גורבי

אפעופ

New member
כהרגלי, אין לי ממש שאלה

לא מצליחה להפיק אותן. אבל אני חייבת להגיד שאני נהנית מכל רגע מהשרשור הזה ושאת פשוט מרתקת. כיף לקרוא אותך.

בלינקה

New member
זה שאני מסמפטת אותך במיוחד אני

מקווה שאת כבר יודעת, אבל מקסים לקרוא אותך כל כך ארוך ומפורט. גמני רוצה לכתוב כמוך. ויש לי עוד שאלות, כי בר יום חמישי, ונדמה לי שאף אחת לא שאלה על רכילות: איך פגשת את י'? יש או היה לך X מיתולוגי? כבר הצלחת לגמרי לגמרי להרפות ממנו?

גורבי

New member
../images/Emo25.gif

גמת רוצה לכתוב כמוני? מצחיקולה אחת, דוגמא ומופת לכתיבה בישראל. סוף סוף שאלות קצת יותר קלילות (באמת התפלאתי שאף אחת לא שאלה איזה מוזיקה אני אוהבת או מי הוא הBABE הקולנועי החביב עליי - הי, השבוע עוד לא נגמר). פגשתי את י' במסיבת פורים סטודנטיאלית בליל חורף ירושלמי. כפי שניתן לראות בגלריה, לא הייתי לבושה כראוי למזג האוויר, אבל כנראה שהצלחתי ללכוד את תשומת לבו של י' למרות אפי המכחיל-קלות. בעוד אני הייתי מחופשת לנערת שנות 20 זוהרת (תכננתי על מישהו אחר באותו לילה) ומוקפת בחברות רווקות, י' היה מחופש לגברת פלפלת (כולל כַּפּינה ענקית) ומוקף בחברים שיכורים. הוא גם התבייש להזמין אותי לרקוד. בקיצור, המפגש בינינו התמצה בכך שקילפנו בכוחות משותפים את חברו השיכור מחברתי ההיסטרית. בשלב הבא הוא ביקש מאקסיתו, שלמדה איתי והיא גם זו שהביאה אותו למסיבה ההיא, את מספר הטלפון שלי. אני, כבחורה מודרנית למודת פגישות עיוורות איומות (ולא ממש זכרתי מי הוא באותו שלב), סירבתי כמובן וביקשתי את שלו. דווקא התקשרתי, באמת, אבל כבחורה מודרנית חסרת חוט שדרה ניתקתי לפני שהוא ענה. ולא פעם אחת. בסופו של דבר נמאס לו, הוא חייג *42 והתחלנו לדבר. התאהבתי קודם כל בקול שלו, שעושה לי את זה גם אחרי כמעט שבע שנים. נפגשנו (הוא היה מקסים ואני הייתי נוירוטית מהסוג הגרוע ביותר), אחרי כמה חודשים עברנו לגור ביחד, ועד עצם היום הזה. תמיד אהבתי אותם כריזמטיים, חכמים ומצחיקים. י' הוא כל זאת ועוד, אבל הוא לא מנפנף בזה. [ובמעבר חד] המיתולוגי שלי, לעומת זאת, היה מהמנפנפים. הכרתי אותו בגיל 20, אחרי שנים של קראשים שמעולם לא הוחצנו אל האוביקט, כשכבר הייתי בשלב בחירת החדר במנזר. הוא גאל אותי מבדידותי (הבה ננסח זאת כך
) ובכך קבע את סיפור המסגרת לקשר שלנו: הוא הנסיך על הסוס הלבן, אני הנסיכה השברירית, חסרת הביטחון, הזקוקה להצלה. או פיגמליון וגלתיאה. זה לא שהוא לא העריך את מכמני שכלי ונפשי, הוא רק חשב שהוא זה שחשף/יצר אותם. וכשהתחלתי לנסות למתוח קצת כנפיים (ולא מעט בזכותו, יש לומר), ו"לפתח ביטחון", כדברי התינוק של במבה, הוא נרתע ואולי נבהל קצת. בקיצור, התחיל טוב, נגמר רע, נמשך קצת יותר מדי זמן (כולל טיול מסויט באירופה), ובהחלט השאיר סימנים.

