תחרות הפורום - עידכון

ליטן א

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif תחרות הפורום - עידכון ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז ככה... הסקר היה הרבה יותר צמוד הפעם, ונבחרה, ברוב זעום של 25.8 אחוז מהקולות - הקבוצה הצרפתית, ליון... תוצאות הסקר הסופיות מופיעות בתמונה המצורפת... בהמשך - היום בלילה או מחר בצהריים, יצורפו החוקים המלאים (שיפורסמו גם בתור מאמר, בהמשך) אני ממליץ לכם לא להתחיל עדיין את המשחק, כיוון שישנן מס´ תמונות מסך, שיהיה עליכם לצלם ממש לפני תחילת העונה. (מאמר בנושא צילום תמונות מסך, יעלה עד מחר) תחילת התחרות תהיה מהרגע שיפורסמו כל החוקים הסופיים בהחלט. שיהיה לכולנו Bonne chance - "בהצלחה", בצרפתית..

קיר קמט

New member
ביאסתם טוטאלית

לשווא קיוויתי שתקחו אחת מהקבוצות הקטנות בוהמינס או ויסלה, לשווא ? באמת קיוויתי שיהיה בינינו מעט יותר אתגר משהו כיפי לא סתם לקחת את הגדולה ביותר שיש שם אני די בטוח שמבין 14-15 האנשים שישתתפו לפחות 12 יקחו אליפות ולפחות 10 יעלו לשלב השני באירופה.

Psycho MC

New member
במנג´ר ליון היא לא כזאת גדולה!

ברור שיהיה לא כל כך קשה להגיע לשלב שני בליגת האלופות, אבל לא נראה לי שיותר מזה, אבל נראה... ועוד: זה מאוד קשה לקחת אליפות, וזה לפי דעתי, כי אף פעם לא שיחקתי עם ליון...

קיר קמט

New member
ממש קשה

אתה ראית את היכולות של אין כמוני יש לי סוני אנדרסון ואת היכולות של סידני גובו, ושל עוד ועוד שחקנים (אם אני אתחיל אני לא אגמור)... קבוצה בלי גבולות לכשרון שלה בכלל..... ג´וניניו עניינים..... אבל אם זה מה שאתם רוצים שיהיה

קיר קמט

New member
כוכב זה מושג יחסי

כוכב בבוהמינס הוא אפילו לא שחקן סגל לגיטימי בליון, בעוד שחקן שמחמם את הספסל בליון יכול להיות החתמת המילניום בשביל בוהמיינס.

Shir17

New member
נו מה קורה עם התחרות?

ליטן לא בא לך להתחיל את התחרות כבר??? סוני וסידני מחכים בחוץ מאתמול בלילה כבר לא יפה להתייחס אליהם ככה!!! יאללה תפרסם את החוקים!

ofer16

New member
סבלנות...

ליטן עובד על זה... יש הרבה עבודה. היום יפורסמו החוקים יחד עם עוד כמה דברים.

