OMFG הצצה לשירים מהאלבום !!

InbarKiii

New member
חחחחח כן לגמרי

שמחה בישבילו שנתנו לו את כל החופש הזה לעשות וליצור את מה שהוא אוהב

מירבי ת

New member
איזה כיף ! הבחירות שלי:

pick u up הכי תפס אותי fever ליידי גאגא!!! soaked כ"F מיוז!! a loaded smile הזכיר לי את ROF כ"כ אדם! music again מיוחד לאללה! הכי בואי שיש strut - רק לרקוד כל השאר מגניבים , אלה תפסו אותי!!! חבל שבהרבה שירים הקול שלו עובר סוג של "סינתוז" כזה ולא כ"כ נקי ואין רוק-קשה-כמו-wll אבל נשמע מ-ע-ו-ל-ה\!

heart1soul

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמדהים בעיני

הקול שלו משגע והשיר נשמע כל כך מרגש ומיוחד

אין מדהיםםםםםםםם

זה הולך להיות אחד האלבומים הכי מצליחים! כל הפרסים שהוא יזכה יאיאייא אני כ"כ מאושרת! =] והאלבום הכי טוב הכי מדהים הכי מיוחד! אין על האדם הזה! 3> אדם יעשה היסטוריה!

מהמם../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

הכל נשמע כ"כ טובבבבבבבבבבבב והשירים מיוחדים וחזקים והקול שלו נשמע מדהיםםםםםםםםם אני אוהבת ה-כ-לללללללל
והאלבום גם נורא מגוון איזה יופי כל שיר נשמע שונה וכיף שיש הרבה רוק!
ואני רוצה כבר לשמוע את כל האלבום אם חצי דקה מכל שיר נשמעת ככה... אני לא יכולה בכלל לתאר איך הכל נשמע ..:) אין זה הולך להיות האלבום הכי מדהים EVERRRRRRRRRRR עכשיו יש עוד 20 יום לחכות.......בינתיים אני הולכת לחרוש על זה כל היום

naama59

New member
../images/Emo13.gif

וואו, זה שונה ממה שציפיתי. אני חושבת שהשיר של מיוז הוא הפייבוריט שלי כרגע.
יש כמה שירים נחמדים, יש טיפה שקצת אכזבו אותי.. אבל הבלדות נשמעות מצויין.

R o c k s e n

New member
שירים מעולים!! אני פשוט מרוצה ../images/Emo47.gif

אני מחכה לאלבום המלא אבל וואו איזה שירים יפיים, כל אחד מהם!

MISHMISH56

New member
הדופק בשמיים!!!!ידעתי שאפשר לסמוך על BB

אני מאוהבת בכל האלבום הזה ....איזה קול..והשירים השקטים למות....אני בחירפון...

לגמריייי

והכל כ"כ מיוחד ושונה וחדשני ומדהיםםםםם אהבתי הכללל פשוט מהמם
ויש כל כך הרבה סגנונות ויש גיוון גדול הוא הולך להצליח בענק! BB גאון!

mayarel

New member
באמת יש כמה שנשמעים נהדר!!!

קשה לשפוט אבל בגדול נראה שיהיה ממש אחלה אלבום

heart1soul

New member
ואואואואואואואואואואואואואואואואואו דעותייי

strust ווואווו גדול! נראה לי יהיה שיר מעולה what do youwant from me ממש אהבתי!!! מנגינה מדבקת music again מזכיר שירים של מיקה! וזה ממש מגניב אותי חחח a loaded smile מהמם.. אני קיוויתי שאדם ישיר בלדות באלבום.. ממש אהבתי if i had you עוד שיר דאנס מדליק!! ממש אהבתי:) broken open יהיה מדהים בעיני sure fire winner נורא מגניב ומיוחד fever אני צריכה לשמוע את השיר aftermath נשמע מאלה שאני אתמכר אליהם sleepwalker מדהים!!! אני שמחה שהם בחרו אותו ממש אהבתי.. soaked הקול שלו מדהים כאן pick u up נחמד מאוד וסיכום על הכל אני ממשששש ממש אוהבת!! אני לא חושבת שהיה יכול להיות מצב שלא הייתי אוהבת.. אבל באמת רוב השירים כאן בעלי פוטנציאל ממש ממש יפה!!!

למעלה