20 מחזורים
אני גאה מאד במצב שלי בטבלה...כבר יש לי 8 נקודות הפרש ממקום 2 ושני משחקים חסרים. ותודה לאל, סוני וסילבן שלום התחילו להבקיע! ימות המשיח... שחקנים בולטים: פטריק מולר - ראיתי מישהו כאן ששיחק איתו והוא היה אצלו תותח, אני בכלל לא בניתי עליו...משחק אחד בגלל מכת פציעות הייתי צריך קשר ופשוט לא היה לי והוא קיבל צ´אנס ומאז הוא ברוטציה. 5 משחקים, 2 שערים, 6 בישולים וממוצע 8.00 סידני גובו - ממשיך לככב, שיחק 13, כבש 12, בישל 3, ממוצע 8.15, הספקתי לדחות הצעה עליו ע"ס 21 מיליון, הוא עוד יהיה שווה יותר סוני אנדרסון וסילבן ווילטורד - למה הם ביחד? כי עד עכשיו הם איכזבו ביחד. 10 מחזורים אחרונים הם כבשו 15 שערים ביחד ומשתפים פעולה מצויין אחד עם השני, מצב שמעמיד אותי לא טוב כי יש לי עוד את גובו שדורש הרכב. צ´מפיונס: סיבוב ראשון, הבית - ליון, ארסנל, נאציו, וויסלה קראקוב עברתי את הבית מהמקום השני עם 11 נקודות. במשחק השישי יצאתי למשחק מול לאציו בחוץ כשאני במקום השני והם שלישי, הפרש 3 לטובתי, הפרש שערים לטובתם (והם עשו תיקו אצלי בבית במשחק הראשון) ככה שהם מנצחים ועולים. למזלי בונקר אימתני ו2 בעיטות למסגרת הניבו 1-0 באולימפיקו שהעלה אותי. סיבוב שני, הבית - באיירן, גאלטסאריי, ליון, דפור´ משחק ראשון הובלתי 2-0 על באיירן באיצטדיון האולימפי במינכן. אדום לקופה וסוני אנדרסון, פציעה של קארייר, והפסדתי 4-2. משחק שני 1-1 ביתי מול דפור´, מוות למאורו סילבה שהשווה בדקה 85.