תחרות הפורום - עידכון

JRM

New member
העם איתך

בשתי הסוגיות. ערב המחזור הראשון רק 3 שחקנים חדשים החתמתי, אבל יש לי עוד 4 בדרך...מה הקטע... ובקשר לשחקנים החוצפנים האלה, כולה מכרתי את לינארס, כבר 4 שחקני סגל מתעצבנים עלי...למה מי הוא, חתיכת זבל אורגני...טוב, רואים כמה הוא פופולארי, אחרי יומיים עבר להם :)

ofer16

New member
אל תדאגו.

תשלחו את התמונות. אחרי 10 מחזורים אתם צריכים לשלוח עוד תמונה של הרכש.

קיר קמט

New member
הרי לכם ילדודס

תמונת המצב בקבוצה שלי רגע לפניי הנצחון הראשון של השנה מיותר לציין שהקבוצה שלי לא ממש נשארה כמו אז.

Shir17

New member
טוב אני כנראה ראשון

הנה התמונה הראשונה שלי, לא משהו מרשים בינתיים - ערב המחזור הראשון. בגלל שהליגה נפתחת 12 יום לאחר תחילת המשחק צירפתי לכם גם את ההעברות העתידיות שלי (future transfers).

Shir17

New member
ואני גם הראשון להשלים 10 מחזורים

אין ספק שהתחלתי את העונה גרוע... 16 נקודות מ-10 מחזורי ליגה... 3 הפסדים ותיקו ב-4 משחקים בליגת האלופות (קיבלתי את יובה, נברקוזן ופאנא)... הגנה לא יציבה, שוער על הפנים (קופה הפתיע אותי לרעה, אפילו איכזב)... אבל יש נקודות אור אחת- ואתם יכולים כבר לנחש שקוראים לה מקסים ציגלקו, הבחור פורח עם 8 שערים ב-8 משחקים, ואם אני יקח משהו העונה זה יהיה רק בזכותו. המשחק הכי טוב שלי היה במארסיי, דפקתי להם 6-0 משום מקום... כל הגולים של שחקנים שונים, היה גדול... קבלו את התמונה!

Shir17

New member
והנה המשחק הגדול מול מארסיי

ליטן לא לכעוס עכשיו 4 וחצי בבוקר לא היה לי כוח להתחיל להתעסק בתוכנות עשיתי הכל בשכונתיות בצייר. חבל שהמשחק הכי גדול שלי היה נגד הקבוצה שאני אוהד במציאות בצרפת... נו טוף, גם הם אנטישמים.

Shir17

New member
מחזור 20

אני בטח יסיים כבר היום את העונה, אני יעדכן אותכם... אז ככה בכלליות אני אומנם סופסוף הגעתי למקום הראשון בדם, יזע ודמעות ואני חושש שאני לא כ"כ יצליח להחזיק בו עד סוף העונה כי הקבוצה שלי, מה לעשות, די מוגבלת... אולי עם הרכישה הקרובה וההכרחית (כן אני יודע שאני משנה את הסגל המון) של ריקארדיניו ישתנה מפלס האטרקטיביות. ההנהלה לא ממש אוהבת אותי אבל זה יעבור להם עם התואר הראשון, הם כנראה עוד זוכרים לי את פתיחת העונה הדי נוראית שלי. טוב , אז השחקנים המצטיינים במחזור 10-20: ציגאלקו (שנחלש המון), סיסה, ניקולה פנטו השוער הנהדר שקניתי מבאסטיה, ילד בן 20 שמספק את הסחורה (כמעט) כל משחק. מלך השערים: ציגאלקו, 13 שערים. מלך הבישולים: אריק קארייר, 12 בישולים. השחקן בעל הציון ממוצע הגבוה ביותר: סיסה , 7.78 מכובד ביותר. המשחק של התקופה: אני יוצא לפאריז למשחק נגד סן-ז´רמן עם חששות כבדים שאני הולך לקבל בראש מרונלדיניו וחבריו אבל סיסה וציגלקו כובשים צמד בדקות 3 ו-4 בדרך ל 3-1 קטן אבל מה זה גדול... לא מלהיב , אני יודע , אבל אמרתי לכם- הקבוצה לא מלהיבה ולא כ"כ אטרקטיבית (רק 2 גולים למשחק בליגה, בד"כ הקבוצות שלי עומדות על 2.5-3 גולים למשחק בממוצע).

