OMFG הצצה לשירים מהאלבום !!

t r e c o o l

New member
פיייבברר מדהיים!!!!!!!!

כפרעל לידי גאגא!! אני אוהבת אותה!! אני לא יכולה להפסיק לשמוע את ה2 שניות האלו! זה פשוט טוב. ו"דר היא גווז.." הוא שר את זה כ"כ יפה, אני מאוהבת בשיר
אם הוא לא הסינגל הבא, אני לא יודעת מה אני אעשה..מדהייםםםםם "לודד סמיל" מדהים!! מיוחד כ"כ, אני מתה לשמוע את כל השיר, מראה את הקול המדהים שלו, שיר ממש ממש טוב. סוקד פי מיליוןןןן יותר יפה מהמקור וזה בהחלט הישג. מהממממממםםם ממש טוב!! בהתחלה חשבתי שמיקה שר את מיוזיק אגן
מדהייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם להיטטט, גם חייב להיות סינגל. סטראט מאוד חמוד ומיוחד! אני צרכה לתת לזה כמה שמיעות, סליפוולק ממש מיוחד, בקלות יהיה להיט, אדם נשמע ממש טוב כאן. חוץ מהשיר של פינק והסינגל.. שלא כ"כ אהבתי, אהבתי ממש הכול! כל השירים מאוד מיוחדים! ממש השקיעו בו, זה מרגש. בקיצור כמו שאדם אמר, יש כאן כ"כ הרבה סגנונות, יש שירים שמשמיעה ראשונה אני מתה עליהם, ויש שירים שפחות, אבל סה"כ אהבתי מאוד, לפי דעתי בחירה הזויה של סינגל מתוך שירים כ"כ יפים ומיוחדים.

mayarel

New member
הבחירה בסינגל

אני חושבת שהיו שתי סיבות עיקריות- 1. השם זהה לשם האלבום האמיתי שלו ולא שם האלבום שהמנוולים ההם מוציאים. בחירה אסטרטגית. 2. ההבטחה של המילים. יש בשיר הזה היכרות- נעים מאוד בדיוק יצאתי מהקופסא (תרתי משמע..
) ואני הולך להיות לא מה שחשבתם .. יהיה סבבה.

t r e c o o l

New member
חח טוב, אבל חבל, כי יש כאלו

שהתאכזבו מיזה, ואולי לא יקנו את האלבום, אני ממש חושבת שהסינגל הוא בין השירים החלשים באלבום.. יהיה מעולה!

mayarel

New member
כן יהיה מעולה

ותחשבי ב22 כשBB יופיע עם השיר הזה בAMA..

InbarKiii

New member
כן, בידיוק :)

הוא רצה להיכנס בכולם ולהראות למה הוא יכול..להראות שהוא משהו שונה ושהוא כלכך לה מה שיצפו ממישהו שיצא מאמריקן איידול!

ר ו ח ל י

New member
אלבום מושלם לזמר מושלם.

אני שומעת את השירים האלה בלופים מטורפיים.. הם כ"כ תפסו אותי ישר על ההתחלה. אני מתה כבר לשים את הידיים שלי על האלבום הזה!!!!!

heart1soul

New member
גם אני אוהבת את כולם!!!!

זה מדהים אלבום עכשיו ומידדדדדדדדדד

נשמע אלבום מדהים!!!!

וואו.. אני לא יכול לחכות
אני מקווה שזה ידלוף ממש בקרוב... יעני.. RIGHT NOW!!

InbarKiii

New member
Sleepwalker../images/Emo23.gif

ציפיתי שאני ממש אתכזב מהשיר הזה אחרי כל החפירות של האיימי הזאת [או איך שלא קוראים לה] אבל ווווואו אהבתי כלכך :) הפייבוריט שלי :) ופאק הכל נשמע כלכךךךךךךךךך טובבבבבבבבבבב!$#!! מויזיק אגיין נשמע לי כלכך קווין
[וגם מיקה בהתחלה D:] וI WAS BORN WITH GLITTER ON MY FACE אדםםםםםםםםם D: אני אוהבת את זה, אני אוהבת את זה, אני כלכך אוהבת את זהההה

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo45.gif

בכלל זה נראה שהוא לא היה בובה של המפיקים. הוא היה שותף לכל התהליך של האלבום והוא הכתיב לפי הראש של מי האלבום יילך. והתוצאות של זה מעולות.

InbarKiii

New member
ברור שהוא לא בובה

גם רואים את זה לפי זה שהסינגל השתנה ברגע האחרון [כי אני דיי בטוחה שהשיר של פינק היה אמור להיות הסינגל] וזה פשוט היה מה שאדם החליט..הם סומכים עליו :)

mayarel

New member
כן הדיסק כולו מרגיש מאוד -הוא

גם בקטעים שאני פחות אוהבת מבחינה מוסיקלית אי אפשר לטעות שזה אדם חחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה