אני לא מאמינה שהם היו כאן אתמול
טוב תקשיבו, אחרי בערך 13 שעות שחיכיתי בחום. בכיתי מפאניקה כי חשבתי שהשורה הראשונה לא שלי... אחרי אלף ושתיים דברים... נכנסתי לשם. ההופעת חימום היתה בסדר.. ואז הם עלו, לא שלא ידעתי למה לצפות, ידעתי.. אבל הקהל הישראלי היה מטורף!!!!!!!! בצד שלנו לפחות, אבל לפי מה שראיתי גם כל הקהל ידע את המילים!!! באירופה זה אף פעם לא היה ככה, בחיים לא שמעתי כזה הד של שירה כשאסקייפ עלה לבמה, וגם אחר כך.. הקהל ידע את כל המילים. כן היה כמה צרחות (הרבה) לג'ארד אבל למי אכפת. הם נתנו הופעה מטורפת. וראיתי עליהם שהם המומים מהקהל הזה. באמת!!! הופעה מדהימה! הכי טוב היה לפגוש אותם אחר כך. בחיים שלי לא קרה שהם יצאו כל כך מהר, אז אתם יכולים להתגאות
אני חושבת שרגע הגאווה שלי היה עם תומו, כששאלתי אותו לגבי הכתבה הראשונה שלו במעריב לנוער, שהוא דיבר על הבנות מהישראל שהזמינו אותו.. ואז אמרתי לי שאני לא יודעת אם הוא עדיין זוכר.. ואז הוא אמר לי "בטח שאני זוכר אותך! את הילדה שהביאה לי ככה וככה וככה" והייתי ממש מאושרת, כי רציתי שהוא באמת יגיד לי את זה! וגם התנצלנו על תקרית נמל התעופה וגגגגגםםםםם רננה ודנה נזפו בו על זה שהוא לא כותב לנו בטוויטר כלום! והוא כתב!! פפאו! הצטלמתי שוב עם תומו, כי רציתי תמונה יותר עדכנית מ-2008. לא שיצאתי שם משהו. איכ. אבל לא נורא. וגם אני נראית כאילו אני נמרחת עליו .. לא טוב וממש התרגשתי בשביל סתיו ודנה וענבלירון וכל הבנות והחברות שכל כך רצו לפגוש אותם ועשו זאת! וגם שאנון המדהים שיצא החוצה! היה אחלה! כולם הצטלמו איתו והוא חתם והכל. הייתה מישהו בתור שאמרה לנו שהם "אדישים" כאלה כשפוגשים אותם. אני מקווה מאוד שעכשיו היא יודעת כמה היא טעתה. ודנה ורננה שעלו לבמה! וברקסטון שאמר לי שאני "awesome" וטונות של דברים. כל שיר ושיר היה מדהים! שאנון קרע את התופים ותומו וטים פשוט השתוללו באמת! אם למישהו יצא להסתכל עליהם הטיפה ולא רק על מיסטר לטו
הייתי ממש מאושרת לראות כל מיני בנות שהיו פעם בפורות, בהופעה, באמת היה נחמד לראות את כולם! גם אלה שעדיין בפורום וסורי אם לא ראיתי פספסתי אנשים קיצר אנשים! יש לנו קהל מדהים!!!!! וארץ מדהימה!!!! ורק.. שיחזרו שוב!