שרשור שבועי

milkofamnesia

New member
אנייי

שיר השבוע מmtv2: bright eyes - four winds שיר השבוע לא מmtv2: weezer - say it aint so להקת השבוע: weezer קליפ השבוע: bright eyes - four winds דיסק השבוע: four winds EP weezer - weezer הפתעת השבוע: יש אנשים מאוסטרליה בעיר שלי ביאוס השבוע: זיינו לי ת'שכל ביום חמישי.. ואחר כך הייתי צריך ללכת לעבוד

Moldy Peach

New member
../images/Emo96.gif

שיר השבוע מThe Dykeenies - New Ideas :mtv2 שיר השבוע לא מModest Mouse - Dashboard :mtv2 להקת השבוע: Arcade Fire קליפ השבוע: The Go! Team - Junior Kickstart דיסק השבוע: KOL - Aha Shake Heartbreak, Arcade Fire - Neon Bible

BabyShambles

New member
רק שתדעו שאין פה ביטלס בכלל!

שיר השבוע מmtv2:רובי- קייזר צ'יפס שיר השבוע לא מmtv2:אמממ גרייס קלי של מיקה להקת השבוע:דה פרטליס וקייזר צ'יפס. קליפ השבוע:ביג מס של TAI דיסק השבוע:YOUR TRULY, ANGRY MOB הפתעת השבוע:משקפיים?P: ביאוס השבוע:אני לא בטוחה שהיה משהו. תמונת השבוע:מהסרט חלום אריזונה

elknetld2kil

New member
השבוע שלי

שיר השבוע מmtv2: לא ראיתי MTV2 כבר שבועיים אז אני לא יודע בדיוק מה הולך שם עכשיו. שיר השבוע לא מmtv2: אנטר שיקארי - חללית-אם, מצטערים, אתה לא מנצח ו - סבבה, זמן לתכנית ב' (תתרגמו לאנגלית) להקת השבוע: אנטר שיקארי קליפ השבוע: Saosin - Seven Years דיסק השבוע: אנטר שיקארי (הורדתי ב4 ימים האחרונים משהו כמו 20 דיסקים ואיפי-ים חדשים) הפתעת השבוע: הEP החדש של Go Van Gough הרבה יותר טוב ממה שציפיתי (GVG = Greenwheel) ביאוס השבוע: כל הסופ"ש אני מתכונן למבחן בסוציולוגיה שיהיה לי מחר וגם ביום שני ושלישי יש מבחנים באנגלית ואוריינות (אתם לא יודעים מה זה ועדיף גם שלא תדעו), ביום שני אני מקבל חזרה מבחן שהציון בו יהיה די עלוב וביום חמישי יש לנו סיור לימודי לכל מיני כנסיות ומסגדים בנצרת. איזה שבוע נהדר... תמונת השבוע: אני אצל חברים כל הסופ"ש אז אין תמונה. גם אם הייתי בבית לא הייתי שם

sha na na revol

New member
שנאתי ת'מקצוע הזה

כמו מאדרפאקר.... כלומר, השיעורים היו בסדר, אבל שנאתי ללמוד על תרשימי זרימה וכאלה, זה כזה בזבוז של זמן.

M a a y a n K

New member
../images/Emo45.gif

כן...והיו חוברות קטנות ומעצבנות כאלה... ולפעמים זה לא המקצוע- זה המורה שמלמדת אותו... והייתה לי מורה כל כך מפחידה

MoonyAvFreak

New member
hrrmmm

שיר השבוע מmtv2:נממממ לאדעת לא ראיתי טלויזיה ממש השבוע XD שיר השבוע לא מmtv2: הממ...ישמצב שזה gone so young-amber pacific להקת השבוע:המממ...קשה קשה לאדעת...30? או אנטר שיקרי..ואא לאדעת נו P: קליפ השבוע:אין דיסק השבוע:30seconds to mars - a beautiful lie הפתעת השבוע:שבערך עוד....שבועיים אני אדע מה יהייה ב3 שנים הבאות בחיי. ביאוס השבוע:שיש חופש ואני צריכה ללמוד תמונת השבוע: הסתפרתי :) היה לי משעמם XD

lestatgirl

New member
../images/Emo128.gif

שיר השבוע מmtv2:קלאקסונס וכל מה שהיה בקלאקסונס טייקאובר...שלמות
שיר השבוע לא מmtv2:כמו לאכול זכוכית - מסיבת שכונה להקת השבוע:קלאקסונס קליפ השבוע:קלאקסונס היחידים שיחזיקו נחש ליד תינוק בקליפ.. דיסק השבוע:אזעקה שקטה הפתעת השבוע:100 בבגרות באנגלית וגם 100 בחלק מהבגרות בספורט ביאוס השבוע:כן אז בואו נעשה את כל הספר במתמטיקה להגשה כהכנה לבגרות, כי לא הגזמנו בכלל.. תמונת השבוע: הפעם יש אחת! מ big fat quiz of the year 2006 גם נואי וראסי גם ג'ונתן רוס וגם דיווידס וויליאמס. בחיים לא צחקתי ככה. תצוגה מלאה בקשה, אך זהירות. אתם עלולים לנקוע את עיניכם.

M a a y a n K

New member
../images/Emo12.gif

100 בספורט??? יש חיה כזו?! וואו...קבלי
וגם
הכי הרבה שהצלחתי זה היה 85 וגם זה כי "השתלדתי"...פדלאה שכמותי...

lestatgirl

New member
חחחחחחחחחחחח תודה

אחרי שעברתי בקושי כל השנים רק כי טרחתי להגיע עם תלבושת, בעצם רק כי טרחתי להגיע... נזכרתי לעשות משהו שהגיעה הבגרות..(שזה גם לא יותר מידי סך הכל 70 כפיפות בטן..) ואין יותר פדלאה ממני..באמת כאילו..

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif one night and one more time

thanks for the memories, even though they weren't so great he tastes like you only sweeter
נמ.. טוב;; שיר השבוע מmtv2: biffy clyro - saturday superhouse this ain't a scene בלה בלה של פוב שיר השבוע לא מmtv2: thriller- fob וכל מיני מהאלבום של 30stm להקת השבוע: פוב!
לייק דא.
קליפ השבוע: למרות שזה לא היה השבוע אבל כ"כ עשה לי אותו : fob - thnks fr th mmrs דיסק השבוע: a beatiful lie הפתעת השבוע: מקום ראשון של הביצפר בתחרות הזאת של התעבורה-זה"ב בגלל ששיחקנו משחקים מעפנים עם ילדים בעלי פיגור שכלי? היה קשה;;
אה והמורה למת' נתנה לי 90 בהערכת ציונים למרות שהייתי צריכה לקבל 83
ביאוס השבוע: יותר מדי >,< תמונת השבוע:
גם הקוף חם על פיט!

dandiT

New member
נאמ.

שיר השבוע מmtv2: Good Charlotte - keep your hands of my girl when your heart stop beating - +44 שיר השבוע לא מmtv2: 30STM - the kill FOB - dance dance (נדבקתי אליו
) HIM - endlass dark HIM - the funeral of hearts להקת השבוע: HIM FOB the used קליפ השבוע: החדש של FOB (שכחתי ת'שם של השיר =\) דיסק השבוע: HIM - love metal הפתעת השבוע: שמצאתי 20 שקל ברחוב
ביאוס השבוע: שיש לי עוד איזה 38742 עבודות לעשות =[[ תמונת השבוע: הממ
PS סליחה שאני עונה עכשיו על משו שהיה צריך לענות עליו לפני 4 ימים
..

למעלה