OMFG הצצה לשירים מהאלבום !!

ר ו ח ל י

New member
אה בעצם

אני זוכרת ששנה שעברה שדרו בלייב אז יש מצב שאת צודקת :] טוב אם גם ראית פרומו אז באמת יכול להיות.. בכל מקרה אמרו שיהיה לייב? [זה יהיה ב22 לחודש] כי שנים קודמות כן היה לייב מקווה שגם השנה.

../images/Emo45.gif איזה כיף =]

הוא הולך לשבור כ"כ הרבה שיאים! אדם יהיה אייקון ענק ואנחנו עכשיו חוזים בכוכב הכי גדול שאי פעם היה:) אני כ"כ מאושרת הוא התעלה על הציפיות שלו אפילו.. אני רוצה כבר את כל האלבום המדהיםםםם הזה

תודה../images/Emo24.gif

הכל פשוט נשמע מעולה
אני מתקשה להירגע אני מתפוצצת מאושר!!
בא לי עכשיוווווו את האלבום המושלם הזה בידיי!

ר ו ח ל י

New member
ואוווו איך אני שמחה

שרוב השירים הם רוק!! ואפילו אלה שלא כ"כ גם אותם ממש אהבתייי! שירים חזקים ביותר!!! השירים שהכי תפסו אותי בנתיים [אבל זה לא אומר כלום על האחרים כי זה רק שניות בודדות] - If I Had You מדליק ברמותת, קליט, אחלה קצב והוא נשמע בו מגניב. Strut מעולה, מאוד בסגנון של מייוז . Whataya Want From Me הוא עשה עם "Fever" של ליידי גאגא ממש נחמד ושונה כמו שציפיתי :] A Loaded Smile מעניין אותי ממששש.. לא יכולה לחכות לשמוע את המלא! Aftermath מעולהה Soaked נשמע מרגש ביותר וחזק pick you up נהדר! מאוד עכשווי וקליט. לא פייר להתחיל לשפוט את כל השירים מהשניות הבוודדות האלה כי אני בטוחה שאני אתחבר לכל האלבום אבל אלה תפסו אותי ממש חזק בינתיים. קיצר אני ממש שמחה והוא לא אכזב בכללל!

ר ו ח ל י

New member
..if i had you you you you

life would be a party with the the ecstasy חח זה מה שהוא אומר? השיר נדבק בי חזק! בכלל הכלל..

mokasosex

New member
חחחח כן ../images/Emo3.gif שיו איזה שיר מעדונים

מקפיץ זההההההההה ^^

Glambert Girl

New member
../images/Emo60.gif ../images/Emo214.gif אני יכולה להבין למה../images/Emo3.gif

השיר מקפיץ ולדעתי יותר טוב מFYE..

t r e c o o l

New member
רשמנו אותו דבר על לודד סמייל

אני חייבת לשמוע את כל השיר! זה נשמע שיר כ"כ מיוחד!

למעלה