OMFG הצצה לשירים מהאלבום !!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוואו$%@#^^&$%@

הכל נשמע כל כך אבל כל כך טוב!! אני יודעת שאני הרבה יותר אתאהב בשירים אחרי כמה שמיעות וכשאני אשמע את השירים המלאים, אבל זה נשמע כלכך טוב הבןאדם הזה פשוט מוכשררר והכותבים שלו מדהימים והוא בעצמו מדהים ואני אוהבת אותו לא יכולה לחכות כבר%#@

mayarel

New member
איזה זריז הוא חחחחחחחחחח

אהבתי את פיסקאת הפתיחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Stock up on water, hide your children and do not look directly at its bright shimmering light, because 30-second song previews of have hit the web. Pop music will never be the same!

lama ken

New member
הוא גם מגיב לעצמו מהיוזר הגלמברטי שלו ../images/Emo6.gif

http://twitter.com/glambert696969 @jambajim How dare you criticize some of Adam Lambert's album snippets?! He is PERFECT. I might follow you just so I can unfollow you. HISS. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

naama59

New member
אוי הוא כזה מלך חחחחחחחחחחח

הפארודיה שלו על הגלמברטס אדירה.

ווווואאואואואואואואואואואואואואו

איזה יופי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לתאר בכלל איזו הקלה הייתה לי כששמעתי את השירים... FYE הלחיץ אותי לגמרי !!! סה"כ האלבום נשמע מהמםםםםםם, ואני בטוחה שכשאני אשמע את השירים באורך מלא אני אוהב אותו עוד יותר
השירים שתפסו את התשומת לב שלי: Music Again - מ-ד-ה-י-ם !!!! בינתיים האהוב עליי מכולם... נשמע הכי גלאם רוק, בדיוק מה שרציתי
Strut - נשמע מגניב לגמרי ! הקול שלו מדהים שם Broken Open - ממה שזה נשמע - הולך להיות שיר מהמם. מזכיר לי קצת את דפש מוד Whataya Want From Me - יפה ממש, אהבתי Fever - הפזמון יפה, בבתים הקול שלו קצת מוזר
Aftermath - נשמע מדהים !!!!!!! הכי יפה אחרי מיוזיק אגן. Sure Fire Winners - מזכיר לי קצת את Crawl Thru Fire, הקול שלו מהמם שם Soaked - ממש יפה
חפרתי קצת חחחחחח אבל הייתי חייבת ! איזו התרגשותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

nini18

New member
אושר../images/Emo47.gif אריזה כיף לקרוא את התגובות שלכן

אין מצב שאני מתקרבת ל30 שניות רוצה לשמוע את השירים המלאים שהאלבום ייצא שתהייה לי התרגשות כמו ב FYE
אבל אני כל כך HAPPY לקרוא את התגובות
LOVE U ALL גלמברטיות/ים

nini18

New member
ד"א אחרי התגובות שלכן

הזמנתי עוד חמישה דיסקים מאמזון שלו חח מתנות לכל המשפחה.

nini18

New member
את יודעת איזה מאושרת הייתי אחרי FYE

בטח יש לך מושג
אני רוצה להיות ככה גם אחרי כל שיר שאני אשמע

mayarel

New member
טוב לי אין את כוח הרצון שלך חחחחחחחחחחחחח

אבל שמעתי פעמיים וזהו מאותה סיבה שלא רוצה שיהרוס לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
חמודה היא משהו

ואיך היא וג'ים מתכתבים על אדם כל פעם בטוייטר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי את הביקורת שלה (מין הסתם חחחחחחחחחח) אבל יש לי הרגשה שלא משנה מה אדם יעשה היא תהיה מאושרת.. זה מוכר לי פשוט מעצמי

Glambert Girl

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo214.gifאוף קשה לי עם החלקי שניות האלה

השירים כ"כ טוביםםםם.. Sleepwalker, Pick U Up,Aftermath,Fever,If I Had You,Soaked הכל פשוט!!~

magenta73

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשרשור פייבוריטים? טוב אז ככה:

music again- אחד מהפייבוריטים שלי, מאוד מיקה, דארקנס וקווין. ME LIKE. FYE- זניח לעומת האחרים, טוב שכך. WHATYA WANT FROM ME- גם בסדר. לא נפלתי. sturt- מגניב! אהבתי את הגיטרות. soackd -
זה אפילו יותר רדיוהד ממיוז. אהההה. sure fire winers- מגניבבב loaded smile- a
שוב, קצת רדיוהדי. אוהבת! if i had you- אהההה.... נקסט. pick u up- חמוד, לא מדהים. קצת יותר מידי פופי, זה יכל לקבל קצת יותר אדג' ואז היה יותר מגניב. fever- מגניב וסקסי בטירוף sleepwalker- גם אהבתי, אבל צריך לשמוע את כל השיר aftermath- אהבתי! להיט! broken open - מהמם. tfm- איירוסמית משודרג

heart1soul

New member
הכי הכי הכי אהוב עלי

broken open באמת באמת ה30 שניות הכי יפות ששמעתי בכל ימי חיי...אני טוחנת על זה כל השאר אני אוהבת מאוד.. אני באמת אוהבת הכל!!! אין שיר אחד שאני לא אוהבת...

למעלה