Shir17

New member
והנה המשחק של התקופה נגד פ.ס.ז´

תקראו בהודעה שלמעלה: לא מלהיב, אבל כ"כ חשווווווווב! היו 2 משחקים שהיו לדעתי הכי טובים למרות שבשניהם הפסדתי 4-3 לפאנאתנייקוס, משחקים פשוט אדירים שלי שבשניהם פנא´ חזרו מ 3-2 וגנבו לי את הנצחון המניאקים... חבל אבל לא נורא כפרה על אירופה , עונה הבאה נכבוש אותה כמו תמיד :) אז הנה התמונה, תהנו :)

JRM

New member
מחזור 10

כפי שאתם רואים אני כרכגע מקום 1 אבל המצב לא בשמיים ויש קצת בעיות בקבוצה (לדוגמא, ויקאש דוראסו הבקיע בליגה פי 2 יותר מווילטורד וסוני אנדרסון ביחד בכל המסגרות. מדאיג?) שחקנים בולטים: סידני גובו - שיחק 6 בליגה, כבש 8, בישל 3, ממוצע 8.33 אריק קארייר - פתח את כל 10 המשחקים בליגה בתור הפליימקר, כבש 5, בישל 4, ממוצע 8.00 אירועים מעניינים: השוער קופט (או שלא קוראים את הT בסוף?) קיבל אדום על המשחק הראשון והושעה עד המחזור ה6 ניקיפורנקו שיחק פעמיים, כבש פעמיים, ונפצע ל8 חודשים תמימים. צ´מפיונס ליג: הבית - ליון, ארסנל, נאציו, וויסלה קראקוב ההתחלה היתה על הפנים עם 3-3 בחוץ מול וויסלה (ושער בדקה 90 שהציל אותי מהפסד משפיל), המשיך טוב יותר עם 1-1 ביתי מול נאציו, הפסד בחוץ 3-2 לארסנל וניצחון 3-1 בבית על ארסנל.

JRM

New member
המשחק "הטוב ביותר"

מה נאמר מה נגיד אין לי קבוצה מלהיבה ביותר, ניצחון הליגה הגבוה ביותר היה על מץ´ 4-0 וגם זה בגלל שהשוער שלהם קיבל אדום בדקה 2 והיה לי 2 פנדלים... אז הנה לכם הניצחון הביתי 3-1 על ארסנל לא מרשים אבל זה מה יש

JRM

New member
20 מחזורים

אני גאה מאד במצב שלי בטבלה...כבר יש לי 8 נקודות הפרש ממקום 2 ושני משחקים חסרים. ותודה לאל, סוני וסילבן שלום התחילו להבקיע! ימות המשיח... שחקנים בולטים: פטריק מולר - ראיתי מישהו כאן ששיחק איתו והוא היה אצלו תותח, אני בכלל לא בניתי עליו...משחק אחד בגלל מכת פציעות הייתי צריך קשר ופשוט לא היה לי והוא קיבל צ´אנס ומאז הוא ברוטציה. 5 משחקים, 2 שערים, 6 בישולים וממוצע 8.00 סידני גובו - ממשיך לככב, שיחק 13, כבש 12, בישל 3, ממוצע 8.15, הספקתי לדחות הצעה עליו ע"ס 21 מיליון, הוא עוד יהיה שווה יותר סוני אנדרסון וסילבן ווילטורד - למה הם ביחד? כי עד עכשיו הם איכזבו ביחד. 10 מחזורים אחרונים הם כבשו 15 שערים ביחד ומשתפים פעולה מצויין אחד עם השני, מצב שמעמיד אותי לא טוב כי יש לי עוד את גובו שדורש הרכב. צ´מפיונס: סיבוב ראשון, הבית - ליון, ארסנל, נאציו, וויסלה קראקוב עברתי את הבית מהמקום השני עם 11 נקודות. במשחק השישי יצאתי למשחק מול לאציו בחוץ כשאני במקום השני והם שלישי, הפרש 3 לטובתי, הפרש שערים לטובתם (והם עשו תיקו אצלי בבית במשחק הראשון) ככה שהם מנצחים ועולים. למזלי בונקר אימתני ו2 בעיטות למסגרת הניבו 1-0 באולימפיקו שהעלה אותי. סיבוב שני, הבית - באיירן, גאלטסאריי, ליון, דפור´ משחק ראשון הובלתי 2-0 על באיירן באיצטדיון האולימפי במינכן. אדום לקופה וסוני אנדרסון, פציעה של קארייר, והפסדתי 4-2. משחק שני 1-1 ביתי מול דפור´, מוות למאורו סילבה שהשווה בדקה 85.

