הופעת חיינו - חוויות

Casper182

New member
למה כ"כ קצר?

אוקיי, היה בהחלט כיף NOTH היה ענקי וגם ABL אבל למה לא השקיעו בעוד שיר או 2? הרי זאת פעם ראשונה בארץ שירים מהאלבום הראשון היה יכול להיות יותר מנחמד [Capricorn/Oblivion/Buddha For Mary מישהו?] בכל מקרה, צילמתי בעיקר סירטונים אחרי שהבנתי שמרוב שקפצו עליי [שורה ראשונה מול שאנון!@] תמונות טובות לא יצאו לי אבל מה שכן יצא טוב העלתי לכאן http://oryanz.deviantart.com כמו רובכם פגשתי את טומו ושאנון, הם ממש חמודים לצערי ג'ארד ברח ודיי ציפיתי שהוא יצא לקהל גם אם זה להגיד תודה ולא להצטלם/לחתום כנראה שחתימה ממנו כבר לא תהיה לי?

RenanaD

New member
איך השגת את המפרט, ושל מי ה-backstage pass?

צילמת אותי באחת התמונות של K+Q, איזה כיף

Casper182

New member
איפה את בתמונה :O?

המפרט של ברקסטון! איזה בחור חמוד, אני וידיד שלי נשארנו לדבר איתו אחרי שההמולה הלכה [כולל חברי הלהקה] הוא ניגן לעצמו בביתן 1 והbackstage pass של מישהו מההפקה...

RenanaD

New member
מותק! הוא גם הגיע מוקדם בבוקר ודיברנו איתו

מלא. פשוט חמוד. חחחח ענק, מישהו אחר מההפקה הביא גם לי את הכרטיס שלו, אבל בשושו ובלי השרשרת הכחולה

Casper182

New member
הוא מלך

אפילו בפייסבוק הוא הגיב לי צילמנו סירטון שלו שאני לא מצליחה לעלות

its only ma

New member
היה תותח=]

לפני שנה- שנתיים הייתי פה עד שעזבתי P:, אבל בכל מקרה ההופעה שווה כניסה ותגובה... היה ממש מעולה!!!D: ממש נהנתי!!!! וכל הכבוד לכם שהיה לכם חלק עצום בלהביא אותם לכאן..!!
קיצור, היה ממש טוב!!! רק היה קצר=\ ונגמרו הדיסקים בדיוק שבאתי לקנות!!!
אבל היה ממש אחלה!! D:

