שרשור שבועי

Luna Sphere

New member
|COME ON ENGLAND|

שיר השבוע מmtv2: לא יודעת שיר השבוע לא מmtv2: לא יודעת P: דאמן אני חכמה. להקת השבוע: אמ. פיג'ון דטקטיבס קליפ השבוע: משהו חדש.. דיסק השבוע: מיקסטייפ אישי P: הפתעת השבוע: היה כל כך כיףףףףף ביאוס השבוע: הייתי צריכה לדבר עם יותר בריטים.. אה ואין לי כרטיסים למשחק. תמונת השבוע:

oshriti123

New member
אז אני לא היחידה!

איך אח שלי התעצבן כשאמרתי שאני בצד של אנגליהXD ד"א, איפה משדרים את המשחק? ומישהו כאן הולך?

M a a y a n K

New member
אבל למה?../images/Emo7.gif

סתם... אתם יודעים, "זה רק ספורט" בלה בלה בלה... שכל אחד יהיה באיזה צד שהוא רוצה!
לצורך העניין, GO ISRAEL!!!
(יחי הפטריוטיזם)

LIly845

Well-known member
גם אני בעד אנגליה ../images/Emo3.gif

אבל עדיף שאף אחד מהכיתה של ילא ידע על זה! הם מספיק מופרעים.

SainTonix

New member
../images/Emo191.gif

שיר השבוע מmtv2: למרות שלא ראיתי הרבה - Klaxons - Atlantis To Interzone שיר השבוע לא מmtv2: Kill Hannah- The Collapse להקת השבוע: גוד שארלוט קליפ השבוע: MCR - I dont love you דיסק השבוע: Good Charlotte - Good morning revival , איך אני רואה שזה הולך להיות עוד הרבה שבועות דיסק השבוע שלי, פשוט אלבום מעולה! הפתעת השבוע: חזרנו הביתה מפולין בלי שהשביתה הפריעה לנו ביאוס השבוע: חזרנו מפולין תמונת השבוע: המשקה הלאומי שלי בפולין.

oshriti123

New member
/m\

שיר השבוע מmtv2: Build God, Then We'll Talk
כיף לרקוד אותוXD שיר השבוע לא מmtv2: הממ לא יודעת יש הרבה להקת השבוע: TBS קליפ השבוע: eighteen visions - tonightless http://www.youtube.com/watch?v=0kQRIdJIXR0 דיסק השבוע: Taking Back Sunday - Louder Now הפתעת השבוע: תעודה נחמדה ביותר(:) ביאוס השבוע: חופש... הממ לא יודעת עד שהתרגלתי.. לא בא לי לצאת לחופש הזה כ"כ.:/ תמונת השבוע:

orw93

New member
><../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2: - שיר השבוע לא מmtv2: שירים של Incubus להקת השבוע: Incubus קליפ השבוע: Avril Laving-Girlfriend דיסק השבוע: כל האלבומים של Incubus הפתעת השבוע: לודעת. גיא ומיתר הם חרא של ילדים למרות הכל
ביאוס השבוע: גליון ציונים
תמונת השבוע:

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

סופשבוע טוב לכולם! שיר השבוע מLostprophets-4AM Forever :mtv2 שיר השבוע לא מMCR-Im Not OK :mtv2 Muse-Bliss להקת השבוע:- קליפ השבוע: Invincible (למרות שלא ראיתי אותו בערוץ, או במילים אחרות: חרישות ביוטיוב) דיסק השבוע:- הפתעת השבוע: נסעתי לת"א בסוף והכרטיס אשראי שלי נשחק...
ביאוס השבוע: לא משנה... תמונת השבוע: סופסוף!!! הפוסטר בידיי!!!

GaIi4697

New member
מה הקשר?

אני רוצה לדעת איזה חנות [טוב שאני לא שנה מחפשת פוסטר של נייטמר און אלם סטריט] לפחות אני לא אמרתי משהו כמו "אמג!!1 ג'ארד ליטו משחק באגדה עירונית!#@ אני חייבת לראות את זה!#E@@!!"

חחחח כן אני יודעת../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אני חושבת שיש גם בתומר אאל"ט ויש גם בסינמה סיטי אאל"ט

למעלה