שמחה מאוד בשבילכן שנהנתן...אני לא יכולתי להגיע..לצערי הרב..אבל אני בטוחה שאתן נהנתן גם בשבילי.. אני עדיין מנסה לשכנע את עצמי..שלא נורא ואני אלך לראות אותם בחו"ל..אני באמת מקווה שזה יקרה בעזרת השם.. שבת שלום..
שג'ארד ביקש לצלם אותנו עושים את הקטע של קלוסר עם ה-NO NO NO זה אומר שהוא ממממממש אהב את הקטע הזה שלנו, כל הכבוד לנו!^^ אני מניחה שהם ממש התלהבו. אחח, אם רק היינו יכולים להיות בקליפ הזה.. ותגידו, כשהוא אמר לצלם תמונה שלנו עם יד למעלה [אם אני לא טועה] אז זה הוא צילם? כי אני לא ראיתי כלום, רק שמעתי..
ההופעה הייתה מדהימה, הייתי בצד השמאלי (טומו) ויצאו תמונות טובות (אעלה אותם אחר כן) ויש גם וידיאו. ההופעה הראשונה שהייתי הייתי שורה 6 או7 ואנני אמרה לי ששורה ראשונה החוויה אחרת ואת צודקת. הייתי בטוחה שישאר לי הדפס של הגדר על הצלעות שלי, אולי השארתי כמה סימנים שחורים לאנשים שניסו להידחף. הגענו הביתה בסביבות 4 בבוקר (צפון אין מה לעשות). היה שווה את זה, מקווה שהם יחזרו לפה שוב. ת'אמת זה עושה חשק לנסוע למס' הופעות שלהם. לפחות יש תמונות וחתימות. היה כיף לפגיש את כולן
) ופשוט הייתי מאושרת רק להיות מסוגלת לראות אותם בהופעה היה פשוט יותר ממדהים, הקהל היה מטורף, יותר מכל הופעה שהייתי בה לפחות, כולם באמת שרו והופתעתי לטובה מכמה ידעו את המילים! תמונות היה כמעט בלתי אפשרי לצלם חחח אבל יש לי סרטונים מי שרוצה לראות כאן
בקיצור היה ערב מדהים והיה אפשר לראות שגם הם מאוד נהנו והופתעו מהקהל! סוף סוף אחרי 3 שנים החלום התגשם, זה הרגיש לי כ"כ קצר שפשוט בא לי שוב פעם!! אה ורק אצלנו היה קונפטי ב CTTE או שבעוד מדינות?