הופעת חיינו - חוויות

sashkaalex

New member
יש סיכוי שאני וחברה שלי נבוא בסביבות שש

אבל יש סיכוי את מבקשת חתימה גם בישבילי! אני יוהב אותך לנצח על זה!

HHonesty

New member
היה אדיר! עליתי לבמה וקיבלתי את הבנדנה של שאנ

של שאנון ומפרט של הלהקה והיה אששששש עמדתי בדיוק מאחורי ג'רארד עם המוהק הגניב שלי שעשיתי באותו יום וזהו....חוץ מזה שהקהל היה על הפנים בחצי שעה האחרונה אחרי זה הוא היה מצוין!

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אההה אני יודעת מי אתה!!

רציתי לרצוח אותך כלכךךךךך חחחח וראיתי גם שבהתחלה חברים שלך ניסו להעלות אותך על הקהל אבל חבל שאנחנו ישראלים וזה לא התאפשר

HHonesty

New member
יאפ זה אני. קהל ישראלי עלוב

טוב נו עוד שנה ROCK AM RING זה כבר סיפור אחר לגמריי:)

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif וואו איזה כיף לך*-*

זה לא פייר, לכל הגבוהים היה יתרון משמעותי בהופעה-.- חח סתם תהנה :)

sashkaalex

New member
דאם היה כולכך טוב

היתי בצד שמאל של הבמה (וימין של ג'ארד) מול טומו! דאם כשהם עלו העתרגשתי כמו ילדה קטנה!וישר קפצתי על הכתפיים של חבר! יצאו לי תמונות יחסית טובות,אבל רוב ההופעה לא ראיתי כלום כי כול הגבוהים נידחסו לפני וכול פעם שהקהל שהג קפצתי על מישהוא בישביל ליראות את הסיבה לכך! וכששאנון היתחיל לטופף זה היה רגע אלוקי! יצאת מבסותה מכול העיין,רק שממש ציפיתי לזה שהם יצאו אחרי ההופעה אבל לא נישערתי. ממש רציתי ששאנון או ג'ארד יחתמו לי. אבל עדיין ג'ארד היה כולכך טוב והוא שיטף את הקהל! אני מקווה שהם יחזרו לפה כי זה היה קצר מידי! מענין מי תפס את המקלות של שאנון?רוצים להיתחלק איתי? ^^ אם מישהו הולך היום למלון שלהם בערב אז כחו אותי איתכם! (האתר לא מעלה תמונות אז אני ינסה יותר מאוחר)

TA127

New member
מאוד נהנתי...אבל!

הקהל היה הכי לא זורם בארץ....לא שרו איתו את הקטעים של הסאמיט כמעט בכלל וזה דיי הרס חלק מהשירים...שלא נדבר על זה שהלהקת חימום הייתה נוראית לדעתי. אבל מאוד מאוד נהנתי מההופעה וחזרתי צרוד D: אני מקווה שהם יבואו שוב....

TA127

New member
הקהל היה צולע!

הוא ראה שבאחד הקטעים הכי מרגשים הקהל לא שר ולא קפץ ולא כלום אז הוא עצר את השיר וצרח עלינו...בושות עלינו שבכלל היה צריך לעשות את זה. ואם את זוכרת נגיד מ VOX PUPOLI...הקהל לא שר בכלל ולכן או שהוא שר או שלא שמעו אף אחד. המקומות היחידים ששרו זה בסוף משום מה. דוגרי יצאנו מעפנים(לא אני כי לפחות ניסיתי D:)

maya254

New member
זה לא פעם ראשונה שג'ארד עוצר הופעה חחח

הוא עשה את זה גם בROCK AM RING בגרמניה בדיוק בSEARCH AND DESTROY זה סתם כדיי להלהיב את הקהל! היינו מעוליייים הקהל צרח והיה מטורף אפילו ג'ארד אמר שאנחנו הקהל הכי רועש איי פעם.. כי אם יש משהו שאנחנו טובים בו זה זה

תקשיב, הוא תמיד עושה את זה.

לא יצאנו מעפנים בשיט. אויל איפה שאתה עמדת
חבל שזה הרושם שקיבלת מהקהל. זה שהוא אמר שהוא רוצה לעשות איתנו שוב את הקטעים מקלוסר זה כ ב ו ד

../images/Emo45.gif אחד ה-שירים האהובים עליי.

כ"כ שמחתי שהוא ביצע אותם. טוב, יצאתי רננה עם הלייקים.

