M mokasosex New member 3/11/09 #16 אני לא ממש אחת שמבינה באלבומים או משהו.. אבל זה אלבום ממש מגוון מבחינה מוזיקלית, נכון!? יש פה טונה סגננות דחוסים... או שאני פשוט חושבת ככה? soaked מושלםםםם !
אני לא ממש אחת שמבינה באלבומים או משהו.. אבל זה אלבום ממש מגוון מבחינה מוזיקלית, נכון!? יש פה טונה סגננות דחוסים... או שאני פשוט חושבת ככה? soaked מושלםםםם !
M MIDNIGHT SKY New member 3/11/09 #17 הוא אמר שזה יהיה ככה../images/Emo13.gif SOAKED מדהים. פאק 1אני לא יכולה להתרחק מהמחשב! הבית מבולגן ,אמא בבית עוד 20 דק' עוד 10 דק' אני צריכה לקחת את אח שלי מהגן !!!!! ואני פה דבוקה למחשב!
הוא אמר שזה יהיה ככה../images/Emo13.gif SOAKED מדהים. פאק 1אני לא יכולה להתרחק מהמחשב! הבית מבולגן ,אמא בבית עוד 20 דק' עוד 10 דק' אני צריכה לקחת את אח שלי מהגן !!!!! ואני פה דבוקה למחשב!
M mokasosex New member 3/11/09 #19 תשימי את זה על פול ווליום ותסדרי תוך כדי את הבית את השירים תעבירי לפלא ותלכי ככה ברחוב [=
ר ר ו ח ל י New member 3/11/09 #26 מאוד מגגון והוא מביא בו משהו חדש ושונה במוזיקה ובשירה שלו. רוב השירים מתבססים על רוק וטוב שכך אבל יש בהם כל מיני אלמנטיים.. ממש פחדתי למשל שמה שישלוט באלבום יהיה דאנס פופ.
מאוד מגגון והוא מביא בו משהו חדש ושונה במוזיקה ובשירה שלו. רוב השירים מתבססים על רוק וטוב שכך אבל יש בהם כל מיני אלמנטיים.. ממש פחדתי למשל שמה שישלוט באלבום יהיה דאנס פופ.
G Gimme More Drugs New member 3/11/09 #42 וזה הכי כיף שיש קצת מכל דבר תמיד האלבומים הכי טובים הם כאלה בעיני..
R roxxxy New member 3/11/09 #11 איך אפשר לחכות 3 שבועות?? אין,זה הולך להיות הדיסק הכי חרוש אצלי אי פעם...
ר ר ו ח ל י New member 3/11/09 #23 לגמרייי הולך להטחן חזק גם אצליי.. והאלבום הזה כ"כ הולך להצליח!!! אני מאמינה שהוא יעבור את דוטרי,קארי וקלי וישבור את כל השיאים שיש^^
לגמרייי הולך להטחן חזק גם אצליי.. והאלבום הזה כ"כ הולך להצליח!!! אני מאמינה שהוא יעבור את דוטרי,קארי וקלי וישבור את כל השיאים שיש^^
R roxxxy New member 3/11/09 #29 את כריס הוא בטוח עוקף לפחות הוא כבר עקף במכירות המוקדמות... זה היה כל כך צפוי מהרגע שהכריזו על כריס בתור המנצח.
את כריס הוא בטוח עוקף לפחות הוא כבר עקף במכירות המוקדמות... זה היה כל כך צפוי מהרגע שהכריזו על כריס בתור המנצח.
ר ר ו ח ל י New member 3/11/09 #82 ברור והוא עוד ימשיך לעקוף אותו. וואי ולחשוב שהוא יופיע עוד שבועיים עם שיר משלו בAMA, על אחת הבמות הגדולות..איזה אושר!
ברור והוא עוד ימשיך לעקוף אותו. וואי ולחשוב שהוא יופיע עוד שבועיים עם שיר משלו בAMA, על אחת הבמות הגדולות..איזה אושר!
ר ר ו ח ל י New member 4/11/09 #120 הממ זה לא ישודר בארץ נראה לי שנוכל לראות בלייב בכמה אתרים ואם לא בכל מקרה מעלים ליוטיוב מהר מאוד ואני בטוחה שבמקרה של אדם זה יהיה עניין של כמה דקות
הממ זה לא ישודר בארץ נראה לי שנוכל לראות בלייב בכמה אתרים ואם לא בכל מקרה מעלים ליוטיוב מהר מאוד ואני בטוחה שבמקרה של אדם זה יהיה עניין של כמה דקות