שרשור שבועי

HarlequinGirl

New member
תתחדשי :)

סרט כזה טוב
זה לא מעציב קצת שאת מסתכלת על הפוסטר זה מזכיר את הסט או משו?

M a a y a n K

New member
תודה!

אמממ...לא,זה לא מעציב אותי. אני גם ממש אוהבת את הסרט הזה מכל הבחינות (בעיקר מבחינת צילום ועריכה...נו, תלמידת תקשורת לשעבר...)

CitizenErased

New member
meeeeeeee

שיר השבוע מmtv2: אמפ... אתם בטח מצפים למשהו מסויים אבל דווקא בגלל זה אני אגיד Jet - Are You Gonna Be My Girl, כי בדיוק כשחזרתי לחרוש על זה ראיתי את זה פתאום בטלויזיה.. וטוב נו, רק כדי לא לאכזב אתכם - Muse - Invincible שיר השבוע לא מmtv2: ווווווו Rage Against the Machine - Maggie's Farm! איזה קאבר שליטה. ותודה למיוז שהכירו לי להקת השבוע: ריייייייייייג' אגיינסט דה משין קליפ השבוע: מוסה - אינוינסיבלע דיסק השבוע: Travis - The Invisible Band הפתעת השבוע: הגיעו חולצות של מיוז לUFO!!!! וקניתיייייייייי!!!!!!!!!1111אחדאחדפאקצה ביאוס השבוע: אני עובדת מחר ואין לי כח תמונת השבוע: הנה.. מעלה נשכחות... ומזכיר לי שעוד שבועיים שוב

PATD

New member
וווואוווו נגמר בצפר!!!

שיר השבוע מmtv2:מממ לאיודעת
שיר השבוע לא מmtv2:גרייס קלי של מיקה
להקת השבוע:מיקה חח קליפ השבוע:אין משו ספציפי.. דיסק השבוע:של מיקה וכל מכר הפתעת השבוע:אני נוסעת לפסטיבל רידינג! וזה היה לגמררררררררי בהפתעה! ההורים שלי הסכימו בשניה!!
ביאוס השבוע:לאיודעת.. תמונת השבוע:המון תמונות ועוד אחת מהספר מחזור

אין לי כותרת, תחיו עם זה!

שיר השבוע מmtv2: when your heart stop beating של 44+ שיר השבוע לא מmtv2: Tokio Hotel - Durch Den Monsun להקת השבוע: Opeth קליפ השבוע: Lostprophets - 4am forever דיסק השבוע: H.I.M - Razorblade Romance הפתעת השבוע: מאה במבחן בספרות ביאוס השבוע: 71 במתכונת בלשון וועוד כמה דברים תמונת השבוע:

SainTonix

New member
כל פולין מטורפת עליהם! כאילו מי הם

פה שמעתי אותם אולי פעם אחת, שם- הכל טוקיו הוטל, כל שניה בטלוויזיה, בחנויות - שרשראות, צמידים, חולצות..

M a a y a n K

New member
../images/Emo6.gif

רק אותי זה מצחיק לשמוע להקות אימו בצרפתית? מה, זה לא נראה כמו פארודיה?

M a a y a n K

New member
?!

באמת? *מרגישה טיפשה* אז למה חשבתי שצרפתית לעזאזל? ועוד מי כמוני צריכה לזהות גרמנית, יש לי בני דודים שבאים לפה פעם בשנה לשלושה שבועות וחופרים בגרמנית!! שלא נדבר על החרישות על RTL...אתם יודעים כמה זה נורא לראות THE OC בדיבוב לגרמנית? כאילו שבאנגלית זה לא מספיק... פפפפווווו...הייתי חייבת להוציא את זה, סורי

נכון../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

הקליפ עם המים או משהו
הסולן שלהם באמת חייב להפסיק להכחיש שהוא גיי, די! צא מהארון!

Xx Moriko xX

New member
X___X דווקא פה לא חסר להם מעריצים.

זתומרת מעריצות. זתומרת גרופיות. זתומרת " בילללללל [?] -זה שדומה לבחורה- תעשהההה לייייייי ילדדדדדדדד!!!!!!!11" [ופגשתי הרבה כאלה.] אין לי שום דבר נגדם אבל גרמנית זו אחת השפות המבחילות. לדעתי.
נא לא לקחת אישית.

sapir lee

New member
אני

שיר השבוע מmtv2: 30STM-ATTACK MCR-I DON'T LOVE YOU LOSTPROPHETS-4AM(FOREVER) שיר השבוע לא מmtv2: כל האלבום של 30STM להקת השבוע:30STM קליפ השבוע:30STM-THE KILL דיסק השבוע:האלבום של 30STM (כן, חרשתי עליהם השבוע) הפתעת השבוע:רצתי 2000 מטר במבחן ב12:44 דקות! שהפעם האחרונה לפני המבחן עשיתי ב14:14 ביאוס השבוע: לא עברתי את הטסט :&#39
תמונת השבוע: תמונה יפה של לקונה קויל

למעלה