OMFG הצצה לשירים מהאלבום !!

mayarel

New member
תנו לדברים זמן

הוא יופיע, יהיו קליפים.. דיסקים טובים הם לא עניין של רגע או שבוע. יהיה בטוח ממש ממש ממש בסדר!!

heart1soul

New member
מקום תשיעי כעת:)

וההסבר שנתנו בIDF ש חלק מהמעריצים האמריקאים ביטלו את ההזמנות שלהם באמזון והזמינו את הדיסק המהודר מ AO

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif

וגם השמעתי את זה לאחותי שהיא לא הכי אוהבת את אדם אבל היא הייתה בשוק והיא ממש אהבה והתלהבה =]

t r e c o o l

New member
../images/Emo43.gif../images/Emo26.gif../images/Emo64.gif

ואוו, הסולן של וויזר??
דבר ראשון
על עוד שיר שהיה אמור להיות באלבום אחר.. אבל הרבה אמנים עבדו על האלבום! (היו מעורבים/שותפים) מיוז
לידי גאגא
פינק
דה דרקנס
ועכשיו וויזר?..יאייי!!

Glambert Girl

New member
העדפתי לחכות לאלבום שיצא

כדי להיות במתח עד השנייה האחרונה ומופתעת והכל אבל מהתגובות שלכם לא יכולתי להתאפק ואני חייבת להגיד שהתגובות מוצדקות. אני אחסוך את ההתלהבות יתר שבוערת בתוכי לזמן שנשמע את השירים המלאים,כי אי אפשר להסיק מסקנות בצורה סופית וברורה מכל זה אבל בהחלט זה נשמע מאוד איכותי, מאוד גלאם, מאוד אדם,מאוד רוקיסטי, מאוד גדול. אני אוהבת. אבל שוב, מחכה לאלבום כדי לתת חוות דעת יותר גדולה ונלהבת

gwini1

New member
נשמע מעולה!

רשימת הפייבוריטים שלי: מהבלדות- A Loaded Smile Broken Open Soaked מהקצביים- If I Had You= דיסקו מקפיץ! Aftermath Sleepwalker=וואוו! בסה"כ מאוד קשה לשפוט לפי המקטעים הקצרצרים הנ"ל. אני מחכה לאלבום כדי שאוכל לראות את התמונה הגדולה אבל בהחלט יש למה לחכות.

lama ken

New member
מתי יוצא הסינגל השני???????????

בניגוד לרובכן, אני לא מסוגלת לגבש דיעה על שיר לפי קטע קצר מהאמצע
רוצה לשמוע שירים מלאים... יש כאן פוטנציאל לכמה שירים מצוינים, זה בטוח. חוץ מזה ב-FYE כבר התאהבתי לגמרי, ולכן אני די רגועה שיהיה טוב. חוץ מזה אני רוצה לשמוע את FYE ואת TFM ברדיו
אולי למישהי יש טוויטר/מייל של שדרנים בגלגל"צ, שאפשר לשאול/לבקש מהם שישמיעו??

mayarel

New member
ייקח זמן ../images/Emo6.gif

קודם צריך קליפ לראשון.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל האלבום ייצא עוד לפני אז לא צריך לחכות לעוד סינגל.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

lama ken

New member
לקריס יצאו 3 סינגלים לפני האלבום לא? ../images/Emo10.gif

אולי אני טועה... עוד 3 שבועות... ננסה להחזיק מעמד. וכן חייביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם קליפ דחוף ל-FYE!!!! אוי זה יהיה כל כך חלומי

mayarel

New member
לא.

הוא הופיע עם עוד כמה שירים מהאלבום בפתיחה של איזה משחק אין לי מושג.. אבל יש לו רק סינגל אחד ששוחרר. לאחרים אין עדיין את הגירסא הרישמית ברדיו.

mayarel

New member
כן שמתי, ומאוד מרגש וכיף לשמוע!!

לכל כך הרבה אנשים יש רק דברים טובים להגיד עליו!!!!!!!! כיף!!!!!!!!!!!!

למעלה