שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשרשור שבועי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע:

Rose131

New member
../images/Emo211.gif

שיר השבוע מmtv2:לאדעת
שיר השבוע לא מmtv2:לאדעת!
להקת השבוע:ג"ש\MCR קליפ השבוע:^^ דיסק השבוע:משהו מהלהקות הנ"ל רק בלי הדיסקים האחרונים. הפתעת השבוע:המון ביטולים בהיסטוריה. ביאוס השבוע:שיעור היסטוריה היום
תמונת השבוע:*תמונה אקראית*

../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: רובי רובי רובי רובי
שיר השבוע לא מmtv2: We've Got a Big Mess On Our Hands - TAI
The Curse Of Curves - CIWWAF להקת השבוע: TAI
קליפ השבוע: We've Got a Big Mess On Our Hands - TAI
דיסק השבוע: אין
הפתעת השבוע: היב'ניקים סיימו ללמוד XD רונדו רולז!, יומולדת למיכ+שחר [זה לא ממש הפתעה ידעתי על זה
] ושאר דברים שכנראה שכחתי ביאוס השבוע: מבחן באנגלית ושאר דברים ששכחתי D: תמונת השבוע: ארררר

Rose131

New member
כן,

גם אצלנו היבניקים סיימו ללמוד והשאירו לנו מתנת פרידה- הם ניסו למלא את הבריכה (זה כזה שקע ענקי ברצפה שמתכנסים בו וקוראים לזה בריכה) של השכבה שלהם במים
רק שהם שכחו לסגור את החורי ניקוז. ממש חכמים

אר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אצלנו זה היה יותר משהו בכיוון של המוןןןןןןןןן שקיות מים/פיפי [כן], חלב [או משהו אחר לבן שאני לא רוצה לדעת מה הוא
] וביצים X__X ואז הם עלו קומה קומה [יש 4
] ופשוט זרקו על ילדים;;.

oshriti123

New member
אצלנו שנה שעברה עשו את זהXD

אבל השנה זרקו איזה שקית והלכו הביתה-.- שכבה יבשה[תרתי משמע.. סטיגידיש~!]

שנה שעברה היה הרבה יותר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

השנה היה סתם מעאפן.. וגם תקעו לנו מבחן באנגלית בשעות 3-4 וביניהן יש הפסקה גדולה;; וכל שניה חזרתי בריצה לכיתה כי פחדתי שיזרקו עליי והמורה רצתה לחנוק אותי XDDD שנה הבאה יהיה יותר כיף
השכבה של אחשלי הם מזה מופרעים;;

XDDDDDDDDDD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אצלנו הם הבטיחו למנהלת לא להתפרע אבל בסוף שמו זין אז ביטלו להם ת'טיול לאילת וטיול למצדה ואת המסיבת סוף שנה

אצלנו גם ככה אין אילת...

העירייה המזדיינת שלנו ביטלה את כל הטיולים השנתיים לאילת של כל התיכונים בעיר ובמקום זה יצאנו לחרמון רק ללילה אחד... אז שילכו להזדיין ושהמנהלת תעביר יום עם עז שאוכלת עשבים מהשולחן שלה

Rose131

New member
לנו ביטלו את הטיול השנתי

בגלל שי"א עשו שטויות בטיול שלהם. לי"ב הם לא ביטלו למרות שי"ב עשו פי 2 שטויות, ולנו הם כן מבטלים. זה כזה מעצבן

Rose131

New member
nice../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אצלנו בתחילת השנה הם חירבנו למנהל מול המשרד

PATD

New member
חחח איזה באסה שלא הספקתי לראות את

זה!! כבר הלכתי הבייתה חחח [ או יותר נכון לעדן אבל מזה משנה..חח הבית השני..]

Rose131

New member
גמני פיספסתי../images/Emo7.gif

ניקו את זה עד שהספקתי לבוא- ילד נכנס לנו באמצע השיעור לכיתה ואמר את זה ואחרכך גם אמרו לי
אבל הם נשמעים כלכך מטומטמים
הם גם נכנסו לנו לכיתה ושרו את ה"י"א שולט פה" הזה שלכם והמורה הסתכלה עליהם כלכך מוזרXD

למעלה