../images/Emo216.gifחסרת מילים, המומה והכי מאושרת בעולם../images/Emo23.gif

היי כולם הצטרפתי לפורום כשהוא רק התחיל ומאז לא הייתי פה פעם אחת. לא נורא נכון?
אבל יש פה לא מעט פרצופים מוכרים מפורומים אחרים
נתחיל בזה שאני מכירה את הלהקה הזאת מהאלבום הראשון שלהם ובאלבום השני הייתי פנאטית..מטורפת ודיי גרופית שלהם, אני זוכרת שהייתי שמה אוזניות ומדמיינת שהם בארץ והייתי מאושרת לכמה דקות מחיי כמו שצריך
עברו שנים מאז והתבגרתי קצת(הרבה) עברתי לשמוע שירים אחרים(כבדים יותר לרוב..) אבל לא שכחתי אותם, שמעתי את האלבום האחרון ואם לומר את האמת לא הכי התלהבתי ממנו כי אני הארדקור של הראשון, א-ב-ל זה מה שנקרא grown on me ויש מספר לא מבוטל של שירים שהעבירו לי ימים שלמים(נייט אוף דה הנטר, הוריקן, קלוסר טו דה אדג' והלאה..). כששמעתי שהם באים לא ידעתי אם לצחוק או לבכות..ראבק אני בת 20 אחרי צבא, ללכת להופעה הזאת?!(כל מה שעלה לי לראש זה חבורה של בנות בנות 13 וחצי..באמת
) אבל ראיתי שמספר לא מבוטל קונים כרטיס אז למה לא?(אני יודעת שלא היה באזז תקשורתי בכלל אבל מלא ידעו על זה..גם כאלה שלא חשבתי ששומעים מוזיקה כזאת..זה עשה לי טוב
) לא התרגשתי בכלל לקראת הימים של ההופעה, תכננתי נסיעה של יומיים לת"א עם בת דודה שלי שהיא בול כמוני(רק שהיא לא שמעה בכלל את האלבום החדש
). הגענו בסביבות 6 וחצי וראיתי עדר שחור ענק ליד הקופות, מה שהצחיק אותי קצת, לקחתי את הכרטיס תוך 5 דקות(זה היה ממש מהיר
). ואז, אחרי התור המייגע וזריקת הבקבוקים של כוווווולם לרצפה התחלתי להרגיש משהו שהרגשתי לפני המון זמן...הפרפרים המוזרים האלה בבטן וחיוך שלא יורד מהפרצוף.. נכנסנו לאולם הע-נ-ק הזה ביתן 1 ולא ידעתי איפה לקבור את עצמי, בחיים שלי לא חשבתי שאני אגיע לזה. שהם בארץ!! מיותר להגיד ששמחתי על המזגן..ת-ו-ד-ה!!!!!!!!!! חיכני עד ההופעת חימום אחרי שאכלנו נקניקיות לא טעימות במיוחד
..שמעתי אותם לפני ולא התלהבתי, כאילו, הם מנגנים מעולה ויש להם סאונד בינלאומי אבל הקול והמירות שהסולן שר בה קצת מורידה מהם
ואז-כשהוא אמר שיש 2 שירים לפני שהלהקה עולה כוווווווולם צרחו והתחלתי להבין שזהו זה. זה אמיתי..זה קיים והם בארץ שלנו, איפה שכווווולם מבטלים!!!!!!!!! 9 וחצי בדיוק, הכל חשוך ושקט, הצלחנו להתמקם באמצע דיי מרחוק כי הגענו למסקנה ששם רואים טוב
ואז כשהם עלו ראיתי יםםםםם מצלמות מול הפנים שלי, מזל שאני גבוהה
. ג'ארד נשמע לי קצת מצונן אבל זרמתי עם זה.."אסקייפ" התחיל והיו לי צמרמורות, מה שידעתי לשיר שרתי וכל הקהל היה באקסטזה. היה מדהים לראות קהל בכל הגילאים, כשלידנו היו מלא בני 20+ ככה שהרגשתי בבית, זה היה כיף לראות אותם. "נייט אוף דה האנטר" בסט לייב סונג א-ב-ר!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מקפיץ ברמות ולא יכולתי לסתום את הפה שלי ולרקוד..זה היה משחרר לגמרי ושמחתי לאלוהים שאני שם, הלהקה התופים ושאנון היו כ"כ יאמי!!
. ראיתי שכמה לא הכירו את המילים, ואז כשהם התחילו עם "אטאק" קרנתי מרוב אושר וכווווולם שרו את המילים, בלי יוצא מן הכלל(או ניסו
).. היה אנרגטי מאוד. VOX POPULI אני שמעתי פעמים אחדות אבל הקהל זרם
"סרצ' אנד דיסטרוי" ..אוי..היה מעולה!!!! היו מלא ליידי שדיקלמו כל מילה והייתי בהלם מהמעריצים האלה..לאט לאט האולם התמלא והרגשתי צורך עז לזוז לאנשהו מקרוב. הייתה שם מישהי או מישהו עם בלון "מזל טוב" שדיי הרס לי אבל זה הכי קרוב שיכלתי, וההוא מאחורי שעישן גראס...נו באמת. "ביוטיפול ליי" גם מהשירים שאתה מוזר אם אתה לא מכיר בעל פה..חח..שיר גאוני. "דיס איז וור" היה מעולה אבל לצערי לא מהאהובים עליי.. כל הקטעים האקוסטים היו מרשימים מאוד!!!..וכמה שחיכיתי ל"פרום יסטרדיי" שכוווולם שרו והתרגשתי עד דמעות..וכשהוא קיצר ושר את "דה קיל" אקוסטי ירדה דמעה בודדה ככה..זה ה-רגע שחלמתי עליו, לצרוח את השיר הזה עם כולכם
. ה-חפירה של הNO NO NO NO!! חח..שמתי לב שרוב הקהל לא ידע מה הקטע אז הם שקרנים ולא ראו את הקליפ..שלא ירימו ידיים
. זה אחד השירים הכי כיפים שיש להופעות והיה נדיר ביותר...צרחתי כמו סמומה
מכיוון שדיי ידעתי את הסט ליסט חיכיתי לקינגס אנד קווינס..ואז הם חוזרים וג'ארד שואל?:"רוצים לשמוע שיר ישן שלנו?!" וכולם צורחים שכן(בתוך ליבי קיוויתי לשיר האהוב עליי שלהם-קאפריקורן..) אבל "דה פנזטי"!!!!!! אוי..מ-ע-ו-ל-ה...כ"כ..זה היה לפנים..!!!!!!! וכמובן.."קינגס אנד קווינס" שאני אוהבת רק בגלל הקולות רקע היה מהנה לאללה. ציון לשבח לג'ארד שהצליח להרים את כל השוהים בביתן הזה על הרגליים, הסתובבתי לא מעט ושמתי לב למלא אנשים, העיניים של כולם על ג'ארד כמו חבורת מהופנטים..מהנהנים. נכון, חלק מכובד לא ממש שומע את הלהקה ובא לראות את "ההיפ" אך זיהיתי אותם ובסוף הם יצאו עם חיוך מרוח על הפרצוף
אני נהניתי כמו שלא נהניתי בחיים, אתם קהל מעולה, ולא..לא מילאנו אצטדיון ואני מדינה קטנה.חח..אבל עשינו את דה מוסט אוף איט ואתם בטח גאים בעצמכם פורום יקר שהצלחתם להביא אותם(מה שפורום מכ"ר לא עשה..אבל הזענו בדרך
). תודה ל-כ-ם..תודה ל30 סקנס טו פאקינס מארס ותודה לתומו המתוק ולשאנון החתיך הזה שהצטלמו עם כולם ולא התחרפנו מהמעריצים..חח ג'ארד שנטש
. תודההההההההה!!!!!!!!!!!! חפרתי. מי שקרא שיבורך. אוהבת אתכם המון ונתראה בהופעה הבאה

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif הוהו פרצופים מוכרים../images/Emo6.gif

נשמע שנהנת:) היה באמת מעולה .D: וכן ,קראתי הכל@!#

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif מיכלי היה לי כיף לפגוש אותך!../images/Emo23.gif

וגם אני קצת התאכזבתי שלא היה משו המאלבום הראשון, ודה קיל היה מצמרר

Casper182

New member
אמג

עוד מישהי בגילי ואחרי צבא!!! חשבתי שהייתי לבד לפחות ככה הרגשתי איפה שאני עמדתי... אחלה... אממ, נקרא לזה סיקור? לפחות הכי טוב שקראתי עד עכשיו גם אני חיכיתי לקפריקורן! שהוא הכי מגניב מיד אחרי NOTH

למעלה