תחרות הפורום - עידכון

dylan

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif רבה../images/Emo13.gif

כמו שקירק קמט אישר זה פועל
.

פ י ט

New member
מקום ראשון עם ליון

אחרי 10 מחזורים עם ליון אפשר להגיד שמדובר בקבוצה בינונית לא יותר כרגע אני במקום הראשון 7 נצחונות תיקו ביתי שהשוער של הקבוצה היריבה קיבל 9 ונגמר 0-0 כמובן ו2 הפסדי חוץ שבאחד מהם הובלתי 2-0 והפסדתי 3-2 ובשני הפסדתי 4-2 בגלל שקופא השוער הראשון היה פצוע זה שהחליף אותו היה בן 35 חשבתי לתת לו כמה משחקים לסיים קרירה מפוארת הוא קיבל ציון 4 אז החלטתי לסיים לו את הקריירה אחרי משחק אחד בהגנה טריבו ווסט לא מרשים במיוחד גם שני הברזילאים בהגנה לא משהו אדמילסון יותר טוב במציאות דווקא המגן הבלגי הרשים אותי בקישור הקשר משוויץ פטריק מולר עם 7 שערים ב14 משחקים קרייר מאכזב קצת וניקופורנקו אצלי לא נפצע אבל הוא מאכזב עם 7 שערים בלבד עם החלוצים גם אצלי סוני פלייסטיישן 2 אנדרסון לא פוגע 7 משחקי ליגה לא כבש החתמתי את דגבריל סיסה שגם לא מרשים אולי בגלל ששניהם סטרייקרים במשחק חוץ אחד במחצית היה 0-0 לא הגעתי לשער ושהוצאתי את סיסה והכנסתי את גובו פתאום הגיעו 3 שערים וניצחון בליגת האלופות בית קל עם מאיורקה מנצסטר ורוזנבורג כרגע אחרי 4 משחקים עם 9 נקודות כבר עליתי משחק הבא נגד מנצסטר בבית אני חושב שאני יתן לשחקנים מנוחה ניתן למנצסטר לנצח 3-0 המשחק הכי טוב אני חושב שהיה נגד מאיורקה בבית 6-0 עם 23 בעיטות לשער מול בעיטה אחת שלהם אחרי שהיה כבר 6 השיפוט מושחט כל שופט מקבל 4 ושחקן אחד הורחק בגלל שבעט בכדור כנראה שאסור לעשות את זה ובבית של ישראל אוסטריה הדהימה שלקחה מקום ראשון בלי הפסד ושלחה את ספרד לפליאוף החתמתי 13 שחקנים בלבד ב14 מליון לליון יש בעיות קצת בקבוצה הסוכן של גובו חושב שהוא יכול לקבל חוזה טוב יותר בקבוצה אחרת השחקנים הצעירים לא באים לאימונים ולא מפחדים מהקנסות שלי וההנהלה די מרוצה

JRM

New member
קשה לקרוא

בבקשה פעם הבאה עם פסיקים, נקודות ומדי פעם שורה רווח לנשימה

פ י ט

New member
טובבבבבבבב

טוב מצטער שאין פסיקים, ואין גם נקודות. אני ישתדל גם לעשות רווח מדי פעם בכל אופן, הנה ה6-0 מול מאיורקה.

פ י ט

New member
התמונות

יש לי את כל התמונות שמורות אני יערוך את זה לתמונה אחת פשוט עכשיו אין לי כח וגם שמתי לב שרק איזה 4 אפילו פחות פירסמו את התמונות למרות שנראה לי שיהיו יותר אני יפרסם מאוחר יותר היום

owen007

New member
שאלה

גובו נותן עונה בסדר ואחרי כמה משחקים מוצלחים הגיע לחדשות והאם הולכים לזמן אותו לנחברת ובלה בלה בלה אקיצר הגיע הצעה על סך 20 מיליון דולר מיד בלי דחיות בלי כלום עליו שווה? אה והנתונים שלו(עד הפרט האחרון) 20 משחקים, 11 שערים 4 בישולים,3פעמים איש המשחק. 71 אחוז במסירות וכו´ וציון ממוצע 8.05 והשחקן עם הציון הכי גבוה בצרפת 8.21 שווה 20 או לנסות יותר?

ofer16

New member
זה הרבה כסף

אבל תסכים רק אם אתה בטוח שתוכל להסתדר בלעדיו, או שתוכל למצוא מחליף ברמה מספקת. לא שווה לדפוק לעצמך את ההתקפה (ויכול להיות שגם את כל העונה) בשביל ערימת מרשרשים...

owen007

New member
צודקים

בינתיים רק אמצע העונה והוא ישאר במועדון לפחות עד סוף העונה הוא עזר לי לנצח משחקים כמו 5:1 בחוץ על פאריז ועוד כמה.. גם לכם אם העפלתם לשלב השני בליגת האלופות למצב שבו לכם למשל יש 16 משחקים ולעומת זאת יש קבוצות עם 21 משחקים?

פ י ט

New member
תמונה שניה רכש

תמונה שניה רכש קניתי עוד כמה באמצע עונה אבל זה לפני המחזור הראשון

פ י ט

New member
תמונה רביעית הוצאות

תמונה רביעית הוצאות ההנהלה מרוצה ממני אני יחסוך תמונה ולא יוסיף את זה כרגע

למעלה