לעונג הוא לי ../images/Emo141.gif

לשאול אותך שאלות כאלו נחמדות: איזו מוסיקה את אוהבת? האם את אוהבת לשמוע מוסיקה כשאת מציירת? ואיזו? מיהו ה-BABE הקולנועי האהוב עליך ובכלל אלו סרטים את אוהבת? מה את הכי אוהבת ללבוש? מקווה ששחר החלים כבר!

lulyK

New member
ואיך בדיוק את קשורה לקווין בייקון?

אם את מבינה למה אני מתכוונת.

קווין בייקון הוא ה-BABE?

כי הוא BABE רציני!|אייקון של תפוז מחכך ידיו בהנאה| לי אישית יש סריטה רצינית גם לכיוון של גארי אולדמן וטימותי האטון. אופס, זה לא שרשור אשת השבוע שלי...

גורבי

New member
קווין חמוד, אין להכחיש, אבל זה לא

הוא. גארי אולדמן, לעומת זאת, הוא בהחלט "הו, כן" (אבל מה קרה לו בהארי פוטר?) וגם דניאל דיי לואיס הצעיר (אני מסוגלת לראות את "מכבסה יפהפיה שלי" בלופ), וג'ון מלקוביץ' לפני הטייפ-קאסטינג (נגיד, ב"יחסים מסוכנים"). טימותי האטון הוא מין הית'קליף כזה, נכון? Dark and mysterious וכדי לא להישמע הו-כה-איכותית, גם קיאנו הוא ממתק עיניים נחמד (קצת חד הבעה, אבל למי באמת אכפת).

lulyK

New member
לא, לא. התכוונתי>

נו, טוב, אפילו אני לא זוכרת מאיזה סרט הבאתי את זה, אבל אמרו שם שכל אדם על הכדור קשור לקווין בייקון דרך 6 נקות (כמו סיקס דגריז אוף ספריישן, ותסלחו לי שאני אל כותבת את זה עכשיו באנגלית). אז, גרובי, דרך אילו נקודות את קשורה לקווין? (אולי היתה אצלכם מתנדבת בקיבוץ שהיתה שותפה בקולג' של אחותו?)

גורבי

New member
זנבות של תשובות

רגע לפני שאני נופלת למיטה: מוזיקה שאני אוהבת - לאונרד כהן, ניק קייב, DOORS, סמיתס (ומוריסי לבד, למרות שלדיסק האחרון לא ממש התחברתי) וגם בלוז וגוספל. סרטים - תזכירי לי מה זה
- אני מאוד אוהבת את טים ברטון, בעיקר כשגם ג'וני דפ מעורב בעניין (רדודה, אני יודעת). גם את "מלאכים בשמי ברלין" אהבתי, ואת "לשבור את הגלים" (למרות שיש בו משהו מאוד מניפולטיבי) ואת "ארבע חתונות ולוויה". לאחרונה: טרילוגיית שר הטבעות בהחלט שבתה אותי, אהבתי מאוד את "קיל ביל I" ונהניתי גם מ"שמש נצחית". מה אני הכי אוהבת ללבוש? קניתי לא מזמן מכנסיים חדשים, לא שחורים(!) ואפילו צבעוניים, שאני מאוד אוהבת וגם נראית בהם בסדר. אני בד"כ לובשת שחור או בורדו או שניהם ביחד. ושחר יותר טוב - תודה!

mummy

New member
הי גורבי, שמחה לגלות עם שובי שזו את

הספקתי לקרוא עד עכשיו רק חלק, ונורא מעניין. כמובן שאין לי שאלות משלי. לא משהו אישי נגדך, חלילה. אף פעם אין לי שאלות משלי. הפעם זה קצת יותר מתמיד, בעיקר כי אני עדיין משתאה מעצם היכולת שחזרה אלי לגלוש, לקרוא, להקליד (ראי ההודעה שלי מתחת לזו של מעין למטה על מחשבים קורסים). סופשבוע נעים

אמברון

New member
איזה שרשור נפלא!

היה לי שבוע מטורף לגמרי, כך שלא הספקתי להכנס ולשאול (וכל מה שרציתי לשאול - נשאל ונענה
). את מדהימה
. עונג צרוף...

גלשני

New member
פיפסתי שבוע מרתק!!!

הפעם הגעתי באיחור וכל השאלות שעינינו אותי כבר נתפסו, כך שנותר לי רק לקרוא ולהנות. אנחנו לא "מכירות" וירטואלית, אבל את כותבת נפלא ובצורה כנה ואמיתית וכיף "לקרוא" אותך בהצלחה עם הדוקטורט!

למעלה