ליטן א

New member
חוקי התחרות

כדי להשתתף בתחרות, יש לענות על מס´ דרישות, ולקיים מס´ חוקים. משתתפים אשר לא יענו על דרישות החוקים, יפסלו מהשתתפות בתחרות. התחלת המשחק
על המשתתף, לשחק במשחק Championship Manager 2001/02, בגרסה המקורית שלו, 3.9.60 (ניתן לבדוק את הגרסה, ע"י בדיקה במסך הראשי של המשחק, בקצהו השמאלי העליון)
בתחילת המשחק, על המשתתף לקבוע במאפייני המשחק (Game Settings), על נתוני משחק מקסימליים (Database)
המשחק צריך להתקיים בצורה רגילה, ולא ע"י QuickStart. הליגה הנבחרת תהיה הליגה הצרפתית. לא יהיו ליגות רקע!
הקבוצה שתיבחר ע"י המשתתף, תהיה Lyon. (או בשמה המלא, Olympique Lyonnais). התנהלות המשחק
בתחילת העונה (ערב המחזור הראשון), יידרש המשתתף, לצלם מס´ תמונות מסך, ולהעלות אותם לפורום. התמונות הן: רכש שחקנים חדשים, ומכירת שחקנים ישנים מהקבוצה.
בכל 10 מחזורים, יידרש המשתתף לפרסם (ע"י תמונות מסך) את הנתונים הבאים: דף הכנסות, דף הוצאות, טבלת ליגה עדכנית, ויחס הנהלה. בנוסף, יידרש המשתתף לבחור את המשחק המוצלח ביותר שלו בתקופת הזמן הזו, ולפרסם את נתוני המשחק
בסוף העונה (בתום המחזור האחרון), יידרש המשתתף לפרסם את הנתונים הבאים: טבלה, יחס הנהלה, הכנסות, הוצאות, רכש, מכירה, לוח משחקים, טקטיקה, היסטוריה של הישגי הקבוצה.
בנוסף, יידרש המשתתף, לשלוח בסוף העונה, את הנתונים שייקבעו בסופו של דבר מי יזכה בתחרות: נקודות המנג´ר והמוניטין שלו. את תמונך המסך הזו יש לשלוח לאי-מייל שלי, שכתובתו היא [email protected] ניתן לשלוח את כל התמונות, עד יום שבת 7.12.2002, בשעה 20:00, (בעוד שלושה שבועות). משתתף שלא ישלח עד אז את כל התמונות, לא ייכלל באופן רשמי בתחרות.. תוצאות התחרות, יתפרסמו עד יום חמישי 12.12.2002, בשעה 22:00 (אם כי, יתכן והתוצאות יפורסמו עוד קודם). הערות אחרונות
בכל מס´ ימים, ייפתח שירשור חדש בנוגע למשחק (על מנת למנוע מהשירשור להיות ארוך כאורך הגלות, וגם מכיוון שכל שירשור מפסיק לקפוץ לאחר 72 שעות מרגע כתיבת ההודעה הראשית). המשתתף יידרש לשרשר תמונות מסך והערות, או כל שאלה בנוגע לתחרות, אך ורק לשירשור "רשמי". את השירשורים ייפתחו או אני, או עופר. משתתף שישלח תמונות מסך כהודעה ראשית, ולא כשירשור להודעה כזו, ייפסל (לאחר אזהרה) מהתחרות.
למרות שלא נוכל לבדוק בוודאות של 100 אחוז שהמשחק יהיה הוגן, אנו מבקשים מכם, להפוך את המשחק הזה לכמה שיותר מהנה ומשמח, והוגן. התחרות הזו היא לכיף, אין בה פרסים, היא חינמית, ואפילו לא דורשת הרשמה כלשהי. מטרת התחרות, לדעתי, בנוסף להנאה, היא גם ללימוד של כל אחד מאתנו, בנוגע לטקטיקות שונות, שחקנים חדשים שלא הכרנו, וכן הלאה. משתתף שיהיה חשד שירמה במשחק, יידרש לתת הסברים באופן פרטי בנוגע לחשד, ואם החשד יאומת, הוא יפסל מההשתתפות בתחרות. משתתף שירצה להוסיף עוד תמונות מסך שונות ממהלך המשחקים שלו בתחרות, מוזמן! בהצלחה לכולם.
שאלות, טענות, בעיות, הערות והצעות – אתם מוזמנים להוסיף בשירשור.

ליטן א

New member
מס´ הבהרות:

לוח משחקים - מצרפים כדף טקסט! הולכים לPrint, שבקצה הימני העליון, ובוחרים Fixtured. הקובץ יהיה בתיקיה Print. פשוט תעלו אותו כמו שהוא לפורום.

JRM

New member
שאלה קריטית!

משחקים עם או בלי אטריביוט מאסקינג?? אני מניח שעם אבל אני רוצה בירור לפני שאני מתחיל משחק... (מצטער מראש אם כתבת את זה ולא שמתי לב)

קיר קמט

New member
בקשה קטנה קלה להתגמשות !

עקב העובדה שהעונה מתחילה משהו כמו 12 ימים אחריי שמקבלים את הקבוצה, וזה ממש ממש לא מספיק זמן למנג´ר חמום-מח כמוני (מי אלה השחקנים החוצפנים האלה, שמעיזים להגיד לי שטעיתי שמכרתי את דפלנדרה ?! הוא בלגי, מגיע לו.) בשביל לקבוע את כל השינויים. אי לכך ובהתאם לזאת, אני מבקש שבעניין הזה רק אחריי שיסתיימו כל ההעברות של תחילת העונה (מתי המועד בכלל בצרפת ?) נצרף את התמונה הזו. ולכל אלה שמתקשים להבין, הייתי אומר שכבר אפשר להתחיל.

למעלה