תחרות הפורום - עידכון

ofer16

New member
יהיה נחמד

אם תשלח את כל התמונות של תחילת העונה (כולל גרסה, מקסימום database).

owen007

New member
מחזור 5

בגלל הרבה יותר מידי זמן פנוי החלטתי להביא לכם את הטבלה מהמחזור ה-5 הקבוצה שלי דווקא לא משעממת כובשת תוקפת מארק קאר מצליח מאוד בינתיים עם 3 משחקים שער אחד וציון ממוצע של 8.12 הלוואי והייתי יכול להגיד על אותו דבר עם ציקגלו 4 דקות מהפתיחה נפצע במשחק נגד פאריז סאן ז´רמן ההגרלה בליגת האלופות לא הכי קשה ולא הכי קלה סלטה,ליברפול ולוקומוטיב מוסקגבה דיווחים בהמשך

owen007

New member
מחזור 10

תסליחו אבל יש לי קצת בעיות להכניס הכל לתמונה אחת אז אני אביא לך את זה בשתי תמונות לאחר הפתיחה החלומית גם בליגת האלופות 3 משחקים כוללים 1:0 על סלטה בבית 3:1 בחוץ על לוקומוטיב 3:2 בבית על ליברפול באה מפלה 4:1 לאוקזר רביעייה של סיסה ב-14 דקות!! גמרה את הסיפור מאז הקבוצה לא כ"כ מצליחה ויש נפילה הפסד 3:1 בחוץ לליברפול והמשחק הבא זה סלטה בחוץ בגלל גרורי קופה האפס ההנלה רק מרוצה יחסית. אני מאוכזב מהמיקום אבל העונה עוד ארוכה. השחקנים המובילים: דייארה- כבש רביעייה במחזור הפתיחה ובסה"כ ב-14 משחקים 11 שערים, 4 בישולים 3 פעמים מצטיין וממוצע של 8.24 ציקגלו וקאר קצת מאכזבים 8 שערים לשניהם ביחד ב-10 משחקים. נקווה לטוב

owen007

New member
מחזור 20

המצב יותר טוב מהפעם הקודמת אני מתחיל לנצח משחקים קאר וציקגלו מתחילים להבקיע, גובו כובש ומבשל. שחקן המצטיין בינתיים הוא גובו ואנדרסון לא רואה מגרש. לא נורא שימשיך ככה בליגת האלופות עברתי מבית של ליברפול,סלטה ולוקומוטיב מהמקום הראשון לאחר שהבטחתי את העלייה במחזור ה-5 ועם 13 נקודות. בבית השני קיבלתי את בארסה,רומא ושאלקה את בארסה ניצחתי בבית 2:0 עם 12 בעיטות למסגרת לעומת 0 של בארסה ובשאלקה איזה משחק הירואי 3:0 לשאקלה במחצית מהדקה ה-72 עד ה-86 אני מצליח להשוות וסאנד קובע 4:3 בדקה האחרונה של תוספת הזמן בינתיים לכל הקבוצות 3 נקודות בבית תמונות הבאות הוצאות-הכנסות משחק הטוב ביותר

owen007

New member
הכנסות-הצאות

אני במצב כספי טוב יחסית. בגביע הליגה הצרפתי אני בסיבוב השלישי נגד פאריז בחוץ בגביע הצרפתי אני בסיבוב ה-10. ומה זה רק 3 מחליפים? פצעתי לקבוצה שני מגנים הם העבירו קשר להיות בלם וחלוץ לקשר

owen007

New member
המשחק הטוב ביותר

היו לי שניים כאלה המשחק השני זה ניצחון החוץ 4:1 על בורדו לאחר שכבר בדקה ה-6 הם קבעו 1:0 צמד של ציקגלו אחד של קאריאר ואחד של גובו השלימו את הרביעייה. נגד פאריז היה צריך להגמר יותר אבל אני מסתפק בחמישייה

קיר קמט

New member
אגב

תסלחו לי שלא צירפתי את התמונות של הגרסה והכל עוד פעם תצטרכו להאמין לי בעניין הזה :) אה וחוץ מה25 העברות שכבר עשיתי יש משהו כמו עוד שבעה שחקנים שבאים אליי בדצמבר ברגע שייגמר להם החוזה בשוודיה.

קיר קמט

New member
הטבלה שלי לאחר המחזור העשירי

כמו שאתם בטח שמים לב אני לוקה בהבקעת שערים לא אשמתי שסוני אנדרסון לקה באימפוטנציה.

JRM

New member
זה כרוני

גם אצלי הוא בקושי כובש והוא כבר הספיק לאבד את מקומו בהרכב, למרבה הבושה, לסילבן ווילטורד

קיר קמט

New member
הוא שיחק אצלי טוב

הוא פשוט לא כבש ואצלי הוא איבד מקומו בהרכב לסידני גובו החוצפן, שהיה כבר עם רגל ושלוש רבעי מחוץ למועדון, אבל נתן כמה גולים.

קיר קמט

New member
הוצאות והכנסות אחריי 10 מחזורים

בקרוב יבואו גם אחריי ה20 מחזורים..... צריך רק לעשות את זה הרגע. בכל מקרה משחק טוב בעשר הראשונים אני תמיד אוכל למצוא אבל כרגע אין לי זמן להתעסק עם כל השטויות של הצייר...

קיר קמט

New member
טוב, קבלו בזאת את פרישתי מהתחרות.

עקב העובדה שעפתי מגביע הליגה (בגלל שאיסקסון עשה שטויות בשער. הוא עומד כי קופה עצבן אותי. שני מפגרים.) אחריי שהובלתי 2-0 על בורדו בחוץ והפסדתי דקה 90 , אני מניח שאני לא אוכל לנצח - ועדיף לפרוש מוקדם מאשר להרגיש בסוף כמו לוזר.

ליטן א

New member
תישאר, תישאר תישאר...

בסוף כולם יפשלו, מוקדם או מאוחר... חבל סתם ככה לפרוש. באמת חבל

JRM

New member
באמת תישאר, תראה אותי

משחק בלי סיכוי לזכות מוות לגירסאות

קיר קמט

New member
עוד סיבות

עפתי מהצ´מפיונס בשלב הבתים השני, עוד לא החלטתי מה הסיבה העיקרית - חוש ההומור המעוות של אופ"א (לצחוק על חשבוני על פעם זה לא מעוות?) או שמא השוערים שלי. וחוץ מזה, גם בתמונת האליפות אין לי ממש סיכוי, אחריי שהפסדתי לנאנט , שוב בגלל השוערים שלי. יש לי כישרון בלהיכשל עם שוערים. למרות שיש עדיין מצב לאליפות... אם הקבוצה שלי לא תפשל וננצח את פסז´..... ואפשר עדיין לקחת את הגביע הצרפתי.... בכל מקרה אני חוזר לסייב שלי עם פלומיננזה אני אראה את מצבי בהתאם למצב האחרים ואז אשקול :)

למעלה