהדק עליו. "אל תדאג בילי, אני איתך. לא יפגעו ויכאיבו לך יותר, בילי." קולו השבור של טום הרגיע אותו, והוא הרגיש איך שדמעותיו של טום נופלות על פניו. "תודה, טומי." ביל חייך בשנית. "תמיד ידעתי שאתה המלאך שלי..."

st00shi

New member
OMG

זה פשוט הדבר הכי יפה שקראתי בחיי. זה גרם לי לבכות כלכך...

stasi24

New member
ברצינות,

אני אפילו לא יודעת איך להסביר לך מה הפאנפיק הזה עשה לי. הוא פשוט מדהים ברמות מפחידות..

florit11

New member
זה וואנשוט...

וואנשוט= פאנפיק בעל פרק אחד. ככה שלא מתוכנן לזה המשך. אני חושבת שמיציתי הכל פה, והמשך סתם יחפור... ><" מה את אומרת? לעשות המשך?

למעלה