JRM

New member
המשחק הטוב ביותר

שמתי את התמונה של המשחק הטוב ביותר בקודם אז הנה הטבלה וכו´

JRM

New member
מכור שכמוני, כבר מחזור 30

ככה זה כשחוזרים הביתה מבי"ס ב10 ומשחקים עד 15:30 במנג´ר (והעכבר עוד נטוי
) חרא 10 מחזורים היו לי מחזור 20 - 3 הפסדים, 17 ניצחונות מחזור 30 - 6 הפסדים, 3 תיקו, 21 ניצחונות... ככה זה כשההתאחדות הצרפתית הזאת תוקעת לי...כן אתם לא טועים...4 משחקים ב8 ימים!! ביזיון!!! שיחקתי כבר עם אפורים!!! בכל מקרה למרות השוחד שלאורנט פרפרה נתן להתאחדות, במידה ואני אוסף 5 נקודות ב4 מחזורים האליפות מובטחת...אבל בצרפת כמו צרפת, הכל יכול לקרות, רק שאני לא אפסיד במחזור אחרון. אני אדלג הפעם על השחקנים הבולטים כי כולם ביזיון. צ´מפיונס: סיבוב שני, הבית - באיירן, גאלטסאריי, ליון, דפור´ אני לא מצליח להחליט אם אני לוזר או ווינר... לוזר: מוביל 2-0 על באיירן בחוץ, מקבל 2 אדומים, מפסיד 4-2. מוביל 1-0 בבית על דפור´, חוטף שיוויון בדקה 85. מוביל 3-0 על באיירן בבית, דקה 88 סנטה קרוז קובע 3-3. ווינר: מחזור 5, בבית, מול גאלא. תיקו ואני עף רישמית מהצ´מפיונס. דקה 84, 2-2. דקות 84, 89, שלישיית הס´מכים (סוני, סידני, סילבן) מסדרים לי 4-2 עם צמד בישולים לגובו, שער אחד של אנדרסון ושער אחד של ווילטורד. מחזור 6, חוץ, מול דפור´, רק ניצחון (והפסד של גאלא) יעלה אותי לרבע. דקה 80, קאלסטרום, 1-0. בקיצור הצלחתי לעלות לרבע הגמר ושם אני מול דורטמונד (זה בקטגורית הלוזר:), הובלתי 2-0, נגמר 2-2. אני שונא גרמנים! אני כותב הרבה...אני מקווה שמישהו קורא את זה לפחות...

JRM

New member
המשחק הטוב ביותר

כרגיל עלוב...4-0 על אוקזר...

JRM

New member
מעצבן ביותר

יש לי בקבוצה את ויקאש דוראסו, אחד מהשחקנים האהובים עלי במנג´ר (מאז שעזר לי ולCalais שלי לזכות באליפות צרפת...היה איתי מהעונה השנייה) ואני פותח איתו בליון כמעט כל משחק והוא די טוב... המוראל שלו סופר, והוא חושב שיש אווירה טובה בחדר ההלבשה החוזה שלו נגמר בסוף העונה הנוכחית, ואני מנסה לחדש לו אותו. הוא מקבל כרגע 13,000 והצעתי לו סכומים גבוהים והוא כל פעם סירב, ועכשיו הצעתי את הסכום המקסימלי של 55,000 דולר בשבוע, והוא סירב ונתן את הסיבה הבאה He whishes to get away from the club as soon as possible. זה אשמתי בדרך כלשהי? או שהוא סתם כרונית שונא את המועדון? יש דרך לשמור עליו? (כל זאת ועוד בפרק הבא...)

ליטן א

New member
בעוד... המממ...

בעוד.. 3... 2... 1.... צא לדרך..
כתבתי בהודעה הראשית, שהתחרות תצא לדרך, ברגע שאני אפרסם את החוקים..

למעלה