הופעת חיינו - חוויות

כן, אכן אני ../images/Emo13.gif

באמת עבר המווון זמן אין לך מושג, אני באמת חייבת לספר לך משהו שקרה למת'יו, את לא תאמיני
אני כמעט בטוחה שיש לי אותך במסן אבל שלחי לי במסר בכל זאת

מה קרה לו?! ../images/Emo223.gif

אני מה זה לא מעודכנת.. ואין לי אותך במסן החדש. אשלח לך במסר.:)

STEMINEM

New member
ראיתי ת'להקת חימום בשירותים

התבאסו עליי שידעתי רק חצי שם.. אבל זה גם משו

RoxanneX3

New member
סמויה, אבל באלי להגיב. ../images/Emo3.gif

עד להופעה בקושי יצא לי ממש לשמוע שירים מהאלבום החדש, בעיקר כי לא התחברתי אליו מהפעם הראשונה ששמעתי אותו...הכרתי אותם מ'אה ביוטיפול ליי' והייתי רגילה לסגנון שלו, ואז פתאום באלבום הזה הם נורא השתנו (לפחות ככה זה נשמע לי), ואז בכלל לא היה לי חשק לשמוע את האלבום החדש. אחרי ההופעה המדהימה, שמיותר לחפור כמה נהניתי בה, אני כבר יומיים ברצף חורשת על האלבום החדש
הוא פשטו כ"כ נפלא! חבל שלא אהבתי אותו לפני ההופעה, כי אז בטח הייתי נהנית בה אפילו יותר. אבל תראו כמה הופעה אחת בודדה יכולה לשנות

../images/Emo14.gif|שיקי| היה כ"כ מדהים *-*

אני בחיים לא אשכח את הערב הנפלא הזה, מכל הבחינות: הצטלמתי עם שאנון ותומו שגם חתמו לי, הייתי שורה ראשונה והייתה הופעה מ-ד-ה-י-מ-ה
, המעריצים שהיו ליידי לא היו הכי נחמדים ואפשר להגיד שחטתי בעיטה או שתיים, בקינג אנד קווינן בקושי נהנתי בגלל הדחיפות הנוראיות, אבל עדיןD: נהנתי מכל שניה, וה12 שעות שחיכיתי שם היו שוות את זה, וההופעה עברה לי כ"כ מהר! כאילו הופיעו 2 דקות וזה>< התפללתי שגאט נו שיים יעופו כבר, כאלה גרועים-.- ואני חייבת לציין שהם ממש חמודים, נפלאים ותומו הבטיח שהם יבואו שוב אז אני מקווה שזה באמת יקרהD: אז ומאחורה בשער 6 כזה היו דלתות גדולות כאלה וכמה קווים, חורים כאלה שיצא מהם מזגן אז מידי פעם הסתכלתי לשם פתאום אני מסתכלת ומצד השני מופיעה מולי ראש, הראש של שאנון והוא חייך אליי, וזה היה כ"כ מצחיק XD חמוד שכמותו D: בקיצור, אני לא חושבת שנהנתי אי פעם ככה, והקהל שיתף פעולה בהכל וידע ממש את כל הליריקה שזה היה מדהים בעיני :) ~התמונות עוד במצלמה..~

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif עאהע וברקסטון הזה ממש חמודD:

הם יצא לבחוץ וניגד לנו כמה שירים שלו והצטלמתי איתו. ואח"כ הוא חילק מדבקות כאלה לאתר שלו, או למייספייס לא זוכרת בדיוק וחיבקתי אותו כשהוא חילק אז הוא הסתכל מי מחבקת אותו, חיייך ואמר "CUTE" חחחח, ואז אמרתי לו ברקסטון! "You really cute" אז הוא עשה עם היד כזה אגודל, חייך ואמר : "Thank You!". :)

PATD

New member
היה מדהים!

לא נראה לי שמישהו פה מכיר אותי כי הייתי חלק מהפורום הזה "רק" לפני 3 שנים
אבל עקבתי קצת לקראת ההופעה :) קיצר הופעה מדהימה למעט הריחות שהיו שם... בחיים לא הייתי בהופעה יותר מסריחה מזאת (והייתי בהופעות....)! יאללה מעניין מי הבא בתור. קצת תמונות עם שאנון ותומו

I AM7

New member
אוייששש

אני שעה כאן , פשוט לא מפסיקה לצחוק! מי כתב בפייס' על התמונה עם הג'ינג'י " ראש גזר" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני רואה את ההופעה הזו ../images/Emo223.gif

http://www.youtube.com/watch?v=b8eC-YTNcNI ואני מרגישה פשוט גאה שכולם שרו את ביוטיפול ליי ואת דיס איז וור
בחיי שלא חשבתי שזה יהיה ככה בהופעה שלהם, אני בטוחה שהם התרגשו, אע. נכון שהם יבואו שוב?! *-*

ובהופעה של 100 סאנס ../images/Emo223.gif

היינו צריכים לעשות קולות רקע ולא לשיר איתו
נו מה, התכוננתי על זה מלא;; זה עבר כ''כ מהר;;

Pooola

New member
נכון! אני עשיתי קולות רקע וכולם שרו

אז הפסקתי ושרתי עם כולם D: כאילו, דיס איז וואר ממחיש לנו בדיוק איפה הקהל צריך לשיר ומה XD יותר מזה? חחח

NoAmItA ChAn

New member
דווקא נראה לי שכן עשו קולות רקע

לפחות בסרטון שלי שומעים XP לפחות בהתחלה O: לפחות.

אני גם התחלתי והבנתי שמסביבי ../images/Emo223.gif

-אף אחד- לא עושה קולות רקע, אז פשוט הפסקתי כדי לא לצאת מפגרת.XD או לא קשורה. אבל תחשבו אם היינו עושים את הקולות רקע הם בטוח היו נדהמים! טוב נו, הופעה הבאה?XD

למעלה