אני לא מאמינה שהם היו כאן אתמול

טוב תקשיבו, אחרי בערך 13 שעות שחיכיתי בחום. בכיתי מפאניקה כי חשבתי שהשורה הראשונה לא שלי... אחרי אלף ושתיים דברים... נכנסתי לשם. ההופעת חימום היתה בסדר.. ואז הם עלו, לא שלא ידעתי למה לצפות, ידעתי.. אבל הקהל הישראלי היה מטורף!!!!!!!! בצד שלנו לפחות, אבל לפי מה שראיתי גם כל הקהל ידע את המילים!!! באירופה זה אף פעם לא היה ככה, בחיים לא שמעתי כזה הד של שירה כשאסקייפ עלה לבמה, וגם אחר כך.. הקהל ידע את כל המילים. כן היה כמה צרחות (הרבה) לג'ארד אבל למי אכפת. הם נתנו הופעה מטורפת. וראיתי עליהם שהם המומים מהקהל הזה. באמת!!! הופעה מדהימה! הכי טוב היה לפגוש אותם אחר כך. בחיים שלי לא קרה שהם יצאו כל כך מהר, אז אתם יכולים להתגאות
אני חושבת שרגע הגאווה שלי היה עם תומו, כששאלתי אותו לגבי הכתבה הראשונה שלו במעריב לנוער, שהוא דיבר על הבנות מהישראל שהזמינו אותו.. ואז אמרתי לי שאני לא יודעת אם הוא עדיין זוכר.. ואז הוא אמר לי "בטח שאני זוכר אותך! את הילדה שהביאה לי ככה וככה וככה" והייתי ממש מאושרת, כי רציתי שהוא באמת יגיד לי את זה! וגם התנצלנו על תקרית נמל התעופה וגגגגגםםםםם רננה ודנה נזפו בו על זה שהוא לא כותב לנו בטוויטר כלום! והוא כתב!! פפאו! הצטלמתי שוב עם תומו, כי רציתי תמונה יותר עדכנית מ-2008. לא שיצאתי שם משהו. איכ. אבל לא נורא. וגם אני נראית כאילו אני נמרחת עליו .. לא טוב וממש התרגשתי בשביל סתיו ודנה וענבלירון וכל הבנות והחברות שכל כך רצו לפגוש אותם ועשו זאת! וגם שאנון המדהים שיצא החוצה! היה אחלה! כולם הצטלמו איתו והוא חתם והכל. הייתה מישהו בתור שאמרה לנו שהם "אדישים" כאלה כשפוגשים אותם. אני מקווה מאוד שעכשיו היא יודעת כמה היא טעתה. ודנה ורננה שעלו לבמה! וברקסטון שאמר לי שאני "awesome" וטונות של דברים. כל שיר ושיר היה מדהים! שאנון קרע את התופים ותומו וטים פשוט השתוללו באמת! אם למישהו יצא להסתכל עליהם הטיפה ולא רק על מיסטר לטו
הייתי ממש מאושרת לראות כל מיני בנות שהיו פעם בפורות, בהופעה, באמת היה נחמד לראות את כולם! גם אלה שעדיין בפורום וסורי אם לא ראיתי פספסתי אנשים קיצר אנשים! יש לנו קהל מדהים!!!!! וארץ מדהימה!!!! ורק.. שיחזרו שוב!

זה היה כל כך מעבר למדהים.

אחרי כל הסרטונים שראיתי שלהם, זה היה פשוט ההופעההכי מדהימה שהייתה לדעתי איי פעםם !!!!11 ראו שג'ארד מתרגש בטירוףףף וזה היה מדהיםם !! והוא נפלל XDD ואני נקרעתי שעה מצחוק. ואז הוא קם כמו כוסית. וזה היה יותר מצחיק XDD והאקוסטי היה מרגש לחלוטין, וכולם בכו ולא רק אני, והL490 היההה מדהיםםם ושאנוןן המוכשר הזה 0_0 והייתי בצד של תומו והוא ניגןן מדהיםםם וזה היה כזה שיעור טוב לצפות בו במשך כל ההופעה. וג'ארד קלט שאני הבאתי לו את החולצות !! הוא פתאום באמצע הסתכל עליי והצביע על החולצה כאילו הוא זוכר שאני הבאתי !! והוא הצביע עליי לעלות לבמה, אבל אנשים לא נתנו לי לעלות =/ אבל כבוד שדנה ורננה עלו !! ולצערי לא ראיתי שהם יצאו החוצה, גם מיהרתי הביתה, אבל אני לא מבואסת, כי מה שהיה לי להגיד להם אמרתי בשדה, אבל בכל זאת זה היה דקה אחרי הופעה ורציתי לתת פידבק. אני מאושרת שסוףסוף הם הגיעו לכאן אחרי עבודה קשה מצד כל האשלון. אני מרגישה שחרור ענק אחרי כל הלחץ של ההופעה והכל. אחרי שהגעתי הביתה פשוט התחלתי לבכות מאושר. זה מדהים. אני גאה בכולכם על זה שהפכתם תהופעה לבלתי נשכחת. והקטע של קלוסר שהוא צילם, זה היה מדהיםם !! והואא שרר את ALIBI בצורה הכי מרגשת שאפשר לשיר אותה. זה עשה לי את השנה. ואת החיים.

../images/Emo45.gif בובה אני ממש שמחה שנהנית

וואי! אני שמחה שכל העבודה הקשה שלנו השתלמה!

למעלה